سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط vm511 پست شده است View Post
    سلام وعرض ادب

یه سوال و زحمتی داشتم

لطفا" یه لینکی یا مطلب pdf که در مورد آموزش الیوت به صورت کامل داشته باشه معرفی بفرمایید چون بنده فروم های مختلفی دیدم و 60 ویدئوی دکتر بهزادی رو هم دیدم اما ساختار و قواعد و قانون های کلی الیوت رو (که بصورت جزء به جزء شرح داده شده باشه) در هیچ کدوم ندیدم

ضمنا" کتاب تحلیل موج های الیوت در بازار سرمایه (تالیف جناب محمدی) رو هم دارم مطالعه میکنم اما چون به صورت کلی و سر بسته هست فعلا" گیج کنندست (گیج کننده از این نظر که نسبت های فیبوناچی رو بطور واضح و روشن بیان نکرده)

ممنون و تشکر

با سلام.

اول تشکر میکنم از زحمتی که زهره جان کشیدند بابت پاسخگویی به این سوال.

من کتاب مرجع امواج الیوت نوشته اقای علی محمدی را دقیقا اواخر بهمن سال گذشته شروع کردم و این کتاب نزدیک 500 صفحه ای حاوی مطالب بی نظیری است فقط متاسفانه نوشتار سنگینی داره.شاید باورتون نشه خود من بیش از 5 بار این کتاب رو مطالعه کردم تا تونستم اشراف کاملی بر مطالب کتاب پیدا کنم.

من در ایتدا مثل زهره عزیزم پیشنهاد کتاب امواج الیوت پریچر ترجمه جناب کامیار فراهانی رو میدم که برای شروع یهترینه.در مورد پی دی اف هم اجازه بدید یه نگاهی کنم اگه به فارسی منبعی داشتم حتما تقدیم میکنم.

راستش مطلب و تحلیل , زیاد اماده کردم منتها نمیدونم اول جواب دوستان رو بدم یا تحلیلها رو بذارم.:)

نظر

• mohseni1353
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1010

سلام استاد خدا قوت در خصوص شاخص کل هم تحلیلی دارید عنایت بفرمایید.سپاس

نظر

• *سامان*
        عضو فعال
        • May 2011
        • 4691

كيوان جان و آريو جان اين كندلها چه استفاده اي دارن؟
        مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط مهدي منصوري پست شده است View Post
          pani خانوم هنوزم به تحلیلتون راجع به صنعت کاشی پابرجا هستید؟ یعنی معتقدید نمیتونه مقاومتش را رد کنه؟

در اصل توسط keyvan پست شده است View Post
          شاخص کاشی ؟؟؟

پانی جان ، به نظر شما درسته ؟!

خوب اول بریم سراغ تحلیلهای قبلی که از این گروه داشتم:

در اصل توسط pani پست شده است View Post
          در مورد کاشی سرامیکیها حقیقتش زیاد کار نکردم رو این گروه منتها در مورد شاخصشون نظرم بصورت چارت زیر است یعنی احتمال میدم شاخص گروه نتونه از محدوده 800 واحد عبور کنه بدلیل تراکم مقاومتها تو این منطقه و برای اصلاح وارد موج سی بشه (اگه بتونه این مقاومت قوی رو رد کنه مجددا باید بررسی بشه)

طبق تحلیل فوق شاخص از محدوده پر تراکم 792-800 واحد عبور نکرد.

اینم دومین اخطار جدی این گروه(دابل تاپ در rsi هفتگی و یه ریتریس به نک لاین و اخطار سقوط....

شاخص گروه برای فیل شدن تحلیل فوق احتیاج به تثبیت اراس ای ویکلی بالای خط گردن و شکست مقاومت 800 واحد دارد.

با توجه به نمودار بالا روزی که اخطار دادم درمورد این گروه شاخص گروه 781 واحد بود و اکثر سهام این گروه صف خرید داشتند و با برخورد به 792 واحد یعنی اولین مقاومتی که تو نمودار اول قرار داده بودم در روز بعد شاهد تشدید عرضه ها و افت سهام این گروه بودیم.

همچنان مقاومت بروی rsi و مقاومت 800 واحدی سهام این گروه را آزار خواهد داد و کانالی که آقا کیوان کشیدند هم درسته و باید مورد توجه قرار بگیره . به هرحال باید ببینیم در روزهای اینده با کلیه مقاومتهای ذکر شده چه خواهد کرد....

