نبض بازار...

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • azad.
    عضو فعال
    • Jun 2019
    • 962

پاسخ : نبض بازار...

سلام و عرض ادب
    میشه نظرتون رو در مورد خپارس بگین.

نظر

• mhjboursy
      ستاره‌دار (۱۳)
      • Jul 2013
      • 18270

در اصل توسط azad. پست شده است View Post
      سلام و عرض ادب
      میشه نظرتون رو در مورد خپارس بگین.
      سلام.
      خپارس تو کوتاه‌مدت به مقاومت خورده. احتمال اینکه فردا و پس‌فردا منفی باشد زیاد است. بعد از این دوره باید دید میزان اصلاحش و نوع اصلاحش چگونه است و متناسب با آن تصمیم‌گیری کرد.
      تو میان‌مدت آثار افت نداره هنوز. پس می‌شه آستانه زیانش را گذاشت روی 1360 ریال. به خصوص اینکه تازه مقاومت خوبی را شکسته! و به آن بازگشت هم زده! و الگوی مورد علاقه‌ی من (فنجان) را آن زیر ساخته.
      در بلندمدت هم ۱۶۰۰ ریال را رد کند (که احتمالا می‌کند) قشنگ مسیرش باز می‌شود.
      یا علی.
      «محمد حسین» هستم.
      امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• کریس گاردنر
        ستاره‌دار (۱۰)
        • Jan 2013
        • 2905

سلام
        جناب محمد حسین منفی امروز بازار می تونه به بازگشایی بانک ملت ارتباط داشته باشه؟
        احتمال داره فردا باز بشه
        از آدم ها بُت نسازید، این خیانت است!هم به خودتان، هم به خودشان.خدایی می‌شوند که، خدایی کردن نمی‌دانند!
        وَ شما در آخر می‌شوید، سر تا پا کافرِ خدایِ خود ساخته...!

نظر

• mhjboursy
          ستاره‌دار (۱۳)
          • Jul 2013
          • 18270

در اصل توسط کریس گاردنر پست شده است View Post
          سلام
          جناب محمد حسین منفی امروز بازار می تونه به بازگشایی بانک ملت ارتباط داشته باشه؟
          احتمال داره فردا باز بشه
          سلام.

باز شدن بانک ملت را من نمی‌دانم... ولی این افت انگار یک ربطی به بانک‌ها دارد و بانک‌ها هم یک ربطی به سازمان بورس.
          «محمد حسین» هستم.
          امیرالمومنین(ع):برای دنیایت چنان کار کن که گویا همیشه زندگی خواهی کرد و برای آخرتت چنان که گویا فردا خواهی مرد.

نظر

• mhjboursy
            ستاره‌دار (۱۳)
            • Jul 2013
            • 18270

در ادامه‌ی بالا...

با یکی از دوستان داشتیم نگاه می‌کردیم...
            ۷۵۰ میلیون تو بانک تجارت عرضه شده...
            پدر بازار را در آوردند...
            در بجهرم هم که آمدند ۱۰۰ میلیون ریختند رو میز، باز نگاه می‌کنی سهامدار عمده بانکی‌ها هستند...

احتمال اینکه یک توطئه‌ی دست جمعی (شبیه آن کاری که با نام خواجه‌نصیری در ۹۷/۷/۷ ثبت شد) باشد هست.
            به هر روی، این‌ها یک واکنش طبیعی بازار نیست.
            یک کار هماهنگ شده است. پشت این قضایا دست خود سازمان بورس باید باشد.

به خصوص وقتی این را می‌گذاریم کنار اظهارات پارسال خواجه‌نصیری...
            و خشم یک عده (بخوانید کارگزاری‌ها) از رشد بازار پایه...
            و بعد هم قوانین من‌درآوردی‌ای که مخصوصا برای بازار پایه نوشتند!
            و بعد بازار را به زیر کشیدند...
            این احساس را به آدم می‌دهد که شبیه پارسال‌اش می‌خواهند بکنند.

