کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
پانی جون خودت میدونی که من شاغلم و دیر به دیر میام اینجا. اما هر وقت هم که بیام سعی میکنم تحلیلهایی که داشتم بذارم .
در مورد فاراک : امکان افت قیمت تا 185 وجود داره و بعد میتونه تا 230 رشد کنه .
صدرا: هرچند که صدرا به تحلیل ها معلوم نیست جواب بده یا نه! . اما تحلیل الان این سهم اینه که اگر مقاومت 201 رو بشکنه امکان افت تا 195 یا 193 را خواهد داشت ولی یه رشد تا 280 تومان هم در این سهم دیده میشه .
حفاری هم که افتاده رو دور افت و به نظرمن رشد انچنانی نداره که مقاومت های این سهم هم 284، 272، 253 هستش . و من خودم ازاین سهم خارج شدم .
امیدوارم یکی دو روز دیگه بازار راه بیوفته . هرچند که بازار نشون داده که روی شاخص 26000 مقاومت مهمی داره و دلیل اونم اینه که قیمت سهم ها همه، از قبل عید رشد کرده و حالا بازار به نقدینگی حدود 2یا 3 برابر قبل احتیاج داره تا شاخص رو یه تکان اساسی بده .در صورتی که با نقدینگی کمتر ازاین به خاطرقیمت پایین سهم ها ، شاخص راحت اومد بالا .
خسته نباشد دوستان .;)
سلام عزيزم .
من ديشب سهمهاي زيادي رو نگاه كردم و احساس ميكنم بازار يك يا دوروز ديگه همينطور بي رمق باشه .
اما سهمهايي مثل مداران ، فسرب ، پست بانك ، كچاد ، رانفور ، به نظر مياد در قيمت هاي خوبي هستند و آينده خوبي دارن .
تا نظر دوستان چي باشه ؟
تبريك براي روز زن .
سلام بر ریحانه عزیزم
من چند روز بود تاپیکمو درست و حسابی نخونده بودم از دیدن این همه پیام خیلی متعجب شدم.
معرفی میکنم:
ریحانه جان از خانمهای تکنیکالیست کارکشته و از شاگردان استاد هلالات(با هم شاگرد دوره 8 بودیم).تحلیلهای بسیار خوبی دارند و من همیشه میگم تمام سر و سحر کار کردن با اندیکاتورها رو دارن.
من به شخصه همیشه از تحلیلهاشون لذت بردم و خیلی خوشحالم از اینکه به تاپیک خانمهای تحلیلگر پیوستند.
یک سوال(برای جواب دادن به این سوال حتما لازم نیست تکنیکالیست باشید)
بنظر شما چگونه میشود که سهمی پس از موجهای اصلاحی وحشتناک مثل موج c که انواع و اقسام خبرهای منفی رو سر یه سهم میریزه و همه ازش ناامید میشن و میخوان هر جور شده از شر اون سهم راحت بشن . ناگهان شروع به رشد میکنه؟
منتظرم تکنیکالیستها فاندامنتالیها و روانشناسان:D
جواب این سوال خیلی مهمه ولی بذارید من بعدا نظرمو بگم.
یک سوال(برای جواب دادن به این سوال حتما لازم نیست تکنیکالیست باشید)
بنظر شما چگونه میشود که سهمی پس از موجهای اصلاحی وحشتناک مثل موج c که انواع و اقسام خبرهای منفی رو سر یه سهم میریزه و همه ازش ناامید میشن و میخوان هر جور شده از شر اون سهم راحت بشن . ناگهان شروع به رشد میکنه؟
منتظرم تکنیکالیستها فاندامنتالیها و روانشناسان:D
جواب این سوال خیلی مهمه ولی بذارید من بعدا نظرمو بگم.
