کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
لطفا" یه لینکی یا مطلب pdf که در مورد آموزش الیوت به صورت کامل داشته باشه معرفی بفرمایید چون بنده فروم های مختلفی دیدم و 60 ویدئوی دکتر بهزادی رو هم دیدم اما ساختار و قواعد و قانون های کلی الیوت رو (که بصورت جزء به جزء شرح داده شده باشه) در هیچ کدوم ندیدم
ضمنا" کتاب تحلیل موج های الیوت در بازار سرمایه (ترجمه جناب کامرانی) رو هم دارم مطالعه میکنم اما چون به صورت کلی و سر بسته هست فعلا" گیج کنندست (گیج کننده از این نظر که نسبت های فیبوناچی رو بطور واضح و روشن بیان نکرده)
امواج الیوت جناب پریچر رو هم بخونید البته یکم سنگینه
اول زده می شید
بار اول که خوندید اگر دیدی کلافه اتون می کنه کتاب و بزارید کنار ؛ یک هفته بعد دوباره مرور کنید ؛ اگر دیدید بازم براتون راحت نیست
یک ماهی سراغش نرید
تو این مدت ذهنتون در گیر موضوعه بدون این که خودتون بدونید و بعد مرور مجددش خیلی ساده و راحت تر می شه
نظر شما کاملا" درسته چون ابتدا که من شروع به مطالعه الیوت پریچر کردم چیز زیادی دستگیرم نشد و رفتم سراغ الگوهای هارمونیگ که بعد از اتمام اون مباحث الیوت بهتر برام جا میوفته
اول تشکر میکنم از زحمتی که زهره جان کشیدند بابت پاسخگویی به این سوال.
من کتاب مرجع امواج الیوت نوشته اقای علی محمدی را دقیقا اواخر بهمن سال گذشته شروع کردم و این کتاب نزدیک 500 صفحه ای حاوی مطالب بی نظیری است فقط متاسفانه نوشتار سنگینی داره.شاید باورتون نشه خود من بیش از 5 بار این کتاب رو مطالعه کردم تا تونستم اشراف کاملی بر مطالب کتاب پیدا کنم.
من در ایتدا مثل زهره عزیزم پیشنهاد کتاب امواج الیوت پریچر ترجمه جناب کامیار فراهانی رو میدم که برای شروع یهترینه.در مورد پی دی اف هم اجازه بدید یه نگاهی کنم اگه به فارسی منبعی داشتم حتما تقدیم میکنم.
راستش مطلب و تحلیل , زیاد اماده کردم منتها نمیدونم اول جواب دوستان رو بدم یا تحلیلها رو بذارم.:)
سلام و عرض ادب به تمامی دوستان
ممنون و تشکر دارم از خانم پانی و بوف کور بابت راهنمایی
بنده این سوال رو هم از جناب لرد ارشیا نیز پرسیدم که جا داره از ایشون هم تشکر کنم و با اجازه ایشون نظرشون رو برای استفاده از علاقه مندان اینجا قرار میدم ، چون به نظرم این سوال عمومیت داشته باشه
در اصل توسط lord arshiya پست شده است
سلام دوست من
از این که می بینم که دستانی مثل شما به شکل تخصصی به بازار نگاه میکنن خیلی خوشحالم
در زمینه الیوت ابتدایی ترین کتاب ، کتاب جناب پریچر هست که جناب فراهانی اون رو ترجمه کرده اند، البته توی این زمنیه کتاب کالبد شگافی الیوت نوشته آقای شهیدی هر دو جلدش جزء کتابهای خوب هستن،
در همون کتاب محمدی پی دی افهای زیادی هست که در مورد الیوت هست ، همونا مطالب بسیار کاملی هستند ولی من متاسفانه از زبان فارسی کتاب، مطلب دیگری در مورد الیوت به ذهن ندارم، جز کتابهای زبان اصلی
اگر مطلبی به ذهنم رسید که برای شما قابل دسترسی بود حتما بهتون خبر می دم
امیدوارم همیشه سالم و تند درست باشید و در آیند تحلیل های بی نظیر با ضریب اشتباه پایین ببنیم دوست من
در اصل توسط lord arshiya پست شده است
دوست من همانطور که می دونید ما سه تا نظریه پرداز الیوت داریم
1.جناب پریچر
2.جناب ماینر
3.جناب ویلیامز
البته اساتید دیگه ای هستند که در زمینه الیوت صاحب نظر هستند مثل جناب نیلی (کتابی که جناب محمدی ترجمه کردن بر اساس کتاب جناب نیلی هست) جناب نیلی در شمارش امواج یک سری نظریاتی دارند که مورد پسند اکثریت الیوتیستن های دنیا قرار نگرفته .
