سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • reihane
    عضو عادی
    • Apr 2011
    • 41

سلام زهره جان
    اينقدر اين چند روزه دپرس شدم كه ديگه دوس ندارم بازارو نگاه كنم . هر كف قيمتي كه پيدا ميكني ، ميشكنه ميره پايين .قربون حجم معاملات بشم كه فقط گول زننده شدن ، انگار بعضي ها ( همون يكي كه گفتي ) ميدونن چيكار كنن تا سهام هاشونو به مردم غالب كنند .
    آخه اينم شد بازار بورس !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ديگه نه تكنيكال جواب ميده نه فاندامنتال . واقعا كه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

نظر

• reihane
      عضو عادی
      • Apr 2011
      • 41

الان فشار خونتون بالا ، قند خونتون پایین و ضربان قلب هم که دیگه نگو ...................

اگر این علائم رو در خودتون دیدید نیازی نیست به پزشک مراجعه کنید چون در میان اهالی بورس ایران ، چنین عوارضی سالیانی است که شایع بوده است !

یادم هست مدتی پیش ( حدود یکسال و ۶ ماه ) یکی از نخبگان علم اقتصاد صحبت جالبی کرد ! می گفت به تجربه دیده یکی دو سال آخر ریاست جمهوری ها بازار بورس نزولی است ... در حقیقت با آمدن رییس جمهور جدید بازار متعادل است و در انتظار ، در دورهء دوم همان رییس جمهور ، وی به لزوم هدایت نقدینگی به بورس علم پیدا نموده و بازار بورس خیلی داغ می شود . همین جناب رییس جمهور خودمان که طبق معزولیتش گوش ما را کر کرده ، می گفت چه کسی گفته بورس نبض اقتصاد است ؟

در هر حال این دو سال آخر ریاست جمهوری احمدی نژاد حالا با پیاز داغ مخالفان ، دل و دماغ برای اهالی بورس نگذاشته و جناب بهمنی عزیز که میدان را باز دیده ، استراتژی های مختلفی را تست می کند تا به معلوماتش بیفزاید ! نرخ ارز و ارزش افزوده سکه و ... از دست گل های نبوغ مالی این حضرات است

به نقل از وبلاگ بورس به توان مثبت بينهايت

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

سلام بر دوستان عزیزم.

من تو این روزا خیلی نقد کرده بودم و سنگین سبدم همچنان فاراکه....

متاسفانه بنظر من رفتیم برای 3 از c و امید اصلاح مثلث شاخص که خود من از ابتدا اصلا امیدی بهش نداشتم نقش بر اب شد.

من همچنان بر تحلیل یک ماه پیشم از شاخص استوارم(هم در تاپیک شاخص کل گذاشته بودم هم اینجا در تاپیک خودم) :

1- اصلاح تا 23700 (دقیقش 23622)و تشکیل الگوی بات در تراز 161.8 bc

2- اصلاح تا 22000 و تشکیل الگوی بات در تراز 88.6 بازوی xa

3- ترازهای b , c این الگوی هارمونیک به الگوی پروانه نیز مشابهت دارد که در این صورت بسیار بدبینانه شاخص 20000 را هم خواهیم دید.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

البته کف کانال صعودی هم حمایت سنگینی داره در محدوده 23700-23900 با توجه به شیب افت شاخص کل

که بنظرم میتونه پایان سه از C و شروع نوسان مثبت 4 از C باشه

[IMG][/IMG]

نظر

• orion
            عضو عادی
            • May 2011
            • 61

پانی خانم، حرفهای شما کاملاً درست. ولی این بازار در حال حاضر نه فاندامنتال حالیش میشه نه تکنیکال. فقط جو 30 یا 30 منفی، باعث میشه ملت زود جوگیر بشند و این صفهای فروش رو تشکیل بدند. وگرنه الان مثلاً باید برای خبهمن و رمپنا که فاندامنتال عالی دارند و تکنیکالشون هم چشمک میزنه، صف خرید تشکیل میشد نه این صف فروش افتضاح!

