سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • farhad.fathi
    کاربر فعال
    • Dec 2010
    • 278

در اصل توسط pani پست شده است View Post
    به به تبریک بابت سایت جدیدتون.انشالله فرومش اماده بشه مشتری میشیم :d

تشکر بابت تحلیل زیبای حفاری
    افتخاریست بس بزرگ
    yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• pani
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 2016

حفاری

سهم در محدوده 245 تا 250 تومان مقاومت بزرگی از جانب گپ نزولی 2-3 هفته قبل و خط روند سبز رنگ دارد.

شکست این مقاومت یعنی توان صعود سهم تا 300 تومان(خط روند قرمز ) با مقاومت تقریبی 274 تومان توسط خط روند آبی سهم

و البته عدم موفقیت در شکست مقاومت یاد شده احتمال سقوط سهم در مرحله اول تا محدوده 230 تومان را زیاد خواهد کرد

[IMG][/IMG]
      آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/08/13, 19:10.

نظر

• aminaran
        عضو عادی
        • Feb 2011
        • 254

لطفا شپترو را بررسي بفرمائيد ...با تشكر

نظر

• pani
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
          لطفا شپترو را بررسي بفرمائيد ...با تشكر
          از شرایط سهم بی خبرم چون جزو گروهیست که زیاد با انها کار نکردم .

سهم بروی نمودار در 488-500 تومان حمایت خوبی داره که در صورت شکسته شدن ان در مرحله اول تا 450 و در نهایت 390-400 امکان ریزش داره.

نظر

• pani
            عضو فعال
            • Jan 2011
            • 2016

حفاری

سهم در محدوده 245 تا 250 تومان مقاومت بزرگی از جانب گپ نزولی 2-3 هفته قبل و خط روند سبز رنگ دارد.

شکست این مقاومت یعنی توان صعود سهم تا 300 تومان(خط روند قرمز ) با مقاومت تقریبی 274 تومان توسط خط روند آبی سهم

و البته عدم موفقیت در شکست مقاومت یاد شده احتمال سقوط سهم در مرحله اول تا محدوده 230 تومان را زیاد خواهد کرد

[/URL][/IMG]

اگر دوستان تحلیلهای قبلی که از سهم داشتم و موج شماری کامپلکس سهم که بیش از 2 ماه گدشته انجام داده بودم را به خاطر داشته باشند(وقتی سهم محدوده 290 بود) معتقدم حفاری در موج 2 کامپلکس قرار دارد.

امروز سهم از مقاومتی که گفته بودم رد نشد و امکان نزول تا 230 و سپس نزول بیشتر تا 215-220 و برخورد به وارنینگ لاین چنگال نزولی را دارد حالا در این بین سهم بالا و پایین خواهد شد ولی به احتمال فراوان تا قبل از نزولی که پیش بینی کردم توان عبور از باند مقاومتی پرقدرت 245-265 را نخواهد داشت

موج 3 پرقدرت سهم بعد از این نزولی که به ان اشاره داشتم یعنی بین 215-230اغاز خواهد شد.

پ ن : من این نتیجه گیری را از موج شماری بخصوصی که رو سهم دارم بدست اورده ام و شاید اشتباه باشد.
            آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/08/14, 14:35.

نظر

• aminaran
              عضو عادی
              • Feb 2011
              • 254

خانم پانی با سلام نظرتون در مورد وساپا بفرمائید امروز از +4 تا -4 معامله شد به نظر شما این افت موقتی است یا خیر ؟...آیا در موج 5 قرار داره ؟......با تشکر

نظر

• farhad.fathi
                کاربر فعال
                • Dec 2010
                • 278

در اصل توسط فرهاد پست شده است View Post
                با اجازه پانی خانم عزیز

حفاری الان تو منطقه پر ترافیک پر از مقاومت و حمایت قرار داره که میشه نهایت افت رو همون 217 تومن در نظر گرفت
                اما روند صعودی سهم وقتی قطعی میشه که بتونه خط ترند نزولی رو که حوالی 250 تومن هست به بالا بشکنه که اگر این اتفاق بیافته هدف میانمدتش 300 تومن هست و اگر نتونه بشکنه اصلااح تا 217 بعید نیست د

خوب امروز سهم به خط ترند نزولی که رو 248 تومن قرار داره واکنش نشون داد با این حال سهم فقط تو بازاری مثبت و با حمایت حقوقی و با حجم بالا میتونه از این سطح خارج بشه
                فی الحال میتونه یه اصلاح که مطمعنا آخرین موج نزولی سهم تا 217 تا 220 شکل بگیره که می تونه نسبت به اخرین قیمت 1 سال گذشته یعنی 210 تومن این سطح پایان موج 2 باشه و سرآغاز موج 3 صعودی
                سهم در حال حاظر 70 درصد از موج 1 بزرگ رو اصلاح کرده که یک اصلاح کامل هست الان هم سهم تو منطقه پر ترافیک حمایتها قرار داره نهایت افت رو همون 217 تومن میبینم

yahoo messenger: farhad.farhad1360 تبادل اطلاعات

نظر

• pani
                  عضو فعال
                  • Jan 2011
                  • 2016