جالب است که یک بنده خدایی آمده بود ده سال پیش تلویزیون و می‌گفت سازمان بورس دست بانک‌هاست! نمی‌دانم شورای عالی بورس را می‌گفت؟ کجا را می‌گفت؟ می‌گفت تصمیم‌گیری‌های سازمان بورس در حقیقت زیر نگر بانک‌هاست.
            =============================
            بگذارید همین‌جا یک بررسی مختصر بکنم:
            در این نمادها حقوقی حسابی فروخته:
            پترول
            تیپیکو
            ثشاهد (و ثتران و ثشرق و ثاژن)
            سدور و سشرق و ..
            بگذارید اصلا دقیقش را بگویم:
            در این نمادها حقوقی بالای ۵۰ میلیارد ریال خالی کرده:

(دارویی‌ها را نگاه کن!!!!!! اینها هم خیلی خیلی هماهنگ شده با هم بسیار سنگین خالی کرده‌اند. (پنجاه میلیارد ریال در یک روز برای یک نماد دارویی خیــــــــــلی است! خیلی! بماند که در دجابر و تیپیکو ۲۰۰ میلیارد ریال خالی کرده‌اند.)
            در مجموع یک حساب سرانگشتی بکنم... انگار حقوقی‌ها امروز ۲۰۰۰ میلیارد ریال از بازار کشیدند بیرون.

دارم نگاه می‌کنم... دیروز هم خیلی بد فروخته بودند حقوقی‌ها. از امروز بدتر بوده.

جمع‌بندی این موارد چه می‌شود؟
            هنوز زور اکبر آقا بیشتر است. اصلا در کل بحث سر این نیست که اکنون مانند سال ۹۲ می‌شود یا نه؟ بحث سر این است که مانند پارسال می‌شود یا نه؟ یعنی در کل یک رشد داریم. حالا یا در قالب همین موج یا اینکه یک افت خواهیم داشت و بعد دوباره یک رشد بزرگ.
            در کوتاه مدت و میان‌مدت هم همه چیز ربط دارد به دولت و سازمان بورس و بانک‌ها. اگر بخواهند همین‌جور عرضه کنند راحت می‌توانند مردم را له کنند. دست برتر با آنهاست. مطمئنا این‌قدر سهام دارند که بیاورند بریزند در بازار و حال همه را بگیرند. و اکبر آقاها هم اگر یک هفته قرمزی ببینند از هفته‌ی بعد نه تنها دیگر به مقابله با عرضه‌های بزرگ نمی‌پردازند بلکه خودشان مزید بر علت هم می‌شوند.
            پس
            باید دید اینها قرار است با بازار چه کنند. همه چیز به خودشان مربوط می‌شود. و ما تنها باید ببینیم می‌خواهند چه بکنند. اگر عرضه‌ها ادامه داشته باشد و از دید مقداری بیشتر شود بازار خراب می‌کند. همین‌جور که امروز خراب کرد. و فردا (نیمه‌ی نخست فردا یا هر دو نیمه و احیانا شنبه) خراب خواهد بود.
            آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2019/10/01, 18:59.
            «محمد حسین» هستم.

نظر

• H.samimi
              عضو فعال
              • Jan 2014
              • 2092

سلام // محمد حسین خان نظرت در مورد شپترو چیه؟البته یه افزایش سرمایه ۵۷ درصدی هم داره که ۲۴ درصدش مطالبات و ۳۳ درصد هم آورده داره و مجوز سازمان هم صادر شده

نظر

• mhjboursy
                ستاره‌دار (۱۳)
                • Jul 2013
                • 18270

در اصل توسط H.samimi پست شده است View Post
                سلام // محمد حسین خان نظرت در مورد شپترو چیه؟البته یه افزایش سرمایه ۵۷ درصدی هم داره که ۲۴ درصدش مطالبات و ۳۳ درصد هم آورده داره و مجوز سازمان هم صادر شده
                سلام.
                ======================
                نخست خدمت دوستان عرض کنم: من این‌جوری بلد نیستم. تخصص بنده شناسایی کف‌های کوتاه مدت محتمل در بازار کاهشی است. یعنی بازار که کاهشی شد قشنگ من می‌گویم این سه چهارتا نماد احتمالش هست در آینده‌ی نزدیک برگردند. این‌جوری بلدم.
                این‌که یک نمادی را همین‌جوری بررسی کنم... خیلی وقت است انجام نداده‌ام و بلد نیستم. (گمان کنم از سال ۹۳-۹۴ به این ور این کار را نکرده‌ام.)

این هم که عرض می‌کنم احتمالا دوستان خودشان بهتر از من بلد هستند و من صرفا برای اینکه پرسش بی‌پاسخ نماند و حمل بر بی‌احترامی و کلاس گذاشتن نشود عرض می‌کنم.

