سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • NICOLE
    عضو فعال
    • Apr 2012
    • 523

پدر پسر شجاع
    سلام و ضمن تشكر از زحماتتون ، منظورتون از اينكه كاذر باز رفته زير خاك چيه ؟ يعنيخوب نيست چون من قبل از مجمع خريدم خيلي وقته سر دواي بلوك كسرا توش اختلاف راه افتاده با سازمان بورس ؟ ميشه تحليلتون ازش بگيد ممنون
    بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• NICOLE
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 523

ميگن 500 باز ميشه البته من فكر نميكنم
      بحران آب در ايران جدي است لطفا صرفه جويي كنيم

نظر

• elnino2010
        عضو جدید
        • Jul 2013
        • 10

غگرجی و غبهنوش تا آخر سال 300 درصد رشد میکنند.

نظر

• تکنیکالیست
          عضو فعال
          • May 2012
          • 1101

منتظر توقف غشان جهت تعدیل بالای 70درصد باشید!!!با افزایش نرخ 15 درصدی اخیر که گرفتن سود شرکت براحتی دوبل خواهد شد! امسال حداقل 120 میسازه!
          ......

نظر

• Alidadash
            عضو فعال
            • Jun 2013
            • 959

غبشهر با 100% افزایش سرمایه در ماه جاری، 110% دیگر در شش ماهه باقی مانده سال و 84% پوشش سود امسال در شش ماه. سود واقعی اعلامی تا کنون 7177، پیشبینی سود امسال 1200.
            سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• sadeghmousavi
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 484

در اصل توسط تکنیکالیست پست شده است View Post
              منتظر توقف غشان جهت تعدیل بالای 70درصد باشید!!!با افزایش نرخ 15 درصدی اخیر که گرفتن سود شرکت براحتی دوبل خواهد شد! امسال حداقل 120 میسازه!
              سلام آقای تکنیکالیست. از اونجا که من تازه واردم، امکان داره اونایی که زیرش خط کشیدم رو به زیر دیپلم ترجمه کنید؟ ممنون

نظر

• Alidadash
                عضو فعال
                • Jun 2013
                • 959

در اصل توسط Alidadash پست شده است View Post
                غبشهر با 100% افزایش سرمایه در ماه جاری، 110% دیگر در شش ماهه باقی مانده سال و 84% پوشش سود امسال در شش ماه. سود واقعی اعلامی تا کنون 7177، پیشبینی سود امسال 1200.
                منظورم 1200 تومن یا همون 12000 ریال بود.
                سهامداری کنید تا رستگار شوید...

شدیدا به سرمایه گزاران عزیز انجام ورزش های استقامتی رو توصیه میکنم.

نظر

• zagros59
                  عضو عادی
                  • May 2012
                  • 78

کبافق 3.5 برابر سرمایه سود انباشته دارد!! عمده تولید 91 رو امسال میفروشه!!! فروش تابستان بهتر از گزارش سه ماهه بوده(سه ماهه فروش سرب نداشته)تسعیر-افزایش سرمایه.....

نظر

• hamh
                    عضو عادی
                    • Jun 2013
                    • 179

میخوام یک سهم زیر خاکی از گروه دارویی معرفی کنم این سهم دکوثر با قابلیت تحقق سود 90-100 تومانی امروز بعد از سه چهار روز فرصت خرید خوبی داد ،اولین گزارش تعدیل سود راهم تو گروه دارویی دامین داد که تازه برای گزارش سه ماهه اصلاحیه فرستاده و دراون سودشو 50٪ تعدیل داده و این یعنی یه 30 - 40 درصد برای گزارش شش ماهه گذاشته کنار پس نتایج زیر رو میشه گرفت:
                    1- کلیه دارویی ها 50 تا 100 درصد افزایش سود تو راه دارند که تا پایان سال به بازار گزارش می کنند
                    2-
                    دکوثر مالک 46 درصد دامین می باشد و اگر دامین 650 باز بشه و این یعنی هر سهم دکوثر به اندازه 165 تومان فقط ارزش دامین آن می باشد.
                    پس دکوثر قابلیت رشد حتی تا 600 تومان را در کوتاه مدت داره، سهم خوب را به موقع می بایست درک کرد.
                    [CENTER][SIZE=2][COLOR=#6600cc]آسمان لطفی کن و بر من ببار ،شاید این باران بشوید این غبار،این غبار رنگها و تیرگی، این سیاهیهای دل یا زندگی[/COLOR][/SIZE][/CENTER]

نظر

• تکنیکالیست
                      عضو فعال
                      • May 2012
                      • 1101

گروه پالایشی را در سبد خود داشته باشید ازین گروه سود سرشاری نسیبتان خواهد شد.

فاذر به دید افزایش سرمایه یکی از سرمایه گذاریهای فوق العاده برای میانمدت است
                      ......

نظر

• omidvar
                        عضو فعال
                        • Dec 2011
                        • 796

فایرا رو نمیتونید بخرید فقط نظاره گر با شید
                        شمس وقمر هردو چو پنهان شوند

شب پره بازیگر میدان شود

نظر

• samira2121
                          عضو عادی
                          • Sep 2013
                          • 55

کاما یکی از بهترین های بازاره. پیشرفت فوق العاده ای خواهد داشت.

نظر

• meysam_sh_2020
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 20675

در این بازار باید رفت سراغ سهم های زیر خاکی .........سهم هایی مثل لبوتان 160 تومنی که البته گیر نمیاد(-:

کسی زیر خاکی سراغ نداره ؟

از دارویی ها هم هنوز میشه زیر خاکی پیدا کرد فک کنم ولی باید خوب گشت ......به سود های 40-50 درصدی هم قانع نیستم دیگه :(
                            ///

نظر

• محمد حقانی
                              عضو فعال
                              • Apr 2011
                              • 447

سلام بر دوستان
                              سهمی که معرفی میکنم تکشا میباشد که به قیمتهای جذابی نزدیک میشود .

نظر

• zorba
                                ستاره دار(3)
                                • Aug 2013
                                • 3951

در اصل توسط meysam_sh_2020 پست شده است View Post
                                در این بازار باید رفت سراغ سهم های زیر خاکی .........سهم هایی مثل لبوتان 160 تومنی که البته گیر نمیاد(-:

کسی زیر خاکی سراغ نداره ؟

از دارویی ها هم هنوز میشه زیر خاکی پیدا کرد فک کنم ولی باید خوب گشت ......به سود های 40-50 درصدی هم قانع نیستم دیگه :(
                                میثم باز هم دارویی ها رو بررسی کن...هنوز بیشتر از 40 تا 50 درصد بازدهی دارند اگه روشون سهام داری کنی...
                                من از دارویی ها دابور و وپخش دارم....
                                وپخش الان مفته...شما اگه دقت کنی اکثر دارویی هایی که تعدیل دادن، سنگین توی پرتفوش هستند...
                                سود سازی دارویی ها هم فقط مربوط به امسال نمیشه....سال آینده هم سودای خوبی خواهند داشت
                                زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست

نظر

در حال کار...
                                X