سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

رانفور:

در قیمت حداقل امروز سهم حمایت خوبی داشت چراکه الگوی 127.2ab =cd در محدوده 1260 تومان تکمیل میشود در صورت شکستن این حمایت سهم توانایی نزول تا 1220-1200 تومان را دارد.

نظر

• بوف کور
      Banned
      • Jul 2025
      • 1422

ببخشید دیر شد همین الان رسیدم
      مبحث فیبوناچی ها :

اصول کار با فیبوناچی Retracement و نحوه رسم

فیبوناچی ریتریسمنت ساده ترین و کاربردی ترین ابزار از گروه خطوط فیبوناچی ها می باشد. عموما زمانی که بازار در روندی خاص حرکت می کند در بازه هایی تمایل به بازگشت و تصحیح نسبت به قیمت های قبلی دارد اما پس از مدتی تمایل به ادامه روند غالب پیدا می کند. در یک روند صعودی درصدهای تصحیح بازگشت روند در جهت روند صعودی قبل، به ترتیب درصدهای 23.6 – 38.2 – 50 – 61.8 و 100 درصد می تواند باشد.
      خطوط 38.2، 50 و 61.8 برای قیمت حکم رزیستنس را داشته و از ادامه روند صعودی برای مقطعی جلوگیری کرده اند. نکته دیگر در مورد رسم ابزار فیبوناچی ریتریسمنت این است که همیشه از سمت آغاز روند به انتهای روند ترسیم می شود.
      اصول کار با فیبوناچی Extension و نحوه رسم

فیبوناچی اکستنشن ابزاری است که نقاط بازگشت بیش از 100 درصد هر موج را برای هدف های قیمتی جلوتر بیش بینی می کند. بازار پس از یک موج صعودی یا نزولی در فیبوناچی اکستنشن 161.8%- 261.8%- 423.6% و یا درصدهای محاسباتی بالاتر می تواند بازگشت داشته باشد

برای استفاده از فیبوناچی اکستنشن در متاتریدر از همان ابزار فیبوناچی ریتریسمنت استفاده می شود با این تفاوت که درصد های ذکر شده161.8، 261.8 و 423 درصد برای ما دارای اهمیت هستند. در صورتی که این درصد ها بصورت پیش فرض روی فیبوناچی ریتریسمنت وجود نداشت میتوان با رفتن به Fibo ProPerties سپس Fibo Levels در قسمت Description درصدهای فیبوناچی اکستنشن را وارد کنیم.
      اصول کار با فیبوناچی Projection و نحوه رسم

فیبوناچی Projection ابزاری مانند فیبوناچی اکستنشن می باشد و نقاط بازگشت بیش از 100درصد بازگشت هر موج را نمایش می دهد با این تفاوت که میزان بازگشت تصحیح قیمت در یک موج برای بدست آوردن نقاط بالای 100 درصد آن روند اهمیت دارد. متاسفانه ابزار فیبوناچی پروجکشن در متاتریدر به اشتباه Fibonacci Expansion نامگذاری شده است. در حالیکه به لحاظ تعریف علمی این ابزار کاربرد فیبوناچی پروجکشن را نمایش می دهد.
      برای استفاده از فیبوناچی پروجکشن ابزار فیبوناچی اکسپنشن متاتریدر را انتخاب می کنیم سپس از یک بیشینه قیمت به کمترین قیمت آن روند خط رسم می کنیم. نقطه سوم که میزان تصحیح قیمت در این روند نزولی می باشد را در نقطه C تعیین می کنیم. بعد از رسم صحیح فیبوناچی پروجکشن انتظار خواهیم داشت قیمت از درصدهای 61.8- 100- یا 161.8 و حتی 261.8 به روند نزولی خاتمه دهد و روند صعودی پیدا کند. به بیان دیگر این درصدها می تواند ساپورت هایی برای بازگشت قیمت باشند. درصدهای 61.8- 100- 161.8 و261 میزان ادامه روند نزولی می باشند که نقطه آغازین محاسبه آخرین نقطه تصحیح روند (نقطهC) می باشد.

اصول کار با فیبوناچی Expansion و نحوه رسم

فیبوناچی اکسپنشن شباهت بسیار زیادی به فیبوناچی پروجکشن دارد و ادامه یک روند نزولی یا صعودی را تا نقطه پایانش محاسبه می کند. تنها تفاوت آن با فیبوناچی پروجکشن استفاده از دو نقطه به جای سه نقطه است. در یک روند نزولی فیبوناچی پروجکشن درصدهای 61.8- 100- 161.8 و 261 نقاط A تا B را از نقطه آغازین C مورد محاسبه قرار می دادیم تا نقاط D و E بدست بیاید اما در اینجا تنها به درصدهای نقاط A تا B نیاز داریم و با استفاده از درصدهایی که برای فیبوناچی اکستنشن ذکر کردیم انتظار داریم بازار 161.8%- 261.8%- 423.6% از نقطه آغازین حرکت داشته باشد. از همین رو فیبوناچی اکسپنشن را تلفیقی از فیبوناچی اکستنشن و فیبوناچی پروجکشن می دانند. برای رسم فیبوناچی اکسپنشن ابزار خاصی در متاتریدر تعریف نشده است اما میتوان با استفاده از فیبوناچی ریتریسمنت درصدهای بیش از 100 واحد موج اولیه، نقاط بازگشت فیبوناچی اکسپنشن را بدست آورد.