سلام خدمت خانم پانی عزیز:
در مورد سوال شما بنده عرض میکنم متاسفانه کل بازار نه فقط این سهم نه به تکنیکال وابسته هست و نه به فاندامنتال.که این رو بارها و بارها به همه ثابت کرده.من برای شما خیلی نمونه مانند چفیبر - کاذر (که خود شما چه تحلیلهایی داشتید ولی ...) - قبل از عید مداران در 360 پس از مجمع با فروش 400 تا دونه سهم با 30% منفی قیمت سهم رو با همون 400 تا دونه سهم 30 % 1 روزه پایین کشید و مطمئنن کار منه سهامدار نبوده - همین چند روز پیش که فولاد در 3% منفی در 1 یا 2 ثانیه به 3% مثبت تبدیل شد وووووو هزاران نمونه که میتونه از زدو بند و تبانی و رانت و جو سیاسی حاکمه نشئت گرفته باشه و با یقین میگم که جز این نیست حتی به گفته شخصی یکی از بالاترین مقامات سازمان بورس به شخص بنده .
موفق باشید
به شیوه کانال کشی ان دقت کنید اگر شاخص در برخورد به کف کانال واکنش نشان داد و حرکت رو به بالایی داشت و این حرکت از 61.8 ret موج قبل بیشتر بود انرا موج x یه اصلاح مرکب در نظر بگیرید .
از انجاییکه موج b بیش از 61.8 موج a را ریتریس نموده امکان شکل گیری c در تراز 127.2 ext موج a معادل 24070 و تراز 138.2 معادل 23840 و 23300 معادل 161.8 موج a وجود دارد.
بازار
سعید امینی - نوسانات منفی و اخیر بازار موجب نگرانی اهالی تالار شیشه ای شده است که با توجه به اخبار سیاسی اخیر این نگرانی بیشتر نیز شده وشاهد بازای کامل منفی و از این گذشته با صف فروش های سنگین نیز بوده ایم و نیز گمانه زنی هایی شده بود که شاخص تا 23.000 نیز جای افت دارد و یا بازار از 14 خرداد بر می گردد که در اینجا تحلیل از کل بازار از جمله شاخص کل، صنعت و 50 شرکت برتر را داریم که امیدوارم مورد توجه دوستان قرار گیرد
شاخص کل:
در مورد شاخص کل می توان گفت که با توجه به حفره قبلی در 24.700 و همین طور وجود تصحیح فیبوناچی 23.6 و از سوی دیگر اندیکاتور میانگین متحرک 55 روزه که سطح حمایتی مناسب و قوی را ساخته پس انتظار افت از این بیشتر نیز نمی رود و درصورت شکست این سطح که کمی بدبینانه می باشد میتوان افت تا 23.300 را شاهد بود اما برای تایید حمایت در 24.700 نیز ما در اسیلاتور شاخص قدرت نسبی بازار نیز شاهد خط حمایتی دیگری می باشیم که یکی دیگر از دلایل برگشت بازار می باشد
50 شرکت برتر:
در شاخص این 30 شرکت برتر نیز شاهد حرفه در 1.195 می باشیم که اندیکاتور میانگین متحرک 55 روزه نیز در این مکان قرار دارد و از همه مهم تر خط روندی صعودی را در اسیلاتور ار اس ای نیز شاهد می باشیم که شکستن خط روند صعودی در اسیلاتور شاخص قدرت نسبی بازار نیز کمی سخت می باشد که در صورت شکست این خز می توان افتی را همراه با شاخص کل در این نمودار مشاهده کر
صنعت:
و همین طور در نمودار شاخص صنعت نیز که نیز شبیه 50 شرکت برتر نیز می باشد تفاسیر بالا برای شاخص صنعت نیز صدق می کند
و در اخر می توان گفت روزهای شنبه و یک شنبه می تواند روزهای سرنوشت ساز برای شاخص ها باشد که با توجه به شاخص و اکثر سهم های بازار در حال نزدیک شدن و یا قرار گرفتن بر روی حمایت های مهمی شده اند و انتظار می رود در دو روز اولیه معامله شاهد عادی شدن معاملات و نوسان کم مثبت و یا منفی شاخص و یا سهام ها نیز باشیم به دوستان نیز توصیه سهام داری در این مواقع و این چنین بازارهایی می شود که با توجه به نزدیک شدن فصل مجامع می توان روندی رو به رشد و مثبت را پیش بینی کرد
نظر