دوستان عزيز سابقه 3-4 ساله فباهنر نشون ميده که سهم بايد 1392/8/1 گزارش 6 ماهه رو روي کدال بگذاره در 3 -4 سال گذشته چنين بوده و فقط 1 بار در تاريخ 1390/8/2 اطلاعات روي کدال اومده
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
نمودار که رو نقطه حمایتی قرارداره امیدوارم افت بیشتری رو نداشته باشیم، اخرین حد ضرر که خیلیم مهم هس 240 تومنه که بعید بدونم بهش برسه! نمودار رو 290 تومن خیلی پتانسیل برای رشد نشون میداد که جو بازار متاسفانه خیلی روش تاثیر گذاشت، امیدوارم گزارش 6ماهه همونطور که عزیزان رانتامنتال کارمون میگن باشه و استارت خوبی باشه برا سهم ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
دوستان همانطور که می بینید سهم کف کانال رو در 275 شکونده و به سمت پایین در حرکت است که دارای حمایت بسیار محکمی در 240 می باشد . RSI هم امروز حمایتش رو شکونده و بهش نفوذ کرده و این احتمال اصلاح تا 240 رو بیشتر میکنه .
یه حمایت کوچولو حوالی 260 داره که فکر نمیکنم بتونه جلوی اصلاح رو بگیره .....................
این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط مهرتاش مشاهده گفتگو
persis عزیز الان چند وقت که تمام گزارش هایی که میاد دخل سهمو میاره.همه بدن. برای پالایشی و سیمانی ها اینجور شد. امیدوارم این اوضاع بد برای باهنر عزیزم بد نباشه.
نقل قول نوشته شده توسط sina64 مشاهده گفتگو
جناب پرسیس من شنیدم تو این گزارشی که میخواد بده چیز خاصی نمیده نظرتون چیی؟؟
وقتی درخواست و توقعت از سهم بره بالا و چیزی رو ارایه بده که کمتر از توقع تو بوده چیزی بدتر تز تعدیل منفی برای شما می باشد
کاری ندارم به این که تعدیل می دهد یا نه دوستانی که حرف از تعدیل 110% و غیره می زنند بدانند توقع زیاد مثل این ضرب المثل میمونه که سنگ بزرگ نشانه نزدن است
من انتظار تعدیل ندارم ولی انتظار پوشش مناسب در 6 ماهرو دارم تا راه رو برای تعدیل خوب در 9 ماهه هموار کنه
موفق و پیروز باشید
نظر
-
در اصل توسط persis پست شده است View Postنقل قول نوشته شده توسط مهرتاش مشاهده گفتگو
persis عزیز الان چند وقت که تمام گزارش هایی که میاد دخل سهمو میاره.همه بدن. برای پالایشی و سیمانی ها اینجور شد. امیدوارم این اوضاع بد برای باهنر عزیزم بد نباشه.
نقل قول نوشته شده توسط sina64 مشاهده گفتگو
جناب پرسیس من شنیدم تو این گزارشی که میخواد بده چیز خاصی نمیده نظرتون چیی؟؟
وقتی درخواست و توقعت از سهم بره بالا و چیزی رو ارایه بده که کمتر از توقع تو بوده چیزی بدتر تز تعدیل منفی برای شما می باشد
کاری ندارم به این که تعدیل می دهد یا نه دوستانی که حرف از تعدیل 110% و غیره می زنند بدانند توقع زیاد مثل این ضرب المثل میمونه که سنگ بزرگ نشانه نزدن است
من انتظار تعدیل ندارم ولی انتظار پوشش مناسب در 6 ماهرو دارم تا راه رو برای تعدیل خوب در 9 ماهه هموار کنه
موفق و پیروز باشید
نظر
-
خب همونجوری که دیشب گفتم این نقطه حمایتی فعلا جواب دادو سهم از فیبو 61 برگشت و بعید بدونم دیگه پایینتر رو ببینه مگه اینکه جو بازار خیلی خراب بشه، این 303 خیلی قدره امیدوارم این سری ردش کنه که احتمالشم کم نیس، 6ماهه میتونه کاتالیزور خیلی خوبی باشه، ردش کنه پرواز تا 350، اونجا ممکنه مدتی معطل کنه ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
سلام دوستان اینم 6 ماهه بسیار عالی فباهنر..................................http://www.codal.ir/Reports/InterimS...1Y5AWxYA%3d%3dتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
6 ماهه به نسبت پوشش 3 ماهش خیلی بهتر کار کرده
ولی باز نصف سود پیش بینی را پوشش داده
در کل گزارش قابل قبولی داده
کوتاه مدت میتونه تا 300 رشد کنه
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Post6 ماهه به نسبت پوشش 3 ماهش خیلی بهتر کار کرده
ولی باز نصف سود پیش بینی را پوشش داده
در کل گزارش قابل قبولی داده
کوتاه مدت میتونه تا 300 رشد کنهآخرین ویرایش توسط ali30؛ 2013/10/22, 15:48.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
نظر