استاد پانی اگر لطف بفرمایید تحلیلتان را از دو سهم وصنعت و وساپا هم بفرمایید ممنون میشم
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postالبرز 357 رو دید و برگشت.اگه بره واسه سی نزول زیادی در انتظارشه
ببینید در تصویر زیر که البته تعدیل 50% افزایش سرمایه را هم در زمان بازگشایی سهم در 89/4/13 در نمودار اعمال کردم ( اگر به درستی آنرا انجام داده باشم!) من یک خط روند نزولی(آبی) میبینم که در 343 با حجم معامله بالای خط به نظرم آنرا شکسته و اکنون باید روند سهم صعودی شود. ولی در عین حال یک خط روند معتبر(قرمز) وجود دارد که مقاومت جدی در 370 برای سهم ایجاد میکند . یعنی من نمی توانم مقاومت 357 را تشخیص دهم. ممنون میشوم نظر شما استاد عزیز را در اینخصوص جویا شوم. با تشکر
ما را به چوب و رخت شبانی فریفته اند ، این گرگ سالهاست که با گله آشناست
نظر
-
در اصل توسط keyvan پست شده است View Postپانی جان میخواستم یک راهنمایی منو بکنید. من البته اصلا تحلیلگر نیستم ولی علاقه دارم در اینخصوص کمی جلو بروم.
ببینید در تصویر زیر که البته تعدیل 50% افزایش سرمایه را هم در زمان بازگشایی سهم در 89/4/13 در نمودار اعمال کردم ( اگر به درستی آنرا انجام داده باشم!) من یک خط روند نزولی(آبی) میبینم که در 343 با حجم معامله بالای خط به نظرم آنرا شکسته و اکنون باید روند سهم صعودی شود. ولی در عین حال یک خط روند معتبر(قرمز) وجود دارد که مقاومت جدی در 370 برای سهم ایجاد میکند . یعنی من نمی توانم مقاومت 357 را تشخیص دهم. ممنون میشوم نظر شما استاد عزیز را در اینخصوص جویا شوم. با تشکر
مقاومت 357 معادل فیبوی 78.6 ret موج اخیر (فیبوی ret)
نظر
-
در اصل توسط نيما پست شده است View Postسلام پاني خانوم
خسته نباشيد
لطف مي كنين يه تحليلي در مورد پسنهد و تپمپي داشته باشيد . ممنون مي شم.
پسهند در 114-116 حمایت خیلی خوبی داره که اگه 122-124 شکسته بشه به این قیمت میرسه
تپمپی هم 278 حمایت داره که در صورت شکسته شدن این حمایت 267-260 رو میبینه.
نظر
-
در اصل توسط حبیب پست شده است View Postاستاد پانی اگر لطف بفرمایید تحلیلتان را از دو سهم وصنعت و وساپا هم بفرمایید ممنون میشم
وصنعت:
حداقل 3 تا حمایت بسیار قوی دور و بر 110 تومان وجود داره و اگه این محدوده خوب حمایتی رو از دست بدیم بنظرم سهم 93-96 تومان را خواهد دید.
وساپا :
وساپا در موج c قرار داره
حمایتهای فعلیش که میتونه موجب برگشت سهم بشه نه پایان اصلاح:
247- 237 و 230
ولی تا پایان اصلاح سهم هنوز خیلی کار داره
پایان اصلاح وساپا دو تا محدوده میتونه باشه:208-213و 180-186 و 200 که صرفا یک حمایت عدد رند هست.
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postوصنعت:
حداقل 3 تا حمایت بسیار قوی دور و بر 110 تومان وجود داره و اگه این محدوده خوب حمایتی رو از دست بدیم بنظرم سهم 93-96 تومان را خواهد دید.
وساپا :
وساپا در موج c قرار داره
حمایتهای فعلیش که میتونه موجب برگشت سهم بشه نه پایان اصلاح:
247- 237 و 230
ولی تا پایان اصلاح سهم هنوز خیلی کار داره
پایان اصلاح وساپا دو تا محدوده میتونه باشه:208-213و 180-186 و 200 که صرفا یک حمایت عدد رند هست.
نظر
-
در اصل توسط vahhta پست شده است View Postاستاد با این اوصافی که می فرمایید ، شاخص هم باید به 24000 یا کمتر برسه دیگه نه؟
امروز وسط حمایتهاش قرار گرفته با شکسته شدن این حمایتها حداقل تا کف قبلی خودش افت میکنه و اگه این حمایتها کارساز باشه انتظار نوسان خیلی خوبی رو از بیشتر سهام بازار دارم.
