امیر جان ممنون بابت مشارکتت اما اگه منظورت معامله بلوک سپه و امید هست خبرشو در پست های قبل دادیم تازه دلتون بسوزه 5-6 ساعت قبل از خبرگزاری فارس خبرو دادم از طریق یکی از دوستام شنیدم میخاستم به عنوان دارنده اطلاعات نهانی لوش بدم....
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
امیر جان دروغ چرا من چون خریدام تکمیل شده هر روز رو منفی میشینم داد داد نداد نداد.......اما شما اگه سهمو نداری و طلبه سهمی رو صفر تابلو بشین چون بعد از ثبت افزایش سرمایه سهام نسبتا خوبی آزاد شده خوب میشد خرید و هنوزم فروشنده گیر میاد اما توصیم هم اینه هر چه زود تر خریدتون رو تکمیل کنید...فروشنده های این چند روز با حجم بالا شرکت پدم...تلمبه سازی و یزد باف بودن که همشو سر سامان میخرید....امروزم اون 500 تا مشکوک میزد...
نظر
-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postامیر جان ممنون بابت مشارکتت اما اگه منظورت معامله بلوک سپه و امید هست خبرشو در پست های قبل دادیم تازه دلتون بسوزه 5-6 ساعت قبل از خبرگزاری فارس خبرو دادم از طریق یکی از دوستام شنیدم میخاستم به عنوان دارنده اطلاعات نهانی لوش بدم....وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
حامد جان داداش شما بچه کجایی.........مصطفی جان آره امید گفته که هم دانشگاهی هستیت از اطلاعاتتونم تعریف کرده....خیلی پسر گلیه خوبیش اینه که هیچی رو پنهان نمیکنه و میگه تک خوری تو مرامم نیست....فعلا دارم رو مخش کار میکنم بیاد اینجا بنویسه ولی مطالبو میخونه میگه با حضور استاد نظری..پناهی...حجت جان..holy ..pani..استاد ضیائی و همه دوستان دیگر همه مطالب گفته میشه و نیازی به حضورش نیست...
ببخشید دوستان زیاد تو تاپیک خوشو بش کردیم شرمنده....
نظر
-
دوستان و همراهان سهمهای زیر خاکی
حق تقدم فسرب را هم فراموش نکنید با توجه به این که این روزها قیمت جهانی سرب
روند مناسبی دارد وفراتر از بودجه ی پیش بینی شده فسرب است به احتمال زیاد روند معاملاتی
ملی سرب روی همچنان مثبت خواهد بود (هرچند با شیب ملایم)
در این بین حق تقدم این سهم که دامنه ی نوسان 8 درصدی دارد از این روند بی نصیب نمیماند و افزایش مناسبی را تجربه میکند
البته در تایپک های دیگر چه از طرف بنده و چه دوستان به این سهم بیشتر پرداخته شده است
فقط خواستم یاد اور این مسله شده باشم.
باتشکریل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
زير خاكي تر از وغدير و رانفور پيدا نمي كنيد[url]http://www.poolyab.blogfa.com[/url][SIZE=5][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط Atisaz2010 پست شده است View Postزير خاكي تر از وغدير و رانفور پيدا نمي كنيد
به هر حال مممنون بابت مشارکتتان @};-
در اصل توسط mehran پست شده است View Postسلام آتی ساز جان احساس نمیکنید این سهم ها که گفتید یکم روی خاک هستن>>>؟؟یل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
آخرین بروز رسانی در یکشنبه, ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۳:۰۰
نوشته شده توسط سردبیر خبر
یکشنبه, ۰۱ خرداد ۱۳۹۰ ساعت ۱۲:۵۸
مدير بازار شركت بورس در گفت وگو با فارس:
بلوك25.6 درصدي سهام پمپ سازي بدون رقابت معامله شد
خبرگزاري فارس: مدير بازار شركت بورس گفت: بلوك25.6 درصدي سهام پمپ سازي ايران امروز بدون رقابت به همان قيمت پايه هر سهم 340 تومان ازسوي دو شركت سرمايه گذاري سپه و اميد عرضه و معامله شد.
علي صحرايي در گفت وگو باخبرنگار اقتصادي فارس، در رابطه با عرضه عمده سهام شركت 10 ميليارد توماني پمپ سازي ايران كه توسط دو شركت سرمايه گذاري سپه و اميد (مالك بيش از 20 و 5 درصد سهام) انجام شد، اظهار داشت: امروز طبق اعلام قبلي 25.6 درصد از سهام اين شركت عرضه و طي آن 25 ميليون و 587 هزار و 854 سهم پمپ سازي ايران به همان قيمت پايه هر سهم 340 تومان بدون رقابت معامله شد.
بررسي هاي فارس نشان داد اين بلوك كه به صورت يكجا و 50 درصد نقد و مابقي اقساط از طريق كارگزاري كاسپين مهر ايرانيان در بازار دوم معاملات عرضه شده بود توسط كارگزاري بانك سامان خريداري شده كه در صورت پرداخت وجه نقد 50 درصدي در 9 روز كاري، قطعيت اين معامله هم احراز خواهد شد.www.mahak-charity.org
نظر
-
آخرش این سرمایه گذاری سامان کار خودشو کرد جمعه با دوستان صحبت میکردیم ببینیم اگه بتونیم بلوک رو بخریم اما میدونستیم واگذاریش به سامان از قبل تعیین شده ما میتونستسم تا 3 میلیارد جور کنیم به نظرم ارزش بلوک باید به ازا هر سهم 700 تا 800 تومان قیمت میخورد اما سامان شدیدا مفت خوری و بز خری کرد فقط در این حد بگم من هر سهمیو معرفی میکنم بر خلاف خیلیا خودم رو مسئول میدونم الآن هم اینو میگم این سهم رو تا 2 ماهه دیگه با هدف قیمت فراتر از 450 نگه دارید.....
نظر
نظر