سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehran
    كاربر فعال
    • Jan 2011
    • 1537

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
    مهران جان خكار فك كنم خكار خيلي وقته از زير خاك دراومده؟شما اينطوري فك نميكنيد؟
    بزرگوار میشه بفرمایید کی از زیر خاک درومد و با چه قیمتی؟ و با چه خبر مثبتی....ضمنا از دوستان بپرسید مهر و آبان بهشون گفتم خکار امسال<90> زور بزنه چقدر میسازه میتونید از یوسف و علی fm 2006 بپرسید...به سهم p/e چند میدید و فکر میکنید 91 چقدر میسازه؟ از دارایی های شرکت چقدر اطلاع دارید؟

نظر

• mehran
      كاربر فعال
      • Jan 2011
      • 1537

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
      مهران یادمه پارسال همین وقتا بود تو و امید روی خکار فعال بودید که بست و 50% تعدیل مثبت داد. اونوقتا بحث ثاخت توی این فروم داغ بود

سلام مصطفی جان ...پارسال بهمن ماه بود اکثر خرید من و امید و بعد از بازگشایی بین 290 تا 299 فروختیم خیلی شیرین بود ...از اون وقت به بعد هر وقت دوستان گفتند خکار گفتم مخالفم چون اولا سود 90 رو خیلی خوشبینانه پیش بینی کرده ثانیا در حد و اندازه قیمت های بالای 340-350 نیست تا به امروز که حوالیه 200 شده فک کنم اکثر دوستان از این سهم واسه نوسانگیری رکب خوردند و نوسان معکوس دادند....

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
        سلام مصطفی جان ...پارسال بهمن ماه بود اکثر خرید من و امید و بعد از بازگشایی بین 290 تا 299 فروختیم خیلی شیرین بود ...از اون وقت به بعد هر وقت دوستان گفتند خکار گفتم مخالفم چون اولا سود 90 رو خیلی خوشبینانه پیش بینی کرده ثانیا در حد و اندازه قیمت های بالای 340-350 نیست تا به امروز که حوالیه 200 شده فک کنم اکثر دوستان از این سهم واسه نوسانگیری رکب خوردند و نوسان معکوس دادند....
        داش مهران تو آسمونا دنبالت می گشتیم! یه سری به ما بزن گاهی;) ارادتمندیم!:d
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• mehran
          كاربر فعال
          • Jan 2011
          • 1537

در اصل توسط سيد ياسر شريعت پست شده است View Post
          داش مهران تو آسمونا دنبالت می گشتیم! یه سری به ما بزن گاهی;) ارادتمندیم!:d
          سلام یاسر جان خوبی برادر وارد یه سری حساب کتاب شدیم یه دوستی هم قول یه وام داده حالا تو خصوصی بهت میگم چی شده اگه بشه عالی میشه بعد عید انشا الله کارت دارم...

نظر

• سيد ياسر شريعت
            عضو فعال
            • Jun 2011
            • 4944

سلام یاسر جان خوبی برادر وارد یه سری حساب کتاب شدیم یه دوستی هم قول یه وام داده حالا تو خصوصی بهت میگم چی شده اگه بشه عالی میشه بعد عید انشا الله کارت دارم...
            خیلی عالیه؛ یه دو سه تا هلو اکازیون پیدا کردیم;) منتطرم پس مهران جان
            إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• *سامان*
              عضو فعال
              • May 2011
              • 4691

بزرگوار میشه بفرمایید کی از زیر خاک درومد و با چه قیمتی؟ و با چه خبر مثبتی....ضمنا از دوستان بپرسید مهر و آبان بهشون گفتم خکار امسال<90> زور بزنه چقدر میسازه میتونید از یوسف و علی fm 2006 بپرسید...به سهم p/e چند میدید و فکر میکنید 91 چقدر میسازه؟ از دارایی های شرکت چقدر اطلاع دارید؟
              از اين بابت كه چند بار روش خريدو فروش زديم و يه سهم شناخته شده در بازار هست....شايد من مفهوم زير خاكي رو هنوز متوجه نشدم.....زير خاكي از نظر من يعني سهمي كه شناخته نشده باشه ولي خكار سهم شناخته اي شده اي هست.....از اين بابت عرض كردم كه زير خاكي نيست.....شايدم اشتباه ميكنم زير خاكيه به هر حال زير خاكي بودن يا نبودن چيز مهمي نيست كه بخايم در موردش بحث كنيم...مهم خكار بودنشه
              آخرین ویرایش توسط *سامان*؛ 2012/03/16, 01:00.
              مرا گر دولت عالم ببخشند .... برابر با نگاه مادرم نيست

نظر

• mehran
                كاربر فعال
                • Jan 2011
                • 1537

در اصل توسط ساده ي ساده پست شده است View Post
                از اين بابت كه چند بار روش خريدو فروش زديم و يه سهم شناخته شده در بازار هست....شايد من مفهوم زير خاكي رو هنوز متوجه نشدم.....زير خاكي از نظر من يعني سهمي كه شناخته نشده باشه ولي خكار سهم شناخته اي شده اي هست.....از اين بابت عرض كردم كه زير خاكي نيست.....شايدم اشتباه ميكنم زير خاكيه به هر حال چيز مهمي نيست كه بخايم در موردش بحث كنيم
                2 دسته سهام از دید من زیر خاکین 1- اونا که شناخته شده نیستن .... 2-اونایی که شناخته شده اند و معاملات خوبی هم داشته اند اما کم کم و به دلیل اشتباه معامله گران و خرید در یک روند فرسایشی به خریداران ضرر میزنند تا در یک بازه بلند مدت به کف قیمتی برسند و ضمنا اکثر اخبار منفی هم که بازار انتظارش را داشته رو میکند به نظرتون چرا بازار به خکار قبل از اعلام تعدیل منفی p/e 2.9 داده بود؟ سهم نه زیان انباشته داره نه مشکل خاص دیگه....

