حامد جان رو خکاوه نظرتون چه جوریاست
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
دوست عزیز خکاوه طرح های جدیدی در دست اجرا برای سال پیشرو دارد بطور کلی سهمیست که برای میان مدت و برای یک بازه زمانی 4 الی 5 ماهه مناسب است وبازدهی قابل قبولی را در این طیف زمانی ارایه خواهد کرددر اصل توسط شانس پست شده است View Postحامد جان رو خکاوه نظرتون چه جوریاستیل یاتار ، طوفان یاتار
یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .
نظر
-
حامد جان...مصطفی...شانس عزیز....امیر جون...آرتمیس...اراک بورس...همراهان زیر خاکیه من.....
به عنوان یه توصیه برادرانه زیر خکی گونه .....تپمپی رو بخرین به صبر 1-2 ماهه می ارزه....این آخرین توصیم به خرید تپمپی بود...خریدای من تمام شده اما منفی بده حتی ممکنه روش تک سهم شم....
نظر
-
موافقم ضمن اینکه یکشنبه ی هفته ی آینده سرمایه گذاری سپه و امید از ترکیب سهامداری این شرکت باعرضه ی 25.6درصدی بطور کامل خارج میشوند که این نکته ی مثبتی برای این سهم میتواند باشد چرا که همواره در بهترین شرایط این سهم با عرضه های نامفهومشان صد راه حرکت روبررشد این سهم میشدند از طرفی ان طور که گفته میشود برخی از شرکتهای حقوقی نامی بازار خاهان خرید این بلوک 25.6 درصدی هستند که همین مسله میتواند اقبال بازار را در پی داشته باشد.در اصل توسط mehran پست شده است View Postحامد جان...مصطفی...شانس عزیز....امیر جون...آرتمیس...اراک بورس...همراهان زیر خاکیه من.....
به عنوان یه توصیه برادرانه زیر خکی گونه .....تپمپی رو بخرین به صبر 1-2 ماهه می ارزه....این آخرین توصیم به خرید تپمپی بود...خریدای من تمام شده اما منفی بده حتی ممکنه روش تک سهم شم....یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
امروز به احتمال زیاد صف خرید میشهدر اصل توسط mehran پست شده است View Postحامد جان...مصطفی...شانس عزیز....امیر جون...آرتمیس...اراک بورس...همراهان زیر خاکیه من.....
به عنوان یه توصیه برادرانه زیر خکی گونه .....تپمپی رو بخرین به صبر 1-2 ماهه می ارزه....این آخرین توصیم به خرید تپمپی بود...خریدای من تمام شده اما منفی بده حتی ممکنه روش تک سهم شم....
به خاطر حجمهای سنگین دو روز قبل میگم;)وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
-
آقا این رانفور کی میخاد استارت بزنه . ما که 1800 خریدیم منتظریم تا یکی دو ماه 40 الی 50 درصد سود بده ( قسمت دومش رو داشتم خواب میدیدم یا واقعیت داره|-) )فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)
نظر
-
فرهاد جان این سهم بعد از افزایش سرمایه پیشنهاد به خرید داده شد یعنی حوالی محدوده های 1580-1600 تا همین الان هم بازدهی مناسبی در کوتاه مدت انهم در چنین بازارهایی داده است هرچند که شما در محدوده های بالایی خریداری کرده اید ولی پیشنهاد میکنم نگهداری کنید سال پیش همین موقعه ها حتی از محدوده های فعلی که هم اکنون در ان قرار دارد هم پایین تر بود ولی توانست در کمتر از یک سال محدوده های 6000هزار تومان را هم لمس کند (یعنی بازدهی 300درصدی) کلا این سهم سهمیست که نباید روی ان نوسان گیری کرد و باید با دید میان مدت به ان نگاه کرددر اصل توسط farhad61 پست شده است View Postآقا این رانفور کی میخاد استارت بزنه . ما که 1800 خریدیم منتظریم تا یکی دو ماه 40 الی 50 درصد سود بده ( قسمت دومش رو داشتم خواب میدیدم یا واقعیت داره|-) )یل یاتار ، طوفان یاتار
نظر
-
-

نظر