سهمهای زیر خاکی ...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • محمد ساده
    عضو فعال
    • Mar 2011
    • 934

دوستان
    باما فردا با مقاومت مهمی درگیره.....بارید عزیز گفت...
    سهم باید حداقل 15%شناوری ایجاد کنه تا سازمان اجازه افزایش سرمایه300%(200تا انباشته+100 آورده)بده...
    دو حقوقی مربوطه با این روش به عرضه سهم پرداختن...
    موفق باشید.

نظر

• مصطفی مصری پور
      عضو فعال
      • Mar 2012
      • 6951

در اصل توسط محمد ساده پست شده است View Post
      دوستان
      سهم باید حداقل 15%شناوری ایجاد کنه تا سازمان اجازه افزایش سرمایه300%(200تا انباشته+100 آورده)بده...
      موفق باشید.
      کاملا درسته محمد عزیز
      عرضه های دانایان توی این 3 روز کاملا گواه صحبت شماست
      وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• سپه
        كاربر فعال
        • Dec 2010
        • 790

در اصل توسط mehran پست شده است View Post
        خب دوستان طبق تحلیلی که استاد holy بزرگوار در ابتدای بررسی منگنز داشتند و لطفشون رو شامل حال ما کردند و سهم رو بررسی کردند این مقاومت ها در راه صعود سهم بیان شد:

1-700......که له شد

2-735.....که از اونم رد شدیم

3-800.....که به احتمال زیاد رد میشه

4- که گذشتن ازش مشکله 850 تومانه.....البته با توجه به اتمام سهام تکادو<شاید 50 تا دیگه داشته باشه> و خریدهای سنگین شخص حقیقی که شدیدا در حال افزایش % مالکیته باید معاملات روز های آینده رو با دقت مشاهده و تعقیب کرد فقط یه نکتهای خدمت دوستان بگم اگه خواستین سفارش فروش بذارین که نظرم از قیمت بالای 800 هست سفارشاتون رو با بررسی دقیق سهم و خریداران در اون لحظه انجام بدین........

مهران خا ن ا ین بریکینگ خبرت به هیچ مقاو متی رحم نکرد که .فک کنم 0 85 یه کم ( فقط یه کم) اذیتش کنه
        هرچه مطابق میل وارزوهای باطنی ماست ، به نظر ما حقیقت محض میرسد

نظر

• باربد
          Banned
          • Aug 2025
          • 3256

انصافا سهم زیر خاکی محشره

نظر

• تام آی
            عضو عادی
            • Jul 2011
            • 168

در اصل توسط تام آی پست شده است View Post
            وملت!:-w
            مثل اینکه یه کم باید گردگیری شه!X-(
            امروز داشتیم آروم آروم گرد گیری میکریدم نگو گرد و خاکش تو فضا پخش شد و فهمیدند و صف خرید شد!! ;;)

نظر

• hamed89
              Banned
              • Aug 2025
              • 617

در اصل توسط تام آی پست شده است View Post
              امروز داشتیم آروم آروم گرد گیری میکریدم نگو گرد و خاکش تو فضا پخش شد و فهمیدند و صف خرید شد!! ;;)
              جاروش کن بره

نظر

• hamed89
                Banned
                • Aug 2025
                • 617

خب دوستان ذکر یک نکته رو بر خودم واجب دونستم..........

امروز یکشنبه 6.6.90..............ساعت10.20 .........

منگنزی که در 640 معرفی شد در قیمت 811 تومان 576 هزار صف خرید دارد................اگه دوستان به اینقدر سود راضی هستند...........

من وظیفم دونستم به دوستان سهمی رو که ازش خبر دارم معرفی کنم و در 6 روز کاری 24 % سود داد.................البته به منگنز 1300 در بلند مدت ایمان دارم..........
                اقا مهران واقعا خیلی عجیبه برام! بعد 20 درصدی که داد صفش از 300 هزار رسید به 570 هزار
                واقعا چه خبره تو این سهم؟
                ادم دلش نمیاد بفروشتش..

نظر

• باربد
                  Banned
                  • Aug 2025
                  • 3256

در اصل توسط hamed89 پست شده است View Post
                  اقا مهران واقعا خیلی عجیبه برام! بعد 20 درصدی که داد صفش از 300 هزار رسید به 570 هزار
                  واقعا چه خبره تو این سهم؟
                  ادم دلش نمیاد بفروشتش..
                  حامد جان بازار سهم گرون را بیشتر دوست داره بخره

نظر

• mehran
                    كاربر فعال
                    • Jan 2011
                    • 1537

