نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mhjboursy
    ستاره‌دار (۱۳)
    • Jul 2013
    • 18270

پاسخ : نبض بازار...

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
    در مورد دلیل ریزش بورس...
    یک بنده خدایی در جایی از اینترنت می‌گفت این ریزش بورس به خاطر ترس از جنگ است! امکان دارد جنگ شود!
    یک نفر هم یک دلیل دیگری آورد که جای تامل دارد. می‌گفت ریزش امروز بی ارتباط با سکه نیست. می‌گفت انگار یک چیزی شده در سکه که قیمتش دارد می‌رود بالا و مردم دارند سکه می‌خرند. (انگار آتی تعطیل شده... یا یک همچین چیزهایی...)

همچنان دلایل دیگر هم هست... یعنی فصل اعتبارات و ریزش چهار گروه بزرگ بابت تصمیم‌های دولت و پایین کشیده شدن بورس توسط اینها...

به هر روی... اینکه یک روز مثبت شدید داریم و بلافاصله روز بعدش یک منفی شدید یک مقدار عجیب است. و بیشترین چیزی که به این می‌خورد (یعنی می‌تواند دلیل تغییرات یک‌شبه این‌چنین سنگین باشد) جریان سکه است.
    به موارد بالا یکی دو دلیل دیگر هم که در جستاری دیگر گفته بودم بیافزایم.
    اینکه حقوقی‌های مرتبط با دولت (یا مخالف دولت) در نمادهای مختلف برای باج‌گیری سیاسی همزمان با اتفاقات سیاسی اخیر دست به ترساندن مردم زده‌اند. روی همین حساب قیمت ارز هم در سامانه نیما (که متاثر از عرضه پتروشیمی‌ها و ارزهای نفتی خود دولت است) روز گذشته به شدت افزایش داشته و تغییرات سکه هم می‌تواند در ادامه‌ی همین‌ مسائل باشد.

این مورد اخیر می‌تواند درست باشد. چون من به وضوح دست حقوقی‌ها را در عرضه‌های شدید پشت فشار فروش دیروز داشتم می‌دیدم... و این موضوع قدرت این را دارد که همزمان عوامل دیگر را هم به وجود بیاورد! یعنی اگر خواست دولت باشد می‌توانند همزمان هم در بورس و هم در ارز و هم در سکه التهاب به وجود بیاورند و همزمان خبر جنگ! و اخبار مشابه را هم بر سر زبان‌ها بیاندازند.
    «محمد حسین» هستم.
    امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• abed
      عضو فعال
      • Jun 2013
      • 429

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
      به موارد بالا یکی دو دلیل دیگر هم که در جستاری دیگر گفته بودم بیافزایم.
      اینکه حقوقی‌های مرتبط با دولت (یا مخالف دولت) در نمادهای مختلف برای باج‌گیری سیاسی همزمان با اتفاقات سیاسی اخیر دست به ترساندن مردم زده‌اند. روی همین حساب قیمت ارز هم در سامانه نیما (که متاثر از عرضه پتروشیمی‌ها و ارزهای نفتی خود دولت است) روز گذشته به شدت افزایش داشته و تغییرات سکه هم می‌تواند در ادامه‌ی همین‌ مسائل باشد.

این مورد اخیر می‌تواند درست باشد. چون من به وضوح دست حقوقی‌ها را در عرضه‌های شدید پشت فشار فروش دیروز داشتم می‌دیدم... و این موضوع قدرت این را دارد که همزمان عوامل دیگر را هم به وجود بیاورد! یعنی اگر خواست دولت باشد می‌توانند همزمان هم در بورس و هم در ارز و هم در سکه التهاب به وجود بیاورند و همزمان خبر جنگ! و اخبار مشابه را هم بر سر زبان‌ها بیاندازند.
      بله رفتار بازار اصلا نرمال نیست و نمیتواند این هماهنگی فروش بی دلیل باشد.

نظر

• mhjboursy
        ستاره‌دار (۱۳)
        • Jul 2013
        • 18270

سفارش‌های نیرومند خرید ساعت نه:

«محمد حسین» هستم.
        امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

نفتی‌ها و خودرویی‌ها دارند عالی کار می‌کنند.
          (قیمت نفت هم همین‌جور دارد می‌رود بالا. البته رشد پالایشی‌ها احتمالا به خاطر اخبار داخلی است.)
          «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

گروه بانکی منفی. وبملت پنچر شد!؟؟؟ البته امروز هم مانند دیروز حقیقی می‌خرد و حقوقی دارد می‌فروشد.

