کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
افسوس که دیگه نقدینگی ندارم وگرنه تمام سهام عرضه شده را خودم شخصا میخریدم.واقعا سهم به این خوبی ، نمی دونم چرا بازار ما این شکلیه؟
بنظرم وقتي هيجانات بازار بخوابه كسي جلو دار بمپنا نخواهد بود.....
[B]
[FONT=microsoft sans serif][SIZE=3]اگر زمانی متوجه شدی ،کسی به تو نیاز دارد " [/SIZE][/FONT][/B][FONT=microsoft sans serif][SIZE=3][B]نازت را با نیازش معامله نکن[/B][/SIZE][/FONT]
امیر جان ، در صفحات 57و 58 گزارشاتی راجع به سهم نوشته شده.به نظر من این سهم برای من که بلند مدتی هستم، بسیار با ارزش هستش ، این سهم و یک سهم دیگه(فایرا) بیشترین درصد سبد من را تشکیل دادند.صرفا جهت اطلاع دلایل ارزندگی بمپنا را عرض می کنم، لازم به ذکره ، من قصد تبلیغ واسه سهم را ندارم.
امیر جان ، در صفحات 57و 58 گزارشاتی راجع به سهم نوشته شده.به نظر من این سهم برای من که بلند مدتی هستم، بسیار با ارزش هستش ، این سهم و یک سهم دیگه(فایرا) بیشترین درصد سبد من را تشکیل دادند.صرفا جهت اطلاع دلایل ارزندگی بمپنا را عرض می کنم، لازم به ذکره ، من قصد تبلیغ واسه سهم را ندارم.
1 تاثیر پذیری بسیار پایین از نوسانات نفت
2 تصمیم دولت جهت افزایش صادرات برق
3 احتمال افزایش بهای برق
4 پوشش عالی سود
محاسبه نکردید که در صورت افزایش نرخ برق سودش به چقدر میرسه؟
امیر جان قبل از اقدام به خرید محاسباتی انجام داده بودم که متاسفانه یادداشتهایم الان در دسترس نیست، ولی از همون اطلاعات موجود در صفحات ذکر شده می تونید حداقل یک دیدگاه کلی از میزان ارزش و سود آوری و تاثیر افزایش احتمالی قیمت برق داشته باشید.
187 درصده تا جایی که من می دونم..
قراره تا عید هم انجام بشه.
یه نقل قول هم شنیدم که ارسال هم شده به سازمان.
تو اذر هم بنده با امور سهامش صحبت کردم میگفتند فرستادیم سازمان اما ایراد گرفتند برگشت دادند قرار ظرف دو سه هفته ای اصلاحات رو انجام بدیم مجددا ارسال کنیم......
امور سهام و کارکنان بی عرضه ای داره الان بیش از هفت ماهه میخواند افزایش سرمایه بدند ولی معلوم نیست دارند چکار میکنند
سهمی که نه ماهه 90 درصد پوشش داده نباید تا الان تعدیل رو اعلام کنه؟؟؟؟؟؟ خیلی مسخره بازیه هم سازمان هم خود بمپنا فقط میخواند جیبای خودشون پر شه بعدش تعدیل رو اعلام کند و بعدش افزایش سرمایه
چند وقت پیشش ( دی ماه ) یکی از دوستان میگفت تا اخر بهمن سهامداری کنید کلی خبر عالی هست که میخوانند اخر بهمن اعلام کنند به گفته خودش خبرش موثقه
من توی نه ماهه سهامداری با این سهم هرچی بدبختی کشیدم از همین اخبار موثق برخی از دوستان بود.........
1 تاثیر پذیری بسیار پایین از نوسانات نفت
2 تصمیم دولت جهت افزایش صادرات برق
3 احتمال افزایش بهای برق
4 پوشش عالی سود
فایرا که حرف نداره ولی بقیه سهام بازار رو نمیدونم چی میشه!!!!
نظر