باربد جان جالبیش اینجاست رو 640 همه میگفتن این سهم از 500 اومده اینجا....p/e بالا داره ...اخه....چخه.....حالا که 27% قیمتش رشد کرده چه دوستان نزدیک و چه اونایی که همیشه تو داشتن اخبار با ما کل کل داشتن و خودشونو خیلی بزرگ فرض میکنن زنگ میزنن...pm میدن که اگه توش خبریه به ما هم بگو خودمونم میایم کمکتون از سقف ردش میکنیم.........گفتم اولا ما دیگه کاری به این سهم نداریم خریدامونو کردیم راه راستم به سهم نشون دادیم خودش مثل یه بچه خوب داره راهشو میره ثانیا شما یخوای وارد بازی ما بشی مجبور میشیم یه جور دیگه عمل کنیم;) ثالثا من امروز صبح به بچه ها گفتم هرکسی دوس داره خالی کنه<امیدوارم معاملات هیچ کس شکل طمع به خودش نگیره>

از 36 تایی هم که امروز معامله شد 30 هزار تاشو فک کنم بچه های سایت دادن و 6 هزارتاشم ماله دوست من بود که چون 5 میلیون به کارگزار بدهکار بود واسش فروخت.........<دیروز هم 9500 تا از فروش ها ماله دوست دیگمون بود که به سود 22% راضی بود و فروخت>

نظر

• hamed89
                      Banned
                      • Aug 2025
                      • 617

باربد جان جالبیش اینجاست رو 640 همه میگفتن این سهم از 500 اومده اینجا....p/e بالا داره ...اخه....چخه.....حالا که 27% قیمتش رشد کرده چه دوستان نزدیک و چه اونایی که همیشه تو داشتن اخبار با ما کل کل داشتن و خودشونو خیلی بزرگ فرض میکنن زنگ میزنن...pm میدن که اگه توش خبریه به ما هم بگو خودمونم میایم کمکتون از سقف ردش میکنیم.........گفتم اولا ما دیگه کاری به این سهم نداریم خریدامونو کردیم راه راستم به سهم نشون دادیم خودش مثل یه بچه خوب داره راهشو میره ثانیا شما یخوای وارد بازی ما بشی مجبور میشیم یه جور دیگه عمل کنیم;) ثالثا من امروز صبح به بچه ها گفتم هرکسی دوس داره خالی کنه<امیدوارم معاملات هیچ کس شکل طمع به خودش نگیره>

از 36 تایی هم که امروز معامله شد 30 هزار تاشو فک کنم بچه های سایت دادن و 6 هزارتاشم ماله دوست من بود که چون 5 میلیون به کارگزار بدهکار بود واسش فروخت.........<دیروز هم 9500 تا از فروش ها ماله دوست دیگمون بود که به سود 22% راضی بود و فروخت>
                      متاسفانه طمع خیلی دلچسبه! من حالا ها فروشنده نیستم! واسه اینکه نفهمم چی میشه هم میرم میخوابم بعد اتمام معاملات ببینم همون مثل دیروزه!

نظر

• farhad61
                        عضو فعال
                        • Aug 2025
                        • 512

اینجوری که کمنگنز داره میره بالا مقاومت بعدی 876 خواهد بود
                        فکر میکنی کاشی و سرامیک مورد نیازت رو چقدر گرونتر میخری ؟ :-s
                        قیمت های ارائه شده ما غیر قابل رقابت هستند ;)

نظر

• مصطفی مصری پور
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 6951

یه نیم نگاهی به پاسا
                          وقتي برنده ميشوي، نيازي به توضيح نداري! وقتي مي بازي چیزی برای توضیح دادن نداری!

نظر

• محمد ساده
                            عضو فعال
                            • Mar 2011
                            • 934

دوستان
                            موفق باشید.
                            دقیقتر دوستان:275%افزایش سرمایه فعلا...که احتمالا تا آخر شهریور اعمال میشه...سهم حدود3000 بسته...وبا قیمت بالا بعد از افزایش سرمایه باز میشه...
                            شفاف سازی:من خودم هنوز نخریدم..و منتظر میشم ببینم با مقاومت مهم فرداش چه میکنه....

نظر

• aminaran
                              عضو عادی
                              • Feb 2011
                              • 254

دقیقتر دوستان:275%افزایش سرمایه فعلا...که احتمالا تا آخر شهریور اعمال میشه...سهم حدود3000 بسته...وبا قیمت بالا بعد از افزایش سرمایه باز میشه...
                              شفاف سازی:من خودم هنوز نخریدم..و منتظر میشم ببینم با مقاومت مهم فرداش چه میکنه....
                              مقاومت مهمش چنده ؟

نظر

• majid
                                عضو عادی
                                • Apr 2011
                                • 151

در اصل توسط aminaran پست شده است View Post
                                مقاومت مهمش چنده ؟
                                حدود 25700

نظر

در حال کار...
                                X