بشهاب شاید یک زیر خاکی باشه در بازه ی یکساله (-: فعلا یک دو ماه باید جمع کرد فک کنم .....من از امروز شروع کردم .........شاید هم اشتباه میکنم ..........
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
-
در اصل توسط سوفیا پست شده است View Postکاپیتان جان من تا حدودی کنور دارم ولی داره خسته ام میکنه از طرفی به نصف سرمایه ام تا 20 روز دیگه احتیاج دارم کنور رو رد کنم یاپالایشگاهی رو
نظر من این هست که کنور را بفروشید ...
پالایشگاه ها دیگر الان دست نیافتنی شدند .
البته کنور هم بسیار در این قیمت ها ارزنده است .
با دیگر دوستان هم مشورت نمایید
موفق باشید .یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شددوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد
شهر یاران بود و خاک مهربانان این دیارمهربانی کی سر آمد شهریاران را چه شد
نظر
-
[QUOTE=مات;283247]سموم علف کش
مداران[/QUOTE
دوست عزیز؛مداران که بستههرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....
نظر
-
سلام دوستان
دو تا سهمو میگم نظرتونو میخام
کاذر از خاک بیرون اومده بود اما الان باز روش خاک نشسته
کلوند هنوز خیلی خاک روشه
شروع کنیم به خاکبرداری یا نه؟
با سپاس.ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...
نظر
-
در اصل توسط rajabnejad پست شده است View Postآقا میثم شنیدم حتاید تو هفته پیش رو تعدیل مثبت داره واحتمال خیلی زیاد این هفته می بنده,اگه دوست داشتید می تونید روش یه بررسی داشته باشید
در کوتاه مدت صداهاي بلند مي مانند و در بلند مدت افکار بلند.
نظر
-
فنوال سال 92 پدیده بورس میشه . شرکت با دریافت چند وام جریان نقدینگی رو برای سال اینده با هدف افزایش تولید و فروش بالا برده . با توجه به حاشیه سود مناسب و تراز مثبت اگه بهای تمام شده همپای فروش 10 درصد رشد کنه جا برای تعدیل 30 درصد بازمیشه . این درحالیست که سال گذشته برای مثال افزایش 40 درصدی قیمت ورق و رزین قیمت کامپوزیت حدود 80-90 درصد رشد داشته . حال اگه سال 92 همین رویه ادامه داشته باشه دسترسی به سود 160-180 تومنی تا پایان سال بعید نخواهد بود . به نظر من به جای پریدن از سهم x به سهم y و از y به اون یکی. باید چندتا سهم بنیادی پیدا کرده و سهامداری کرد . وقتی سود 40 - 50 درصدی از نوسانگیری در یک بازه 1 ساله رو تو پورتفوی میبینیم کلی ذوق زده میشیم و فکر میکنیم خدای بورسیم در حالی که تورم n درصدی کجا و ماکجا .
وقتی عادت کنیم به خرید و فروش گله ای به هیچ جایی نمیرسیم بجز فروش غمارگ 130 تومنی قصفهای 1200تومنی - شدوص 180 تومنی و .... و دوباره درس نمیگیریم و فنوال رو 230تومن - کلوند رو 100 تومن - غبشهر رو 930 تومن میفروشیم . بعد میایم و ادعای کشف سهم و بدشانسی داریم . سهم رو کسی کشف میکنه که باهاش بمونه و سودش رو ببره .
فنوال امسال سود اولیه 9 ریالی خودش رو در مرحله اول به 168 و سپس به 301 ریال تعدیل داده . امروز اولین پیش بینی سال 92 رو 429 ریال اعلام کرده که نسبت به اولین پیش بینی 91 که 9ریال بوده رشد n درصدی داشته . حالا هی بیایید فنوال رو زیر 300 بفروشید .
نظر
-
-
با سلام
کلوند سودشو داد. بد نبود. احتمالن هنوز جا برای رشد داره
کاذر به نظرم حقش بالاتر از ایناست
امیدوارم راه کسرا و کفرا رو پیش بگیره هر چند کفرا هنوزم جا داره.
با سپاس.ما نگوییم بد و میل به ناحق نکنیم...
نظر
-
دوستان عزیز سلام
من هم سهمی را میخواهم معرفی کنم که حالا شاید روی خاکی شده باشد ولی به این سهم اعتقاد دارم و آن سهم، سرمایه گذاری خوارزمی است.
نظر
نظر