نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

بلوک‌ها و حق‌تقدم‌ها

خرید حقیقی: ولساپاح + کاذرح + زمگساح + خفنرح
    فروش حقوقی: غویتاح
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

خرید حقیقی
      _________

فن‌آوا جای خوبی هم قرار گرفته و اگر اشتباه نکنم پیش‌تر هم در فهرست‌های ما آمده بود.
      حریل از جای فوق‌العاده زیبایی دارد بر می‌گردد و کاملا مشخص است که راننده پشت فرمان نشسته است. حقوقی فروشنده هم دارد که نمی‌دانم جریانش چیست. به دوستان پیشنهاد می‌کنم بررسی‌اش کنند. فقط نمی‌دانم چرا فهرست سفارش‌هایش این‌گونه است؟ خالی است! احتمالا مشکل از این سایت بورس باید باشد. به خصوص اینکه دارند هسته‌اش را تغییر می‌دهند... آری... اکنون فیلم داد و ستدهای امروزش را نگاه کردم دیدم در آخر کار ۳ میلیون صف خرید داشته... با توجه به اینکه ۹ میلیون داد و ستد شده این صف مناسب است. پتانسیل رسیدن به ۱۴۰۰ تا ۱۵۰۰ ریال را دارد. (۱۴۵۰ ریال خیرش را ببینی)
      در کفرا هم حسابی حقیقی می‌خرد و حقوقی می‌فروشد. (این چون قیمتش بالاست اظهار نگر نمی‌کنم درباره‌اش... تنها چون سجاد عزیز رویش کار می‌کند در فهرست که باشد یک نگاهی بهش می‌اندازم. نگر خاصی هم ندارم درباره‌اش... البته چند وقت پیش دو بار احساس کردم در کوتاه مدت ریزشی است که خدا را شکر پس از افت رشدهای خوبی داشت... یادم باشد روی این جور نمادها هم کار کنم... من این جور بالابخرها را بلد نیستم... رشدهای ادامه دار غیر تیز... مانند رشد سنگ‌آهنی‌ها در سال گذشته... یا رشد یک‌ساله‌ی همین کفرا... نگاه که می‌کنم می‌بینم کفرا در سامانه‌ی ما در انتهای سال ۱۳۹۶ پیشنهاد خرید بوده! پیشنهاد خرید ضعیف البته... ولی من اگر بودم و خریده بودم مطمئنا با کمتر از ۲۰ درصد سود در دو ماه بعدش کفرا را می‌فروختم! در حالی که کفرا خیلی آهسته پیوسته از آنجا تا اینجا دویست درصد سود داده! دویست درصد! در یک سال!)
      کاذر می‌تواند موج سومش باشد. برای دوستانی که اهل بالابخر هستند پیشنهاد می‌کنم یک نگاهی بهش بیاندازند. در حق تقدمش هم که دیدید خرید انجام می‌گرفت. ۲۰۰۰ ریال هدفش است. هدف نخستش.
      در
      سشرق باز هم می‌بینید که خریدار حقیقی وجود دارد. دیروز هم بود. باز هم کسانی که اهل بالا بخر هستند می‌توانند به سشرق توجه کنند. نکته‌ی بدی که سشرق داشت امروز حجم بالایش بود البته. که به خاطر فروش حقوقی به وجود آمد...
      اما
      شصفها... متاسفانه از این نماد غفلت کردیم و شصفها هم تا فیبو ۳۷ درصد بیشتر افت نکرد و امروز با حجم بسیار خوبی در حال ثبت یک موج سوم و یک سر و شانه با هدف ۱۱۰۰۰ ریال است. به دوستانی که اهل بالابخر هستند پیشنهاد می‌کنم بررسی‌اش کنند برای خرید.

«محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

ادامه از بالا...
        خکار دیروز فروش بود امروز خرید‍!
        تکنو عالی می‌خواهد برگردد! دیروز هم انگار درباره‌اش صحبتی داشته‌ایم در این جستار!؟؟ بازیگر دارد و روی فیبو ۳۷ درصد است. البته درستش این بود که می‌گذاشت بیاید روی ۵۰ یا ۶۴ درصد... ولی از همین‌جا جمعش دارد می‌کند انگار.
        فبیرا پیشنهاد خرید نیست به هیچ وجه. یک روز ولش کنند افت بدی می‌کند.
        فملی! این فملی خاص و دوست داشتنی! حقیقی می‌خرد و حقوقی می‌فروشد. (حقوقی برای چه می‌فروشد؟)
        در
        شپنا و شبریز و شسپا حقیقی عالی می‌خرد و حقوقی بدجور می‌فروشد! من به هیچ وجه در اینها پیشنهاد خرید نمی‌دهم. (و اگر دوستان بدشان نمی‌آمد می‌گفتم بهتر است دست به ماشه باشید برای فروش.) حقوقی دارد امان سهم را می‌برد.
        کبافق شرایط بسیار ویژه و حساسی دارد. اگر بتواند یک روز یک رشد خوب بکند می‌تواند روندش را ادامه دهد و اگر یک افت سنگین یک روزه بکند یک افت سنگین چند روزه برایش بسیار محتمل می‌شود. اگر بگذارند افت سنگینش را بکند برای خرید ما بسیار عالی می‌شود. شبیه کمنگنز است. کبافق نیز در مقابل خرید حقیقی با فروش حقوقی مواجه شد.
        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
          ادامه از بالا...
          خکار دیروز فروش بود امروز خرید‍!
          تکنو عالی می‌خواهد برگردد! دیروز هم انگار درباره‌اش صحبتی داشته‌ایم در این جستار!؟؟ بازیگر دارد و روی فیبو ۳۷ درصد است. البته درستش این بود که می‌گذاشت بیاید روی ۵۰ یا ۶۴ درصد... ولی از همین‌جا جمعش دارد می‌کند انگار.
          فبیرا پیشنهاد خرید نیست به هیچ وجه. یک روز ولش کنند افت بدی می‌کند.
          فملی! این فملی خاص و دوست داشتنی! حقیقی می‌خرد و حقوقی می‌فروشد. (حقوقی برای چه می‌فروشد؟)
          در
          شپنا و شبریز و شسپا حقیقی عالی می‌خرد و حقوقی بدجور می‌فروشد! من به هیچ وجه در اینها پیشنهاد خرید نمی‌دهم. (و اگر دوستان بدشان نمی‌آمد می‌گفتم بهتر است دست به ماشه باشید برای فروش.) حقوقی دارد امان سهم را می‌برد.
          کبافق شرایط بسیار ویژه و حساسی دارد. اگر بتواند یک روز یک رشد خوب بکند می‌تواند روندش را ادامه دهد و اگر یک افت سنگین یک روزه بکند یک افت سنگین چند روزه برایش بسیار محتمل می‌شود. اگر بگذارند افت سنگینش را بکند برای خرید ما بسیار عالی می‌شود. شبیه کمنگنز است. کبافق نیز در مقابل خرید حقیقی با فروش حقوقی مواجه شد.
          در اخبار خواندیم که یمن دو کشتی جنگی سعودی را هدف قرار داده.
          و سعودی هم گفته تا مدتی از باب‌المندب نفت منتقل نمی‌کنم.
          برای همین هم بوده که نفت مقداری رشد داشته و احتمالا رشد شپنا و شبریز و شسپا هم به خاطر همین بوده.
          البته شسپا که پیش از این اتفاق هم رشد داشت.
          اگر اخبار خوان بودیم می‌توانستیم یا بهتر است بگویم ممکن بود بتوانیم از این فرصت استفاده کنیم. ولی متاسفانه وقت نمی‌شود. من با اینکه ۲۴ ساعته در بورس هستم وقت نمی‌کنم همزمان هم اخبار را دنبال کنم و هم تابلو را و هم موقعیت‌های خرید و فروش را روی نمودار بررسی کنم و هم اینکه خرید و فروش‌هایم را انجام دهم و دست آخر در انتهای روز بنشینم نسبت‌ها را بررسی کنم...
          مدت‌هاست که دیگر بررسی‌های اقتصادی در سطح کشور و بین‌الملل را انجام نمی‌دهم... مدت‌هاست که نرفته‌ام بررسی‌های بسیار عالی آقای ادیب را مطالعه کنم...
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