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط orion پست شده است View Post
              پانی خانم، حرفهای شما کاملاً درست. ولی این بازار در حال حاضر نه فاندامنتال حالیش میشه نه تکنیکال. فقط جو 30 یا 30 منفی، باعث میشه ملت زود جوگیر بشند و این صفهای فروش رو تشکیل بدند. وگرنه الان مثلاً باید برای خبهمن و رمپنا که فاندامنتال عالی دارند و تکنیکالشون هم چشمک میزنه، صف خرید تشکیل میشد نه این صف فروش افتضاح!
              با شما موافقم

به همین دلیله دارم رو شاخص کل کار میکنم الان اکثر سهمها حمایت قویشونو شکستن و دنباله روی شاخص شدن .بنظرم در محدوده هایی که گفتم موج 3 از c تمام بشه و فرصت خروج در 4 از c بده ولی اونقدر ملت تو ضررند که با اولین مثبت شدن فکر میکنند که دیگه اصلاح تمام شده ولی این قصه سر دراز دارد.

نظر

• orion
                عضو عادی
                • May 2011
                • 61

ولی همین شرکتهای بزرگ هستند که شاخص رو درست میکنند. اینکه بگیم دنباله روی شاخص شدند از نظر منطق من ایراد داره. البته شما استاد مایی و من دارم رفع اشکال میکنم در حقیقت.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط orion پست شده است View Post
                  ولی همین شرکتهای بزرگ هستند که شاخص رو درست میکنند. اینکه بگیم دنباله روی شاخص شدند از نظر منطق من ایراد داره. البته شما استاد مایی و من دارم رفع اشکال میکنم در حقیقت.

این گفتتون که شرکتهای بزرگ شاخص رو میچرخونند کاملا صحیحه بنظر من رابطشون مثل جسم و روح میمونه که اصل همون روحه.شاخص که بخواد اصلاح کنه به عنوان قدرت برتر همه رو تحت تملک خودش قرار میده چون تو تکنیکال هم حمایتها بسیارند و با شکست حمایتها موجب تغییر موج شماری شرکتها میشه پس زیاد رو اون کف خیالیمون رو سهمها نباید حساب کنیم چون با شکسته شدن یک حمایت مهم در سهم موج شماری سهم تغییر میکنه و کفهای جدید بوجود میاد

مثل گفته استاد سعید درخشانی :

سایپا نباید 217 رو بشکونه در اینصورت موج 2 بزرگ سهم بوده و حالا حالاها اصلاح داره.

امیدوارم منظورمو گرفته باشید.

نظر

• aminaran
                    عضو عادی
                    • Feb 2011
                    • 254

یک مثل ژاپنی هست که میگه
                    اگر نتونستی پیروز بشی حداقل شرافتمندانه بمیر (هاراگیری):((:((:((

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

این تحلیل 3 هفته پیش من از واتی بود . چقدر سر گزارشش با من چک وچونه زدند که فلانی گفته صف خرید میشه تا 160 میره!

160 تومان تبدیل شد به 96 تومان امروز.......

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                      سر و شانه سقف در واتی؟

مثبت شدن امروز سهم را میتوان پول بک به نک لاین در نظر گرفت(چون واگرایی درکف در rsi , macd هم دیده میشد)
                      حال در صورتیکه در صعود فعلی سهم بالای 125-124 تومان بسته شود تحلیل فوق فیل میگردد. لازم بذکر است هدف این سرو شانه محدوده 90 تومان میباشد.

[/URL][/IMG]

نظر

• امپراتور7
                        کاربر فعال
                        • Mar 2011
                        • 1043

سایه جان این فسرب در چه وضعیه ممنون میشم یه تحلیل ارائه بدی
                        پورش غلط املایی داشت املا صفر گرفتم
                        آخرین ویرایش توسط امپراتور7؛ 2011/06/27, 16:34.
                        به جان خودت بیفت!
                        خودت خودت را بساز!
                        وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

سلام بر دوستان عزیزم.

