کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
چندوقت پیش توی روزنامه اتفاقی دیدم یه سری دستگاهاشو مزایده گذاشته بود.پس احتمالاً میتونه یه سودغیرعملیاتی داشته باشه.تجهیزات نو نوارشده بایست دید توی محصولاتش میخوادنوآوری کنه یا نه؟اگربحث یه محصول جدید به بازارباشه توی روندشرکت تغییرات اساسی به وجودخواهداومد
راستشو بخوایین چندی پیش خواب دیدم سود سال 91 کحافظ یه رقم شگفت انگیزی اعلام شده!! ( حدود 50 تومان!! ) صبح که پاشدم و به یکی گفتم بهم گفت : خواب دیدی خیر باشه!! منم گفتم انشالله خیره
راستشو بخوایین چندی پیش خواب دیدم سود سال 91 کحافظ یه رقم شگفت انگیزی اعلام شده!! ( حدود 50 تومان!! ) صبح که پاشدم و به یکی گفتم بهم گفت : خواب دیدی خیر باشه!! منم گفتم انشالله خیره
درویش جان زیاد رو خواب های بورسی حساب نکن من یه بار خواب دیدم تولی پرس شده 300 امان از دل غافل زیر 200 خون به دلمون کرد اما در کل کحافظ سهم خوبیه البته ارزش صادراتیش نمدونم چقدره فقط این صف فروشش از اول صبح بازار پابرجاست که اونم ایشالا با درک بازار از خیالی بودن دلار 1226 تومانی محو میشه به زودی کاشیها انچنان سودی بدهند که نگو!
دوستان در گزارش 9 ماهه 90 اگه به بخش بازار فروش و تامین مواد اولیه نگاه کنید متوجه میشید که حدود 3.7 میلیون دلار مابه التفاوت فروش و خرید مواد اولیه موجود میباشد که باید دید با این ذخیره ارزی چه کرده اند!
لذا برای سال 90 نیز میتونند تعدیل خوبی داشته باشند
حواستون باشه
یکی از دوستان با شرکت تماس گرفته و در مورد خط تولید جدید سوال کرده که گفتن حاشیه سود بسیار بالایی برای شرکت دارد و روزی فعلا 3000 متر مربع تولید میشود و ثبت سفارش ها در حال انجامه .
سود سال 91 کحافظ باید خوب باشه
درویش جان زیاد رو خواب های بورسی حساب نکن من یه بار خواب دیدم تولی پرس شده 300 امان از دل غافل زیر 200 خون به دلمون کرد اما در کل کحافظ سهم خوبیه البته ارزش صادراتیش نمدونم چقدره فقط این صف فروشش از اول صبح بازار پابرجاست که اونم ایشالا با درک بازار از خیالی بودن دلار 1226 تومانی محو میشه به زودی کاشیها انچنان سودی بدهند که نگو!
روح خشن مثل اینکه خواب درویش داره درست از اب درمیاد
دوستان نگران نباشند کحافظ روی قیمت 1443 کف تاریخی سهم رو حس کرده وبا حجم معاملات بالا در حال رشد هست که ان شا الله تا 180 میره
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
خداوند در روی زمین بندگانی دارد که برای رفع نیازمندیهای مردم می کوشند.اینان در روز قیامت از سختی ها وبلاها در امانند.کسی که مومنی را شاد کند خداوند روز قیامت دل او را شاد می کند.امام کاظم(ع)
دوستانی که در مورد بنیادی کحافظ می پرسن به طور خلاصه و مفید:به تازگی سرمایشو از 120 به 180 معادل50% رسونده...دوتا محصول اصلی(کاشی دیوار و کاشی کف)داره...که کاشی دیوار براش خیلی سود سازه...
23%صادرات و 10%واردات داره و دلار و 1047 دیده(پس یه تعدیل خوب امسال و تعدیل بالاتری سال بعد از محل نرخ تسعیر ارز میده)...
نکته منفیش فقط هزینه های مال نسبت به سنوات گذشته رشد داشته...
سودش11.8 که 8.2 (معدل70%)پوشش داشته...
موفق باشید...
نظر