کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
امروز بنده یه تنه از بسویچ حمایت کردم
و به خریدای قبلیم اضافه کردم
این سهم حرف نگفته زیاد داره
یک کلام قیمت این سهم باید تا شب عید بالای 1200تومن برسه
چون سهام این شرکت تو وثیقه بانکه وباید افزایش پیدا کنه
توصیه اکید به خرید در این قیمتها دارم
چون افزایش سرمایه 40درصدی از انباشته تقدیم سازمان شده و همین روزا میاد رو کدال
و یه تعدیل بالی 40درصدی هم داره
که بعد از افزایش سرمایه اعمال میشه
حالا خودت برسی کن که قیمت بازگشایی سهم بعد از افزایش سرمایه چقدره
سلام علیرضا جان من 4شنبه هفته پیش وارد بسویچ شدم و به این سهم امیدوارم و البته با تحلیل تکنیکالی اثبات کردم که این سهم رشدش به زودی شروع میشه به همین دلیل چندتا از دوستان کارگزار رو هم ترغیب به خریدش کردم ولی خارج از همه تعریف ها یک سهم بدون سر و صدا که رشدش بسیار نرم ولی دلچسب خواهد بود زمگسا است....
موفق باشید
فباهنر سهمی که فقط یک کارخانه اش را با 70 میلیون دلار 1000 تومانی ساخته اند و الان برای ساخت آن حداقل باید 210 میلیارد تومان هزینه کرد در ارزش بازار 128 میلیارد تومان صف فروش است
وجالبه که چند کارخانه دیگر دارد
حداقل ارزش جایگذینی این سهم برای صبا تامین 1500 میلیارد تومان است
بعد در ارزش بازار 128 میلیارد تومان( که حکم حتی تک سهمی برای افراد دنبال سود بالا و کم ریسک دارد )
توسط هیچ حقوقی و حقیقی قوی حمایت نمی شود
فراموش نکنید کاهش تحریم ها به سود این شرکت است
بهبود عملکرد صنعت خودرو سازی به سود این صنعت است
و.......
از فردا پلکانی خرید این سهم در منفی 4 شدیدا توصیه می شود
باز تاکید
اگر پرتفوگردان صندوق یا حقوقی بودم چشم بسته می خریدم
صبر و ظفر دوستان یکدیگرند
نکته جالب اینجا است که حق بیمه تامین اجتماعی را زیاد می کنند و مردم را تحت فشار بعد شرکتهای زیر مجموعه را مفت می گذارند هاپولی شود
فباهنر پتانسیلهای بسیار زیادی داره.
شرکت 50 میلیون دلار صادرات پیش بینی کرده و تسعیر رو با رقم 2650 دیده در صورتی که داره با نرخ آزاد دلارهاشو چنج میکنه.
نظر