پتروشيمي اميركبير ( شكبير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • naruto
    عضو فعال
    • May 2011
    • 1879

در اصل توسط NINA پست شده است View Post
    درست هست در مجموع آمار فروش خوبه. اختلاف آماری سه ماهه سوم هم ناشی از 2 مورد هست یکی اینکه فروش 29 آذر را من لحاظ نمیکنم چرا که جز فروش دی ماه محسوب می شه حتی فروش 25 آذر هم ممکن هست در دی ماه لحاظ گردد ولی علی ایحال در مجموع فروش سالیانه لحاظ می گردد. دومین مورد هم لغو فروش 4000 تنی ll0209aa این شرکت در تاریخ 27 آذر از طرف بورس کالاست که از گزارشات بورس حذف نشده است .
    خب در مورد نحوه فروش نقدی و نسیه بنده تا اونجایی که اطلاع دارم اینه که در معامله نقدی همون روزی که معامله صورت بگیره مبلغ کالا دریافت میشه و در صورتحسابهای شرکت ثبت میشه.ولی در معامله نسیه در زمان دیگه ای مبلغ کالا دریافت میشه و معامله قطعی میشه.
    البته برخی شرکتها گویا روششون فرق میکنه .مثلا ایرالکو اواخر سال 90 اکثرا نسیه میفروخت(با زمان بازپرداخت نسیه و تحویل کالا در سال 91)ولی در صورتهای 90 این معاملات رو ثبت کرد!:-?
    البته شاید نظر بنده درست نباشه.

نظر

• NINA
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 70

مبنای فروش امیر کبیر دریافت وجه نیست بلکه خروج کالا از شرکت هست که با توجه به اینکه خرید های بورس 3 روز مهلت تسویه داره و بارگیری هم سریع نیست بخشی از فروش اواخر آذر در دی ماه لحاظ می گردد.

نظر

• same1
        عضو عادی
        • Aug 2011
        • 94

حیف که پشت دستم و داغ کردم که دیگه بازار پایه خرید نکنم والا بد جور چشمک میزنه این سهم تا آخر امسال 160 تومان شاید هم بیشتر سود میسازه که با p/e مناسب قیمتش باید چیزی حدود 960 تا 1000 تومان باشه

نظر

• سبحان 10
          عضو فعال
          • Dec 2012
          • 1154

جناب nina عزیز

منبع اطلاعات فروش 9 ماهه موثق است

اگر لینک دارید ممنون می شوم ان را در اختیار بگذارید

نظر

• سبحان 10
            عضو فعال
            • Dec 2012
            • 1154

منتظر پاسخ nina عزیز می باشم

اگر مبنای اطلاعات شما امار بورس کالاست

این آمار دقیق نیست

نظر

• rajoo
              عضو عادی
              • Nov 2011
              • 102

دوستان اگر لطف کنن راهنمایی کنند خیلی ممنون می شم
              در بازار پایه نمودار تغییران قیمت روزانه-ماهانه-سالانه رو چطور می شود مشاهده کرد؟

نظر

• NINA
                عضو عادی
                • Jan 2012
                • 70

سبحان جان
                بورسی کالا یک بعد از فروش شرکت هاست . این در حالی است که بسیاری از همین شرکت های پتروشمی خارج از بورس فروش مستقیم هم داشته اند. ضمن اینکه فروشم محصولاتی همچون wax-pfo را تازه وارد بورس کرده اند و محصولات بوتادین و بوتن 1 اصلا در بورس نیستند همبنطور بسیاری از محصولات آف گرید بصورت مزایده ای فروخته شده است که هر ماه در سایت پتروشیمی اعلام می گردد.
                در خصوص منبع فعلا چیزی نمیتونم بگم اما آمار دقیقتر هم می گیرم.

به نظر من امیر کبیر نیروی مالی و سهام حرفه ای نداره که رو سهم بتونه کار کنه . یه جورایی بی تفاوتن.
                این را هم بگم که تولید امیر کبیر ظاهر به دلیل کمبود خوراک کاهش یافته و واحد ldpe این شرکت از سرویس خارج شده است.

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

در اصل توسط NINA پست شده است View Post
                  سبحان جان
                  بورسی کالا یک بعد از فروش شرکت هاست . این در حالی است که بسیاری از همین شرکت های پتروشمی خارج از بورس فروش مستقیم هم داشته اند. ضمن اینکه فروشم محصولاتی همچون wax-pfo را تازه وارد بورس کرده اند و محصولات بوتادین و بوتن 1 اصلا در بورس نیستند همبنطور بسیاری از محصولات آف گرید بصورت مزایده ای فروخته شده است که هر ماه در سایت پتروشیمی اعلام می گردد.
                  در خصوص منبع فعلا چیزی نمیتونم بگم اما آمار دقیقتر هم می گیرم.

به نظر من امیر کبیر نیروی مالی و سهام حرفه ای نداره که رو سهم بتونه کار کنه . یه جورایی بی تفاوتن.
                  این را هم بگم که تولید امیر کبیر ظاهر به دلیل کمبود خوراک کاهش یافته و واحد ldpe این شرکت از سرویس خارج شده است.
                  نینا جان
                  ما بالاخره متوجه نشدیم که شما طرفدار سهمین یا مخالفش؟!
                  نظرتون در مورد گزارش 9 ماهش چیه؟تعدیل داره یا نداره بالاخره؟

نظر خودم اینه که شرکت براحتی پوششی در حد 90 درصد سود فعلی به بازار اعلام میکنه به همراه یه تعدیل حداقل 30 تا 40 درصدی
                  گزارش 9 ماهه شرکت هم احتمالا ظرف دو سه هفته آتی منتشر میشه.ببینم حدسم درسته یا نه;)