این سه نظریه پرداز الیوت در بعضی از زمنیه ها نظریات مشترکی دارند و در بعضی از زمینه ها صحبتها شون همدیگر رو کامل میکنه
در مورد موارد مشترک شون اون سری قوانین رو الیوت گایدلاین میگن
شما اگر مایل به یادگیری الیوت هستید باید بر نظریه های این سه نظریه پرداز بزرگ مسلط باشید مخصوصا جناب ویلیامز که نظریه chaos شون قوف العاده هست، و بعد مطمئنا دید شما نسبت به الیوت بسیار بازتر خواهد شود.
دوباره از دوستان گرامی تشکر ویژه میکنم
کتابی که من در مورد الیوت مطالعه میکنم همون کتاب جناب فراهانی نوشته جناب پریچر است که بنده به اشتباه با کتاب هارمونیک جناب محمدی عرض کردم
منظور بنده از گیج شدن اینه که در کتاب جناب فراهانی نسبت های فیبوناچی به صورت واضح و کامل بیان نشده و بیشتر بحث در مورد انواع و اقسام موج های ترند و کانتر ترند میباشد و از نسبت های فیبوناچی جهت مشخص کردن پایان موج چیز زیادی گفته نشده
شاید بنده اشتباه میکنم و همون مقدار و نسبت های آورده شده کامل و مفید است :
موج 2 : .618% موج 1
موج 4 : 382% موج 3
موج 5 : 618% 0 از 3 (اگر اشتباه نکنم)
موج 5 : 1.618% موج 1
موج 2 : 618% موج 4
در موج 2 : a=b=c
در موج 4 : a=c
در موج 4 : b= 236%a
چون هارمونیک جناب محمدی به صورت کامل و ریز شده مطالب رو عنوان کردن و برای الگوهای هارمونیک نسبت های ایده ال و معمولی بیان کردند ، بنده برای موج های الیوت دنبال نسبت های کامل میگردم و این که در مورد نسبت های فیبوناچی توضیح های بیشتری ارائه بشه مانند نسبت های ret , ext , pro هر موج به چه میزان است و ...
نظر شما چیست؟
اگر دوستان وقت داشته باشن و با توجه به دسترس نبودن منابع فارسی لطف کنن تجربیات خودشون برای آموزش الیوت در تاپیک مجزا ارائه بدن واقعا" مفید واقع میشه
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][CENTER][FONT=Arial][SIZE=4][COLOR="#008000"]هدف درستی و راستی در کار است ؛ زمان آن را گواهی میکند[/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER][/URL]
[URL="http://tahlilbors.blogfa.com/"][B][FONT=Arial][CENTER][COLOR="#0000FF"][SIZE=3]وبلاگ تحلیل تکنیکال سهام در بورس[/SIZE][/COLOR][/CENTER][/FONT][/B][/URL]
یعنی سهمی که تو 3 از 3 پرقدرتی قرار گرفته سهامداری نفع بیشتری داره تا نوسانگیری.
در مورد خط و خطوطی که رو نمودار کشیدم شماتیکه و تصور خود من اینه که فعلا سهم بیش از 90-92 پایین نمیاد و برای تکمیل 3 از 3 تا محدوده 108-112 میتونه بالا میاد. (اینا همه تصورات منه و میتونه اشتباه باشه)
نظر