نظر

• آریو
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 4834

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
            كيوان جان و آريو جان اين كندلها چه استفاده اي دارن؟
            ساده جان من تکنیکال بلد نیستم ولی این کندلها برای خودشون یه کتاب کامل دارن ...این کندلها با تحلیلگر تکنیکال حرف میزنن و روند رو براش مشخص میکنن...
            مثلا همون کندل چکش معکوس فولاد رو نگاه کنید در انتهای روند نزولی سهم زده شده ....اون یعنی شروع یک روند صعودی و همینطور هم شده ...

میشه از کندل ها در کنار سایر الگو ها و اندیکاتور های تکنیکی استفاده کرد ...

چکاوه ... و کندل های
            1.چکش
            2.چکش معکوس

در انتهای روند های صعودی زده شده

آخرین ویرایش توسط آریو؛ 2012/03/09, 20:16.
            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 2016

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
              خانم پاني كندل يعني چي؟

با تشکر از دوستان گرامی جناب آریو و کیوان که توضیحات خیلی خوبی دادند .

در هر دوره(یک روز معاملاتی) بروی نمودار کندل جدیدی ظاهر میشود که حاوی نکات بسیاری است مثل قیمت باز و بسته و ... و کار ما به عنوان یک تکنیکالیست کار کردن بروی همین کندلهاست.

ترکیب کندلها در تعیین نقاط بازگشتی بسیار مهم هستند .چند وقت پیش تاپیکی تو بورسی دیدم راجع به ترکیب کندلها (اگه اشتباه نکنم با عنوان اموزش تکنیکال به زبان ساده باز هم خیلی مطمئن نیستم).حتما اون تاپیک رو مطالعه کنید

نظر

• آریو
                عضو فعال
                • Mar 2011
                • 4834

با تشکر از دوستان گرامی جناب آریو و کیوان که توضیحات خیلی خوبی دادند .

در هر دوره(یک روز معاملاتی) بروی نمودار کندل جدیدی ظاهر میشود که حاوی نکات بسیاری است مثل قیمت باز و بسته و ... و کار ما به عنوان یک تکنیکالیست کار کردن بروی همین کندلهاست.

ترکیب کندلها در تعیین نقاط بازگشتی بسیار مهم هستند .چند وقت پیش تاپیکی تو بورسی دیدم راجع به ترکیب کندلها (اگه اشتباه نکنم با عنوان اموزش تکنیکال به زبان ساده باز هم خیلی مطمئن نیستم).حتما اون تاپیک رو مطالعه کنید

سلام استاد خسته نباشید
                ممنون از تحلیل ها و پاسخ های خوبتون

ما شاگردهای این تاپیکیم استاد ...اگه ما یه چیزی مینویسیم از همینجا یاد گرفتیم ...البته شما هم حتما جواب دوستون رو بدین که احتمال اشتباه ما خیلی زیاده :)

پانی جان میتونید یه نگاهی به چکاوه داشته باشین ..البته یه بار نقاط مقاومتی و حمایتی رو برام معرفی کردین و کاملا هم جواب داد ...

میتونید یه نگاه مجدد داشته باشید
                یه چیزی شبیه موج شماری یا پیدا کردن یه الگو :)

ممنون از زحمتی که میکشید
                ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Post
                  سلام استاد خدا قوت در خصوص شاخص کل هم تحلیلی دارید عنایت بفرمایید.سپاس

سلام و درود بر جناب محسنی.

شخصا به اینده شاخص بسیار خوشبینم.این چند روز هم خیلی رو شاخص کار کردم و بنظرم مادامیکه شاخص بیش از 25000-25100 واحد افت نکنه که واقعا احتمالش کمه.همچنان امیدوار باقی میمونم.

به شرکتهای بزرگی مثل فملی (که تحلیلشو صفحه قبل گذاشته بودم) امید بسیار دارم و فولاد اگه از پس 290-293 بر بیاد .همچنین سهام گروه روی که قطعا بازدهی بسیار عالی خواهند داشت ...

به هر حال مقاومت ترند نزولی در محدوده 25650 واحد قطعا اذیت خواهد کرد ولی انشالله از این مقاومت سخت هم عبور خواهیم کرد.

