سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postو در مورد کانال نزولی هم مخالفم و به نظرم خیلی وفته سهم کانال نزولی خودشو شکسته و وارد کانال صعودی شده و در حال حاضر این غدیره که با خط کانال صعودی که به علت افزایش سرمایه زیر اون قرار گرفته درگیره
من اين كانال نزولي را كه ميگوييد شكسته، نمي بينم. ممكن است روي تصوير نشان دهيد؟. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
دوستان عزيز و گرامي
تا مدتي از شر بنده و خط خطي هايم راحت خواهيد بود. <:-p
از فرصت بوجود آمده كمال استفاده را بكنيد. چون ممكن است ديگر اين فرصت گرانبها نصيبتان نشود :d
بدرود =;. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط saeed_kazemiyan پست شده است View Postسلام پانی خانم
اگه میشه درباره مرقام اظهار نظر کنید
ممنون
اگر سهم کف قبلی در محدوده 503 تومان را نشکند در حال ساختن یک الگوی صعودی بسیار خوب است و در صورت شکست این حمایت توان تصحیح تا سطح 490 -480 تومان را دارد.
ولی در کل نظر من نسبت به مرقام مثبت است و توان صعود را در سهم خیلی بیشتر از افت ان میدانم
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postیک برتری دیگر ونیکی نسبت به وغدیر:
سهم بسیار بدبینانه تا 158-160 امکان نرول داره ولی وغدیر اگه بخواد بریزه تا 345-320 جای افت داره.هرچند ونیکی هم چند روزی درجا میزنهبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postپانی منتظر همچین اعدادی نباش در بازار چهارشنبه این سهم در محدوده 170 هم فروشنده چندانی نداشت برای شکستن جو روانی 170 عرضه های زیادی رو طلب میکنه که شناور کم سهم با توجه به جمع اوری سهم توسط تجارت این اجازه رو نخواهد داد مگر با خبر بد به این قیمت ها برسه که اونم بعیده !!!
سهم در این قیمتها قطعا ارزنده است و خرید 160-166 خیلی مناسبه
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postرضا جان این مطلب برای بحث دیشب من و زهره جان و اقای محمدی بود.
سهم در این قیمتها قطعا ارزنده است و خرید 160-166 خیلی مناسبه
شنبه بدهیم رو با کارگزار صاف میکنم برم دنبال زندگیم :p
اقا خانوم نخواستیم نوسان بگیریم تو این بازار همه نوسان گیر شدن داره به افت بزرگی تبدیل میشه کلا همواره سعی میکنم خلاف جهت بازار شنا کنم حالا که همه نوسان گیر (البته بهتر بگم نوسان ده) شدن ما هم میان مدت کار میکنیم =))
امیدوارم سلامتی همه بچه ها هر روز تعدیل مثبت بده :Dبه جان خودت بیفت!
خودت خودت را بساز!
وگرنه «دیگران» به تو «شکل» میدهند...!
نظر
-
در اصل توسط امپراتور7 پست شده است View Postالان دیدم من کلا خیلی کم ان هستم 6 روز بعد کنکور دارم :((
شنبه بدهیم رو با کارگزار صاف میکنم برم دنبال زندگیم :p
اقا خانوم نخواستیم نوسان بگیریم تو این بازار همه نوسان گیر شدن داره به افت بزرگی تبدیل میشه کلا همواره سعی میکنم خلاف جهت بازار شنا کنم حالا که همه نوسان گیر (البته بهتر بگم نوسان ده) شدن ما هم میان مدت کار میکنیم =))
امیدوارم سلامتی همه بچه ها هر روز تعدیل مثبت بده :D
بابا رفیق ما رو تنها نذار
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postزهره جان شاخص سرمایه گذاری ها هم در وضعیت بسیار خوبی قرار داره
بنظرم وتوشه هم برای خرید بسیار جذاب شده
پانی یه مسئله ای ذهن منو بد جور به خودش مشغول کرده که با محاسباتم جور در نمی یاد
راستش موضوع اینه که سهم ها رو که بررسی می کنم سرمایگذاری ها وضعیت تکنیکی خوبی دارند و نه تنها از واگرایی مخفی منفی خبری نیست بلکه سیگنال خرید و می شه توشون دید
ولی بیشتر سهم ها اینطور نیستند و این باعث شده گیج بشم
حرکت سرمایگذاری ها زودتر از بازار معمول نیست ولی نمودارا نظری خلاف این دارند
در مورد وتوشه خودتون می دونید که از 228 تومن که صف فروش بود صف و برداشتم و تا 210 تومن که حجم کمی تو این قیمت ها معامله شد و نظرم اینه که حرکت خوبی خواهد داشت
چند اتفاق جالب در هفته گذشته در مورد این سهم افتاد
1- خبر ورود پاسارگاد در نیمه اول تیر که به جای فرابورس به بورس می اید
2- انتقال سهم از تابلوی دوم به تابلوی اول
3-خبر افزایش شناوری سهم که بورس دستور داده ؛ اگر یادتون باشه افزایش شناوری در مورد وساپا و خعتبار فبلا دستور داده شد و لازمه این کار اینه که سهم صعودی بشه تا خریدار برای سهم جلو بیاد این سهم واقعا شناوری کمی داره و رسما هیچ فروشنده ای نداره
پانی جان وصنعت و وصندوق هم وضعیت خوبی دارند
اگر شما نکته ای به ذهنت می رسه در این باره ممنون می شم بگید
نظر
-
در اصل توسط بوف کور پست شده است View Postممنون خیلی عالی بود پانی جان
می شه بدون کوچکترین نگرانی وارد این سهم ها شد شاید یکی از دلایلیش این باشه که سرمایگذاری ها سال مالیشون اکثرا برج 9 است و برای تعدیل شش ماه اماده می شوند
منم به امن عزیز سلام خسته نباشید عرض می کنمto continue, please follow me on my page
نظر
نظر