کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
آریوی عزیز از شما هم خواهش دارم به سوالات اخیرکه ازخانوم محمدی پرسیدم پاسخ بدید
سپاسگذارتم
سعید جان در مورد وپترو این سهم تا اونجایی که من فهمیدم کاملا تکنیکیه از لحاظ بنیادی چیزی برا گفتن نداره ... در مورد تکنیکال سهم باید اساتید چارتیستی مثل خانم محمدی ؛ دکتر محسن مختاری عزیز و محسن مهرورز و بابک عزیز و بقیه دوستان چارتیست که کارشون حرف نداره نظر بدن ، واقعا کارشون درسته ..
در مورد قندیا هم ...حرکت خوبی داشتن ...خودشون آوردن پایین و خودشون بردن بالا... حالا باید ببینیم چه تصمیمی برا گروه دارن ... اما خریدار خوبی تو قپیرا و چندتا دیگه قندی وجود داره باید ببینیم چه برنامه ای برا این هزینه ای که کردن دارن ...
ریسک از آنجایی ناشی میشود که ندانید در حال انجام چه کاری هستید.
واقعا نمودار زیبا شده و آماده یه اوج گیری.. چون از نظر من سهم کار بزرگی کرده و تونسته یه سری مقاومت ها رو بشکنه
که البته سهامداراش از نظر زمان خرجشو دادن..
این وسط الکی برای خودش مقاومت ساخته
و اینبار برای عبور از مقاومت شکسته شده زمان بیشتری رو صرف خودش کرده...
RSI هم یه نفوذ کوچیک زده که به فال نیک میگیرم و اگه نتونست مقاومت قیمتی رو بشکنه شاید RSI حمایتش کرد..
باند مقاومتی 720 تا 750 رو مهمترین مقاومت این سهم میدونم که درصورت عدم شکست سهم رو تا حدود 656 تومن نزول میده.
اهداف سهم هم بعد از شکست 780 ...اول 1000 می باشد... هدف بعدی هم فعلا بماند
پارازیت : نمیدونم چرا یه لحظه یاد خگستر و اون مقاومت 250 تومنی افتادم ... شاید بخاطر اینه که منتظر خگستر 225 ای هستم واسه خرید...
دوستان سلام
اقبال به گروه سیمانی و تعدیلات از منظر بنیادی باعث برگشت معاملات بنده به یکی از زیباترین سهم سیمانی شد.
با توجه به نمودار عدم توانایی در ایجاد کف پایین تر ، احتمال برگشت سهم و پایان اصلاح رو صادر کرده و تاییدیه تغییر روند سهم در صورت شکست قطعی مقاومت 575 سیگنال خرید کوتاه مدتی تا سقف قبلی خود تا حدود 670 رو صادر می کنه.
با توجه به ابر و باد.. مقاومت سهم خیلی ضعیف شده و سهم براحتی می تواند از مقاومت مذکور عبور کند و در صورت عبور ... هر نزولی رو پولبک و صرفا فرصت خرید می دونم و بس...
با دید بلند مدت نیز سهم آرایش خوبی رو گرفته...
شاد باشید...
نظر