(اکنون یادم افتاد... جناب یوسف‌پور عزیز متخصص این چیزهاست... که الحق بررسی که می‌کنند آدم دهانش آب می‌افتد... خیلی حرفه‌ای هستند... کاش دوباره در انجمن فعال بشوند.)
                =====================
                شپترو
                یک حمایت خیلی واضح دارد. روی ۱۶۳۰ ریال. و زیرش هم باز همین‌جور حمایت دارد. روی ۱۶۰۰ ریال و ۱۵۵۰ ریال و ۱۵۳۰ ریال. (تا این حمایت آخری ۷ درصد بیشتر نمی‌شود. که عالی است.)
                حقوقی اذیت‌کن (از اینهایی که این روزها بلای جان بازار شده) ندارد. (البته دارم نگاه می‌کنم... امروز انگار فرق کرده و حقوقی فروشنده هم دارد.)
                زیان انباشته‌ی سنگین دارد! (یعنی فقط باید به دید سفته‌بازان عزیز خرید کرد.)
                بازار پایه است.
                مقاومت بسیار زیبا روی ۱۸۰۰ تا ۱۸۵۰ ریال دارد. (خوش‌بختانه فاصله‌ی این هم کم است با قیمت اکنون.)
                از زمانی که بازگشایی شده افت خاصی (شبیه بازار پایه‌ای‌ها) نکرده. از آن ور رشد شدیدی هم (مانند بازار پایه‌ای‌ها) نداشته.

جمع‌بندی و نتیجه گیری:
                • اکنون زمان خرید و فروش نیست.
                • اگر مقاومت را (یعنی ۱۸۵۰ ریال را) شکست رو به بالا خوب است. (شکست یعنی حجم واردش شد و کسی (یعنی حقوقی) هم جلویش را نگرفت یا نتوانست بگیرد و آخر سر کوتاه آمد.)
                • اگر حمایت را (مثلا ۱۵۵۰ ریال را) رو به پایین شکست بد است. (و من باشم در صورت این شکست می‌فروشم و صبر می‌کنم ببینم جریان چیست و تا زمانی که مشخص نشده از آن دور می‌مانم.)

یا علی.
                آخرین ویرایش توسط mhjboursy؛ 2019/10/02, 01:14.
                «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                  ستاره‌دار (۱۳)
                  • Jul 2013
                  • 18270

سلام و صبح به خیر.

هسته داغ کرد. آورده‌اند بیرون فوتش کنند خنک شود دوباره بگذارندش تو.

خساپا صفر تابلو.

همچنان فروشنده‌ی لجوج حقوقی در وبصادر و وتجارت. وبصادر مثبت شد.

«محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                    ستاره‌دار (۱۳)
                    • Jul 2013
                    • 18270

خوب... تا اینجا که فوت کارساز بوده.
                    در بجهرم خبری از متعادل شدن نیست.
                    رنیک دارد متعادل می‌شود.
                    وهنر دارد متعادل می‌شود.
                    «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                      ستاره‌دار (۱۳)
                      • Jul 2013
                      • 18270

زور اکبرآقا خیلی زیاد است.
                      تا اینجا نشان داده که دارد قشنگ حال گنده‌های بازار را می‌گیرد و به قدیمی‌های بازار درس یاد می‌دهد.
                      زهر این اصلاح هم دارد قشنگ گرفته می‌شود. اگر ساعت ۱۲ و نیم همین‌جور و حتی مثبت‌تر بشود می‌توان گفت زهر این اصلاح هم قشنگ گرفته شد.
                      «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                        ستاره‌دار (۱۳)
                        • Jul 2013
                        • 18270

