مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • faramarz
    عضو جدید
    • Aug 2013
    • 11

معاملات مشکوکی داره ...

نظر

• ali30
      عضو فعال
      • Aug 2013
      • 1940

امروز آخرین فرصت برای بز خری.......................................بشتابید
      تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ali30
        عضو فعال
        • Aug 2013
        • 1940

نظر

• vet
          عضو فعال
          • Nov 2011
          • 1504

خوب نمیدونم بگم خدار رو شکر یا بگم حیف شد
          به هر حال تو نمودار های فیبو نشون میداد که به 270 میرسه و امید داشتم بخرم تو اون قیمت ولی اول بازار دیدم دکی رفته اون بالا ها و گفتم د بیااااااااااااااا عقب موندم از سهم و نشد اضافه کنم تا اینکه همین آخر بازاری دیدم داره فرصت رو میده و نزدیک کمترین قیمت گذاشتم برای خرید
          اگه فردا هم فرصت بده که خیلی بعید میدونم ،میخرم و فک کنم دیگه کم کم باید منتظر باشیم ببینیم چی میشه
          توکل به خدا که بریم بالا هر چند نمودارش امروز خیلی خوب نبود و خوشگل از آب در نیومد ولی باید منتظر ی خبر کوچولو تو سهم باشیم تا بلکه بتونه تحول بده
          که به همین امید اضافه کردم
          پر سود باشید
          آخرین ویرایش توسط vet؛ 2013/10/19, 12:23.
          فواره چون بلند شود سرنگون شود

نظر

• hamid888
            عضو فعال
            • Oct 2013
            • 1207

امروز با قیمت 277 تومان به شما پیوستم
            هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند

نظر

• ali30
              عضو فعال
              • Aug 2013
              • 1940

در اصل توسط hamid888 پست شده است View Post
              امروز با قیمت 277 تومان به شما پیوستم
              از امروز به امید خدا فقط بری تو سود .......................انشاالله................... ....پرسود باشید

نظر

• محمد طا ها
                عضو عادی
                • Jul 2013
                • 91

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                خوب یک چیزی لابود من میدونم که ..............................................امید وارباش تا رستگار شوی
                انشاله مدیر عامل شرکت شوید یا حداقل میر عامل هلدینگ صدر تامین

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

در اصل توسط محمد طا ها پست شده است View Post
                  انشاله مدیر عامل شرکت شوید یا حداقل میر عامل هلدینگ صدر تامین
                  سلام شما مدیر عامل ومن معاون شما .........................داداش انشاالله

نظر

• محمد طا ها
                    عضو عادی
                    • Jul 2013
                    • 91

سلام شما مدیر عامل ومن معاون شما .........................داداش انشاالله
                    با سلام مجدد پس اگه قول بدی که گزارش شش ماهه خوب باشه این اتفاق چند روز آینده اتفاق خواهد /:.grlim:./

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

نوشته شده توسط asgar2
                      دوستان منم حدود 17.5 درصد سبدم را اين سهم تشكيل ميده و الانم باهاش تو ضضرم و قصد ندارم با ضرر حداقل ازش خارج بشم ولي بدون تعصب بايد بگم سهم خوبي نيست ...شما نگاه كنيد همه گروهها رشد كردن ...امروز هم كه خودرو و بانك راه افتاد ...اما اين چي؟؟؟؟؟؟؟در كل بدرد نخوره
                      سلام دوستان عزیز سهم های کوچک و این چنینی معمولا درمقایسه با لیدر گروه بنظر من دیر راه میوفته ولی اساسی بالا میره مثل بقیه هم گروهاش کند حرکت نمیکنند........................پیش نهاد من فقط صبر است................از فردا انشاالله حرکت مثبت سهم آغاز میشود........در ضمن این قبیل سهمها با بنیاد که از رشد جا میمونن حالا به هر دلیل....................یک دفعه با تعدیل سنگین از همه سهم های گروه(لیدر) جلو میزنند .....وعقب افتادگی را جبرا میکنند....پر سود باشید

نظر

• محمد طا ها
                        عضو عادی
                        • Jul 2013
                        • 91

با سلام دوست عزیز باهنر برای سال جاری چقدر سودپیش بینی کرده ممنون

نظر

• ali30
                          عضو فعال
                          • Aug 2013
                          • 1940

دیدگاه وارن بافت در مورد صبر

نظر وارن بافت در مورد صبر این است: «فرقی نمی کند چقدر تلاش و استعداد وسط گذاشته باشی، بعضی چیزها فقط زمان می خواهند. نمی شود که با باردار کردن 9 زن، 1 ماهه بچه تولید کرد!»

