سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad.fathi
    کاربر فعال
    • Dec 2010
    • 278

در اصل توسط pani پست شده است View Post

در مورد موج شماری کمرجان چند نفر از تکنیکالیستهایی که موج شماریشون رو خیلی قبول دارم مثل سعید درخشانی همگی سهمو در موج 4 میبینند نه 2 !!

نقل قول از سعید درخشانی دوست عزیزم
    ایشون هم نظر منو دارند
    یه بار من و سعید یه گین 30 درصدی ازش گرفتیم

تو موج دوم بزرگ خودش قرار داره . من نهایت اصلاح رو 360-380 میبینم که میتونه پایان موج دوم باشه . ولی فعلا ممکنه بریم تو موج B از زیگزاگ احتمالیمون . موج های دوم معمولا طولانی تر میشند نسبت به 4 . پس نباید فعلا زیاد انتظار برگشت سریع داشته باشیم . ولی با دید بلند مدت به نظر میاد بعد از اتمام روند نزولی سهم برای موج سوم اهداف 800 به بالا رو نشانه گرفته باشه.
    yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• farhad.fathi
      کاربر فعال
      • Dec 2010
      • 278

در اصل توسط b_nickhoo پست شده است View Post
      دوست عزيز اين كتابي كه گذاشتين چي هست و چطوري مي شه تهيه كرد.
      کتاب تحلیل تکنیکال جان مورفی
      ترجمه کامیار فراهانی

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
        نقل قول از سعید درخشانی دوست عزیزم
        ایشون هم نظر منو دارند
        یه بار من و سعید یه گین 30 درصدی ازش گرفتیم

تو موج دوم بزرگ خودش قرار داره . من نهایت اصلاح رو 360-380 میبینم که میتونه پایان موج دوم باشه . ولی فعلا ممکنه بریم تو موج B از زیگزاگ احتمالیمون . موج های دوم معمولا طولانی تر میشند نسبت به 4 . پس نباید فعلا زیاد انتظار برگشت سریع داشته باشیم . ولی با دید بلند مدت به نظر میاد بعد از اتمام روند نزولی سهم برای موج سوم اهداف 800 به بالا رو نشانه گرفته باشه.
        سلام.الان تو بورکس دیدم
        مطمئنم دفعه قبل(1 ماه پیش) نوشته بود موج 4 الان نوشته 2!!تسلیم...
        آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/05/22, 22:29.

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

زهره جان.

چند روزه نیستید؟! :(( :(( =((

نظر

• HOLY
            عضو فعال
            • Jul 2025
            • 1113

در اصل توسط pani پست شده است View Post
            سلام.الان تو بورکس دیدم
            مطمئنم دفعه قبل(1 ماه پیش) نوشته بود موج 4 الان نوشته 2!!
            سلام پانی جان و فرهاد عزیز
            البته شما خودت بهتر از من میدونی که این طبیعیه و پیش میاد ،البته من نه اون تحلیل قبلی و نه این مورد جدید رو ندیدم ولی خوب میخوام بگم طبیعیه که یه موج شماری در اثر گذشت زمان نقض بشه یا احیانا موج شماری بهتری بعد از مدتی به ذهن تحلیگر برسه که صلاح ببینه موج شماریشو عوض کنه ،وکلا این عرایض رو گفتم که بگم شما که فرمودین قبلا یه جور دیگه موج شماری از ایشون دیدین صحیح میفرمایین و آقا فرهاد عزیز هم که میفرمایند موج شماری جدید یه مدل دیگست صحیح میفرمایند ......
            سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• farhad.fathi
              کاربر فعال
              • Dec 2010
              • 278

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
              سلام پانی جان و فرهاد عزیز
              البته شما خودت بهتر از من میدونی که این طبیعیه و پیش میاد ،البته من نه اون تحلیل قبلی و نه این مورد جدید رو ندیدم ولی خوب میخوام بگم طبیعیه که یه موج شماری در اثر گذشت زمان نقض بشه یا احیانا موج شماری بهتری بعد از مدتی به ذهن تحلیگر برسه که صلاح ببینه موج شماریشو عوض کنه ،وکلا این عرایض رو گفتم که بگم شما که فرمودین قبلا یه جور دیگه موج شماری از ایشون دیدین صحیح میفرمایین و آقا فرهاد عزیز هم که میفرمایند موج شماری جدید یه مدل دیگست صحیح میفرمایند ......
              سلام برادر عزیز
              تو تاپیک صدرا یه موج شماری گذاشتم یه نگاه بندازید

البته این موج شماری رو وقتی صدرا 250 بود به یکی از اساتید فرومهای دیگه نشون دادم که اصلا جوابم رو نداد چون نظرش چیز دیگه بود
              اما به پانی خانم نشونش دادم ایشون قبول کردند خودم نداشتمش پانی خانم هم از باکسش پاک کرده بود اما باز هم موج شماریش کردم فکر کنم داره الگوی abc رو تکمیل میکنه که فکر کنم کف موج a و c یکی باشه