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                        زور اکبرآقا خیلی زیاد است.
                        تا اینجا نشان داده که دارد قشنگ حال گنده‌های بازار را می‌گیرد و به قدیمی‌های بازار درس یاد می‌دهد.
                        زهر این اصلاح هم دارد قشنگ گرفته می‌شود. اگر ساعت ۱۲ و نیم همین‌جور و حتی مثبت‌تر بشود می‌توان گفت زهر این اصلاح هم قشنگ گرفته شد.
                        سلام.
                        ۱- تا ساعت ۱۲ و نیم آن روز همان‌جور عالی بازار باقی نماند. یک مقدار بد شد. ولی در کل روز کاری آینده وضع بهتر می‌شود. و اصلاح انگار یک روزه بود و تمام شد.
                        آری... زور تازه واردها (اکبر آقا) زیاد است. و جالب اینجاست که به واسطه‌ی اینکه در حال حاضر سهام خیلی از حقیقی‌های گنده (خیلی گنده) و حقوقی‌ها را خریده (و آنها عملا نیامده‌اند سریع دوباره پول‌هایشان را سهام کنند. یا حتی اصلا دیگر پول خارج کرده را نیاورده‌اند به بازار) اکنون دارد سود می‌کند! یعنی اکنون سود اصلی را دارد خود اکبرآقا می‌کند! خنده‌دار است ولی درست است.
                        ۲- چرا می‌گویم اکنون و در حال حاضر؟ چون این سر بالایی بالاخره یک سرپایینی‌ای هم دارد. نمی‌گویم اینجا، یا یک سال آینده، ولی بالاخره سر پایینی دارد و نمی‌گویم این افت تنها به صورت افت معمولی خواهد بود یا به صورت رکود و افت نسبت به بازارهای دیگر تنها این را یادآور می‌شوم که بالاخره یک سراشیبی‌ای هم هست. و دیگر اینکه آن اکبر آقایی که آخر از همه می‌آید (بنا به قانون جبری) بیشترین پول را هم با خودش می‌آورد. و در کل اکبر آقا می‌بیند سودش با زیانش سر به سر شده رفته! و سود اصلی را همین گنده‌های بازار می‌برند که اکنون دارند تو دهنی می‌خورند از اکبر آقا! نمی‌دانم مطلبم را توانستم برسانم؟ یا نه؟ نکته‌اش دو تا بود: ۱- این بالا رفتن یک قله‌ای دارد و ۲-هر چقدر بالاتر می‌رویم حجم بیشتر می‌شود به خصوص پولی که اکبر آقا می‌آورد. هر دو هم قانون جبری بورس هستند. به عبارت دیگر: این قانون بورس است که اکبر آقا باید زیان کند. در برابر گنده‌های بازار (دقیقا مانند قمارباز و صاحب قمارخانه... که در نهایت هر جور حساب شود قانون قمارخانه این است که قمارخانه یک برنده دارد: صاحب قمارخانه).
                        ۳- یکی از مسائلی که در مورد نبض بازار روزهای آینده (روند بازار) بیشتر باید به آن توجه کنیم مسئله‌ی غیرفعال سازی کدهایی است که سجامی نشده‌اند. نمی‌دانم چقدر هستند این کدها ولی بد نیست ۲۵ مهر ماه را به عنوان یک تاریخ حساس که ممکن است مانند این بازی بازار پایه مشکل‌ساز شود در گوشه‌ی خاطرمان داشته باشیم.
                        «محمد حسین» هستم.

نظر

• نوام چامسکی
                          عضو فعال
                          • Apr 2014
                          • 3369

مرحله چهارم کاهش تعهدات برجامی ایران

برای میان مدت بازار اهمیت داره

http://forums.boursy.com/showthread.php?t=2936

نظر

• Mehdi1400
                            ستاره دار(19)
                            • Jul 2013
                            • 2938

در اصل توسط mhjboursy پست شده است View Post
                            فوق‌العاده و عالی بود. ممنون.
                            کاش می‌شد همین را مبسوط و با مثال‌های زیاد (یواش یواش) آموزش می‌دادید.
                            (یاد فبیرا افتادم و گفتگویی (گفتگو که نه... گفتگوهایی) که درباره‌اش داشتیم... من اگر اشتباه نکنم دقیقا (مانند همیشه) در کف خریدم و روزی اندک خودم را مانند همیشه برداشتم و آمدم بیرون. همان آغاز کار... و شما گویا در آن ماندید و از آن کیمیا ساختید.
                            درود بر محمدحسین عزیز /:.Heart.:/
                            ارادت برادر
                            خیلی خوش آمدی@};-
                            منور فرمودید/:.rolleyessmileyani

آموزش که خود بازار داره میده. کافیه اهل جستجو باشی
                            کمی از انچه گذشته و آنچه در پیش است را در جدول زیر آوردم
                            امیدوارم مفید باشد.
                            در ضمن هنوز نبض اصلی بازار در افزایش سرمایه میزند. B-)
                            یعنی اگر سهمی میخواهید که قدرت 10 برابر شدن در بازه یک تا دو ساله داشته باشه بهتره در همین حوالی جستجو کنید.