اینو اماده داشتم توی جزوه های قدیمیم
      با اینکه نمی دونم زحمت این مطلب رو چه کسی کشیده همین جا براش اروزی سلامتی و بهترین ها رو دارم و ازش تشکر می کنم
      آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/06/22, 23:23.

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

مرسی زهره عزیزم. زحمت همشو کشیدید

دوستان اینم تصاویرش:

فیبو ناچی RET

فیبوناچی EXT
        [IMG][/IMG]

فیبوناچی PRO
        [IMG][/IMG]

نظر

• بوف کور
          Banned
          • Jul 2025
          • 1422

پانی جان دیدم اماده دارم گفتم زحمت شما رو کم کنم یوقت تایپ نکنید
          ممنون از شکل هاتون

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

واقعا ممنون چون من فقط تصاویر رو اماده داشتم و باید مطالب رو تایپ میکردم

نظر

• esi_mohammadi
              عضو فعال
              • Jan 2011
              • 1105

سلام
              در مورد غدبر فکر میکنم روی 395 تا 400 تومان خریدش کم ریسک باشه با هدق 510 تومان هر چند مهمترین مقاومت سهم در کوتاه مدت که سهم باهاش درگیر است 450 تومان می باشد
              دوستان نیز در مورد غدیر نظرشون را بدند.
              از نظره من خریدش میتونه کم ریسک تر از ونیکی باشه هم به لحاظ شناوری و هم به لحاظ بنیادی و هم اینکه در یک کانال نزولی هم مثل ونیکی قرار نداره .
              (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
              (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
              (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• بوف کور
                Banned
                • Jul 2025
                • 1422

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
                سلام
                در مورد غدبر فکر میکنم روی 395 تا 400 تومان خریدش کم ریسک باشه با هدق 510 تومان هر چند مهمترین مقاومت سهم در کوتاه مدت که سهم باهاش درگیر است 450 تومان می باشد
                از نظره من خریدش میتونه کم ریسک تر از ونیکی باشه هم به لحاظ شناوری و هم به لحاظ بنیادی و هم اینکه در یک کانال نزولی هم مثل ونیکی قرار نداره .
                اسی جان در ارزشمندی غدیر بحثی نیست
                پانی اگر یادت باشه پارسال که غدیر 280 تا 350 همه رو دق مرگ کرد و عصبانی من عرض می کردم غدیر سال بعد می تونه 1000 تومن بشه و دلیلمم ساختن سود 100 و بالای 100 برای امسال بود که فکر کنم الان تا 800 تومن رفته
                اما یه نکته خیلی مهم هست و اونم اینه که بازی غدیر شاید رو به اتمام باشه و سهم در طی این یک سال رشد وحشتناکی رو تجربه کرده ( البته این به معنی این نیست که دیگه رشد نمی کنه ) اما هستند سرمایگذاری هایی که بازیشون هنوز شروع نشده فقط باید دنبالشون گشت
                شاید ونیکی
                راستش ونیکی و خبهمن بازی مشابهی رو انتظار می کشند
                اون کانال نزولی رو اگر به چشم کنج صعودی نگاه کنید خیلی جذاب تر می شه ؛ نمی شه ؟
                زمانش شاید امسال
                آخرین ویرایش توسط بوف کور؛ 2011/06/22, 23:39.

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

منم خیلی رو سهم کار کردم الان تو محدوده حمایتی خودش قرار داره اگه حمایت سهمو حفظ کنه و 450 رو بشکونه, تا 540 تومان هم توانایی رشد داره

والا در پله اول تا 380 و در گامهای بعدی تا 345-360 سهم میریزه و هنوز دلیل محکمی برای اینکه سهم میخواد کدوم راه رو بره پیدا نکردم .مگر یک روش که اون هم تکلیفش با دو کندل دیگه معلوم میشه

