در اصل توسط محمد طا ها پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Postجناب آقای طاها اگر شماره تلفن دفتر را داری لطف کن بذار تا تماس بگیریم . ممنون
نظر
-
در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Postبا سلام معاون وزیر به شماره 64492797جناب اقای فیروز آبادی مشکل از شرکت و صدر تامین میباشد با شرکت که صحبت میکنی مهم مهم نیست میشنوی مدیریت تامین وشرکت باید احساس مسولیت کنند شاخص وارزش بازار بعصی از سهمامها به عرش رسیده بابا صدرا صف خریده ولی باهنر 00000مشکل از عوامل فوق است کوتاه نیایدتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
بنظرم من اصلا لازم نیست جای یا به کسی زنگ بزنید........................................فقط بهتون میخندن..........البته تو دلشون..............................بورس =نوسان=سود بیشمار =البته کسانیکه بتونن موج سواری کنن................................ولی خیلی ها نمیتونن موج سواریکنن .................فقط صبر....................رشد سهم از این به بعد تازه شروع میشه 10 روز دندون رو جیگر بزاریم ...............همچی حله.امروز اگر اشتباه نکنم حقوقی حسابی کد به کد شخصی کرده این سهم را...............یا یک سهم تپل با حالتر پیداکرده وخریده.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط faramarz پست شده است View Postدوستان گزارش 6ماه چطور پیش بینی میکنن؟تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postبنظرم من اصلا لازم نیست جای یا به کسی زنگ بزنید........................................فقط بهتون میخندن..........البته تو دلشون..............................بورس =نوسان=سود بیشمار =البته کسانیکه بتونن موج سواری کنن................................ولی خیلی ها نمیتونن موج سواریکنن .................فقط صبر....................رشد سهم از این به بعد تازه شروع میشه 10 روز دندون رو جیگر بزاریم ...............همچی حله.امروز اگر اشتباه نکنم حقوقی حسابی کد به کد شخصی کرده این سهم را...............یا یک سهم تپل با حالتر پیداکرده وخریده.
نظر
-
در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Postعزیز دل موج سواری ونوسان گیری به نوسان گیران ربط داره بحث مااین است که شرکت در انجام وظایف ذاتی خود کوتاهی میکند ایا بهره برداری از خط تولید لوله مسی را چند سال است به گردن تحریم می اندازند شما ببینید حساس ترین دستگاهها در یکسال گذشته که اوج تحریم بوده توسط وزارت ****که 100درصد مراحل خرید آن دولتی بوده به کشور وارد ونصب شده اقای محترم نزدیک دو سال است شرکت فقط منتطر تحویل دستگاههای نصب شده از جانب نصاب هستند (بحث گارانتی )اقا چقدراتلاف وقت بحث های دیگه تو شرکت جاش اینجا نیست اگه این مسولیت پذیری وجود داشت و فاند واقعی سهم در عملکرد عملیاتی شرکت نشان داده میشد سفته بازان در قیمت های بالاتر خود نمایی میکردندآخرین ویرایش توسط ali30؛ 2013/10/14, 12:58.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر