سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • pani
    عضو فعال
    • Jan 2011
    • 2016

در اصل توسط bluetooth پست شده است View Post
    سلام
    امروز وتوصا خوب داره فرصت خريد ميده؟
    ;)
    من که دیروز کمی برداشتم حد ضررم 116 گذاشتم.از صبح دارم روش کار میکنم ولی انتظار حجم معاملات بالاتر و اردرهای سنگینتری دارم.

نظر

• esi_mohammadi
      عضو فعال
      • Jan 2011
      • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
      ;)
      من که دیروز کمی برداشتم حد ضررم 116 گذاشتم.از صبح دارم روش کار میکنم ولی انتظار حجم معاملات بالاتر و اردرهای سنگینتری دارم.
      پانی جان من وتوصا را زیاد نمودارش را جالب نمیبینم
      یه روند فرسایشی توی رشدش داشته که به مقاوت 129 تومانی برخورد کرده به نظره من باید اصلاح کنه
      (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
      (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
      (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• pani
        عضو فعال
        • Jan 2011
        • 2016

در اصل توسط esi_mohammadi پست شده است View Post
        پانی جان من وتوصا را زیاد نمودارش را جالب نمیبینم
        یه روند فرسایشی توی رشدش داشته که به مقاوت 129 تومانی برخورد کرده به نظره من باید اصلاح کنه
        آقای محمدی اگه امکان داره نظرتو واضحتر بگید.
        هرجور نگاش میکنم پایین 116 سهمو نمیبینم یعنی نهایتا انتظار یه الگوی برگشتی دوقلوی کف تو اون ناحیه دارم.

نظر

• esi_mohammadi
          عضو فعال
          • Jan 2011
          • 1105

من احتمال میدم یه لوی کوچیک زیر 116 تومان بزنه ( مثلا افت تا 112 تومان)
          البته این نظره شخصیه منه
          نظره شما و دیگر دوستان نیز محترم هست
          (رابرت کیوساکی ) : مهم نیست چه مقدار سود کسب می کنی، مهم این است که چه مقدارش را حفظ می کنی.
          (ژورف کندی ) : اصرار بر بالاترین قیمت ، کار احمق هاست . فقط یک احمق به انتظار اوج قیمت جنسش می نشیند.
          (قانون پارکینسون) : هر کاری تا آنجا طول می کشد که زمانی را که برایش در نظر گرفتید پر کند.

امواج زندگی را بپذیر ، حتی اگر گاهی تورا به عمق دریا ببرند. آن ماهی آسوده که همیشه بر سطح آبها میبینی مرده است.

نظر

• riskman
            عضو عادی
            • Sep 2011
            • 208

خانم پاني
            با سلام
            مي خواستم بپرسم آيا فاذر موج 5 نزولي خود را به اتمام رسانده ؟ با تشكر

نظر

• khademi1350
              عضو فعال
              • Feb 2011
              • 583

پانی خانم

اگر ممکنه ی تحلیل از حتاید می خواستم در تاریخ 11 ابانماه هم معامله بلوکی قراره انجام بشه به قیمت پایه 657 تومان فکر کنم ممنون

نظر

• pani
                عضو فعال
                • Jan 2011
                • 2016

احتمال اینکه صدرا زیر 200 بیاد خیلی کمه.با این فرض خرید پلکانی از 213 تا 200 میتونه مناسب باشه (با توجه به دیمارک دوشنبه باید خبرایی بشه ;)
                [IMG][/IMG]

شبریز :* (انشالله حرکتش شروع شد فقط نگرانی از بابت سقف باند بولینگر هنوز وجود داره)
                آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/22, 11:07.

نظر

• rezaafshari110
                  عضو فعال
                  • Oct 2011
                  • 347

با سلام
                  خانم محمدی با توجه به دستورتون در مورد باند بولینگر و ema که لطف فرمودید و برای بنده ارسال نمودید نظرتون در مورد پلوله مثبت است؟
                  حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                  همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

• pani
                    عضو فعال
                    • Jan 2011
                    • 2016

در اصل توسط riskman پست شده است View Post
                    خانم پاني
                    با سلام
                    مي خواستم بپرسم آيا فاذر موج 5 نزولي خود را به اتمام رسانده ؟ با تشكر
                    فاذر فی الواقع اخر اصلاحشه.اگه حمایت محدوده 226-227 شکسته بشه تا 212 هم میتونه افت کنه

نظر

• esi_mohammadi
                      عضو فعال
                      • Jan 2011
                      • 1105

فولاد مبارکه

لینک تصویر

نظر

• pani
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 2016

در اصل توسط rezaafshari110 پست شده است View Post
                        با سلام
                        خانم محمدی با توجه به دستورتون در مورد باند بولینگر و ema که لطف فرمودید و برای بنده ارسال نمودید نظرتون در مورد پلوله مثبت است؟
                        سلام .اقای افشاری طبق اون روش باید 51 رو بشکنه تا بتونه تا سقف باند بالا بیاد (54)
                        با استفاده از روشی که بهتون گفتم امروز وصنا رو ملاحظه کنید
                        آخرین ویرایش توسط pani؛ 2011/10/22, 11:42.

نظر

• امیر
                          عضو عادی
                          • Mar 2011
                          • 144

با سلام و تشکر ازشما در صورت امکان ازروند حرکتی بترانس و اهداف قیمتی ان بفرمایید با توجه به افزایش حجم معاملات ان.

نظر

• pani
                            عضو فعال
                            • Jan 2011
                            • 2016

در اصل توسط امیر پست شده است View Post
                            با سلام و تشکر ازشما در صورت امکان ازروند حرکتی بترانس و اهداف قیمتی ان بفرمایید با توجه به افزایش حجم معاملات ان.

با سلام.اگه بترانس تو صعود فعلی موفق به عبور از 540-550 تومان بشه تا 600 هم بالا میاد

نظر

• esi_mohammadi
                              عضو فعال
                              • Jan 2011
                              • 1105

در اصل توسط pani پست شده است View Post
                              با سلام.اگه بترانس تو صعود فعلی موفق به عبور از 540-550 تومان بشه تا 600 هم بالا میاد
                              منم با پانی خانم موافقم اما من نهایت رشدش را همون 530 تا 540 که کاملا فرسایشی و خسته کننده است می بینم و بعدش باز اصلاح قیمتی ....

لینک تصویر

نظر

• rezaafshari110
                                عضو فعال
                                • Oct 2011
                                • 347

با سلام
                                خانم محمدی شرمنده من ایقدر سوال میپرسم
                                اگر یک سهم تا بالای باند بولینگر صعود کند وبعد به ema20 برخورد کند ومجددا صعود کند یا باز هم سیگنال خرید دارد؟
                                مانند بموتو
                                با سپاس فراوان
                                حضرت رسول صلى الله عليه و آله میفرمایند :
                                همانا پاكيزه ترين پيشه ، پيشه بازرگانانى است كه چون سخن گويند ، لب به دروغ نگشايند ؛ هر گاه امين شمرده شوند ، خيانت نورزند ؛ زمانى كه وعده دهند ، پيمان نشكنند ؛ چون بخرند ، بر سرِ مال نزنند ؛ چون بفروشند ، بازار گرمى نكنند ؛ هر گاه مديون شوند ، [در پرداخت دين] امروز و فردا نكنند ؛ و هر گاه طلبكار شدند ، [بر بدهكار] سخت نگيرند .

نظر

در حال کار...
                                X