شرکت پيش بيني سود هر سال مالي منتهي به 30/12/91 را در تاريخهاي 30/11/90 و 10/02/91 (حسابرسي شده) مبلغ 423 ريال، در 15/06/91 مبلغ 499 ريال، 11/09/91 (حسابرسي شده) مبلغ 034ر1 ريال اعلام نموده بود که مطابق صورتهاي مالي پيوست مبلغ 649 ريال محقق شده است. شايان ذکر است که شرکت دلايل تغيير جزئيات سود را اعلام ننموده است.
پتروشيمي اميركبير ( شكبير )
Collapse
X
-
در جلسه معارفه تاپیکو اشاره شدکه اگه اینسهم به خوراک گازی دسترسی پیدا کنه
سودش چند برابر میشه......
مردم میپرسند که ا.ن را چه کسانی حمایت میکنند؟؟؟
نظر
-
سلام
وقتی برای اولین بار صحبت از شکبیر کردم سهم 450 بود الان 630 فعلا بیش از 40 درصد بازدهی داد فرصتهای فروش در کنار فرصتهای خرید معنا پیدا میکنند.شکبیر الماسی هست در بازار پایه فرا بورس و کل بورس.کم کم یکسری خواهند امد و خودشون را به عنوان کاشف این سهم معرفی می کنند.
/:.nono.:/أَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
وقتی برای اولین بار صحبت از شکبیر کردم سهم 450 بود الان 630 فعلا بیش از 40 درصد بازدهی داد فرصتهای فروش در کنار فرصتهای خرید معنا پیدا میکنند.شکبیر الماسی هست در بازار پایه فرا بورس و کل بورس.کم کم یکسری خواهند امد و خودشون را به عنوان کاشف این سهم معرفی می کنند.
/:.nono.:/
نظر
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postدوست عزیز این یه تومن دو تومن رو فراموش کن.
اگه پتروشیمی امیرکبیر بتونه به خط اتیلن غرب وصل بشه و واحدهای نیمه ظرفیتشو به تولید کامل برسونه جهش شدید سوداوری خواهد داشت و همچنین اگه از واحد ان اف 3 بندرامام بتونه برای واحد الفین خوراک بگیره که چه بهتر. تصور کن اگه تولید واحد سوداور ال دی از 100 هزار تن به 300 هزار تن برسه چی میشه.
از این جهت من این شرکت رو کم ریسک ترین پتروشیمی میدونم و اگه بخوام سهام پتروشیمی داشته باشم بدون شک این سهمو انتخاب میکنم.
نظر
-
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postاستاد یه نگاه به صفحات قبل بندازی بد نیست
اخرین مطلب شما در مورد شکبیر مربوط به 4 ماه قبل بوده/:.winksmiley02.:/ سهم از 4 ماه پیش تا 2 هفته قبل روی 450 جا خوش کرده بود.
بهر حال امیدوارم این سهم را نفروخته باشید.
موفق باشیدأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postسلام
اخرین مطلب شما در مورد شکبیر مربوط به 4 ماه قبل بوده/:.winksmiley02.:/ سهم از 4 ماه پیش تا 2 هفته قبل روی 450 جا خوش کرده بود.
بهر حال امیدوارم این سهم را نفروخته باشید.
موفق باشید
من این سهم رو از سال قبل دارم ولی بعد از درز خبر تعدیل منفی سال قبلش یه گریزی زدیم به واتی 320 و 308 تومنی بعدش مجدد برگشتم سر این سهم ولی متاسفانه تک سهم نشدم و بر حسب اشتباه مقداری از سرمایه رو دور ریختیم تو بیمه البرز. بالاخره هر زدنی خوردنی هم داره
نظر
-
در اصل توسط حمید89 پست شده است View Postشکبیر تا 2000 تومن جا داره ولی بر حسب تجربه رشد شارپش با اصلاح شارپ همراهه که احتمالا" به ما اجازه میده با فروش البرز به درد نخور تک سهمش بشیم.
ضمنا جم 40 درصد خوراک مایع هست ولی شکبیر کلا خوراک مایعأَكْثَرُهُمْ لَا يَعْقِلُونَ
نظر
-
در اصل توسط موی عاقل پست شده است View Postبا ارزش بازاری که امروز پتروشیمی جم داره رقمی که شما برای شکبیر عنوان کردید درسته/:.smilingsmiley.:/
ضمنا جم 40 درصد خوراک مایع هست ولی شکبیر کلا خوراک مایع
علت اصرارتان بر پتروشیمی با خوراک مایع چیست؟
در صورتی که قیمت خوراک گازی افزایش یابد ،مایع نیز باید افزایش یابد
البته مسئله حاشیه سود میماند
که حاشیه سود مایع معمولا کمتره
و ظرفیت های خالی موجود در شکبیر نیز به عنوان پتانسیل موجود در این سهم استآخرین ویرایش توسط "heydar"؛ 2013/10/19, 18:34.
نظر
نظر