نظر

• سبحان 10
                    عضو فعال
                    • Dec 2012
                    • 1154

بنده سودی که شکبیر در 9 ماهه پوشش میدهد را بین 100 تا 110 تومان

محاسبه کردم البته بدون تسعیر نرخ ارز و سود سال 91 بدون تسعیر 140 تا 150

تومان خواهد بود زیان تسعیر ارز برای بدهی ارزی شرکت بین 10 تا 25 تومان

و سود تسعیر ارز 45 تومان خواهد بود و در بدترین حالت سود شرکت 170 تومان

خواهد بود

نظر

• NINA
                      عضو عادی
                      • Jan 2012
                      • 70

سهم ارزنده ای هست و حداقل سال ۹۱ وضعیت خوبی داره . کل پیش بینی فروش حدود ۱،۵۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومان هست که با اطلاعاتی که از سهامشون گرفتم حدود ۱،۳۰۰،۰۰۰،۰۰۰،۰۰۰ تومن را پوشش دادن.
                      حتی با مشکل خوراک سال ۹۱ را قطعاَ می سازن.مشکل این شرکت اینه که سر صاحب نداره . بعد ۳ ماه هنوز هییت مدیره نداره شایعه جابجایی مدیر عاملش هست . حداقل مارون با اون قیمت های پایین صادراتی و فروش داخل و این همه بخور بخورش یه کادر درست درمون و هما هنگی داره که سهامش نزدیک ۳۰۰۰ رسیده.

نظر

• بابک 52
                        ستاره‌دار (27)
                        • Mar 2011
                        • 17028

با سلام و احترام

امروز با امور مالی شرکت صحبت کردم که گفت به علت مشکل خوراک تو گزارش 9 ماهه به صورت کاغذی شاید پوشش مناسب رو نداشته باشیم ولی گفت با افزایش قیمت فروش سود پیشبینی شده رو پوشش میده.

من هم همین امروز کل سهام رو با فسرب عوض کردم که تو تاپیک چه کار کردید چرا ، هم اعلام کردم

خواستم دوستان هم در جریان باشند

با این وضعیتی که برای پتروشیمی ها سازمان ایجاد کرده و نمیخوان شاخص بالا بره احتمال ریزش سهام پتروشیمی ها هست

ضمن اینکه فعلا" با این اوضاع خوراک ، تعدیل مثبتی هم در کار نخواهد بود ظاهرا"

البته اختیار خرید و یا فروش هر سهمی با خود فرد هست و این نوشته من توصیه به فروش نیست ....

با احترام
                        The greater the risk ، The greater the reward

هر چقدر ریسک بزرگتری کنی ، پاداش بزرگتری بدست میاری

نظر

• سبحان 10
                          عضو فعال
                          • Dec 2012
                          • 1154

معمولا با سوال از احوال شرکت مدیران و یا امور سهام یا خبری ارایه نمی کنند

و یا خبر پرت می دهند و می گویند از طریق بورس اطلاع رسانی می شود

مگر اینکه اطلاعات رانتی از شرکت داشته باشیم

امروز مارون بسته شد و به احتمال زیاد یکی دو روز اینده شاراک هم بسته

خواهد شد می ماند شکبیر قبلا عرض شد که فروش شکبیر 75 درصد فروش

مارون است و این سه شرکت از لحاظ تولید و فروش شبیه هم هستند

و با اطلاعات داده شده از طرف nina عزیز فروش شکبیر در 9 ماه

به 13/000/000 م ریال خواهد رسید که به واقعیت نزدیک است که افزایش 50

درصدی نرخ فروش در سه ماهه سوم قطعی خواهد شد این سهم 9 ماهه

بیش از 100 تومان خواهد ساخت

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

واقعا معلوم نیست چرا این سهم سود ده و در حال رشد،باید تو بازار پایه کنار سهام ورشکسته ای مثل صدرا معامله بشه:-/
                            اگر دلیل این کار به میزان سهام شناور شرکت در بازار هست که شرکتهای خیلی زیادی در بورس و فرابورس همین شرایطو دارن!و کسی هم کاری به کارشون نداره!
                            فخاس-فجر-اخابر-پکرمان-حکشتی وحفارس(زیانده!)--چند سهم قندی-مگسال-گلوکوزان-کدما -غنوش و..........
                            در فرابورس هم همراه-بالاس -کنور و...
                            دوستان دلیل دیگه ای سراغ دارن لطفا اطلاع رسانی کنن.
                            سود پیشبینی شده شرکت در حال حاضر 103 تومن هست که احتمالا تا پایان سال حتی امکان رسیدن به 200 تومن رو هم داره!
                            در صورتی که سهام این شرکت به جای معامله در بازار پایه در فرابورس یا بورس معامله میشد حداقل قیمتش بالای 700 تومن بود نه 475 !

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

امروز سهم با قیمت 445 بسته شد!
                              با سود حداقل 150 تومنی امسال یعنی پی بر ای 3 !!!
                              شاید سهم مثل بقیه پتروها رشد نکنه ولی در این قیمتها حداقل از پتروهای 1000 تومنی بورسی ریسکش به مراتب کمتره

نظر

• NINA
                                عضو عادی
                                • Jan 2012
                                • 70

با مالی شرکت تماس گرفتم . وضعیت طبق پیش بینی فروش شرکت بوده و ظاهراً 12 ماهه را پوشش داده اما یه مسله دارن اون هم افزایش هزینه هاشون هست .
                                بالاخره هیئت مدیره هم شکل پیدا کرده و حمید وفایی بعنوان مدیرعامل معرفی شده که به نظر من عملکرد غدیرش بسیار قابل نقد هست!!!

نظر

در حال کار...
                                X