سلام :پانی یا زهره حانم لطفا نظر تون در مورد وبانک را بگید مئیر عامل جدیدش بورسباز حرفه ای است.
سهام برتر تا مجامع... (تحلیل تکنیکال)
Collapse
X
-
صدرا
طبق قولی که صبح در مورد صدرا دادم نظرمو میذارم که فقط در صورت مثبت فردا یعنی شکست سطح 170 تومان عملی میشه و در صورت امدن اخبار خوب از سهم...
موج شماری اول که بدلیل شکسته نشدن کف قبلی شمارش کردم :
موج شماری دوم موج شماری جناب هالی هست که بلحاظ اهداف صعودی یه فاز عقب تر از موج شماری اوله بلحاظ اینکه موج شماری اول پایان 2 از 3 هست و این موج شماری پایان 2 اصلی.
و موج شماری اخر که نظر من نیست و نمیتونم در موردش صحبت کنم و فقط میتونم بگم طبق این نظر صعود فعلی میتونه موج بی در ادامه اصلاح سهم باشه و ...آخرین ویرایش توسط pani؛ 2012/02/04, 22:00.
نظر
-
نظر
-
در اصل توسط MUSTANG پست شده است View Postبا سلام خدمت خانومای تکنیکالیست اگه میشه یه تکنیکال از مداران بزارید ممنون .من فقط بخاطر تحلیل های شما 2 نفر عضو این سایت شدم چون تحلیل هاتون رو تو تالار بورس جناب علیرضا بورس میزاشت ممنون میشم یه تحلیل از مداران بزارید.
با سلام.خوش امدید.
اجازه بدید فردا نظرمو کاملتر بگم چیزی که کاملا مشخصه سهم یه کاپ داشت با هدف 480 و امکان یه موج صعودی دیگه رو براش محتمل میدونم که تو کوتاه مدت میتونه اخریش باشه
نظر
-
در اصل توسط pani پست شده است View Postدر مورد فولاد مبارکه بنظر من سهم تو موج 4 از 1 از 5 اصلی قرار گرفته و پس از تکمیل اصلاح تا اخرین صعود کوتاه مدتش در انتهای 5 از 1 که احتمالا سطح 330-335 یا 345-350 قرار دارد پیش خواهد رفت.
فعلا سهم در موج 4 در حال تکمیل مثلث هست که میتونه با شکست 295-297 تا 275-277 تومان برای تکمیل موج 4 افت کنه و یا با شکست مقاومت 305-307 موج 5 رو شروع کنه.
این موج شماری مادامیکه سطح 277 شکسته نشه معتبر هست :
فردا تکلیف فولاد هم معلوم میشه.مثلث صعودی در سهم کاملا مشخصه
نظر
-
در اصل توسط MUSTANG پست شده است View Postبا سلام خدمت خانومای تکنیکالیست اگه میشه یه تکنیکال از مداران بزارید ممنون .من فقط بخاطر تحلیل های شما 2 نفر عضو این سایت شدم چون تحلیل هاتون رو تو تالار بورس جناب علیرضا بورس میزاشت ممنون میشم یه تحلیل از مداران بزارید.در اصل توسط pani پست شده است View Postبا سلام.خوش امدید.
اجازه بدید فردا نظرمو کاملتر بگم چیزی که کاملا مشخصه سهم یه کاپ داشت با هدف 480 و امکان یه موج صعودی دیگه رو براش محتمل میدونم که تو کوتاه مدت میتونه اخریش باشه
سایه جان من دیتای تعدیل شده مداران و ندارم ولی با چشم که تعدیلش می دم یه الگوی هارمونیک با هدف حدود 650 می بینم
شما اگر دیتای تعدیل شده داری بزاری ممنون می شم
نظر
-
نظر