سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • مصطفی مصری پور
    عضو فعال
    • Mar 2012
    • 6951

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
    چرا فسپا:

گروه صنعتی سپاهان...

این سهم را ما از سال گذشته و قیمت های حوالیه 260 داریم و همیشه دوستان نزدیک فکر میکردند که منتطریم با یک بازدهی خوب از سهم خارج شویم غافل از اینکه همیشه منتظر بودیم تا بشود یک حجم مناسب خرید البته خرید های 380 قبل از بسته شدن هم مال ما بود< ضمنا در نمایشگاه هم به دوستانی که برای بلند مدت سهم میخواستند توصیه اش کردم> از این حرف ها بگذریم چونکه اون اتفاقاتی که باید می افتاد الآن افتاده و شاید دوستانی که زرنگ بودند و الآن سوار شدند سودی بیشتر از ما بگیرند با توجه به مدت زمان خواب سرمایه ما.........

سود انباشته: سود انباشته هر سهم طبق آخرین گزارش 110 تومان است....ویک شرکت فولادی ....با سرمایه نسبتا کم..قیمت 400 تومان و این سود انباشته از نظر من عالیست...

طرح های توسعه شرکت: یک نکته بسیار جالب و مهم در مورد این شرکت و گزارش های آتی اش در این قسمت نهفته است...شرکت طرح توسعه ای برای تولید لوله های کششی<لوله های دقیق صنعتی> را در دست احداث داشت که این طرح با هزینه حدود 8.5 میلیارد تومان در تاریخ اول مهر ماه 90 به بهره برداری رسیده و در مدار تولید آزمایشی قرار گرفت...

***یعنی اثری از سود سازی طرح در گزارش 6 ماهه وجود ندارد...

****شرکت در سال 89 برای اولین بار به رکورد فروش فراتر از 200 میلیارد تومان دست یافت....

یک نکته مهم دیگر:

بهای تمام شده کالای فروش رفته در گزارش 6 ماهه سال گذشته 91.5% فروش را تشکیل میداد

و در گزارش 6 ماهه امسال سهم بهای تمام شده کالای فروش رفته از فروش 83.5% بوده است...

مدیریت شرکت:

جالب است که معمولا دوستان خاطره خوبی از سهم های خانوادگی ندارند اما به جرات میگویم این یکی با بقیه متفاوت است....عمده سهام این شرکت در اختیار خانواده جابر انصاری و سپس خانواده نوید قرار دارد که افرادی تحصیل کرده و کاربلد هستند و به گونه ای شرکت را مدیریت میکنند که این روند افزایش تولید و فروش و سود آوری با شیب ملایم صعودی پایدار بماند و البته احتمالا در سال 90 و 91 کمی این شیب سود آوری تند شود ....

****نکته بسیار مهم دیگر افزایش سرمایه 50% از محل سود انباشته است...سابقه افزایش سرمایه شرکت بسیار مطلوب است و قطعا این بار هم کسی که بخواهد با سهم سهامداری کند به این موضوع پی خواهد برد...

از دیگر نکات قابل اشاره: فروشنده نبودن سهامداران عمده روی این سهم....عدم وجود نوسانگیر و موج سوار روی این سهم است<چ.ن معمولا حوصله شان سر میرود و از بازی خارج میشوند و ما سهامشان را میخریم>

ذکر این نکته ضروریست که این سهم برای بالا رفتن نه نیاز به تبلیغ دارد و نه صف خرید معرفی این سهم توسط بنده در روز 4 شنبه به دلیل این بود که به نظرم فقط روز بازگشایی میشد حجم خرید...و بررسی این سهم در اینجا هم چراغ راهنمایی بود برای دوستانی که به حداقل 60-70% 9 ماهه راضی هستند....سهم اگر صف خرید نشود و معامله هم نشود به واسظه تعدیل هایی که دارد بالا میرود.
    دوستان از ذکر مطالب در سایت های دیگر خودداری کنند تا اگر دوستداران این تاپیک قصد خرید داشتند به مشکل بر نخورند...

***شرکت در آخرین گزارش سود هر سهم را 91 تومان اعلام کرده که در 6 ماهه 68% آن را پوشش داده است....با گزارش 6 ماهه سال گذشته مقایسه کنید بد نیست....

***و نکته از همه مهمتر اما پیش پا افتاده تر شفافیت گزارشات شرکت است....به ایرادات حسابرس به گزارشات شرکت توجه بفرمایید....

***پیش بینی من از سود سازی شرکت اینگونه است: امسال عددی حدود 110 تومان و سال 91 با همین روند عددی حدود 140 تومان....

شاد...موفق ...و سلامت باشید...
    #:-S

چقدر گشتم تا آخر پیداش کردم.
    جای مهران خیلی خالیه.

