پتروشيمي اميركبير ( شكبير )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mansour
    عضو عادی
    • Jun 2012
    • 36

سودآوری شدید شکبیر

طی خبرهایی که از شرکت گرفتم 2 طرح افزایش تولید داره انجام میشه که سودآوری امیرکبیر رو با جهش وحشتناکی روبرو خواهد کرد.
    اثر این طرح ها طوری خواهد بود که حتی با خوراک دلاری ( که خود امیرکبیر در گزارش 9 ماهه دیده و پیشاپیش خودشو آماده کرده ) هم سودآوری و فروش زیادی رو برای این شرکت به ارمغان خواهد آورد.

دریافت پروپان از پتروشیمی بندر امام و افزایش بیشتر تولید اتیلن و باالتبع پلی اتیلن.
    اتصال به رینگ اتیلن غرب و فول ظرفیت شدن تمامی واحدها خصوصا واحد سودآور LDPE

نکته مهم :
    تمامی محاسبات انجام شده و تعدیل مثبت 18 درصدی اونم با خوراک دلاری در صورت مینیمم بودن ظرفیت تولید واحدها و درسرویس نبودن کامل واحد پلی اتلین سبک بوده است
    حال
    اخیرا با استارت این واحد جهش وحشتناک سودآوری رو خواهید دید.

حالا اگه بگن خوراک دلاری نمیشه و یا با تخفیف بیشتری خوراک دریافت کنه .........

فرضیات خوراک
    65 % شدن فوب خلیج فارس ( که هم اکنون 95 % فوب خرید میشه

آخرین ویرایش توسط mansour؛ 2013/02/26, 00:03.

نظر

• NINA
      عضو عادی
      • Jan 2012
      • 70

سال ۹۲ نسبت به سال ۹۱ امکان سود آوری کمتری دارد . عمده دلیل آن هم محاسبه دلار با ارز اتاق مبادله ای است.

نظر

• mansour
        عضو عادی
        • Jun 2012
        • 36

سلام
        قابل توجه که شرکت نرخ ارز مبادله ای را در گزارش 9 ماهه خود گنجانده است.
        اما طرحهای افزایش تولید و واحد پلی اتیلن رو داشته باشید
        اما تنها مشکل اینجاست حرکت این سهم نسبت به بقیه سهام گروه خیلی متاثر از گروهه

نظر

• naruto
          عضو فعال
          • May 2011
          • 1879

گزارش حسابرسی نشده 91 شرکت منتشر شد
          1156 ریال سود ساخته
          نکته جالب گزارشهای شرکت در یک سال اخیر
          ابتدا سود حسابرسی شده شرکت برای سال 90 ، 441 ریال اعلام میشه و در مجمع هم بر اساس این مبلغ سود تقسیمی تصویب میشه
          الان به همراه حسابرسی نشده 91 ، سود خالص سال قبل 445 اعلام میشه!
          بعد در کمال شگفتی مجددا سود سال قبل 512 ریال اعلام میشه!!!

یا حسابدار شرکت بیسواد هست و عرضه تهیه یه ترازنامه ساده رو نداره!پس میشه اونو غیر عمد دونست!
          و یا اینکه خود شرکت از روی غرض ،سود واقعیشو مخفی کرده بوده!

در هر دو حالت باید به حال این ناظر سازمان بورس تاسف خورد که چرا و به چه دلیلی این گزارشات متناقض شرکتها رو تایید میکنه!

نظر

• حمید89
            عضو فعال
            • Apr 2013
            • 378

در اصل توسط naruto پست شده است View Post
            گزارش حسابرسی نشده 91 شرکت منتشر شد
            1156 ریال سود ساخته
            نکته جالب گزارشهای شرکت در یک سال اخیر
            ابتدا سود حسابرسی شده شرکت برای سال 90 ، 441 ریال اعلام میشه و در مجمع هم بر اساس این مبلغ سود تقسیمی تصویب میشه
            الان به همراه حسابرسی نشده 91 ، سود خالص سال قبل 445 اعلام میشه!
            بعد در کمال شگفتی مجددا سود سال قبل 512 ریال اعلام میشه!!!

یا حسابدار شرکت بیسواد هست و عرضه تهیه یه ترازنامه ساده رو نداره!پس میشه اونو غیر عمد دونست!
            و یا اینکه خود شرکت از روی غرض ،سود واقعیشو مخفی کرده بوده!

