مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • mehdi9990
    عضو عادی
    • Jul 2011
    • 150

در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Post
    سلام دوستان وسهامداران باهنر متاسفانه در شادی رشد بازار علیرغم شایستگی شرکت سهیم نیستیم یکی از فاکتورهای ارزیابی مدیران عالی شرکت تمهیدات حمایت از ارزندگی ودفاع از سرمایه سهامداران میباشد صدر تامین مغفول از موضوع میباشد پیشنهاد میگردد بادفتر اقای ربیعی مقام وزارت تماس گرفته وبیخیالی موجود در صدر تامین وشرکت باهنر را گوشزد نمایید شنیدم دفتر اقای ربیعی موضوع را به جد پیگیری میکنند (یادتان نرود)
    جناب آقای طاها اگر شماره تلفن دفتر را داری لطف کن بذار تا تماس بگیریم . ممنون

نظر

• eslami
      عضو فعال
      • Apr 2012
      • 789

فباهنر از نمای نزدیک!!!

هر جور نگاه میکنم...............به این نتیجه میرسم که رالی این سهم هم باید شروع بشه!!!

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

از بودن در اقلیت لذت ببرید ؛ وقتی در جهت درست معامله کرده باشید اغلب افراد با شما موافق نخواهند بود (جان مورفی )
        تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
          عضو فعال
          • Aug 2013
          • 1940

بسلامتی فباهنر هم صف فروش شد

نظر

• محمد طا ها
            عضو عادی
            • Jul 2013
            • 91

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
            جناب آقای طاها اگر شماره تلفن دفتر را داری لطف کن بذار تا تماس بگیریم . ممنون
            با سلام معاون وزیر به شماره 64492797جناب اقای فیروز آبادی مشکل از شرکت و صدر تامین میباشد با شرکت که صحبت میکنی مهم مهم نیست میشنوی مدیریت تامین وشرکت باید احساس مسولیت کنند شاخص وارزش بازار بعصی از سهمامها به عرش رسیده بابا صدرا صف خریده ولی باهنر 00000مشکل از عوامل فوق است کوتاه نیاید

نظر

• faramarz
              عضو جدید
              • Aug 2013
              • 11

دوستان گزارش 6ماه چطور پیش بینی میکنن؟

نظر

• ali30
                عضو فعال
                • Aug 2013
                • 1940

با سلام معاون وزیر به شماره 64492797جناب اقای فیروز آبادی مشکل از شرکت و صدر تامین میباشد با شرکت که صحبت میکنی مهم مهم نیست میشنوی مدیریت تامین وشرکت باید احساس مسولیت کنند شاخص وارزش بازار بعصی از سهمامها به عرش رسیده بابا صدرا صف خریده ولی باهنر 00000مشکل از عوامل فوق است کوتاه نیاید
                کمی دیگر صبر مشکل صبا شبا همگی حل میشه با خبر های خوب سهم.....................................اندکی صبر سحر نزدیک است................نوسان در ذات بازار است.............................فقط امروز و اول وقط فردا بخرین ........اونایکه نقد هستن ..................کف سهم ...............................کف سهم است.....................بابا با چه زبونی بگم

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

بنظرم من اصلا لازم نیست جای یا به کسی زنگ بزنید........................................فقط بهتون میخندن..........البته تو دلشون..............................بورس =نوسان=سود بیشمار =البته کسانیکه بتونن موج سواری کنن................................ولی خیلی ها نمیتونن موج سواریکنن .................فقط صبر....................رشد سهم از این به بعد تازه شروع میشه 10 روز دندون رو جیگر بزاریم ...............همچی حله.امروز اگر اشتباه نکنم حقوقی حسابی کد به کد شخصی کرده این سهم را...............یا یک سهم تپل با حالتر پیداکرده وخریده.

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • Aug 2013
                    • 1940

در اصل توسط faramarz پست شده است View Post
                    دوستان گزارش 6ماه چطور پیش بینی میکنن؟
                    سلام ودرود...............دوست جدید 6 ماه توپ توپ میباشد..............فردا خرید در منفی 270 کمی پاینتر یا بالاتر گزینه بدون ریسک میباشد.........................سهم برگشت خواهد کرد................. سهم در حال ساخت سروشانه کف ....و قیمت در شانه راست میباشد منفی فردا دوستان که نقد هستن از دست ندن ......اول وقط فقط هدف 395 تومان

نظر

• محمد طا ها
                      عضو عادی
                      • Jul 2013
                      • 91

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                      بنظرم من اصلا لازم نیست جای یا به کسی زنگ بزنید........................................فقط بهتون میخندن..........البته تو دلشون..............................بورس =نوسان=سود بیشمار =البته کسانیکه بتونن موج سواری کنن................................ولی خیلی ها نمیتونن موج سواریکنن .................فقط صبر....................رشد سهم از این به بعد تازه شروع میشه 10 روز دندون رو جیگر بزاریم ...............همچی حله.امروز اگر اشتباه نکنم حقوقی حسابی کد به کد شخصی کرده این سهم را...............یا یک سهم تپل با حالتر پیداکرده وخریده.
                      عزیز دل موج سواری ونوسان گیری به نوسان گیران ربط داره بحث مااین است که شرکت در انجام وظایف ذاتی خود کوتاهی میکند ایا بهره برداری از خط تولید لوله مسی را چند سال است به گردن تحریم می اندازند شما ببینید حساس ترین دستگاهها در یکسال گذشته که اوج تحریم بوده توسط وزارت ****که 100درصد مراحل خرید آن دولتی بوده به کشور وارد ونصب شده اقای محترم نزدیک دو سال است شرکت فقط منتطر تحویل دستگاههای نصب شده از جانب نصاب هستند (بحث گارانتی )اقا چقدراتلاف وقت بحث های دیگه تو شرکت جاش اینجا نیست اگه این مسولیت پذیری وجود داشت و فاند واقعی سهم در عملکرد عملیاتی شرکت نشان داده میشد سفته بازان در قیمت های بالاتر خود نمایی میکردند

نظر

• ali30
                        عضو فعال
                        • Aug 2013
                        • 1940

عزیز دل موج سواری ونوسان گیری به نوسان گیران ربط داره بحث مااین است که شرکت در انجام وظایف ذاتی خود کوتاهی میکند ایا بهره برداری از خط تولید لوله مسی را چند سال است به گردن تحریم می اندازند شما ببینید حساس ترین دستگاهها در یکسال گذشته که اوج تحریم بوده توسط وزارت ****که 100درصد مراحل خرید آن دولتی بوده به کشور وارد ونصب شده اقای محترم نزدیک دو سال است شرکت فقط منتطر تحویل دستگاههای نصب شده از جانب نصاب هستند (بحث گارانتی )اقا چقدراتلاف وقت بحث های دیگه تو شرکت جاش اینجا نیست اگه این مسولیت پذیری وجود داشت و فاند واقعی سهم در عملکرد عملیاتی شرکت نشان داده میشد سفته بازان در قیمت های بالاتر خود نمایی میکردند
                        سلام دوست من خونتو کثیف نکن..............از این قبیل مشکلات در شرکتهای بورسی ما زیاد میباشد............با صروصدای ما هم هیچی درست نمیشود.من فکر میکنم سهم بخاطر بدهی ارزی کمی دستو پاش بسته بود............بحر حال فعلا بااصلاح استاندارد 16 مشکلات کم کم رفع خواهد شود .....................خبر ها در راه است طاها جان
                        آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2013/10/14, 12:58.

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

طاهاجان کجا موندی

نظر

• جعفرزاده
                            عضو فعال
                            • Dec 2010