در اصل توسط arak_bourse پست شده است
View Post
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postاین هم از صف وبملت عمده خرید هام دیروز رو 216 و امروز 218 تا 220 بود والا از تعدیل خبر نداشتم
زهره جان از تحلیل خوبت ممنون. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
وبملت چقدر معامله ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
آدم يجورايي ميترسه
اين حجم معمله در +4. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postوبملت چقدر معامله ميشه!!!!!!!!!!!!!!!!!
آدم يجورايي ميترسه
اين حجم معمله در +4
مبارکه محمود جان اون بلوک صبح کار من بود به کسی نگوبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postدوستان این شبریز داره به من چشمک میزنه حس ششم ام خوب کار میکنه یا این دفعه هم به کاهدون زدم ؟ نظر دوستان تکنیکالیست چیه (پانی و زهره عزیز یالا منتظرم)
خوبه که خرید فروشاتو میگی که بقیه بدونن چیا رو نخرن=))
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postغلط کرده مگه خودش خار و مادر نداره؟؟!!:D:p
خوبه که خرید فروشاتو میگی که بقیه بدونن چیا رو نخرن=))
این یه تیکه رو جدی بگم بقیه رو شوخی ادامه بدم .... من یه دونه هم شبریز ندارم از این سهم بدم میاد ولی خب هر سهمی رو باید یه زمانی خرید:x
خب کجا بودیم عرض به خدمت مهران ته جدولی کار از چشمک گذشته فردا میرم خواستگاریش البته مهریه (قیمت) به نیت امسال میذارم ریال2011 =))بعد میبینم تو محدوده مجاز نیست میام یکم بالاتر =((همش باید من سوتی بدم شما بخندین !!>:)
مهران این ختوقات خبری توش هست بگو ماهم بخریم
پانی جان شرمنده تاپیکت چت روم شد :">به جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postدوستان این شبریز داره به من چشمک میزنه حس ششم ام خوب کار میکنه یا این دفعه هم به کاهدون زدم ؟ نظر دوستان تکنیکالیست چیه (پانی و زهره عزیز یالا منتظرم)
شد ما یک سهم یواشکی واسه خودمون زیر نظر داشته باشیم کشف نشه.
رضا جان عالیه.
من قیمت ایده ال برای خرید را 207-198 تومان میدونم.به زهره جان هم گفتم 60% نقدم و خیلی دارم رو خودم کار میکنم که این روزا سهم نخرم ولی شبریز واقعا وسوسه کنندست
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام رضا جان.
شد ما یک سهم یواشکی واسه خودمون زیر نظر داشته باشیم کشف نشه.
رضا جان عالیه.
من قیمت ایده ال برای خرید را 207-198 تومان میدونم.به زهره جان هم گفتم 60% نقدم و خیلی دارم رو خودم کار میکنم که این روزا سهم نخرم ولی شبریز واقعا وسوسه کنندست
قابل توجه مهران حالا که حقوقی مشهور و مایه دار (خودم رو میگم دنبال چی میگردی) فهمید فردا شبریز بلعیده خواهد شد =))
پانی جان عوامل بنیادی خوبی هم داره یکی تعدیل قطعی سهمه دومی هم معامله بلوکی 12 درصدیش در اواخر تیره یه معامله پرسود و بی درد سر در انتظارمونه فقط بنده با خرید هیجانی اصلا موافق نیستم امروز هم برای یک ریال حاضر نشدم سهمی رو بخرم چون فروشنده سمج رو باید ادب کرد فردا ازش منفی میخرم:d
من هم محمدوده 200 رو زیر نظر دارم البته اگر نفت فردا مثبت بشه شاید فرصت خرید در اون محدوده رو نده
پانی جان هدف قیمتیشو نگفتی ما دلمون رو صابون بزنیم:dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
نظر
-
سلام داش رضا واسه کل کل بیا مسابقه حجت خوابه کاریمون نداره....:)
اما بحث سهامی....تو کدوم از سهما که من رفتم خبری نبوده؟؟اما بهت نمیگم....:p
شبریز یبار حوالی 190 خریدم 225 تا 228 فروختم نمیدونم چرا زیاد روش حساب نمیکنم اما همیشه احساس میکنم یبار یه صعود اساسی میکنه و نوسانگیرارو جا میذاره....و اینکه همش فک میکنم میشه 2باره رو 190 بخرم که گویا اشتباهه...:-&
نظر
نظر