کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
روز کاری گذشته در نمادهای جهرم و فسا و داراب که به تازگی گشایش پیدا کرده بودند مانند دیگر نمادهای پتروشیمی شاهد ترس سهامداران و اندکی فشار فروش و افت آخر وقت بودیم. با این حال شرکت مهدآرین که سهامدار اصلی این سه است، مطابق معمول از سهامش حمایت کرده.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
در نمادهایی که من دنبال میکنم: دفارا فروشندهی حقوقی سنگین پیدا کرده. البته خریدار هم خوب میخرد. از آن روزهای تخمهخوردن است در دفارا امروز. این دفارا واقعا جالب است... بازیگر خریدارش واقعا حرفهای است. بسیار با تامل و حساب شده سفارشهای خریدش را (مانند مهرههای شطرنج) قرار میدهد. من تخمین میزنم که دست کم پنج یا ده سال در تراز حرفهای در بورس فعال بوده. دجابر و دزهراوی در حال مزنه کردن بازارند. اوضاع هم انگار مستعد افزایش قیمت است! وتوس ۶۰۰ هزارتا یک بنده خدا از صف فروش خرید ولی صف تکان نخورد. (ده تا جوانمرد دیگر حاضر شوند که هر کدام ۱ میلیارد ریال خرج کنند یک حرکتی خواهیم دید.) پرداخت در پایین فروشنده ندارد. خریدار دارد. خصدرا تا منفی کامل هم رفت. (من سفارش خرید گذاشتم... نمیدانم چرا به من نرسید؟ حتما یک لحظه دیر کردم.) آپ همچنان نامشخص است روی تابلو. سخزر به افت عالیاش ادامه داد امروز. عالی.
«محمد حسین» هستم.
امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.
توقف نماد (وبهمن1) به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
توقف نماد (زمگسا1) به علت افشای اطلاعات با اهمیت گروه الف
توقف نماد (وجامی1) - اطلاعات با اهمیت گروه الف
«محمد حسین» هستم.
امروز ارزش بسیار عالیای ثبت شد... هفت هزارتا بورس و پنج هزارتا فرابورس... ولی بو دار است... بو دارد... در تقریبا همهی نمادها امروز فروشهای وحشتناک حقیقی ثبت شد. به جز چندتا پتروشیمی مطرح. فولادیها و معدنیها و پالایشیها فروشندهی شدید داشتند.
در فولاد که همیشه ارقام زیاد را عادت داریم در این نماد ببینیم این بار رقم عجیب ۱۲۳ میلیارد ریال برای خروج پول حقیقی در یک روز ثبت شد.
خدا آخر عاقبتمان را ختم به خیر بگرداند...
«محمد حسین» هستم.
سلام.
بازار دوباره برعکس شد. همانهایی که دیروز قدرت فروشندهی حقیقی بسیار زیاد داشتند دوباره قدرت خریدار حقیقی بسیار زیاد پیدا کردهاند. خدا آخر ماجرا را ختم به خیر کند...
دوشنبه هم آقای جهانگیری گفته که آقای رئیس جدید بانک مرکزی بیاید راهکارها را ارائه کند.
«محمد حسین» هستم.
اینها هم علاوه بر چهار گروه دلاری خوب خرید میشوند از سوی حقیقیها: زبینا و زقیام (که احتمالا هنوز آثار عرضه اولیه است.) وبملت! (در غیاب وبصادر و احتمالا به خاطر فروش داراییهای وبصادر باید باشد. دی هم خوب است ولی نه تا این حد.) بفجر و بکهنوج!
تجار
واتی اپرداز عزیز.
اینها هم در گروههای مطرح قدرت خرید دارند و صف نیستند: ومعادن
فولای
«محمد حسین» هستم.
نظر