فروش حقیقی

آپ که نیاز به توضیح ندارد. توضیحش را در حین روز (و مقداری هم در جستاری دیگر) دادیم.
            ثاباد جای بسیار خوبی است. البته موقعیت بهتری هم در پایین‌تر دارد. این افتی که کرده را ممکن است بتوانیم به عنوان موج دوم در نگر بگیریم. و منتظر یک موج سوم با ۱۰۰ درصد سود باشیم.
            ولملت عالی دارد افت می‌کند. اگر اشتباه نکنم در دره‌ی پیشین هم ذکر خیرش بود... بتواند خودش را به ۱۳۰۰ - ۱۲۸۰ برساند بسیار عالی می‌شود.
            سدور یک مقدار طرف خالی کرد (۲۵۰۰ میلیون که برای یک نماد سیمانی خیلی است.) اینجا شاید مشکلی ایجاد نکند ولی زنگ خطر را به صدا در می‌آورد.
            در پاکشو بلوک داشتیم؟؟؟‌ آیا؟؟؟ حقیقی داده به حقوقی... یادتان هست از این پاکشو چند بار در این جستار گفتیم؟!!! در کف می‌خواستیم بخریمش... ولی دست دست کردیم... کار خوبی هم کردیم... انصافا اگر مقداری پایین‌تر می‌آمد بهتر هم می‌شد. با این وضعی که این حقیقی دارد می‌فروشد بعید است بتواند ۱۵۰۰ ریال را رد کند. مگر اینکه دستش با دست این حقوقی خریدار در یک کاسه باشد که بعید است. اگر ۲۵۰۰ میلیون ریال برای سدور گفتیم زیاد است... این ۱۵ میلیارد ریال دیگر برای پاکشو بسیار بسیار بسیار است. پیشنهاد می‌کنم دست به ماشه شوید برای فروش. اگر دارید. (نمادهایی که دوستان دارند و جستارشان بالاست را من یا نمی‌گویم یا با احتیاط می‌گویم یک وقت به عزیزی بر نخورد... ولی این را چون کسی ندارد انگار... آسوده می‌گویم... در اولین روزی که پایانی‌اش منفی شد من اگر سهامدار بودم می‌فروختم. به همین آسانی به همین خوشمزگی!)
            خاذین همچنان در حال خالی کردن.
            خودرو هم مانند خساپا بسیار زیبا دارد افت می‌کند و منفی کامل فردا هم شاید حتی بتوان پیشنهاد خرید دانست.
            خگستر متاسفانه حمایت مهمی را شکست. هشدارش را هم داده بودیم. این‌قدر بانک پارسیان عرضه کرد که وضع وخیم شد. این هم مانند خودرو... افت خوب کوتاه مدتش را اگر بکند پیشنهاد خرید می‌شود.
            خپارس هم جای حساسی است... مشابه آنجا که خگستر بود... خگستر شکست... ولی خپارس معلوم نیست بشکند. و البته بهترین کار دوری از جایی است که نامعلوم است.
            خدیزل هم سرش به طاق خورده و سرشکته دارد برمی‌گردد.
            فاهواز هم آن افت شدید کوتاه مدتی که منتظرش بودیم را آغاز کرده. اینجاها بهش کاری نداریم.
            چکاپا برای حقیقی منفی ۶۹ ثبت کرد. یک حجم بسیار عالی‌ای را هم ثبت کرد. یک حقوقی فروشنده و یک حقوقی خریدار دارد. که به خاطر اختلال در سایت شرکت فناوری اطلاعات سازمان بورس (tsetmc) نمی‌توانیم ببینیم چه کسی فروخته و چه کسی خریده.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

فروش حقوقی

(خرید خاص حقوقی وجود نداشته آپ بوده با بانکی‌ها و کلا چیزهایی که پیش‌تر گفته شد)

انصافا در شبریز عجب غوغایی شده‌ها! دعوا شده.
              در تمامی این موارد یک جور تقابل و جنگ میان حقیقی خریدار و حقوقی فروشنده وجود دارد.
              به جز ریشمک و فولاد که در آنها هم حقیقی فروشنده است و هم حقوقی. ریشمک هم دست به ماشه باشید برای فروش. در کوتاه مدت خراب می‌شود.
              آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2018/07/26, 14:04.
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