نظر

• HOLY
                عضو فعال
                • Jul 2025
                • 1113

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                سلام برادر عزیز
                تو تاپیک صدرا یه موج شماری گذاشتم یه نگاه بندازید

البته این موج شماری رو وقتی صدرا 250 بود به یکی از اساتید فرومهای دیگه نشون دادم که اصلا جوابم رو نداد چون نظرش چیز دیگه بود
                اما به پانی خانم نشونش دادم ایشون قبول کردند خودم نداشتمش پانی خانم هم از باکسش پاک کرده بود اما باز هم موج شماریش کردم فکر کنم داره الگوی abc رو تکمیل میکنه که فکر کنم کف موج a و c یکی باشه
                فرهاد جان من از محضرت عذر میخوام
                من این فرمایش اخیرت رو هنوز تبدیل به پستش نکرده بودی که پست دیگه ایی برات در تاپیک صدرا زدم ،خوب اینکه میفرمایین اون دوستمون حتی پاسخ شما بزرگوار رو نداد ،اگر بنارو براین بزاریم که ایشون پست شما رو ندیده که خوب هیچ ولی اگر مطمئن باشید که پست یا پی ام شما دیده شده ،واقعا متاسف و متاثر شدم از این حرکت زشت من از جانب ایشون از شما عذر میخوام و امیدوارم هیچ جای این مملکت هیچ کس به خودش اجازه نده مرتکب چنین کاری بشه حتی برای دوستی که تازه اولین روز هست به جمع سهامدارا پیوسته چه برسه به جنابعالی که که علم بالایی در تکنیکال دارین ،من به جای ایشون شرمنده ام.....:x
                راجع به موج شماری خوبتون هم اگه موافق باشین در پی ام الان پاسخ خواهم داد .
                براتون آرزوی بهترینها رو دارم
                سعی کنیم جزو تغییراتی باشیم که میخواهیم در این دنیا ببینیم ..... @};-

نظر

• farhad.fathi
                  کاربر فعال
                  • Dec 2010
                  • 278

در اصل توسط HOLY پست شده است View Post
                  فرهاد جان من از محضرت عذر میخوام
                  من این فرمایش اخیرت رو هنوز تبدیل به پستش نکرده بودی که پست دیگه ایی برات در تاپیک صدرا زدم ،خوب اینکه میفرمایین اون دوستمون حتی پاسخ شما بزرگوار رو نداد ،اگر بنارو براین بزاریم که ایشون پست شما رو ندیده که خوب هیچ ولی اگر مطمئن باشید که پست یا پی ام شما دیده شده ،واقعا متاسف و متاثر شدم از این حرکت زشت من از جانب ایشون از شما عذر میخوام و امیدوارم هیچ جای این مملکت هیچ کس به خودش اجازه نده مرتکب چنین کاری بشه حتی برای دوستی که تازه اولین روز هست به جمع سهامدارا پیوسته چه برسه به جنابعالی که که علم بالایی در تکنیکال دارین ،من به جای ایشون شرمنده ام.....:x
                  راجع به موج شماری خوبتون هم اگه موافق باشین در پی ام الان پاسخ خواهم داد .
                  براتون آرزوی بهترینها رو دارم
                  holy عزیز
                  ایشون دیده بودند اما بگذریم ........

شما خیلی بزگوارید من شرمنده ام که باعث ناراحتی دوستان شدم
                  اون دوستمون هم مال فروم دیگست

بالاخره این اشتباهات خوبیش اینه که تجربه برای اینده بشه

:x

نظر

• mohseni1353
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1010

تقديم به تمامي مادران مهربان و تبريك به خانومهاي كوشاي بورس

بارانی از عشق و نَمی هم ستاره ارزانی تویی که در تبار معصومانه ی نگاهت، چشمان

خسته ی من ستاره میچیند. خوش آهنگترین نغمه های هستی نثار قلب خسته و

صبورت. روزِ به اوج نشستنت مبارک . . .

نظر

• reihane
                      عضو عادی
                      • Apr 2011
                      • 41

سلام عزيزم .
                      من ديشب سهمهاي زيادي رو نگاه كردم و احساس ميكنم بازار يك يا دوروز ديگه همينطور بي رمق باشه .
                      اما سهمهايي مثل مداران ، فسرب ، پست بانك ، كچاد ، رانفور ، به نظر مياد در قيمت هاي خوبي هستند و آينده خوبي دارن .
                      تا نظر دوستان چي باشه ؟
                      تبريك براي روز زن .