نظر

• *سامان*
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 4691

2 دسته سهام از دید من زیر خاکین 1- اونا که شناخته شده نیستن .... 2-اونایی که شناخته شده اند و معاملات خوبی هم داشته اند اما کم کم و به دلیل اشتباه معامله گران و خرید در یک روند فرسایشی به خریداران ضرر میزنند تا در یک بازه بلند مدت به کف قیمتی برسند و ضمنا اکثر اخبار منفی هم که بازار انتظارش را داشته رو میکند به نظرتون چرا بازار به خکار قبل از اعلام تعدیل منفی p/e 2.9 داده بود؟ سهم نه زیان انباشته داره نه مشکل خاص دیگه....
                  نميدونم والا چي بگم.....انشالا كه واسه همه خير باشه

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

ضمنا بزرگوار اگه تونستید جایی ببینید که من از افزایش سود آوری یا تعدیل مثبت خودرویی ها گفته باشم دیگه عمه پدر من که 97 سالشه هم میدونه اوضاع صنعت خودرو و قطعات چقدر بیریخته هنوز هم به نظرم سود 90 جای تعدیل منفی داره من دارم فقط واسه افزایش سرمایش با توجه به سرمایه کنونی و دارایی هاش میخرم....با این توجیه برای خودم که سهم برای 91 در بدترین حالت حدود 35-40 میسازه و قیمتش از 160-170 پایین تر نمیره...

نظر

• *سامان*
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 4691

ضمنا بزرگوار اگه تونستید جایی ببینید که من از افزایش سود آوری یا تعدیل مثبت خودرویی ها گفته باشم دیگه عمه پدر من که 97 سالشه هم میدونه اوضاع صنعت خودرو و قطعات چقدر بیریخته هنوز هم به نظرم سود 90 جای تعدیل منفی داره من دارم فقط واسه افزایش سرمایش با توجه به سرمایه کنونی و دارایی هاش میخرم....با این توجیه برای خودم که سهم برای 91 در بدترین حالت حدود 35-40 میسازه و قیمتش از 160-170 پایین تر نمیره...
                      والا منم به خريدن يا نخريدن و يا بالا پايين رفتنش كار ندارم يه اختلاطي كرديم در باب خاك...وتمام

,

نظر

• fm2006
                        عضو فعال
                        • Jan 2011
                        • 825

ولصنم :

تشكيل كف دوقولو در صورت شكست مقاومت 134 جهت تاييد الگو
                        سيگنال خريد در macd با شكست خط سيگنال
                        دور شدن di+ از di- جهت تحكيم روند در adx
                        هدف اوليه 150
                        به همين سادگي
                        فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• fm2006
                          عضو فعال
                          • Jan 2011
                          • 825

شاخص گروه كاشي وسراميك

شكست ترندنزولي
                          قرار گرفتن در كانال صعودي
                          سيگنال صعودي در adx
                          تاييد سيگنال در macd
                          مهمترين مقاومت 79.5
                          هدف اوليه سقف كانال صعودي
                          فراموشی همان چیزی است که این سیاره نشینان "آگاهی" می خوانندش (ریچار باخ )

نظر

• mehran
                            كاربر فعال
                            • Jan 2011
                            • 1537

پخش هجرت تا ده روز دیگه عرضه میشه البته یک سری کارهای اداری داره که باید انجام شه اما فک میکنم قبل از نیمه ی دوم اردیبهشت باشه این نکته رو میگم جهت یاد آوری....داروسازی فارابی 17 میلیون و خرده ای پخش هجرت با بهای تمام شده هر سهم 248 تومان در سبد دارد....سود پخش هجرت برای 91 بیش از 600 تومان به ازا هر سهم خواهد بود...ضمنا پخش هجرت رو دارویی بهش نگاه نکنید...بیشتر توضیح ندم دیگه تا زمان عرضه و گشایش در بازار....ببینم میتونه 10 برابر بهای تمام شدش برای دفارا قیمت بخوره یا بیشتر......

یا حق

نظر

• sea2003son
                              عضو عادی
                              • Jul 2011
                              • 179

سلام اقا مهران میشه صتدوقت رو خالی کنی

نظر

• مصطفی مصری پور
                                عضو فعال
                                • Mar 2012
                                • 6951

مهران کجایی داداش؟
                                فسپا 80 با سرمایه جدید محقق کرد.
                                یعنی همون 120 تومن (سرمایه قبلی) که قولشو داده بودی.
                                وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

در حال کار...
                                X