ارزش داد و ستدها

ارزش داد و ستدها

ولساپاح چه می‌گوید دیگر این میان؟؟؟؟؟ /.:biggrinsmiley.://:.ph34r-smiley.:/

https://vgy.me/YKNGsR.png

۳۵۰۰ رقم خوبی است. البته زیر ۴۰۰۰ است ولی نشان‌دهنده‌ی یک افزایش نسبی است. نسبت به روزهای گذشته.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

پیام ناظر

عملیاتی شدن نسخه جدید سامانه معاملاتی فرابورس ایران از شنبه 06/05/1397

15:17:13 1397/05/04

معامله گران و کارگزاران محترم عضو فرابورس ایران، به اطلاع می رساند؛ با توجه به عملیاتی شدن نسخه جدید سامانه معاملاتی فرابورس ایران (NSC-V900)از روز شنبه مورخ 06/05/1397، ضروری است از ساعت 8:30 دقیقه روز شنبه مورخ 06/05/1397 کلیه معامله گران و کارگزاران محترم در صورت تمایل نسبت به ورود سفارشات خود در نسخه جدید سامانه معاملاتی فرابورس ایران اقدام نمایند. مقتضی است اطلاع رسانی لازم در این خصوص توسط کارگزاران و شرکت های ارائه دهنده خدمات برخط بازار سرمایه(OMS) صورت گیرد و کلیه مسئولیتهای ناشی از عدم رعایت موارد اعلامی بر عهده معامله گران و کارگزاران مربوطه است. مدیر عملیات بازار و اعضا فرابورس ایران

مملکت نیست که... دیوانه‌خانه است! اکنون من باید دقیقا مسئولیت چه چیزی را بپذیرم؟ من باید چه کار کنم شما هسته‌ات عوض شده؟
                  (بین خودمان باشد... گمان کنم طرف این موقع پیام داده که رئیسش بفهمد سر کار بوده برایش اضافه کاری رد کند... ;)/:.winksmiley02.:/)
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

دیروز بدجوری زقیام می‌خریدند. کلا زقیام نماد کوچکی است و همین ۲ میلیونی که اکنون خورده هم برایش زیاد است! بنیاد هم راهبردش این است که در روند قیمتی دخالت نمی‌کند. (این‌جور می‌گویند.)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

استقبال بی‌نظیر از چهار گروه فلز و معدن و پالایش و پتروشیمی به خاطر قوت گرفتن احتمال عرضه ارز آنها در بازار ثانویه.
                      حقوقی خساپا با ۱۵ میلیون صف فروشش کرد.

پی‌نوشت: خاک بر سر مدیران ما که معلوم نیست دقیقا چه می‌کنند و حرفشان را ده‌بار عوض کردند و بازار با احتمال و شایعه دارد بالا پایین می‌شود... فردا همین‌ چهار گروه ممکن است منفی بخورند... دوباره پس فردا مثبت... کاش دولت یک حرف می‌زد و رویش می‌ایستاد. دست کم تکلیفمان روشن بود.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در بسیاری از نمادهای آن چهار گروه دلاری نمودارها دارند سقف پیشینشان را می‌شکنند. و این از دید نموداری یک جور پیشنهاد خرید قوی برای کسانی است که اهل بالا بخر هستند.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

سلام و صبح به خیر.
                          بهترین تقاضاهای صبح:
                          https://vgy.me/EVkseH.png

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                            ستاره‌دار (۱۳)
                            • Jul 2013
                            • 18270

خرید نیرومند حقیقی
                            https://vgy.me/3B83wu.png
                            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

فروش نیرومند حقیقی

https://vgy.me/RCNLVX.png
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• Mehdi1400
                                ستاره دار(19)
                                • Jul 2013
                                • 2938

بازار به شدت مشکوک میزنه

شاخص که نگاه میکنم واگرایی در اسیلاتورها مشهود است

نمادهای بزرگ چند روز است که دارند شاخص سازی میکنند
                                و نمادهایی که بنیاد خوبی دارند در این شرایط خیلی که خوب باشند، خنثی هستند.
                                یک فرضیه این است که برای یک اصلاح اساسی داریم آماده میشویم

امیدوارم اشتباه کنم

نظر

در حال کار...
                                X