این جمله توی بورس کاربرد بسیار زیادی داره و باید بهش توجه بسیاری کرد

نظر

• hamid888
                            عضو فعال
                            • Oct 2013
                            • 1207

امروز در قیمت 267 تومان صف فروش شد اما نگهش میداریم به امید پرواز فباهنر..../.:blinksmiley.:/

نظر

• محمد طا ها
                              عضو عادی
                              • Jul 2013
                              • 91

دیدگاه وارن بافت در مورد صبر

نظر وارن بافت در مورد صبر این است: «فرقی نمی کند چقدر تلاش و استعداد وسط گذاشته باشی، بعضی چیزها فقط زمان می خواهند. نمی شود که با باردار کردن 9 زن، 1 ماهه بچه تولید کرد!»

این جمله توی بورس کاربرد بسیار زیادی داره و باید بهش توجه بسیاری کرد
                              سلام بر شما بزرگوار صبور لطفا با این شماره تماس بگیرید09121889024

نظر

• hamid888
                                عضو فعال
                                • Oct 2013
                                • 1207

حال مس وخیم تر می شود

بانک مشهور بارکلیز کپیتال در جدیدترین گزارش خود از وضعیت بازار مس پیش بینی کرد که مازاد عرضه این محصول در سال آیند میلادی به 272 هزار تن خواهد رسید که این به معنای سه برابر شدن مازاد عرضه نسبت به سال جاری می باشد.
                                بر طبق این گزارش با وجود ایجاد مازاد عرضه در بازار مس،تولیدکنندگان بزرگ این محصول همچون کودلکو و فریپورت مک موران ، افزایش تولید برای سال آینده را در دستور کار خود قرار داده اند.
                                شایان ذکر است که بانک بارکلیز در گزارش خود علاوه بر پیش بین افزایش مازاد عرضه در بازار مس، از افت این مازاد در بازار آلومنیوم، روی و نیکل در سال 2014 بر داده است.
                                بنا بر گزراش نمابورس گروه مطلاعات بین المللی مس نیز پیش تر از ایجاد مازاد عرضه ای بیشتر از 250 هزار تن در بازار مس برای سال آینده خبر داده بود.
                                بر این اساس موسسه بلومبرگ نیز در گزارشی با نظرخواهی از تحلیلگران ارشد بازار فلزات اساسی پیش بینی کرده است که متوسط قیمت مس در سال آینده میلادی به 6450 دلار در هر تن برسد. ذکر این نکته ضروری است که هم اکنون قیمت این محصول در سطوح 7100 تا 7200 دلار در هر تن در نوسان است.
                                در این میان موسسه مالی سوشیت جنرال نیز در گزارشی اعلام کرده که میزان مازاد عرضه مس در حال حاضر در سطحی است که می تواند فشار قابل ملاحظه ای را در جهت کاهش قیمت بر بازار این محصول پدید آورد و با توجه به چشم انداز نه چندان مناسب تقاضا برای مس، در صورت افزایش مازاد عرضه باید منتظر سقوط قابل ملاحظه قیمت در این بازار بود.
                                گفتنی است که موسسه مالی مک کوایری نیز در گزارشی اعلام کرده که نمی توان با وجود مازاد عرضه موجود در بازار مس منتظر کاهش تولید از جانب تولیدکنندگان این محصول بود چرا که حتی با در نظر گرفتن قیمت 6600 دلار برای هر تن مس نیز شرکت های تولید کننده در نقطه سربه سر قرار خواهند گرفت و تنها در صورت سقوط قیمت به زیر این سطح باید منتظر کاهش تولید بود.

نظر

در حال کار...
                                X