در اصل توسط محمد طا ها پست شده است
View Post
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
در ابتدا بگم فاندي نيستم ولي ديد شخصي من اينه
پيش بيني 89 6 ماهه 152 (-21.2%)پوشش 57 (37.5%) 9 ماهه 156(2.6%) و پوشش 108(69.2%)
پيش بيني 90 6 ماهه 118 (9.2%)پوشش 96 (58.4%) 9 ماهه 129(9.3%) و پوشش 95(73.6%)
پيش بيني 91 6 ماهه 133 پوشش 55 (41%) 9 ماهه 135(1.3%) و پوشش 97(71.8%)
در سال 91 نيز سهم 317 ريال ساخته است؟؟؟؟
پيش بيني 92 6 ماهه 240 پوشش 123 (51.2 %) 9 ماهه ؟؟؟(؟؟؟؟%) و پوشش ؟؟؟؟(؟؟؟؟%)
در ادامه سهم سود انباشه به ميزان 171.621 دارد 194%
افزايش ميزان سود عملياتي 170.921 20%
و مشکل مهم سهم افزايش هزينه ها به ميزان 9.380 296% مي باشد که سهم خط قبلي نسبت به گزارش 6 ماه سال قبل مي باشد
ارزش سهم را چيزي حدود 700-1000 مي دانم تا پايان سال مالي
نظر
-
تعیین تکلیف اصلاح استاندار شماره 16 حسابداری شرکتها پس از ابلاغ اکبر سهیلیپور در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، با اشاره به اینکه در سال 1391 نرخ ارز با نوسانات متعدد و بعضا غیرقابل انتظاری مواجه شد، اظهار داشت: افزایش نرخ ارز بر وضعیت واحدهای تجاری آثار گوناگونی داشت؛ از نظر گزارشگری مالی نحوه برخورد با تغییرات نرخ ارز در استانداردهای حسابداری به نحو کافی تشریح شده است.
وی ادامه داد: با توجه به ماهیت و گستردگی نوسانات سال 1391، ضرورت بازنگری در بخشی از استاندارد حسابداری یاد شده ضرورت یافت که پس از انجام بررسیهای لازم و دریافت نظرات کارشناسان با صلاحیت، این تغییرات در مجمع عمومی سال 1391 سازمان نهایی و در مورد صورتهای مالی که دوره مالی آنها از یکمشهریور ماه 1391 شروع میشود، قابل اجرا شد.
وی نکته مهمی در این رابطه متذکر شد و تأکید کرد: با توجه به زمان ابلاغ، زمان اجرایی شدن این تغییرات بود که به لحاظ انتشار صورتهای مالی سال 1391 برخی از شرکتها و آثار مالی گوناگون که میتواند این امر بر صورتهای مالی سال 1392 واحدهای تجاری مشمول داشته باشد، موضوع از طریق سازمان بورس اوراق بهادار استعلام شد و در کمیته فنی سازمان مورد بررسی قرار گرفت.
وی ادامه داد: پس از بررسی و تجزیه و تحلیل موضوع مقرر شد، تفاوت تسعیر بدهیهای ارزی مربوط به ساخت و تحصیل دارائیهایی که ناشی از تغییرات یاد شده باشد در سال مالی بعد (سال 1392) در صورتهای مالی منعکس و چنانچه سال قبل به حساب هزینه منظور شده بود این امر در سال بعد به عنوان تعدیل سود انباشته اول دوره منظور شود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: ضمنا در خصوص مفهوم اقدامات مصون سازی(الزاماتی در راستای کاهش و یا جبران ریسک ناشی از تغییرات نرخ ارز) نیز ابهاماتی مطرح شده بود که مقرر شد چارچوب مصونسازی ذکر شده در استانداردهای حسابداری مورد استفاده قرار گیرد.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
تو دید میان مدت به فیبوی 50% برخورد کرده و یک برگشت کوچولو رو نشون داد
بدیش اینه که فیبوی 50% خیلی قابل اطمینان نیست
فک میکنم معاملات فردا خیلی مهم باشه و احتمال داره حجم معاملات کم باشه
الان میتونه بهترین حالت برای شروع روند صعودی باشه و به یک خبر خوب نیاز داره که این کار رو راحت تر کنه
اگه بریزه حمایت بعدیش میره برای 236.6 تومان
هر چند سه شنبه گذشته به مقاومت پاسخ داد ولی باید صبر کرد
اونهایی که صبر کردن تا الان و خرید در قیمت بالا داشتن الان سرنوشت رو میتونن عوض کنن