فک نمیکنم خوندن چند باره این تحلیل ضرر داشته باشه.

امروز گزارش 12 ماهه فسپا اومد و 80 تومن با سرمایه جدید پوشش داد. یعنی 120 تومن با سرمایه قبلی

وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

دوستان به نظر شما پتروشیمی فارابی میتونه زیر خاکی لقب بگیره؟؟؟ این فقط یه سواله......ضمنا نامه شفاف سازی و احتمال زیان دهیشم خوندم...اما توش یه سری نکته مثبت دیدم.....ضمنا خودم هنوز یه دونه هم نخریدم چون پول ندارم اما حرکتش مشکوکه...بررسی کنید....

میثم جان من از احتمال زیاندهی صحبت میکنم شما از پوشش سود:d....به جز این موردی که تو گزارش شرکت اومده من مورد منفی دیگه ندیدم....من روند 2 سال گذشته شرکت رو بررسی کردم...خروج وپترو..ورود امیرکبیر و فن آوران...شروع به سود سازی...تغییر 6 ماهه سال گذشته و امسال....قیمت تمام شده برای سهامداران عمده<برای امیرکبیر و فن آوران حدود 900 و برای ونیکی حدود 500 تومان> البته این معیار خوبی نیست....ضمنا بازم میگم این اصلا توصیه به خرید نیست به شخصه منتظر 210-20 میمانم....شایدم از حرکت انروز حول شدم یهو....پس منتظر میمانم....
      یادش بخیر این تاپیک چه برو و بیایی داشت توی فروم.
      اونوقت شفارا 240 تومن بود.
      الان 255 تومن سود پیش بینی کرده.
      مهران جان ایول داری ;)
      An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سيد ياسر شريعت
        عضو فعال
        • Jun 2011
        • 4944

در اصل توسط مصطفی مصری پور پست شده است View Post
        یادش بخیر این تاپیک چه برو و بیایی داشت توی فروم.
        اونوقت شفارا 240 تومن بود.
        الان 255 تومن سود پیش بینی کرده.
        مهران جان ایول داری ;)
        http://www.codal.ir/Reports/EPSEstim...036qIcnA%3d%3d
        یادش بخیر مصطفی....من هم اول از همین تاپیک بود که وارد فروم شدم
        حیف که... دیگه.....
        إِنَّ اللَّهَ عَلِيمٌ بِذَاتِ الصُّدُورِ

نظر

• amir5151
          ستاره‌دار (2)
          • Dec 2011
          • 166

سلام
          اقا مهران خیلی کم پیدا شدن
          امیدوارم هر جا که هستند موفق و سلامت باشند

نظر

• حامد24
            عضو فعال
            • Mar 2011
            • 2532

منم امیدوارم که مهران جان هر جا که هست خوب و سلامت باشه

یادش بخیر اون موقع ها این جا چه خبرا که نبود ..... هر روز بچه های خبره که تعدادشون کم هم نبود محبت میکردن و وقت میزاشتن و سهمهای پربازده و سود رسانی رو معرفی میکردند .. البته اون موقع ها شغل اصلی بیشتر بچه هایی که سهم معرفی میکردند بورس بود و الان مثل خود من دو شغله نبودن ..;;)
            اون موقع که این تاپک رو ایجاد کردم احساس میکردم سهمهای زیر خاکی و مفت زیادی تو بازارریخته و فقط کمی وقت میخواد که شناسایشون کرد
            خیلی از این سهامارو مهران و مصطفی عزیز کشف کردند و در همین جان اعلام کردند تا همه استفاده کنند بعضی هاشونم دوستان تکنیکالیست مثل مسلم جان و .... کشف کردند . که انصافا بازدهی قابل قبولی رو نصیب خریداران کردند

خدایش الان که فکرشو میکنم میبینم الان کل بازار شده زیر خاکی :d بعضی از سهمهای پرپتانسیل و پربازده مفت اندر مفت شدن ، بنظرم این بار باید اسم تایپکو سهمهای زیرخاکی تــــر کنیم و دوستانی که میخوان زیر خاکی معرفی کنن زیرخاکی تـــر معرفی کنن :d
            یل یاتار ، طوفان یاتار
            یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• به امید رشد
              عضو عادی
              • Apr 2011
              • 106

سلام
              آقا انصافاً این تاپیک رو من تازه کشف کردم
              دوستان بیایین بازم این تاپیک رو راه بندازیم
              خداییش به آدمهای امثال منم یاد بدید چه جوری باید گزارشایه شرکت ها رو بررسی کنم
              آخه شماها رو می بینیم روحیه میگریم که چقد خوب بررسی می کنیم سهم ها رو

نظر

• صمدآقا
                عضو فعال
                • Aug 2025
                • 214

