در اصل توسط باربد پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postصفهاي خريد امروز واقعا خنده داره!!!
این مثبت یعنی آخرین فرصت خروج از بازار(رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
(ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
(قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.
امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.
نظر
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postچرا؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postبا شما موافقم
به همین دلیله دارم رو شاخص کل کار میکنم الان اکثر سهمها حمایت قویشونو شکستن و دنباله روی شاخص شدن .بنظرم در محدوده هایی که گفتم موج 3 از c تمام بشه و فرصت خروج در 4 از c بده ولی اونقدر ملت تو ضررند که با اولین مثبت شدن فکر میکنند که دیگه اصلاح تمام شده ولی این قصه سر دراز دارد.
بدون شرح!!!!
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postسلام خانم پانی بنظر شما امروز فرصت خروج هست؟حتی باضرر لطفا راهنمایی کنید سردر گم شدیم
امروز درسته بازار سبزه اما دلیل نمیشه شنبه هم نباشه
در کل به صف بفروشید اگر قراره بفروشید
اما به شخصه تا یکشنبه بازار را سبز دستوری میدونم
اینو از عرضه و تقاضا های سوری میشه فهمید
نظر
-
باربد عزیز سلام با نگاهی گذرا در هفته های اخیر بنده نظرم را میگویم خدا کند اشتباه باشد اگر خاطرتان باشد اوایل هفته یکسره منفی بود سه شنبه متعادل وچهارشنبه مثبت میشد گفتم شاید تاریخ در حال تکرار است مگر....؟حضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی
نظر
-
در اصل توسط مهدی64 پست شده است View Postباربد عزیز سلام با نگاهی گذرا در هفته های اخیر بنده نظرم را میگویم خدا کند اشتباه باشد اگر خاطرتان باشد اوایل هفته یکسره منفی بود سه شنبه متعادل وچهارشنبه مثبت میشد گفتم شاید تاریخ در حال تکرار است مگر....؟
اگر امروز نفروشند و شنبه بفروشند
همین عمل بازم شاخص را مثبت میکنه
من نمیگم نفروشید
میگم تو بالاترین قیمت ممکن بفروشید
از طرفی همیشه خرید تو پایین ترین قیمت را صلاح میدونم
من معتقدم نخریدن از بالا خریدن به مراتب بهتره
نظر
-
ممنون از راهنمایی شما دوست عزیز
در اصل توسط باربد پست شده است View Postدوست من همه اونایی که تو منفی کامل از من شما سهم میخریدند باید فرصت کنند اینها را بفروشند یا نه
اگر امروز نفروشند و شنبه بفروشند
همین عمل بازم شاخص را مثبت میکنه
من نمیگم نفروشید
میگم تو بالاترین قیمت ممکن بفروشید
از طرفی همیشه خرید تو پایین ترین قیمت را صلاح میدونم
من معتقدم نخریدن از بالا خریدن به مراتب بهترهحضرت علی (ع): درباره آنچه از آن شناختی نداری، سخن مگوی
نظر
-
در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Postاز همین الان واگرایی های منفی را تو اسیلاتور ها میشه در بزار هفته آینده دید
این مثبت یعنی آخرین فرصت خروج از بازار
نظر
نظر