من تو این روزا خیلی نقد کرده بودم و سنگین سبدم همچنان فاراکه....

متاسفانه بنظر من رفتیم برای 3 از c و امید اصلاح مثلث شاخص که خود من از ابتدا اصلا امیدی بهش نداشتم نقش بر اب شد.

من همچنان بر تحلیل یک ماه پیشم از شاخص استوارم(هم در تاپیک شاخص کل گذاشته بودم هم اینجا در تاپیک خودم) :

1- اصلاح تا 23700 (دقیقش 23622)و تشکیل الگوی بات در تراز 161.8 bc

2- اصلاح تا 22000 و تشکیل الگوی بات در تراز 88.6 بازوی xa

3- ترازهای b , c این الگوی هارمونیک به الگوی پروانه نیز مشابهت دارد که در این صورت بسیار بدبینانه شاخص 20000 را هم خواهیم دید.
                          البته کف کانال صعودی هم حمایت سنگینی داره در محدوده 23700-23900 با توجه به شیب افت شاخص کل

که بنظرم میتونه پایان سه از C و شروع نوسان مثبت 4 از C باشه

[/URL][/IMG]

یک حمایت هم در 23900 دیده میشه به شیوه کانال کشی پایین.

با توجه به پستهای بالا از 23620- 24000 احتمال برگشت شاخص بالاست.

[IMG][/IMG]

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
                            سایه جان این فسرب در چه وضعیه ممنون میشم یه تحلیل ارائه بدی
                            پورش غلط املایی داشت املا صفر گرفتم
                            سلام رضا جان
                            خط روندی رو که پایین برات کشیدم بسیار معتبره هر وقت سهم بهش برخورد داشته واکنشهای خوبی از خودش نشون داده.
                            توسط این خط روند سهم در محدوده 272 حمایت بسیار خوبی داره.

علاوه بر این حمایت مهم در محدوده 292-302 تومان نیز حمایتهای بسیاری به چشم میخوره.

راستی آقا رضا این قضیه تعدیل شبریز واقعا چیه؟مطلبتونو تو تاپیک شبریز خوندم.خودتون ساکن تبریز هستید و باید اطلاعات خوبی درمورد زمینها و املاکی که گفتید برای فروش گذاشته داشته باشید؟!

[IMG][/IMG]
                            آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/06/27, 17:05.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

سلام زهره جان.

بنظرتون خرید منفی کامل کدوم شرکتها برای فردا مناسبتره؟ چون احتمال برگشت رو برای فردا یا نهایتا پس فردا زیاد میدونم.
                              اخه این چه وضعیتیه ناسلامتی 1-2 هفته دیگه مجمع سایپاست...

نظر

• امپراتور7
                                کاربر فعال
                                • Mar 2011
                                • 1043

سایه جان منطقه ایل گلی تبریز کنار پارک معروف ایل گلی هستش چند سال پیش زمین در اون منطقه خیلی ارزون بود تا اینکه مترو تبریز کلنگش دقیقا همونجا بخ زمین خورد و الانم تا دوسال اینده افتتاح میشه کم کم زمین های اون اطراف شدن مثل طلا و هم قیمت زمین های مرقوب تبریز این وسط شبریز خیلی اونجا زمین داشت پدر منم چند سال تو پالایشگاه تبریز البته تو قسمت اداری مالیش کار کرده از این شرکت به شخصه بدم میاد و خاطره خوبی ازش ندارم ولی خب بگذریم! الانم گویا داره همون زمین ها رو میفروشه به شخصه تعدیل منفی بده خوشحال تر میشم چون با اطمینان میخرمش ولی خب این مصداق بارز کلاه برداریه ! طی تماسی که با شرکت داشتم این شایعه رو تکذیب کرد حالا راست دروغش الله علم
                                به جان خودت بیفت!
                                خودت خودت را بساز!
                                وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!

نظر

در حال کار...
                                X