سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Post
    سایه جان یه زحمت دیگه هم داشتم ارین رو هم میشه تحلیل جدید ارائه کنی ؟ ممنون
    خوب رضا جان تحلیل قبلی از ارین زدم درست در اومد و تا 127 که گفته بودم افت کرد.حالا سهم در برگشت در محدوده 144 به مقاومت سنگینی میخوره هرچند در 137-141 هم مقاومت داره

نظر

• aminaran
      عضو عادی
      • Feb 2011
      • 254

جا داره ازتون تشکر کنم تا این وقت شب جواب سئوالات را سریع ودقیق می فرمائید ...خسته نباشید ...بسیار بسیار سپاسگزارم

نظر

• esi_mohammadi
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 1105

سلام پانی جان
        نظرت را جع به سایپا تو این موج شماری چیه ؟

لینک
        (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
        (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
        (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
          مرسی از پانی عزیز
          از تحلیل خوبتون سپاس گذارم
          پانی جان وضعیت بنیادی سایپا زیاد جالب نیست اگه حاشیه سود شرکت به همین صورت خواسته باشه ادامه پیدا کنه و هر سال نسبت به سال قبل کمتر بشه و فکری برای هزینه های خودش نکنه و سال 91 پایان سود عملیاتی سایپا هست ... و چیزی جز سود زیر مجموعه ها براش نمیمونه
          حالا از شما استاد عزیز می خواستم بپرسم آیا در نمودار سایپا نشانه هایی از رشد وجود داره ؟؟
          آیا موج 5 که ازش نام برده میشه البته برای شاخص کل شامل حال سایپا هم میشه ؟؟؟
          در غیر این صورت ممنون میشم یه بار دیگه نقاط حمایتی رو برامون بگید ؟؟
          تصمیمی برای سایپا هست ....بخش اول وضعیت بنیادی بود که ....
          و اما بخش دوم تکنیکال که منتظر نظر شما استاد عزیز هستم
          سپاس گذارم

حقیقتش اصلاح سهم تا 217 تومان محتمله ولی اگه سهم در حالتی استثنایی بخواد بیش از این قیمتها نزول کنه من الگویی در سهم میبینم که تارگتش خیلی ناخوشاینده.
          اما در مورد بحث بنیادیش و جمع بندیش با تکنیکال سهم ازتون این سوالو دارم که ایا شما احتمال تعدیل منفی سهمو برای امسال انتظار دارید یا نه؟

نظر

• majid
            عضو عادی
            • Apr 2011
            • 151

پانی خانم
            ضمن تشکر از زحمات شما لطفا در خصوص وسپه نیز راهنمائی بفرمائید.

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
              سلام پانی جان
              نظرت را جع به سایپا تو این موج شماری چیه ؟

لینک
              با موج شماریتون موافقم.کف کانال دوم چه عددیه؟ :d

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

در اصل توسط majid پست شده است View Post
                پانی خانم
                ضمن تشکر از زحمات شما لطفا در خصوص وسپه نیز راهنمائی بفرمائید.
                وسپه در 120 و 113 تومان حمایت بسیار خوبی داره .بنظرم وسپه هم در موج 2 بزرگ قرار داره.

نظر

• esi_mohammadi
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 1105

ممنون
                  180 تا 185 تومان
                  البته باید دید موج b در کجا تمام خواهد شد که محل دقیق موج c شناسایی شود
                  موج b میتونه زیگزاک یا یه موج پهنه یا فلت باشه که حتی سقف قبلی را هم بشکنه و از اوون فراتر بره
                  باید رفتار بازار را دید
                  (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                  (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                  (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• آریو
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 4834

در اصل توسط pani پست شده است View Post

حقیقتش اصلاح سهم تا 217 تومان محتمله ولی اگه سهم در حالتی استثنایی بخواد بیش از این قیمتها نزول کنه من الگویی در سهم میبینم که تارگتش خیلی ناخوشاینده.
                    اما در مورد بحث بنیادیش و جمع بندیش با تکنیکال سهم ازتون این سوالو دارم که ایا شما احتمال تعدیل منفی سهمو برای امسال انتظار دارید یا نه؟
                    ممنون استاد
                    اگه شرکت اجازه افزایش نرخ پراید نسبت به اون چیزی که تو بودجه دیده نداشته باشه احتمال تعدیل منفی برای سایپا تو سال 90 وجود داره ...که جزئیات رو حتما فردا اول وقت خدمتتون عرض میکنم
                    ...
                    حاشیه سود شرکت دائما و هر سال در حال کم شدنه
                    هزینه های شرکت چه عملیاتی و چه مالی بیشتر از افزایش نرخ خودرو در چند ساله اخیر بوده ...
                    پانی جان پس باید حواسمون به 217 باشه ....به شخصه احتمال نفوذ به زیر 217 رو میدم ...هر چند برام پذیرفتنی نیست.....خیلی دوس دارم یه موج صعودی حداقل داشته باشه
                    حتما نکات بنیادی رو مطرح میکنم ...
                    از پاسختون ممنون
                    ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                      ممنون
                      180 تا 185 تومان
                      البته باید دید موج b در کجا تمام خواهد شد که محل دقیق موج c شناسایی شود
                      موج b میتونه زیگزاک یا یه موج پهنه یا فلت باشه که حتی سقف قبلی را هم بشکنه و از اوون فراتر بره
                      باید رفتار بازار را دید
                      کاملا با نظر خوبتون موافقم.

بنظر من اصلاح سهم در موج 2 بزرگ سایپا کاملا میتونه شبیه موج 2 بزرگ خگستر که موج شماریشو 2-3 هفته قبل زده بودم بشه

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                        http://forums.boursy.com/showthread....ll=1#post26633

این تحلیل هم قبلا فرموده بودید فکر کنم در 130 موج اصلاحی کامل می شه ؟
                        بله الگوی ولف که قبلا گفته بودم...
                        با توجه به اون الگو 130 تومان حالت خوشبینانه سهمه

نظر

• esi_mohammadi
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 1105

در ضمن اینم در نظرتون باشه هیچ موقع قیمت سیر نزولی خود را بصورت مداوم ادامه نخواهد داد .
                          برای اینکه سهم با شدت ریزش کنه و به حمایت حیاتی خودش نقوز کنه باید یه رشده خوب بکنه.
                          من احتمال خیلی بالایی برای برگشت سهم از روی 218 تا 220 در قالب موج b انتظار دارم که حداقل آن 270 الی 280 تومان می باشد و شخصا اردر خرید خواهم گذاشتم با حد ضرر زیر 215 .

نظر

• تمام
                            عضو فعال
                            • Jun 2011
                            • 14645

احتمالا امروز آخرین روز خرید نسوز آذر خواهد بود چون دوشنبه مجمع داره احتمال داره شنبه اصلا معامله نشه
                            خدا خواست و ما توانستیم
                            تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

صفهاي خريد امروز واقعا خنده داره!!!
                              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• باربد
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 3256

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                                صفهاي خريد امروز واقعا خنده داره!!!
                                چرا؟

نظر

در حال کار...