کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
با سلام
خانم میرزا محمدی نظرتون در باره فجر امیر کبیر کاشان چیه علاوه بر خرید های دانایان پارس در اسفند ماه بعنوان یکی از سهامدارن عمده ان و همچنین خرید های ومعادن و سود انباشته ۴۰ تومانی ان که تا مرز جلسه برای تقسیم سود هم رفت و بعد لغو شد و پیش بینی سود سال بعد ان که به اندازه سود فولاد مبارکه می باشد نمودار تکنیکال ان هم یک مثلث تشکیل داده که در حال خروج از مثلث در قیمت ۱۷۴ تومان می باشد که اگرقیمت صعودی شود به اندازه ۴۵ تومان صعود خواهد کرد و هدف ۲۱۰ تومان را مد نظر دارد
فاراک مقاومت سنگین 180-184 پیش رو دارد که احتمال برگشت به سطح 172-168 تومان و سپس گذر از مقاومت فوق وجود دارد.
فاراک میان مدتی اهداف بسیار خوبی دارد و پس از گذر از 185 تومان هدف 220-230 تومان را در سر دارد.
وپترو در زیر موجهای 3 از 3 صعودی قرار گرفته و اهداف خوبی در میان مدت دارد.در کوتاه مدت محدوده 100 تومان اولین حمایت و 97-98 قویترین حمایت محسوب میشود.وپترو هم پس از نوسانات به محدوده 117-120 تومان خواهد رسید.
>:d<
گویا فباهنر هم خیال توقف در 123-125 رو نداره...
فراوری هدفش بالای 1000 تومان هست ولی احتمال یه استراحت و برگشت به سطوح 620 600 و 560 تومان وجود دارد.
>:d<
گویا فباهنر هم خیال توقف در 123-125 رو نداره...
فراوری هدفش بالای 1000 تومان هست ولی احتمال یه استراحت و برگشت به سطوح 620 600 و 560 تومان وجود دارد.
خانم پاني 560 چقد محتمله؟من خودم احساس ميكنم يكي دو روز در محدوده 2 منفي معامله ميشه و بعد ميره بالا....به نظر شما من درست فكر ميكنم؟
مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست
خانم پاني وصندوق ميتونه تو برخورد اول 255 رو رد كنه؟
هدف سهم 320 تومان هست و فعلا هم بین 243-250 تومان مقاومتهای زیادی وجود داره.ببینیم با همین مقاومتها چکار میکنه.هرچند سف باند بولینگر هم تو کوتاه مدت فشار میره
سال جدید رو تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی رو داشته باشید
از بابت راهنمایی قبلیتون در مورد فاذر نهایت تشکر رو دارم
رو 180 بود که شما تاکید کردید که نگهش دارم حداقل تا 260
که این طور هم شد و باز هم ممنون هستم
در حال حاضر چطور پیش بینی میکنید؟
هدف سهم 320 تومان هست و فعلا هم بین 243-250 تومان مقاومتهای زیادی وجود داره.ببینیم با همین مقاومتها چکار میکنه.هرچند سف باند بولینگر هم تو کوتاه مدت فشار میره
سلام خانم Pani
در وبلاگ اشاره بر 117-120 بودن وپترو نموده اید . لذا با توجه به حجم نزدیک به 6 میلیونی وپترو نظرتان در خصوص آینده ( یک ماهه ) این سهم چیست؟
سال جدید رو تبریک میگم و امیدوارم سال خوبی رو داشته باشید
از بابت راهنمایی قبلیتون در مورد فاذر نهایت تشکر رو دارم
رو 180 بود که شما تاکید کردید که نگهش دارم حداقل تا 260
که این طور هم شد و باز هم ممنون هستم
در حال حاضر چطور پیش بینی میکنید؟
سلام.سال نوی شما هم مبارک. ممنون از لطفتون @};-
اتفاقا تو ذهنم بود که دوباره فاذر رو نگاه کنم چون خودم دور و بر 265 فروختم.حتما مجددا نگاه میکنم ولی فاراک و فاذر میان مدت رشد خوبی میکنند.
نظر