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                  خانم پانی با سلام نظرتون در مورد وساپا بفرمائید امروز از +4 تا -4 معامله شد به نظر شما این افت موقتی است یا خیر ؟...آیا در موج 5 قرار داره ؟......با تشکر
                  با سلام

وساپا در 320 مقاومت قوی داشت و به هدف سرو شانه کف رسیده بود.اگر سهم حمایت290-300 را هم بشکنه شرایط کمی بد میشه .در اینصورت نزولش تا محدوده 268-270 تقریبا قطعی بنظر میرسه.

در مورد موج شماری من نظر خاص خودمو دارم که با توجه به تعصب خاصی که اکثریت رو سهم دارند فعلا صلاح نمیبینم بگم پس موج شماریش بمونه واسه بعد

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در حرکت اصلاحی فاراک و فاذر,

200-205 هدف اول اصلاح فاراک و محدوده 190 هدف محتمل و محدوده 170-175 هدف بعید اصلاح است ودر مورد فاذر اصلاح بیش از 278-280 بسیار سخت خواهد بود ولی تا 260 تومان محتمل است.

نظر

• محمود شریعت
                      عضو فعال
                      • Oct 2011
                      • 1358

خانم محمدی
                      میشه بکاب رو اینجوری دید؟

. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                      [/RIGHT]
                      [/B][/SIZE]

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

:D
                        در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                        خانم محمدی
                        میشه بکاب رو اینجوری دید؟

سلام.

نسبتهای فیبوناچی همه بازوها صحیحه میمونه اخرین نقطه که d باشه یکی از گمانه ها نسبت 2/127 بازوی xa بوده که میشه معادل 478 تومان که این هدف رو پشت سر گداشته

میمونه 508-515 تومان در همپوشانی دو تراز 8/161 بازوی xa و 8/261 بازوی ab

سهامدارا باید خیلی مواظب سهامشون تو قیمتهای مثبت فردا باشند.

آقای شریعت چرا اینقدر نمودار بکابمون با هم فرق داره؟
                        :D

[IMG][/IMG]
                        آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/08/15, 18:01.

نظر

• pani
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 2016

بکاب از نمایی دیگر (تعدیل شده)

پیش خودمون بمونه ولی اگر سهم محدوده ای رو که گفتم رد کنه تا محدوده 600 هم میتونه رشد کنه!!

[IMG][/IMG]

نظر

• majid
                            عضو عادی
                            • Apr 2011
                            • 151

خانم پاني
                            سلام - امکان داره در خصوص "شسم" نيز تحليلي داشته باشيد. با تشکر

نظر

• محمود شریعت
                              عضو فعال
                              • Oct 2011
                              • 1358

:d

آقای شریعت چرا اینقدر نمودار بکابمون با هم فرق داره؟
                              :d
                              سلام
                              ممنون از توضیحات کاملتون
                              علتش اینه که نمودار من بر اساس قیمت آخرین معامله است و احتمالا نمودار شما براساس قیمت پایانی . نمودار من از چپ و راست کشیده شده است و نمودار شما از بالا و پایین :d
                              نمودار تعدیل شدتون هم واقعا گویای همه چیز بود!! چون معمولا این الگو ها در پایان روند ها شکل میگیرند که در نمودار شما هم نقطه پایان الگو در سقف کانال قرار دارد و این احتمال ریزش را بالا می برد
                              آخرین ویرایش توسط محمود شریعت؛ 2011/08/15, 21:25.
                              . . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
                              [/RIGHT]
                              [/B][/SIZE]

نظر

• pani
                                عضو فعال
                                • Jan 2011
                                • 2016

در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Post
                                سلام
                                ممنون از توضیحات کاملتون
                                علتش اینه که نمودار من بر اساس قیمت آخرین معامله است و احتمالا نمودار شما براساس قیمت پایانی . نمودار من از چپ و راست کشیده شده است و نمودار شما از بالا و پایین :d
                                نمودار تعدیل شدتون هم واقعا گویای همه چیز بود!! چون معمولا این الگو ها در پایان روند ها شکل میگیرند که در نمودار شما هم نقطه پایان الگو در سقف کانال قرار دارد و این احتمال ریزش را بالا می برد
                                درسته منم بعدا متوجه تفاوت نمودارهامون شدم ممنون.. ;;)
                                از توجهتون نسبت به نمودارم سپاسگذارم.

نظر

در حال کار...
                                X