نظر

• reihane
                        عضو عادی
                        • Apr 2011
                        • 41

اجازه بدید مطلب قبلی رو کامل کنم
                        پست بانک الان روی مقاومت خودش است است.
                        کچاد: روی 711 مقاومت دارد و هدف آن بالای 900 است
                        فسرب : امکان افت تا 275 -277 و هدف آن 375 تومان است که مقاومتهای پیش رو 301، 336،358و369 میباشد و به طور هیجانی آن تا 490 تومان امکان رشد دارد .
                        مداران: خرید آن زیر 370 خوب و سهم در حال سیگنال خرید دادن است . البته امکان اینکه 350 کف قیمتی آن باشد نیز هست و اگر دوستانی خرید کردند نگران نباشند . چون در خرید سهام این یک قانونه که سهم اول میره توی ضرر و بعد وارد سود میشه .و به نظر من سهامی که آینده داره، اگر بعد خرید کمی افت کرد جای نگرانی نداره، اونم توی اوضاع الان که سهم ها رفتار های رفت وبرگشتی کوچک زیاد دارند.
                        رانفور : از آن سهم هایی ست که خرید آن روی 1550 خالی از لطف نیست و نگهداری آن تا قیمت 1800 تومان و حتی در مدت بیشتر 2000 و 2500 تومان میتونه لذت بخش باشه .اینم آینده داره .
                        و اما وتوکا : که این سهم هم الان و در قیمت 226 تومان خرید معقولی به نظرمیاد و در صورت شکست 247 تومان ، هدف 290 را خواهد داشت . چون الگوی ادامه دهنده مثلث متقارن ساخته و همینطور میشه گفت سر و شونه کف کوچیک هم ساخته که شونه دوم هنوز کامل نشده .
                        پر سود باشی پانی جون .
                        اگر نظری داری راجع به تحلیل های من خوشحال میشم عزیزم;)

نظر

• reihane
                          عضو عادی
                          • Apr 2011
                          • 41

پانی جون خودت میدونی که من شاغلم و دیر به دیر میام اینجا. اما هر وقت هم که بیام سعی میکنم تحلیلهایی که داشتم بذارم .
                          در مورد فاراک : امکان افت قیمت تا 185 وجود داره و بعد میتونه تا 230 رشد کنه .
                          صدرا: هرچند که صدرا به تحلیل ها معلوم نیست جواب بده یا نه! . اما تحلیل الان این سهم اینه که اگر مقاومت 201 رو بشکنه امکان افت تا 195 یا 193 را خواهد داشت ولی یه رشد تا 280 تومان هم در این سهم دیده میشه .
                          حفاری هم که افتاده رو دور افت و به نظرمن رشد انچنانی نداره که مقاومت های این سهم هم 284، 272، 253 هستش . و من خودم ازاین سهم خارج شدم .
                          امیدوارم یکی دو روز دیگه بازار راه بیوفته . هرچند که بازار نشون داده که روی شاخص 26000 مقاومت مهمی داره و دلیل اونم اینه که قیمت سهم ها همه، از قبل عید رشد کرده و حالا بازار به نقدینگی حدود 2یا 3 برابر قبل احتیاج داره تا شاخص رو یه تکان اساسی بده .در صورتی که با نقدینگی کمتر ازاین به خاطرقیمت پایین سهم ها ، شاخص راحت اومد بالا .
                          خسته نباشد دوستان .;)

نظر

• آریو
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 4834

با اجازه پانی و زهره عزیز

همفکران می نویسد
                            سطوح مهم حمایتی سهم های مورد توجه بازار

· ماشین سازی اراک

سطح حمایت اول : 1780 ریال

سطح حمایت دوم : 1630 ریال

· صنعتی دریایی (صدرا )

سطح حمایت اول : 1950

سطح حمایت دوم : 1700 ریال

· آذرآب

سطح حمایت اول : 2900

سطح حمایت دوم : 2630

· سایپا

سطح حمایت اول : 2900

سطح حمایت دوم : 2620

· بانک ملت

سطح حمایت اول : 2160

سطح حمایت دوم : 2100

· سرمایه گذاری معادن و فلزات

سطح حمایت اول : 8750

سطح حمایت دوم : 8400

· مپنا

سطح حمایت اول : 3480

سطح حمایت دوم : 3280

· کالسیمین

سطح حمایت اول : 9830

سطح حمایت دوم : 9300

سطوح اعلامی ، سطوح حمایت اول و دوم سهم های انتخابی می باشد ، که بر اساس جو عمومی بازار ، قیمت می تواند در هر یک از دو سطح اعلامی برگشت نماید .اعداد اعلامی لزوماً به معنای ریزش قیمت ها تا سطح مورد نظر نیست ، اما رسیدن به این سطوح موقعیت مناسب خرید فراهم می کند .
                            ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

استاد سعید درخشانی دیشب نوشت:

شاخص وارد موج c اصلاحی شده است که میتواند منجر به تصحیح تا سطح 23000 شود:

نظر

• آریو
                                عضو فعال
                                • Mar 2011
                                • 4834

با سلام و درود خدمت پانی و زهره عزیز

بی زحمت یه نگاهی به نمودار حفاری میندازید؟؟ به دنبال خرید در پله بعدی هستم که قیمت رو از شما اساتید می خوام....تخیلات ذهنی خودمو تو شکل زیر آوردم :)
                                باز هم ممنون و سپاس گذارم

ریسک از آنجایی ناشی می‌شود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.

نظر

در حال کار...
                                X