با سلام پانی جان یه موج شماری از سهم بترانس با تحلیل برامون میزارید ممنون
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postسلام.با تاخیر تولد پسر عزیزتون رو تبریک میگم .انشاالله دامادیشو ببینید.
و اما شپترو:
سهم در محدوده 490-500 حمایتهای خیلی خوبی داره و در صورت برگشت سهم و شکستن مقاومت 570-600 و ورود مجدد si هفتگی به داخل کانال شکسته شده انتظار رشد خوبی رو ازش دارم.
موفق باشید.فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
در اصل توسط حمایت پست شده است View Postبا سلام پانی جان یه موج شماری از سهم بترانس با تحلیل برامون میزارید ممنون
واسه موج شماری سهم باید بیشتر روش کار بشه
من کانالهای زیر رو واسه سهم میپسندم و این کانالها بمانند بالهای چنگال همه فاصله های یکسانی دارند .سهم به کف یکی از کانالها نزدیک شده و حمایت خوبی نزدیک 600 وجود داره که اگه شکسته شوند تا 485-500 سهم افت میکنه.
حمایت مهم بعدی 575 تومان میباشد.در ضمن در rsi , macd واگرایی مثبت در کف مشاهده میشود ولی rsi هفتگی اوضاع جالبی نداره(یعنی در صورت نوسان مثبت سهم نمیتوان فعلا انتظار پایان اصلاح سهم را داشت).
[IMG][/IMG]
نظر
-
وسپه :
در نمودار سهم و RSI مثلث متقارن مشاهده میشود.
چنانچه سهم مثلث را از بالا بشکند و محدوده مقاومتی 1345-1360 ریال را پشت سر بگذارد هدف سهم محدوده 150-155 تومان میباشد و چنانچه حمایت 126 تومان شکسته شود متاسفانه شاهد افتی فرسایشی و خسته کننده تا محدوده 107 تومان خواهیم بود.
لازم به ذکر است کماکان قویترین حمایت سهم محدوده 116 تومان معادل خط روند صعودی میان مدت سهم میباشد.
[IMG][/IMG]
نظر
-
-
پانی جان من هر جوری حساب میکنم گروه خودرو یه اصلاحی داره یه نگاه به این موج شماری میندازی و به نظر شما در چه موج اصلاحی هستیم؟
جهــــان هــر کــــس بـــه وســــعت فــــــکر اوســـت...
نظر
-
کچاد
سهم کانالی رو که حدود 5/1 سال در اون نوسان داشته را شکسته و در محدوده 650 هم به کف کانال بازگشتی نا موفق داشته در rsi نیز دوبار بازگشتی ناموفق به خط روند شکسته شده داشته...
یکی بگه تو این سهم چه خبره؟یکی از دوستانم توصیه به ورود به سهم بهم کرده ولی نمودارش فعلا حرفی واسه گفتن نداره. :(
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط arak_bourse پست شده است View Postخانم پانی سلام
ممنون میشم تحلیلی از کاذر هم بفرمایید.آیا خرید در این قیمت ها با توجه به شایعه تعدیل + خوب است؟
با سلام خدمت جناب اراک بورس گرامی
اگه رو نمودار کاذر رو بررسی کنیم سهم حدود 3 ماه پیش یک مثلث (مثلث قرمز رنگ ) رو از پایین شکست که هدفش دقیقا 80 تومان بود.و اصلاح سهم در غالب موج c در اون قیمت به اتمام رسید.
سهم بزرگترین و اصلیترین هدفش رسیدن به 120 تومان است که خط روند شکسته شده سهم میباشد در نمودار دوم نیز که rsi هفتگی سهم میباشد در تلاش برای ورود به خط روند شکسته شده میباشد..
در کل با توجه به اینکه معتقدم اصلاح بزرگ سهم در 80 تومان پایان یافته و سهم در میان مدت رشد خوبی داره , امکان اینکه سهم یکبار دیگه تا محدوده 90 تومان افت کند را هم دور از ذهن نمیدانم.
موفق باشید.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postکچاد
سهم کانالی رو که حدود 5/1 سال در اون نوسان داشته را شکسته و در محدوده 650 هم به کف کانال بازگشتی نا موفق داشته در rsi نیز دوبار بازگشتی ناموفق به خط روند شکسته شده داشته...
یکی بگه تو این سهم چه خبره؟یکی از دوستانم توصیه به ورود به سهم بهم کرده ولی نمودارش فعلا حرفی واسه گفتن نداره. :(
[/IMG]
اگه هدف شما خريد يه سهم سنگ آهني باشه گل گهر گزينه بهتريه.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
.....
و اما شپترو:
سهم در محدوده 490-500 حمایتهای خیلی خوبی داره و در صورت برگشت سهم و شکستن مقاومت 570-600 و ورود مجدد si هفتگی به داخل کانال شکسته شده انتظار رشد خوبی رو ازش دارم.
موفق باشید.
[/IMG]
[/IMG]
علت بازگشت سهم:
[IMG][/IMG]
چنانچه مقاومتهایی که پیشتر گفتم شکسته شوند هدف بعدی محدوده 650 با مقاومت قوی در 616-620
نظر
-
در اصل توسط حمایت پست شده است View Postپانی جان من هر جوری حساب میکنم گروه خودرو یه اصلاحی داره یه نگاه به این موج شماری میندازی و به نظر شما در چه موج اصلاحی هستیم؟
در اصل توسط fm2006 پست شده است View Postبا سلام روند قیمتی خبهمن رو بررسی میفرمایین .
با اجازتون این دو تا رو در یک مطلب بررسی کنیم
در حال حاضر امواج کارکشن گروه خودرویی به دو شکل موج شماری میشه:
گروه اول که مثل موج شماری زیبای جناب حمایت اعتقاد به ورود خودروییها به موج C اصلاحی دارند و گروه دوم که موج C را در محدوده 6900 واحد پایان یافته تلقی میکنند.
البته من اصلا در حدی نیستم که بخوام بگم نظریه کدوم گروه درست و کدامین یک مطروده.منتها با علم ناقص خودم میخوام یه بررسی اجمال داشته باشم:
اگه معتقد به پایان اصلاح خودروییها باشیم و موج c را در 6900 واحد قرار دهیم کانال کشی امواج اصلاحی به شکل زیر میباشد:
[IMG][/IMG]
و از انجاییکه موفق به شکست کانال قرمز و ورود به کانال ابی شده امیدواریها رو زیاد کرده و زمانی این تحلیل فیل خواهد شد که کانال زیر بشکند (افت به زیر 7400 واحد)
[IMG][/IMG]
و خوب از انجاییکه فعلا شاخص کل خیلی خوب بالا اومده و در ادامه راه رشد خود به کمک بیشتر گروههای مطرح بازار نیاز داره احتمال حمایت از خودروییها زیاد است و موج شماری اول که جناب حمایت معتقد به ان هستند در صورت پول بک شاخص کل به سقف کانال شکسته شده احتمال وقوعش وجود داره که همانطور که فرمودند در این حالت افت و تکمیل c در 6600 و 6200 (که 6200 واحد کف کانال کشی موج شماری ایشون قرار داره )اتفاق میفته.
خبهمن نیز از گروه خودش تبعیت میکنه و در حال حاضر خط روند نزولیشو شکسته و به این خط روند پول بک نیز داشته است :
[IMG][/IMG]
منتظر نظر همه دوستان تکنیکالیست و بنیادی کار هستم. :-bd
نظر
-
نظر