نظر

• esi_mohammadi
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 1105

در اصل توسط بوف کور پست شده است View Post
                    اسی جان در ارزشمندی غدیر بحثی نیست
                    پانی اگر یادت باشه پارسال که وغدیر 280 تا 350 همه رو دق مرگ کرد و عصبانی من عرض می کردم غدیر سال بعد می تونه 1000 تومن بشه و دلیلمم ساختن سود 100 و بالای 100 برای امسال بود که فکر کنم الان تا 800 تومن رفته
                    اما یه نکته خیلی مهم هست و اونم اینه که بازی غدیر شاید رو به اتمام باشه و سهم در طی این یک سال رشد وحشتناکی رو تجربه کرده ( البته این به معنی این نیست که دیگه رشد نمی کنه ) اما هستند سرمایگذاری هایی که بازیشون هنوز شروع نشده فقط باید دنبالشون گشت
                    شاید ونیکی
                    راستش ونیکی و خبهمن بازی مشابهی رو انتظار می کشند
                    زمانش شاید امسال
                    سلام زهره جان
                    فرمایش شما کاملا صحیح و نظرتون محترم هست . اما من به شخصا شناوری سهم خیلی واسم مهمه چون خریدام سنگین هستند و حد ضررم 2 درصد .
                    ترجیح میدم سهام سایپا را روی 400 تومان که سقفش بود بخرم اما سهمی که زور میزنه توش دو تا معاملعه بشه را روش اصلا فکر تحلیل کردن هم نکنم چه برسه به خرید
                    به نظره من بعضی سهم ها که در یه ترند نزولی هستند تا ترنده نزولیشون را نشکندند و به بازار اعتماد سازی نکردند را نباید وارد شد چون مساوی هست با خواب سرمایه و دید بالای یک ماه .
                    نمونه اش صدرا. اونی که امروز تو صف خرید خرید کرد شاید شنیه 4 درصد گیرش بیاد اما اونی که کلی وقت قبل سهام را خریده و کلی هم نوسان داده و اعصابش را خورد کرده حالا تازه میبینه سهام داره به قیمت خریدش نزدیک میشه یا داره تو سود می اندازدش پس کی برد کرده اونی که امروز با غول سرمایه همراه شده .
                    مهم نیست که سهم را ارزون بخریم یا گرون .. مهم اینه که وقتی بخریم که رشد کنه نه اینکه نوسان بده . گرون بخر گرون بفروش اما در بازه زمانی کوتاه
                    ببخشید زیاد حرف زدم
                    خلاصه غدیر چشمم را بد جور گرفته. در کنار سایپا قصد خرید غدیر را هم دارم چون میدونم با رشد بازار این سهم هم رشد میکنه.
                    (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
                    (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
                    (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

پانی خانم نظرتون راجع به این میانگین متحرک روی نمودار تعدیل نشده غدیر چیه ؟
                      خیلی جالبه اونجایی که نمودار رو به بالا شکسته شده شاهد حجم بالایی از معاملات هستیم که "اکسپرت اندیکاتور" تایید می کنه !!!

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

من خیلی از میانگین متحرکها استفاده میکنم.

یک روش جالبی داره استفاده از سه میانگین متحرک همزمان 3 و 8 و 13 است که وقتی این سه تا میانگین مثل کلاف تو هم گره میخورن صبر میکنم وقتی کلاف باز شد و نمودار بالای میانگین متحرکهاش قرار گرفت خرید خیلی مطمئن تره.
                        الان تو وغدیر کلافها تو هم گره خوردن و برای همین گفتم منتظر چند تا کندل اینده هستم.

نظر

• تمام
                          عضو فعال
                          • Jun 2011
                          • 14648

اساتید محترم یه بررسی نسوز آذر رو بکنید چون هفته دیگه مجمع داره و یه پول بی صاحب 15 میلیارد تومانی که ظاهرا یه عده از سهامداران براش توی مجمع نقشه های کشیدن
                          خدا خواست و ما توانستیم
                          تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید

نظر

• بوف کور
                            Banned
                            • Jul 2025
                            • 1422

سلام
                            اسی جان این سه تا موردی که فرمودید برای غدیر و ونیکی فکر می کنم درست نیست
                            از نظر شناوری : شناوری عدیر بیشتره و حجم سنگین تری داره که به نظرم در این ابعاد شناوری کمتر حسن محسوب می شه
                            از نظر بنیادی هم برتری بیشتر جز سهم های پتروشیمی نداره که اونم فقط در زمان رشد نفت برتری محسوب می شه
                            و در مورد کانال نزولی هم مخالفم و به نظرم خیلی وفته سهم کانال نزولی خودشو شکسته و وارد کانال صعودی شده و در حال حاضر این غدیره که با خط کانال صعودی که به علت افزایش سرمایه زیر اون قرار گرفته درگیره