نظر

• neekandish
                    عضو عادی
                    • Feb 2012
                    • 36

ورنا
                    خودتان قضاوت کنید!!!
                    http://img4up.com/up2/84519514670201729508.png

نظر

• pani
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 2016

در اصل توسط آریو پست شده است View Post
                      سلام استاد خسته نباشید
                      ممنون از تحلیل ها و پاسخ های خوبتون

ما شاگردهای این تاپیکیم استاد ...اگه ما یه چیزی مینویسیم از همینجا یاد گرفتیم ...البته شما هم حتما جواب دوستون رو بدین که احتمال اشتباه ما خیلی زیاده :)

پانی جان میتونید یه نگاهی به چکاوه داشته باشین ..البته یه بار نقاط مقاومتی و حمایتی رو برام معرفی کردین و کاملا هم جواب داد ...

میتونید یه نگاه مجدد داشته باشید
                      یه چیزی شبیه موج شماری یا پیدا کردن یه الگو :)

ممنون از زحمتی که میکشید

سلام.خیلی پیشرفتتون تو تکنیکال خوبه, معلومه حسابی کار میکنید.

در مورد چکاوه خیلی مطمئن نیستم ولی بنظر میاد هنوز در حال اصلاح قیمتی است و متاسفانه از انجاییکه دیتای تعدیلی رو هم ندارم موج شماری نمیشه کرد

منتها فعلا احتمال یه برگشت از همین محدوده ها دارم و چنانچه موفق به عبور از 510 بشه نهایتا تا 535-540 توان صعود داره و با شکست کف 411 سهم تا 345-350 افت خواهد کرد.

نظر

• فانی
                        عضو جدید
                        • Aug 2011
                        • 13

نیرو محرکه
                        [IMG][/IMG]
                        سلام از لحاظ فاند وضع خوبی نداره اما از دید تکنیکال در حال شکل دادن یک الگوی هارمونیک هست که با شکستن مقاوت 866 ریال حدودن تا 120 ریال صعود می کنه در صورتی که مقاومت های در مسیر شکسته شود
                        آخرین ویرایش توسط فانی؛ 2012/03/09, 21:09.

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

13 بهمن:

موج شماری بعدی از حفاری(اصلاح تریپل تری wxyxz)

حفاری شمال مطابق تحلیل بیش از یکماه قبل گذشته در حال تشکیل شانه راست میباشد ...

احتمال تکمیل شانه راست در 222-230 تومان.

هدف این سر و شانه محدوده 320-330 تومان میباشد.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در مورد باما در ادامه تحلیلهای گذشته توضیحاتی دارم که سعی میکنم نظرمو امشب بذارم.

نظر

• کیوان
                              ستاره دار (1)
                              • Jun 2011
                              • 5094

در مورد باما در ادامه تحلیلهای گذشته توضیحاتی دارم که سعی میکنم نظرمو امشب بذارم.
                              به نظرم میاد در حال تشکیل الگوی سقف 2 قلو هستش! :(
                              امیدوارم نظر شما خلاف نظر من باشه
                              ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

باما

ابتدا سری به آخرین تحلیلی که از این سهم داشتم مییزنم تا نظر جدیدمو بگم:

باما

پنج موجی زیر بخشی از موج 3 اصلی باما میباشد.(احتمالا کل 5 از 3)

سهم در موج 3 از 5 قرار دارد و با توجه به احتمال زیاد بر اکستند شدن این موج, سهم اهداف بالایی را در میان مدت دنبال میکند.

ابتدا در مورد سهم در میان مدت باید خدمتتون عرض کنم همچنان اهداف صعودی قبلی پابرجا هستند منتها در کوتاه مدت نباید حمایت 1060 از دست میرفت که با این وضعیت جدید و نگاهی مجدد به موج اکستند شده اخیر نظرم در مورد اخرین حرکت سهم بصورت زیر میباشد

و در مقایسه با کروی به این نتیجه رسیدم که کلا باما به لحاظ صعود و نزولهاش دقیقا یه فاز جلوتر از کروی هست.(چارت کروی در پایین صفحه) یعنی در حال حاضر کروی برای تکمیل 3 تا محدوده 322 تا 332 تومان بالا میاد که این صعود برای باما همزمان میشود با موج بی...

کروی:

نتیجه گیری:

به احتمال قوی باما از همین کف فعلی صعودی نهایتا تا محدوده 1085 توماندارد و سپس برای تکمیل موج 4 تا حوالی 940-960 تومان نزول خواهد کرد و سپس موج 5 سهم با هدف 1400-1450 تومان آغاز خواهد شد.

آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/03/09, 23:23.

نظر

در حال کار...
                                X