در هر دو حالت باید به حال این ناظر سازمان بورس تاسف خورد که چرا و به چه دلیلی این گزارشات متناقض شرکتها رو تایید میکنه!
            دوست عزیز این یه تومن دو تومن رو فراموش کن.
            اگه پتروشیمی امیرکبیر بتونه به خط اتیلن غرب وصل بشه و واحدهای نیمه ظرفیتشو به تولید کامل برسونه جهش شدید سوداوری خواهد داشت و همچنین اگه از واحد ان اف 3 بندرامام بتونه برای واحد الفین خوراک بگیره که چه بهتر. تصور کن اگه تولید واحد سوداور ال دی از 100 هزار تن به 300 هزار تن برسه چی میشه.
            از این جهت من این شرکت رو کم ریسک ترین پتروشیمی میدونم و اگه بخوام سهام پتروشیمی داشته باشم بدون شک این سهمو انتخاب میکنم.

نظر

• naruto
              عضو فعال
              • May 2011
              • 1879

این صف نشینی هم عالمی داره واسه خودش! :-/:-?
              ملت میرن تو صف خرید سهمای مشابه با پی بر ای 6 و بالاتر.اونوقت این سهم با پی بر ای 4 رو نمیخرن!
              پتروشیمی که فعلا فقط با 60الی 70 درصد توانش در حال تولید هست که با پیوستن به خط لوله سراسری اتیلن و رسیدن به ظرفیت کامل تولیدش براحتی میتونه برا امسال 200 تومن سود برا هر سهمش بسازه! (ظرفیت تولید شرکت 1.800.000 تن-تولید سال 91 حدود 1.220.000 تن)
              در ضمن این سهم هنوز مجمع هم نرفته
              آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/05/28, 10:55.

نظر

• naruto
                عضو فعال
                • May 2011
                • 1879

اینم از وضعیت بدهی های شرکت
                سال قبل حدود 62 میلیون یورو از اقساط بدهیشو تسویه کرده >:D<
                از یه منبع عالی هم یوروی مورد نظرشو برا بازپرداخت اقساط وامش به قیمت خیلی کم تهیه میکنه و از این بابت هم خطری تهدیدش نمیکنه/:)

آخرین ویرایش توسط naruto؛ 2013/05/29, 21:31.

نظر

• naruto
                  عضو فعال
                  • May 2011
                  • 1879

ظرفیت تولید شرکت و روند رو به رشد تولید شرکت در سالهای اخیر

نظر

• Ehsan Am
                    کاربر فعال
                    • Feb 2011
                    • 177

مرتضی من مرده اون سرعت عملت تو سر خط نشستنتم :x;)
                    تو کل این هفته عین قطره چکون این تریدره واسه من خرید کرده،میگه بخدا من به 2 ثانیه نکشیده اردر میزارم برات ولی یکی دیگه هست عین اولسن بولت تو دو صد متر عمل میکنه عمل میکنه :p
                    مرتضی به من رحم نمیکنی به این تریدر مونث من رحم کن:)نزار انقدرمن داد بزنم سرش ،گناه داره،دلت میاد داداش گلم؟؟;)
                    دلشو نشکون =((و شنبه چند ثانیه بهش یه بار هم که شده مهلت بده ،یکم دل رحم باش ،بهش گفتم آشناست و شنبه برات چند ثانیه وقت میگیرم که خودتو ثابت کنی،:) هر چی حقوق گرفته رفته داده پای مانی کور و فرنچ ناخن:))
                    واسه همین سرعت عملشو گرفته،به جا اینتر ،اول باناخنش دکمه شیفتو میزنه و دوباره اینتر،هر چی میگم تو میتونی بازم جاش پشتت میوفته :) شنبه مردونگی کن اول 2 بار شیفتو بزن بعد اینتر:))
                    عزیزمی:x

نظر

• naruto
                      عضو فعال
                      • May 2011
                      • 1879