سلام زهره جان
                            فرمایش شما کاملا صحیح و نظرتون محترم هست . اما من به شخصا شناوری سهم خیلی واسم مهمه چون خریدام سنگین هستند و حد ضررم 2 درصد .
                            ترجیح میدم سهام سایپا را روی 400 تومان که سقفش بود بخرم اما سهمی که زور میزنه توش دو تا معاملعه بشه را روش اصلا فکر تحلیل کردن هم نکنم چه برسه به خرید
                            به نظره من بعضی سهم ها که در یه ترند نزولی هستند تا ترنده نزولیشون را نشکندند و به بازار اعتماد سازی نکردند را نباید وارد شد چون مساوی هست با خواب سرمایه و دید بالای یک ماه .
                            نمونه اش صدرا. اونی که امروز تو صف خرید خرید کرد شاید شنیه 4 درصد گیرش بیاد اما اونی که کلی وقت قبل سهام را خریده و کلی هم نوسان داده و اعصابش را خورد کرده حالا تازه میبینه سهام داره به قیمت خریدش نزدیک میشه یا داره تو سود می اندازدش پس کی برد کرده اونی که امروز با غول سرمایه همراه شده .
                            مهم نیست که سهم را ارزون بخریم یا گرون .. مهم اینه که وقتی بخریم که رشد کنه نه اینکه نوسان بده . گرون بخر گرون بفروش اما در بازه زمانی کوتاه
                            ببخشید زیاد حرف زدم
                            خلاصه غدیر چشمم را بد جور گرفته. در کنار سایپا قصد خرید غدیر را هم دارم چون میدونم با رشد بازار این سهم هم رشد میکنه.
                            در مورد این مطلبتونم شناوری ونیکی انقدر هست که بشه یکی دو میلیون سهم رو راحت معامله کرد و حقوقی های بهتری هم داره همین غدیر 250 تومنی سالها یکی از منفورترین سهم های بورس بود بعلت حضور ساتا در بین سهامدارانش و خیلی سهم و اذیت کرد
                            در مورد مثال صدرا برای خرید امروز هم مخاف هستم اونایی که صدرای 420 تومنی می خریدند فکر می کردند با با غول سرمایه هم سویند درست مثل امروز ولی من معتقدم این خلاف حرکت غول سرمایه است
                            و فریبی بیش نیست
                            فرای از این صحبت ها با توجه به این که بنده سهم و تکنیکی خرید می کنم در حال حاضر از نظرم ونیکی از نظر تکنیکی سیگنال خرید است و غدیر اماده ریزش و فرصت خروج و این سهم تا 320 ربزش خواهد داشت
                            در این که ممکنه بنده اشتباه کنم هیچ بحثی نیست ولی اینده به کسی پاداش خواهد داد که الان تصمیم درست و بگیره و به تصمیم اشتباه خودش مصر نباشه :)

نظر

• pani
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 2016

یک برتری دیگر ونیکی نسبت به وغدیر:

سهم بسیار بدبینانه تا 158-160 امکان نرول داره ولی وغدیر اگه بخواد بریزه تا 345-320 جای افت داره.هرچند ونیکی هم چند روزی درجا میزنه

نظر

• بوف کور
                                Banned
                                • Jul 2025
                                • 1422

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                                یک برتری دیگر ونیکی نسبت به وغدیر:

سهم بسیار بدبینانه تا 158-160 امکان نرول داره ولی وغدیر اگه بخواد بریزه تا 345-320 جای افت داره.هرچند ونیکی هم چند روزی درجا میزنه
                                سایه جان شما خودتون در جریان خرید و فروش های من هستید
                                اگر سهمی رو سیگنال در یافت کنم برای 4 درصد پائین تر و یا بالاتر تعلل نمی کنم
                                و معمولا راضی هم بودم
                                همین خگستر وقتی داشتم جمع می کردم کمتر کسی تائیدش می کرد و صحبت از 200 و 190 بود ولی من برای این اعداد صبر نکردم و 320 و روکف در نظر گرفتم و جمع کردم
                                یا در مورد خودرو هم همینطور با وجود اینکه صحبت از 300 می شد از 340 تا کمترین عدد قبل از بسته شدن جمع کردم و وپارسم همینطور
                                به نظرم وقتی از برگشت سهم مطمئن می شه بود خیلی صبر برای خرید کف کف استراتژی خوبی نیست چون ممکنه در اون قیمت یا حجم معاملات کم باشه و نشه خرید و یا اون عدد و نبینه
                                نکته دوم خرید پله ای هست که می تونه کمک خوبی بکنه مثلا برای خرید ونیکی اولین پله رو روی 170 خرید می کنم اگر 165 و دید پله دوم و اگر 160 رو دید پله سوم و اگر هم که از 170 برگشت مهم نیست یک سهم دیگه
                                این بازار هر روز یه فرصته و بهترین سهم هم که همون پول نقده

نظر

در حال کار...
                                X