مس شهيدباهنر ( فباهنر )

جمع کردن
X

• زمان
  • نمایش
پاک کردن همه
پست‌های جدید
  • جواد 9998
    عضو عادی
    • تیر ۱۳۹۲
    • ۱۰۵

در اصل توسط mahmood۵۷ پست شده است مشاهده پست
    فردا بفروش به خودم.....خوش اومدی
    کسی که هنوز نمیتونه صورت های مالی رو تحلیل کنه همون بهتر که فردا باهنر رو روی ۳۰۰ بده بره خونش

عرض کردم یکی دو روز دیگه تحلیل صورت های مالی شو میزارم تو همین تاپیک . همونطور که جناب شریعت و جناب مصری پور ماهها پیش تو همین تاپیک گذاشتن.
    منتهی زمانی میزارم تحلیل رو که امثال شما از ترس فروخته باشی....:D
    من ۲۹۰ چند ماه پیش خریدم باور کن خواب سرمایه که هیچی شد فقط پول کارمزد من در بی اید میفروشم از طرفی امروز هم کمی خریدم و الان از این سهم بدرد نخور زود خارج میشوم یعنی ممکن است ۳۰۰ تومن بخرند ؟
    من شیرینی میدم اگر از این سهم بتونم فرار کنم . فقط حقه و کلک است .

نظر

• vdtjn
      كاربر فعال
      • بهمن ۱۳۹۰
      • ۱۵۱

جواد جون اونقدر تو این بازار تجربه کسب کردم که بفهمم هدف شما چیه .همینجا بهت میگم خیلی باید شانس بیاری بتونی نوسان بگیری.
      بعید میدونم بتونی سهمتو پایین تر سر جاش بزاری .مثل روز روشنه شما سهمتو فروختی وگرنه اگه ترسیده بودی واقعا جو ایجاد نمیکردی که بتونی خارج بشی .اما همینقدر بهت بگم که کسی که سهمو اینطوری تا اینجا میخرید قطعا اطلاعاتش از شما برای گزارش بیشتره و میدونه داره چیکار میکنه .انچنان رنج به بالا بشه که مات و مبهوت بمونی.
      البته این تصور منه راستی شیرینیت اماده باشه:D

نظر

• vdtjn
        كاربر فعال
        • بهمن ۱۳۹۰
        • ۱۵۱

اما در مورد گزارش باهنر
        هر فرد مبتدی این گزارش رو با سال قبل مقایسه کنه و میزان فروش سال قبل رو با امسال بسنجه و ببینه سال قبل چقدر ساخته و اون سود کجا رفته و بعد قرار شد اون سود رو که مربوط به استاندارد حسابرسی بود چیکارش کنن فورا متوجه میشه حد اقل سود امسال باهنر ۱۲۰ تومنه .
        ی نگاه به قیمت خرید کاتدش بنداز اصلا ببین امسال چنین قیمتی بوده ؟ ببین چقدر از اینجا تعدیل میده
        راستی باهنر سال قبل ۹۰ درصد سودشو کی اعلام کرد ؟یادتون هست ؟
        اقا جواد میگن سهم همش حقه و کلکه .راستی خریدار چرا امروز خالی نکرد تا فرار کنه و سهمو بندازه به ملت ؟
        تا کی میخواید اینهمه ساده به مسائل نگاه کنید .ونفت درس عبرتی بشه برای همه .امیدوارم کمی حرفه ای تر عمل کنیم تا بتونیم سودهایی روکه حرفه ایها کسب میکنن ما هم کسب کنیم
        یا حق

نظر

• vdtjn
          كاربر فعال
          • بهمن ۱۳۹۰
          • ۱۵۱

بد نیست ی نگاه به گزارش مالی و پیش بینی ۶ ماهه و پوشش سهم مپنا بندازیم .به نظر نمیاد گزارش خوبی باشه .
          وضعیت الان سهم چگونه هست ؟پس چرا سهم با این گزارش صف خریده ؟جواد جان شما میتونی تفسیر کنی؟

نظر

• persis
            عضو عادی
            • فروردین ۱۳۹۲
            • ۱۰۲

در اصل توسط matin۶۲ پست شده است مشاهده پست
            الان اومد و با ۲۴۰ ریال بدون تغییر فردا صف فروش می شود متاسفانه مدیران مالی و اقتصادی این سهم نادرند متاسفم براشون. این سهم فقط در ۱۲ ماهه جای برای پنخان کردن سهم ندارد حدود آخر فرودین و اوایل اردیبهشت بخرید تا ۷۰۰ می رود.
            گزارشش بسیار عالی بود.
            شما مو ببنید وما پیچش مو....
            نکات مهم گزارش وپیوست اون رو یکی دو روز دیگه میام خدمتتون میگم.....
            هر کس هم دوست داره به قول اون دوستمون فروردین بخره.... تومان وخرداد بفروشه۷۰۰ تومان:))
            در اصل توسط vdtjn پست شده است مشاهده پست
            بد نیست ی نگاه به گزارش مالی و پیش بینی ۶ ماهه و پوشش سهم مپنا بندازیم .به نظر نمیاد گزارش خوبی باشه .
            وضعیت الان سهم چگونه هست ؟پس چرا سهم با این گزارش صف خریده ؟جواد جان شما میتونی تفسیر کنی؟

این چند پست را همینجوری انتخاب کردم گلچین باشه از بحث ها واقعا ما تو این بازاریم؟؟؟؟
            یک پستی هم بود دوستی گفت تعدیل نداده پس خوب نیست؟؟؟؟؟؟ وای بر من وای بر سهامداران و بورسی های ما!!!!!!!!! شما چطوری میخرید؟؟؟؟؟ کمی تفکر کنید بخدا جای دوری نمیره

اینو بگم کار اصلی من تکنیکاله و اگر دید من اشتباه بوده پوزش ..... ولی من این چنین می بینم

شاید اشتباه باشه ولی جالبه بر اساس تحلیل گزارش های ۶ ماهه ارسال شده از شرکت چنین چیزی دیده میشه؟؟؟

روند ۴ ساله شرکت

از ۲۴۰ با سهم هستم و فعلا نمیرم بیرون خریدار داره روی ۳۰۰ اقا هرکی ناراضیه فردا بده بازار فردا گله نکنه پایین اومد باز و.............

شاد باشید هرچند فردا بازی متفاوته /:.coolsmiley۰۲:./

نظر

• salmasi
              عضو عادی
              • تیر ۱۳۹۲
              • ۶۳

يه نگاه به خريد گروهي امروز بندازيد متوجه ميشيد سهم چقدر ارزش داره
              مطمئن باشيد اون خريدار گروهي كه امروز حمايت كرد از سهم زودتر از من و شما از گزارش خبر داشته
              اگه گزارش مهم بود امروز انقدر حمايت نميكرد كه صف خريد شه

نظر

• persis
                عضو عادی
                • فروردین ۱۳۹۲
                • ۱۰۲

دوستان عزيز در نوع خريدها دقت کنيد تيمي سنگين خريدار سهم هست که بالاي ۱% نميايد يکي از اين افراد از دوستان من هست که ميخواهند سهم را جمع کنند و تعدادشم را نميدانم ولي خريدار سنگين هستند

و نکته ديگر اخبارها هميشه قبل از اينکه به ما برسد به دانه درشتها ميرسد خريد امروز را ببينيد؟؟؟
                خريد حقيقي ۴.۶ m ۹۷.۸
                %
                خريد حقوقي ۱۰۰,۰۰۰ ۲.۱
                %
                خريد گروهي ۰ ۰
                %

فروش حقيقي ۴.۶ m ۹۷.۸
                %
                فروش حقوقي ۱۰۰,۰۰۰ ۲.۱
                %

خريدار ۱۱۴ فروشنده ۳۴۸
                حقيقي ۱۱۲ ۳۴۷
                حقوقي ۲ ۱
                گروهي

اين ها نشانه چيست؟؟؟ حرکت منفي و خالي کردن سهم؟؟

نظر

• مهاجر98
                  عضو عادی
                  • اردیبهشت ۱۳۹۲
                  • ۳۵

امروز منتظر حجم بالايي از معاملات هستم

نظر

• ali30
                    عضو فعال
                    • مرداد ۱۳۹۲
                    • ۱۹۴۰

سلام ودرود............................تعدیل سهم همانطور که در فایل پیوست آمده....گذاشتن برای برج ۱۱ امسال.......پرسود باشید
                    تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• ALEN
                      عضو فعال
                      • خرداد ۱۳۹۲
                      • ۷۴۶

مبارک سهامداران خیلی خیلی صبورش

نظر

• پایتخت
                        عضو عادی
                        • تیر ۱۳۹۲
                        • ۹۱

خوب دوستان تحلیگر گزارش ۶ ماه که از بد بودن گزارش نالان و معتقد به صف فروش بودند امیدوارم فروخته باشند تا درس عبرتی شود .....................................

نظر

• mahmood57
                          عضو عادی
                          • دی ۱۳۸۹
                          • ۵۶

فردا بفروش به خودم.....خوش اومدی
                          کسی که هنوز نمیتونه صورت های مالی رو تحلیل کنه همون بهتر که فردا باهنر رو روی ۳۰۰ بده بره خونش

عرض کردم یکی دو روز دیگه تحلیل صورت های مالی شو میزارم تو همین تاپیک . همونطور که جناب شریعت و جناب مصری پور ماهها پیش تو همین تاپیک گذاشتن.
                          منتهی زمانی میزارم تحلیل رو که امثال شما از ترس فروخته باشی....:D
                          امیدوارم سهم تو فروخته باشی امروز به صف خرید. هنوز هم میتونی بفروشی

نظر

• mahmood57
                            عضو عادی
                            • دی ۱۳۸۹
                            • ۵۶

این فعلا بیاد بالا تا بعدا .....
                            باز هم لازمه بالا باشه تا خدمتتون عرض کنم
                            اخه چقدر بالا باشه. خب بگو چه خبر شده سهامدار ...میلیونی باهنر..:D

نظر

• امیران
                              عضو عادی
                              • دی ۱۳۹۱
                              • ۲۴۲

در اصل توسط جواد ۹۹۹۸ پست شده است مشاهده پست
                              من ۲۹۰ چند ماه پیش خریدم باور کن خواب سرمایه که هیچی شد فقط پول کارمزد من در بی اید میفروشم از طرفی امروز هم کمی خریدم و الان از این سهم بدرد نخور زود خارج میشوم یعنی ممکن است ۳۰۰ تومن بخرند ؟
                              من شیرینی میدم اگر از این سهم بتونم فرار کنم . فقط حقه و کلک است .
                              داداش اگه تونستی فرار کنی ما منتظر شیرینیت هستیما...

من این سهمو ۶۰۰ میفروشم و شیرینی هم نمیدم چون مفت فروختم...

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • مرداد ۱۳۹۲
                                • ۱۹۴۰

در اصل توسط امیران پست شده است مشاهده پست
                                داداش اگه تونستی فرار کنی ما منتظر شیرینیت هستیما...

من این سهمو ۶۰۰ میفروشم و شیرینی هم نمیدم چون مفت فروختم...

سلام و درود ...............من این سهم را ۶۵۰ تا۶۸۰ میفروشم..........................دوستان مشهدآمدن شیرینی هم میدم............اوکی...................پرسود باشید
                                تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

در حال کار...