با سلام و تشکر از اینکه قصد احیای دوباره این تایپیک رو دارید. یادمه سال پیش حدود همین موقع دوستان کمنگنز رو معرفی کردند که چیزی حدود ۳۰۰ درصد بازدهی داشت الان تحرکات مشکوکی تو سهمه بنظر میادآگاهانه دارند سهم رو پایین میکشند و سهامدار عمده هم خریداره.شناور سهم خیلی کمه و معمولا روزی یکی دو هزار تومنفی کامل فروشنده نداشت ولی الان دو روزه تو منفی کامل حدود ۵۰ هزار سهم معامله میشه اونهم در کمتر از ۱۰ نوبت و در ده دقیقه اول بازار! داد میزنه دارند قیمت رو دستکاری میکنند.این سهم قریب الوقوع ۳۰۰ درصد افزایش سرمایه از انباشته در پیش داره و به شدت مستعد تعدیلهای خیلی خوب به گواه سالهای گذشته هر چند بعید میدونم تواین قیمتها بشه خرید ولی در صورت امکان از دستش ندید امسال هم میتونه شگفتیساز بشه

نظر

• Aiming
                  ستاره دار(18)
                  • Jul 2012
                  • 2641

منم خوشحالم که این تاپیک و بالا اوردین
                  یادمه یه موقع تو یکی از فروم های همسایه یه دایی مهدی داشتیم که همچین تاپیکی داشت چقدر تاپیک مفیدی بود یادش بخیر....:)
                  وارن بافت :برای بدست آوردن بازدهی های فوق العاده نیازی نیست کارهای فوق العاده انجام بدیم.

نظر

• حامد24
                    عضو فعال
                    • Mar 2011
                    • 2532

سلام

متاسفانه یا خوشبختانه در بین قندی ها قند هکمتان اون طور که باید و شاید مورد توجه بازار قرار نگرفته
                    این سهم ساختار مالی بسیار مناسبی داره و در کنار این بنیادی مناسب شناوری بسیار ناچیزی هم داره
                    میشه گفت یه زیر خاکی تمام عیاره
                    با توجه به محدوده ای که تو اون قرار داره پی بر ای 10 داره در صورتی اگه بعضی از قندی ها بخوان به همین محدوده ی قهکمتان برسن پی بر ای بالای 20 نسیبشون میشه
                    این سهم چیزی از قصفهان کم نداره و خیلی زود به محدوده هایی که قصفها تو اون قرار داره خواهد رسید
                    در سایت بورکس کاربری مطالب خوب و مفیدی از این سهم ارایه میده که پیشنهاد میکنم دوستان مطالعه کنند
                    از تمام اینها گذشته با تعدادی از دوستان سعی داریم تا حمایت همه جانبه از این سهم به عمل بیاریم بطوری که به اوچه که اسحقاقش رو داره برسه
                    خواستم این مطلب رو اینجا عنوان کنم و بگم که از این سهم غافل نشید

موفق باشید .
                    یل یاتار ، طوفان یاتار
                    یاتماز آذربـــــــایجـــــــان بایراقی .

نظر

• reza2011
                      عضو عادی
                      • May 2011
                      • 64

دوستان شسم رو در این رالی دریابید حداقل 30% داره

نظر

• سلطان زمان
                        کاربر فعال
                        • Jan 2011
                        • 176

اگه خودشو بالاي 230 بكشه
                        به نظر در مرحله اول 280 و ايستگاه بعدي 330
                        @};- هميشه 20 درصد نقد جهت نوسان و كنترل قيمت سبد
                        پر سود باشيد و سالم @};-

نظر

• ميثم ميثم
                          عضو عادی
                          • Jun 2011
                          • 71

تعديل مثبت بالاي 90 درصد و انفجاري ديگر

جام دارو ( فجام )و
                          پديده ديگري از سهام در بازار

و بازگشايي عجيب ديگر در روزهاي آتي

نظر

• محمدرضا مرادی
                            عضو فعال
                            • Sep 2012
                            • 2188

بزرگ ترای سایت نمیخوان یه غباری از این تاپیک بردارن؟!
                            تمام سال من بی تو...

نظر

• ميثم ميثم
                              عضو عادی
                              • Jun 2011
                              • 71

فنورد و فجام دو سهمي است كه ماه هاي آتي بيشتر خواهيد شنيد حركت انفجاري خود را آغاز خواهند كرد.

نظر

• ata007
                                عضو فعال
                                • Nov 2011
                                • 6291

در اصل توسط ميثم ميثم پست شده است View Post
                                فنورد و فجام دو سهمي است كه ماه هاي آتي بيشتر خواهيد شنيد حركت انفجاري خود را آغاز خواهند كرد.
                                دلیل و تحلیل؟

نظر

در حال کار...
                                X