بازگشايي نمادهاي معاملاتي(دزهراوي)،(وبيمه)،(حفارس)
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
              ستاره‌دار (۱۳)
              • Jul 2013
              • 18270

بازگشايي نماد معاملاتي (كپرور1)
              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

بازگشايي نماد معاملاتي (وكادو1)
                توقف نماد (ثعمرا1) - اطلاعات با اهميت گروه ب
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

هفده میلیون حجم گذاشته‌اند پشت سر ددام!
                  «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

بازگشايي نمادهاي معاملاتي(كرازي)،(حپترو)

توقف نماد معاملاتي (خكاوه1)09:38:52 1397/06/12كارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، به اطلاع مي رساند؛ نماد معاملاتي شركت سايپا ديزل (خكاوه1) جهت برگزاري مجمع عمومي عادي فوق العاده صاحبان سهام، در روز چهارشنبه مورخ 1397/06/14 در پايان معاملات امروز دوشنبه مورخ 1397/06/12 متوقف مي شود. مدير عمليات بازار و اعضا فرابورس ايران

تغيير محدوديت خريد سهام شرکت خدمات فني فولاد يزد(خفولا1)09:39:10 1397/06/12کارگزاران محترم عضو فرابورس ايران، در خصوص معاملات سهام شرکت خدمات فني فولاد يزد در نماد (خفولا1) در بازار پايه فرابورس تاکيد مي گردد؛ با توجه به مفاد اصلاحيه بند 1 ماده 12 قانون اجراي سياست هاي کلي اصل چهل و چهارم(44) قانون اساسي در خصوص شرايط مربوط به تشکيل و توسعه تعاوني هاي سهامي عام، حداکثر سهم هر شخص حقيقي، مستقيم و غير مستقيم در زمان تأسيس و طول فعاليت نبايد از پنج درصد سرمايه شرکت تجاوز کند . لذا با توجه به سرمايه ثبت شده کنوني شرکت مذکور، سقف مالکيت هر شخص حقيقي در نماد (خفولا1) حداکثر 1500،000 سهم مي باشد. لذا خواهشمند است کارگزاران محترم در هنگام ثبت سفارش هاي خريد مشتريان در نماد (خفولا1) مقررات مذکور را مدنظر قرار دهند. مديرعمليات بازار و اعضا فرابورس ايرن

بازگشايي نماد معاملاتي (شراز1)
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• NewAge
                      عضو عادی
                      • Jun 2018
                      • 285

فاذر در آستانه صف فروش...
                      فاراک متمایل به منفی
                      حجم مبادلات هم خیلی کم شده.
                      به نظر شما همچنان سهم رو همراهی کنیم؟ البته یادم هست گفته بودبد نسبت به فاذر باید دید میان مدت داشت.

در های وب هم فکر می کنم فروشنده ها خیلی ضعیف شدن. حداقل در منفی -4% به اون صورت فروشنده ای نیست. نظرتون چیه؟
                      آخرین ویرایش توسط NewAge؛ 2018/09/03, 08:58.
                      [CENTER]>:d< [COLOR=#6A6A6A][FONT=arial][B]Without rain nothing grows[/B][/FONT][/COLOR][COLOR=#545454][FONT=arial], learn to embrace the storms of your life[/FONT][/COLOR][/CENTER]

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط NewAge پست شده است View Post
                        فاذر در آستانه صف فروش...
                        فاراک متمایل به منفی
                        حجم مبادلات هم خیلی کم شده.
                        به نظر شما همچنان سهم رو همراهی کنیم؟ البته یادم هست گفته بودبد نسبت به فاذر باید دید میان مدت داشت.

در های وب هم فکر می کنم فروشنده ها خیلی ضعیف شدن. حداقل در منفی -4% به اون صورت فروشنده ای نیست. نظرتون چیه؟
                        سلام. امیدوارم حالتان خوب باشد. عرضم به خدمت شما که فاراک و فاذر و حکشتی و رمپنا و کلا این جور نمادها تا زمانی که دلار بالای ۵۰ هزار ریال است و تا زمانی که احتمال تحریم هست به دید بنیادی وضعشان خوب که چه عرض کنم، عالی است. پس به دید بلند مدت اینها عالی هستند. ولی در کوتاه مدت همان‌گونه که در این چند وقت داریم می‌بینیم به شدت برخی دوست دارند فاذر را منفی کنند... یعنی یک جوری کاملا معلوم و مشهود است. به خصوص رفتار حقوقی در روز کاری گذشته واقعا این را می‌رساند که می‌خواهد سهامداران را به فروش مجبور کند. البته نمی‌گویم کوتاه مدت بد است ولی کوتاه مدت نامعلوم است. اکنون یک حقوقی خریدار هم پیدا شده... ولی معلوم نیست این هم از خودشان نباشد.
                        دیگر اعضای گروه هم همین‌گونه هستند. در فاراک و رمپنا و خصدرا هم شک و گیج بودن و نوسان کوتاه مدت دیده می‌شود.

های‌وب را نمی‌دانم. ولی اگر قرار باشد افتش ادامه داشته باشد و یک کف بسازد گمان کنم اگر یک ده درصد افت کند و برسد به کف‌های گذشته‌ای که داشته (۴۲۰۰ ریال) یک خرید خوب داشته باشد.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                          ستاره‌دار (۱۳)
                          • Jul 2013
                          • 18270

حکشتی ما هم که غرق شد...
                          برخی روزها هست آدم دست به طلا می‌شود خاکستر می‌شود. :(
                          هر چه خدا بخواهد.
                          «محمد حسین» هستم.

نظر

• سرمایه گذار
                            عضو فعال
                            • Jun 2013
                            • 1925

بازار شیفت بسمت دلاری ها -دلار12000 تومان امروز 12/06/1397
                            آنقدر که خرید به موقع مهم است، خرید ارزان مهم نیست.

نظر

• آگراداد
                              عضو فعال
                              • Dec 2017
                              • 424

شسپا داره خوب معامله میشه.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خریدار نیرومند:

«محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X