کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
سلام جناب بختیار این تشتاد سرطان به تمام معنا است. توی ریزش اول و لی توی بازار به این خوبی حال نداره راه بره. چکار کنم به نظرتون؟
سلام البته من "بیخبر"م از همه جا; بختیار نیستم /.:biggrinsmiley.:/
ولی من یه برنامهای نوشتم برای خودم که طبق اون عمل میکنم (البته خیلی برنامه خوبی نیست، بیشتر میگرده سهمهای به درد نخور پیدا میکنه به جای سهمهای خوب /.:biggrinsmiley.:/)
ولی باز هم طبق همون برنامه شاید به تشتاد اضافه کنم ولی به هیچ عنوان نمیفروشم ... اگه امکانش بود ترجیح میدادم ۴۰ درصد سبدم تشتاد باشه!! ... ولی من چون کلا از صف بیزارم، هیچ موقع تو صف چیزی نمیرم! ... به نظرم تا سود خیلی خوبی ازش نگرفتین نفروشین ... برنامه که میگه باید یه سود خوب بده ... من قبلا تو قنقش این کلاه سرم رفت به محض اینکه من فروختم، سهم ۱۰۰ درصد رشد کرد ... البته فکر کنم بدونید که من تازه دو سال و نیم هست که وارد بورس شدم ... همون روز اول، خودتون جناب آباد رو بهم پیشنهاد دادین و من تو اولین خرید، پشت دستش ثعتما خریدم که فکر کنم ۷۰ درصد اون موقع سود داد ... یادش به خیر
اینجا بسیار مطالب مفیدی از همه یاد گرفتم.و امیوارم همگی موفق باشید.
تا اینجا بورس الان هموم حکم دلار 40 تومنی رو داره که خیلی ها سقف میدونستن و تا 60 هم رفت وهمه رو حیرت زده کرد.
به دلیل مشغله ذهنی و کاری این آخریم مطلب من در اینجا هس وامیدوارم موفق باشید.
حرف آخرم اینه با خبری که امروز بهم رسید وخیلی خیلی موثقه در ابتدای راهیم.قبلا نظرم بر شاخص 3 میل بود ولی بااین خبرها باید 3 رو هفتاد درصد راه رفته بدونیم تا 3400الی 3500 رو شک نکنید.
امسال تنها سالی هس که میتونید سود های رویایی بکنید . روززی که به تارگت مورد نظر رسیدیم ان شالله عمری باقی بود خدمت میرسم.
از دوستان و سروران ارجمند تقاضادارم به حرمت جناب سهامدارعمده درین صفحه چیزی ننویسند تا باشد که مجددا از نام نامی ایشان بهره مندگردیم
از استاد دانشمند هم عاجزانه استدعا دارم سایه پرمهر خویش از سر گمراهانی چون ما باز مگیرند
آمین
نظر