استاد پاني يك واگرايي خوبي تو تمحركه ديديم اگه ممكنه تحليل بفرماييد استفاده كنيم با سپاس
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط فرهاد پست شده است View Postyahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات
نظر
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postاستاد پاني يك واگرايي خوبي تو تمحركه ديديم اگه ممكنه تحليل بفرماييد استفاده كنيم با سپاس
واگرایی هم کاملا مشخصه.من سهمو درانتهای موج 4 میبینم و موج 5 سهم صعود خیلی زیادی خواهد داشت:
در 154 حمایت خوبی داره و با توجه به اینکه نباید وارد حریم موج 2 بشه من نظرم نهایت اصلاح در 147 تومانه.
زهره جونم نظر شما چیه؟فکر کنم تصحیحش همین روزا تمومه مگر اینکه موج یک را در 110 بگیریم و در اینصورت مجاز به تصحیح تا سطح 138-132 و 128 تومان است.
منتظرم.
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postپانی جووووووووووونم این چیه اخه ؟
خب من دیروز خریدم :-s
صبح هم باهات تماس گرفتم نبودی.راستش نگران خودت و زبرات شدم
خرید وصنعت مبارکه.با شکلکت فکر کردم نگران خریدتی.
نگران واگرایی مخفی سقف نباش چون هنوز پیوت سقف جدیدی تشکیل نشده بعدا فیل میشه.فکر کنم تا 144 براحتی بره
نظر
-
ممنون پانی جونم
اما تمحرکه :
به نظرم موج 4 از سه هستیم که موج یکش 137 تومن بوده پس زیر این عدد نمی تونیم بیایم
واگرایی مخفی هم تو اندیکاتورهای روزانه و هم هفتگی مشهوده
261 فیبوی پروجکشن موج 3 از 3 با 61 درصد ریتریسمنت موج 3 از 3 حدودا 153 تا 157 تومنه که مقاومت محکمیه
سیگنال خرید قطعی نداریم هنوز ولی خرید پله ای تو این عدد کم ریسکه
شاید منتظر یک واگرایی مثبت بمونیم بهتر باشه البته این بسته به ریسک پذیری معامله گر داره
نظر
-
اساتيد گرامي خانوم تدين و ميرزا محمدي با تشكر از تحليل هاي خوبتون در خصوص تمحركه با توجه به حجم مبنا چه تعداد سهم را براي خريد پيشنهاد مي كنيد ؟آيا وقتي حجم مينا كم هست قاعده خاصي در خريد داريد ممنون مي شوم راهنمايي بفرماييد
نظر
-
-
در اصل توسط mohseni1353 پست شده است View Postاستاد بوف كور و استاد پاني خريد كروي را چطور مي بينيد با توجه به قيمتهاي جهاني با سپاس
کروی بروی نمودار در سطح 326 به کف چنگال برخورد کرده و من انتظار برگشت سهم رو از این حمایت دارم.
سایر حمایتها:315و 298-307
البته قیمت جهانی روی رو هم نباید از نظر دور داشت هرچندکروی کمتر از سهمی مثل فراوری به قیمتهای جهانی روی وابسته است.
نظر
نظر