در صورت افت بیشتر غدیر 375-380 و سایپای 170 تومان و خگستر 240 انتخابهای خوبی واسه نوسانگیری میتونه باشه
نظر
-
در اصل توسط MTZ پست شده است View Postسلام بر خانم محمدي گرامي
نظرتون راجب به شكل گيري و پيش بيني سروشانه سقف در تايم هفتگي شاخص ؟؟
تمام شرايط را داره به نظر من فقط مونده ساختن شانه راست
سلام آقای عباس زاده.
چند روز پیش تحلیل شما و اسی خان رو تو تاپیک شاخص کل خوندم و یک جواب گذاشتم که منتها چون سریع رفت صفحه بعد نظر من دیده نشد.
شاخص در حال حاضر در حال تکمیل اصلاح فلته که اتفاقا موج بی قوی هم داشته. تو این اصلاح موج سی در پایان اصلاح خیلی پایینتر از کفی که موج ای زده نمیتونه تشکیل بشه و گاها زودتر از کف قبلی خودش سی رو میزنه.
سه نکته:
1. شاخص با توجه به هارمونی زمانی موج 2و 4 باید اصلاح بلند مدت تری داشته باشه یعنی یک چیزی تا اواخر سال باید این اصلاح ادامه داشته باشه
2. از طرفی شاخص داره فلت میزنه و افت انچنانی مورد انتظار نیست
3. از طرف دیگه دلیل شما و اسی خان قرار داره که نظرتون افت بیشتره
و نظر من اینه که با توجه به جمع سه مورد بالا:
شاخص نهایتا تا محدوده 23600 افت کنه و سی رو بزنه و سپس یک صعود خوب سه موجی در قالب موج x که این موج در راستای یک اصلاح مرکب باشه و در موج z شاخص تا محدوده 22000 واحد افت کنه.
نظر
-
در اصل توسط وحید 20 پست شده است View Postبا سلام و خسته نباشید
پانی جان اگر وقت کردی یه تحلیل هم از شفارس و کمرجان لطف کن
شفارس که فکر کنم در کمترین قیمت 4سال اخیره
کمرجان هم بزودی پیشبینی سال 91 رو اعلام میکنه
ممنون
سلام جناب وحید 20. اقا چه عجب از این طرفا؟ کلی خوشحال شدیم هم اتاقی های قدیم یاد ما میکنند ;)
چون میدونم سهم شناس خیلی خوبی هستید با وسواس بیشتری بررسی کردم:
شفارس:
حمایت قوی محدوده 198-200 بود که نشانه های این بازگشت واگرایی + در macd بود.
221 و 230 اولین مقاومتهای سهم هستند.
منتها مقاومتی که روی 243-244 وجود داره خیلی قویتره و بنظر من اگه بتونه این مقاومت رو رد کنه تا 270-274 میره ولی مقاومتی که تو این ناحیه (270-274) قرار داره شامل 3 مقاومت بسیار قوی هست.
کمرجان:
محدوده 747-750 مقاومت سختی داره و احتمال شکست سقف قبلیش در 770 رو کم میبینم.
ولی اگه این دو تا مقاومت رو رد کنه اولین هدفش محدوده 830-840 تومان هست(با مقاومت در 800)
فعلا حمایت مهم سهم محدوده 660 تومان اسنت که شکست این حمایت موجب افت زیادی در سهم خواهد شد
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Post
سلام جناب وحید 20. اقا چه عجب از این طرفا؟ کلی خوشحال شدیم هم اتاقی های قدیم یاد ما میکنند ;)
چون میدونم سهم شناس خیلی خوبی هستید با وسواس بیشتری بررسی کردم:
شفارس:
حمایت قوی محدوده 198-200 بود که نشانه های این بازگشت واگرایی + در macd بود.
221 و 230 اولین مقاومتهای سهم هستند.
منتها مقاومتی که روی 243-244 وجود داره خیلی قویتره و بنظر من اگه بتونه این مقاومت رو رد کنه تا 270-274 میره ولی مقاومتی که تو این ناحیه (270-274) قرار داره شامل 3 مقاومت بسیار قوی هست.
کمرجان:
محدوده 747-750 مقاومت سختی داره و احتمال شکست سقف قبلیش در 770 رو کم میبینم.
ولی اگه این دو تا مقاومت رو رد کنه اولین هدفش محدوده 830-840 تومان هست(با مقاومت در 800)
فعلا حمایت مهم سهم محدوده 660 تومان اسنت که شکست این حمایت موجب افت زیادی در سهم خواهد شد
ممنون از وقتی که گذاشتیدرخت هرچه پربارتر افتاده تر@};-
توصیه ای به خرید/فروش/نگهداری ندارم.
نظر
نظر