در اصل توسط Ehsan Am پست شده است View Post
                      مرتضی من مرده اون سرعت عملت تو سر خط نشستنتم :x;)
                      تو کل این هفته عین قطره چکون این تریدره واسه من خرید کرده،میگه بخدا من به 2 ثانیه نکشیده اردر میزارم برات ولی یکی دیگه هست عین اولسن بولت تو دو صد متر عمل میکنه عمل میکنه :p
                      مرتضی به من رحم نمیکنی به این تریدر مونث من رحم کن:)نزار انقدرمن داد بزنم سرش ،گناه داره،دلت میاد داداش گلم؟؟;)
                      دلشو نشکون =((و شنبه چند ثانیه بهش یه بار هم که شده مهلت بده ،یکم دل رحم باش ،بهش گفتم آشناست و شنبه برات چند ثانیه وقت میگیرم که خودتو ثابت کنی،:) هر چی حقوق گرفته رفته داده پای مانی کور و فرنچ ناخن:))
                      واسه همین سرعت عملشو گرفته،به جا اینتر ،اول باناخنش دکمه شیفتو میزنه و دوباره اینتر،هر چی میگم تو میتونی بازم جاش پشتت میوفته :) شنبه مردونگی کن اول 2 بار شیفتو بزن بعد اینتر:))
                      عزیزمی:x
                      به به داش احسان گل
                      میبینم که اومدی طرف این سهام در پیت پترویی:D
                      باشه بابا این گردن ما از مو باریک تر
                      هفته بعد کلا نیستم به تریدرت بگو حال کنه:D
                      چاکریم

نظر

• naruto
                        عضو فعال
                        • May 2011
                        • 1879

خب این خبر اخیر تحریم برخی از زیرمجموعه های هلدینگ خلیج فارس میتونه برا این سهم خبر خیلی خوبی باشه!
                        شرکتهایی مثل پترو بوعلی و پترو بندر امام جزو تامین کنندگان اصلی خوراک شکبیر هستن که در شرایط فعلی به خاطر نرخ بالای ارز ترجیح میدن بخش زیادی از محصولاتشونو به جای فروش به شرکتهای داخلی(از جمله شکبیر)،صادر بکنن که اگه خللی تو روند صادراتشون ایجاد بشه مجبور به فروش به مشتریهای داخلی میشن که اونوقت شکبیر میتونه به راحتی به ظرفیت کامل تولید برسه
                        در این صورت به راحتی میتونه سودی بالاتر از 200 تومان برا سهم پوشش بده و هم بدهی ارزی خودشو طی همین سال تسویه بکنه
                        بدون بدهی ارزی سود سال بعد شرکت کمتر 500 نیست

نظر

• naruto
                          عضو فعال
                          • May 2011
                          • 1879

واقعا جالبه!
                          قیمت فعلی سهم حدود 460 پی بر ای سهم 4 خالص!
                          تیرماه مجمع عمومی و احتمالا تقسیم سود 100 تومانی که از مرداد به حساب سهامدار واریز میشه
                          یعنی خریدار فعلی داره این سهمو 360 میخره!
                          اونهم سهمی که هنوز سود امسالشو اعلام نکرده که به احتمال زیاد سود اعلامی کمتر از 130 نخواهد بود.
                          یعنی سهم پتروشیمی با خوراک مایع(که بزودی دولت نرخ خوراکشونو هم 5 درصد ارزونتر میکنه) رو دارن با پی بر ای زیر 3 میخرن!
                          حالا اگه تخفیف 5 درصدی خوراکش هم تصویب بشه سود سهم به راحتی به 200 تومن هم میرسه! یعنی پی بر ای زیر 2 !!!
                          البته ملت دوست دارن برن تو صف خرید سهام بشدت بادشده !و زیاد علاقه ای ندارن سهامی از این دستو به راحتی و در قیمتهای نازل بخرن
                          سهام شناور سهم در حال زیاد شدنه.به نظرتون اگه سهم از بازار پایه به فرابورس یا تابلو اصلی بورس منتقل بشه قیمتش این محدوده میمونه؟

;)

نظر

• naruto
                            عضو فعال
                            • May 2011
                            • 1879

امسال سال پتروهای خوراک مایعه
                            فعلا بازار متوجه شاراک و شیرانه و توجهی به شکبیر نداره!
                            چند ماه دیگه اگه دیدین شکبیر بالای 1000 تومن صف خریده زیاد تعجب نکنین

نظر

• naruto
                              عضو فعال
                              • May 2011
                              • 1879

صف خرید!!! /:):-?
                              گزارش حسابرسی شده 91 داره میاد یا پیشبینی سود 92 شرکت؟!

نظر

• naruto
                                عضو فعال
                                • May 2011
                                • 1879

توقف نماد معاملاتي شركت پتروشيمي اميركبير در نماد شكبير1 92/4/16 09:11
                                كارگزاران محترم عضو فرابورس، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت پتروشيمي امير كبير (شكبير1)، به دليل تعديل سود عملكرد سال مالي 1391، متوقف گرديد. مديريت بازار فرابورس ايران

;)

نظر

در حال کار...
                                X