این خوارزمی نمیشه بره تو سهمای زیر خاکی تا منم خوشحال شم؟! :(( (البته فعلا فعلنا باید نگهش داریم).... .
سهمهای زیر خاکی ...
Collapse
X
-
در اصل توسط باربد پست شده است View Postاون سهم بتک بود
جالبه زمانی که این سهم باز شد هر چه کردیم سازمان اجازه خرید نداد
بعدا به یکباره نفهمیدیم کی صف و چرا سهامدار عمده حجمشو داد
تا اینکه چند روز گذشت و ما هم گفتیم ای بابا این سهم با این سرمایه که مشمول گره نمیشه
حالا خبر دار شدیم فردا میره گره دیدیم ای دل غافل
خود برو بچ سازمان هم گویا اره.....
جالبه سهمی مثل قند لرستان را در قیمت 400 من حدود 2 ماه در صف خرید بودم دریغ از حجم مبنا یا گره
یا سهمی مثل خپویش که صف خرید برای سهامدارانش دیگه یک عدت شده بود اما از گره خبری نبود
حالا چی شد این سهم با حجم مبنا 7200 تایی مشمول گره 12 درصدی شده خدا داند و مسیولان سازمان
اما اون سهامداری که سر خط تونسته 2499 تا سهم بخره شنبه از 12 درصد سود بر خوردار میشه که مبارکش باشه
در قانون گره معاملاتی اگر در ساعت 5/8 تا 9 صبح روی 8 مثبت فرشنده برای کمترین حجم معاملاتی نباشه
ناظر اجازه 12 درصدی را نمیده و سهم به گره 4 درصدی میره
یعنی باید یک فروشنده از خود گذشتتگی میکرد 100 سهم را میفروخت تا به گره بره اونم 12 درصدی
نظر
-
در اصل توسط ali.n پست شده است View Postآقا مصطفی پس زیر خاکی شما چی شد؟
بعد از اون وارد سهمی که من مد نظر دارم خواهیم شد
اینطور همه با هم ، بهتر سود میکنیموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
کارشناسان یکی از دلایل منفی بودن بازار امروز رو نقد شدن بچه های سایت بورسی برای خرید باقلوا عنوان کردند !!!!!!!بِسم الله الرّحمنِ الرّحيم
يا ألله يا کريمُ يا اوّلُ يا آخِرُ يا مجيبُ يا فارِجَ الهَمِّ و يا کاشِفَ الغَمِّ
فَرِّج هَمّي و يَسِّر أمري وارحَم ضعفي و قِلَّةَ حيلَتي وَارزُقني مِن حَيثُ لاأَحتَسِبُ يا رَبّ العالَمين
رسول خدا (ص) فرمود: هرکس اين دعا را بخواند و ديگران را نيز از آن آگاه سازد، خداوند در امور مهمه اش گشايش ايجاد خواهد کرد.
...........................
[SIZE="7"][/SIZE]موسسه خیریه حمایت از کودکان سرطانی محک تلفن: 22490544[SIZE="6"][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postعلی جان فعلا میذاریم تقدینگی سایت روی سهم مهران تمرکز داشته باشه
بعد از اون وارد سهمی که من مد نظر دارم خواهیم شد
اینطور همه با هم ، بهتر سود میکنیم
من چهارشنبه کسرا خریدم
قبلا توی همین تاپیک با حامد و سایر دوستان در موردش بحث کرده بودیم...بعد از اصلاح توی هفته قبل ، چهارشنبه خرید شد
امروزم که شکر خدا صف داشت
البته بنده به دید کوتاه مدت خریدموقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط مصطفی70 پست شده است View Postولی خب چون بدقولی میشه میگم
من چهارشنبه کسرا خریدم
قبلا توی همین تاپیک با حامد و سایر دوستان در موردش بحث کرده بودیم...بعد از اصلاح توی هفته قبل ، چهارشنبه خرید شد
امروزم که شکر خدا صف داشت
البته بنده به دید کوتاه مدت خریدم
به نظر من تا 700 حتی 900 توانایی رشد داره البته اینکه اصلاح به پایان رسیده باشه هنوز نمیشه نظر قطعی داد :d. . . . . . . . . . Sava Trading Group . . . . . . . . به زودی . . . .
[/RIGHT]
[/B][/SIZE]
نظر
-
در اصل توسط محمود شریعت پست شده است View Postبه به چه خرید تپلی.
به نظر من تا 700 حتی 900 توانایی رشد داره البته اینکه اصلاح به پایان رسیده باشه هنوز نمیشه نظر قطعی داد :dوقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط farhad61 پست شده است View Postبا اجازه محمود جان
اولین مقاومت مهم 632 تومان هست
در مورد کسرا هم ممنون...پس میریم که داشته باشیم ....>:d<وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!
نظر
-
در اصل توسط hamed89 پست شده است View Postامیدوارم اندر احوالات منگنز امشب اقا مهران چیزی نگه تا ما فردا به راحتی خریدمون رو تکمیل کنیم..وگرنه سایت های همسایه امان نمیدند
نمیدونم کسی منو اینجا میشناسه یا نه اما من حتی به نزدیکترین دوستام هم امروز هم زمان با اعلام تو این تاپیک اسم سهم رو گفتم<البته به جز 2 نفری که خب حتما خریدامون باید با هم باشه> امیدوارم این جمله من رو باور کنید اما حتی کد برادرم که معمولا براش خریدای خوبی دارم امروز تو صف موند و گیرش نیومد چون کارگزارش دیر اومد و نتونست درخواست بده کلی شاکی شد که چرا اینجوری اعلام کردی من داداشتم.گفتم دیگه قول داده بودم و بچه ها هم نقد شده بودن اگه بعد از نقد شدنشون جا میموندن واقعا عذاب وجدان میگرفتم....................................
***اگه میخواید که دل و روده سهم رو بریزم بیرون همین الآن اگه خریداتون تکمیل نشده هم فردا میگم..............هرچی دوستان صلاح بدونن....
نظر
نظر