پ ب: در تلگرام و حتی سایت همساده وقتی عکسی را در کلیپ برد میبرید تنها کافیست پیست کنید تا عکس منتقل شود. این ویژگی میتونه بارگزار عکس‌ها را برای کاربران راحت تر کرده و بازده را افزایش دهد.
                            آخرین ویرایش توسط Mehdi1400؛ 2019/10/05, 08:47.

نظر

• mhjboursy
                              ستاره‌دار (۱۳)
                              • Jul 2013
                              • 18270

سلام.
                              بازار فردا باز دارد یک مقدار منفی می‌شود.
                              بازی‌اش گرفته. یک روز مثبت یک روز منفی.
                              «محمد حسین» هستم.

نظر

• mhjboursy
                                ستاره‌دار (۱۳)
                                • Jul 2013
                                • 18270

خوب... خدا را شکر یک مقدار زهر بازار فردا همین امروز گرفته شد... نگذاشتند آن الگویی که چند بار تکرار شده و در ذهنمان ثبت شده دوباره تکرار شود...
                                در جاهایی مثلا قیمت از مثبت پنج که آمده بود روی منفی یک، دوباره برگشت روی صفر یا مثبت یک یا حتی مثبت دو درصد...
                                این حالت بازار فردا ساعت ۹ را مثبت نمی‌کند ولی احتمال اینکه همین فردا بازار ساعت ۱۰:۳۰ - ۱۱:۰۰ یک چرخش رو به بالا داشته باشد و بتواند دوباره جمع کند خودش را هست.
                                احتمالا شاخص فردا از یک درصد منفی پایین‌تر نیاید. گمان کنم احتمال قوی این است که صفر (یر به یر) بشویم یا حتی یک مقدار مثبت هم داشته باشیم.
                                =====================
                                خیلی بازار پر تنشی (Stress) شده.
                                اعصاب از آدم خرد می‌کند. (اعصاب نه بابت زیان کردن بلکه بابت پردازش مغزی و تلاش برای تصمیم‌گیری درست).

البته... احتمال اینکه دوباره اینجا مانند هفت هفت نود و هفت بشویم و یک کاری کنند که سهامداران (یعنی کسانی که در کوتاه مدت نفروخته‌اند) در صف فروش گیر کنند و نتوانند بفروشند کم است...
                                تا زمانی که اکبر آقا ها دارند به بازار تزریق می‌شوند و ورودی‌شان قطع نشده و مسئله‌ی خاصی پیش نیامده بعید است افت خونین آن‌چنانی داشته باشیم که صف فروش‌های قفل شده ایجاد شود و کسی نتواند خارج شود...
                                این خیلی خیال آدم را آسوده می‌کند.
                                =====================
                                برنده‌ی اصلی این روزها نوسان‌گیران هستند.
                                بازنده‌ی اصلی این روزها هم باز نوسان‌گیران هستند. !!!

یک جور نوسان‌گیری خاص خودش را می‌طلبد این روزها. نه در کف کوتاه مدت خرید کردن به درد می‌خورد و نه در میانه‌ی روند کوتاه مدت خرید کردن.
                                از آن سو اگر میان‌مدت کاری باشی که به خاطر ذات این روزهای بازار تصمیم گرفته باشی خروجت را «کوتاه مدت» بکنی باز مشکل داری. با این بازی‌ها کاری می‌کنند که پیاده شوی. در صورتی که بازار بعد از پیاده شدن تو باز همین‌جور کج‌دار و مریز بالا می‌رود.
                                میان‌مدت‌کاری باشی که خروجت هم میان‌مدت است باز خطر افت بازار هست.
                                اصلا وضعی شده...

نمادهای بزرگ و بنیادی هم که بالا نمی‌روند... فقط در جا می‌زنند. مثل این است که پولت را به ریال نگه داشته‌ای. سهامی نخریده‌ای.

یکی از دوستان نام این بازار را گذاشته بود: بازار قر دار.

به قول علما
                                و فضلا و ادبا:
                                قر تو کمرم فراوونه نمیدونم کجا بریزم؟ همین‌جا همین‌جا!
                                https://keomusic.com/mahasti-to-beza...-beraghsam.keo
                                «محمد حسین» هستم.

نظر

در حال کار...
                                X