در اصل توسط pani پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
تحلیل کروی رو تا بعد بازار میذارم فقط همین مقدار بگم که کروی تا حوالی 350-355 برای صعود مشکلی نداره(دقیقا 4 در صد دیگه) ولی اونجا مقاومت سنگینی معادل سقف قبلی و ار اس ای داره که اگه رد کنه خودش و حقش پرواز میکنن.
دیروز ریسک کردم و از صف خرید حق کروی خریدم, کسانیکه امروز میخرن معاملات فردا رو حسابی زیر نظر بگیرن.
فولاد 317-318 رو رد کنه فوق العاده ارزشمند است.
مقاومت مهم غدیر تو چارت تعدیلی حداکثر دیروز یعنی 446 و تو نمودار خام 457-460.اولین حمایت قوی 430-433 .
درخواست دوستان عزیز رو برمیگردم میگم .
نظر
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postدقیقا از 555 ریال برگشت. این سهم داره میره واسه تشکیل شونه راست بنظر من مراقب باشید ..هميشه بايد به خريدار ها و فروشنده هاي سهم شك داشت!!:-?..شايد خوده فرشنده همان خريدار است!!:-w
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
پانی جان سلام
خسته نباشید
نظر دیگری در مورد وبملت ندارید ؟؟
نمیدونم چرا از این سهم نمیتونم سود بیگیرم هر وقت هم فروختم یک سره 15 تا 20 درصد داده ولی این بار میخوام با کمک شما و تکنیکال این اشتباه رو تکرار نکنم
چقدر احتمال داره 138 تومن اضافه کنیم ؟؟
155...142 خرید کردم
ممنونریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
نظر
-
در اصل توسط آریو پست شده است View Postپانی جان سلام
خسته نباشید
نظر دیگری در مورد وبملت ندارید ؟؟
نمیدونم چرا از این سهم نمیتونم سود بیگیرم هر وقت هم فروختم یک سره 15 تا 20 درصد داده ولی این بار میخوام با کمک شما و تکنیکال این اشتباه رو تکرار نکنم
چقدر احتمال داره 138 تومن اضافه کنیم ؟؟
155...142 خرید کردم
ممنون
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسمگا احتمالش هست چون ار اس ای بین شانه و سر واگرایی داشته
واتی اگه خودشو بالای 120 حفظ بکنه تا 130 تومان بالا میاد ولی مقاومت 130 بسیار سخت و مهم هست که گذر از اون میتونه تضمین خوبی واسه رشد سهم بده.
خساپا رو قبلا گفتم فقط و فقط بعد از رد کردن مقاومت 185 ارزش خرید داره
و در مورد فباهنر هم گفتم بین 112 تا صف فروش همین امروز خرید خوبیه .رسیدن به سقف قبلی در 160تومان هم در میان مدت خواهد بود و زمانش بستگی به این داره که با مقاومت 137 تومان چه بخواد بکنه؟!
موفق باشید.
نظر
-
-
در اصل توسط کيانوش پست شده است View Postفباهنر را امروز با گردن کلفتي تمام صف فروش تصنعي براش ساختند تا جايي که يک دفعه 1 ميليون سهم گذاشتند رو 900 هزار سهم صف فروشش.چراش رو نمي دونم.ولي بتصورم قيمت بسته شدنش فردا پايين تر از 112 نشه.تو 7 روز گذشته تقريبا 30 درصد سهام شناورش معامله شد.يا بعبارتي از بازار جمعش کردند.بگمانم تو روند مثبت اين سهم برا بالا رفتن گره تو گره بشه.
نظر
نظر