اگه جو غالب بشه و بفروشن و قیمت بریزه میره پایین ولی اگه کسی نباشه که بفروشه شروع رشد رو خواهیم داشت
و فعلا مشکل نوسان گیر ها از سهم هستن که متاسفانه سهام دار عمده(حقوقی) باید وارد عمل بشه که خودش از همه بد تر داره عمل میکنه و سهم رو داره میده
به هر حال میشه گفت این اطلاعات رو که کنار هم بذاریم یک سر در گمی به آدم میده و تصمیم گیری برای حرکت بعدی رو مشکل میکنه
پر سود باشیدفواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
در اصل توسط vet پست شده است View Postتو دید میان مدت به فیبوی 50% برخورد کرده و یک برگشت کوچولو رو نشون داد
بدیش اینه که فیبوی 50% خیلی قابل اطمینان نیست
فک میکنم معاملات فردا خیلی مهم باشه و احتمال داره حجم معاملات کم باشه
الان میتونه بهترین حالت برای شروع روند صعودی باشه و به یک خبر خوب نیاز داره که این کار رو راحت تر کنه
اگه بریزه حمایت بعدیش میره برای 236.6 تومان
هر چند سه شنبه گذشته به مقاومت پاسخ داد ولی باید صبر کرد
اونهایی که صبر کردن تا الان و خرید در قیمت بالا داشتن الان سرنوشت رو میتونن عوض کنن
اگه جو غالب بشه و بفروشن و قیمت بریزه میره پایین ولی اگه کسی نباشه که بفروشه شروع رشد رو خواهیم داشت
و فعلا مشکل نوسان گیر ها از سهم هستن که متاسفانه سهام دار عمده(حقوقی) باید وارد عمل بشه که خودش از همه بد تر داره عمل میکنه و سهم رو داره میده
به هر حال میشه گفت این اطلاعات رو که کنار هم بذاریم یک سر در گمی به آدم میده و تصمیم گیری برای حرکت بعدی رو مشکل میکنه
پر سود باشید
باید تا شروع بازار صبر کنیم ببینیم با چه قیمتی اولین معاله انجام میشه
اگه همین حدودی که الان هست باشه خیلی امید بخشه که حتی صف خرید بشه تا آخر وقت /:.ph34r-smiley.:/فواره چون بلند شود سرنگون شود
نظر
-
ali30 عزیز
قبلا تو تاپیک گفتی احتمالا این سهم برای تعدیل سنگسن مثبت می بنده. پس کی می بنده؟
من شنیدم تا پایان پاییز سهم رشد خوبی خواهد داشت. شما با اخباری که دارین فکر می کنید چفدر می تونه بالا بره؟[FONT="] [/FONT] [COLOR=#1F497D][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="]سهام شركتي رو بخريد كه اگه يه روز بورس تعطيل شد شما نگراني نداشته باشيد. [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="][/FONT][/COLOR]
[RIGHT]
[/RIGHT]
نظر
-
در اصل توسط Bourse for all season پست شده است View Postali30 عزیز
قبلا تو تاپیک گفتی احتمالا این سهم برای تعدیل سنگسن مثبت می بنده. پس کی می بنده؟
من شنیدم تا پایان پاییز سهم رشد خوبی خواهد داشت. شما با اخباری که دارین فکر می کنید چفدر می تونه بالا بره؟
تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده است View Postسلام دوستان..........از دید من سهم تا 500 جای رشد دارد تا اواسط 10 یا92/10/30 ...............چیزیکه تقریبا حتمی است سود 1500 تا 1900 ریالی امسال میباشد...............حالا از آنجایکه شرکت میخواد افزایش سرمایه بده ..............و از نظر تکنیکی هدف مثلث کنج حوالی 500 تا520 میباشد وهمچنین از نظر امواج الیوت سهم در موج 5 از موج 3 بزرگ خودش میباشد.......وهدف موج 5 حدودا 480 تا 580 میباشد.........تقریبا میشه جمع بندی کرد که 500 تومان برای کوتاه مدت کاران زمان خروج از سهم میباشد.........موفق پرسود باشید
با سلام خدمت دوست عزیز
سود 150-190 تومانی رو از کجا به دست آوردی؟ انتظارات بازار سود حدود 100 تومانیه.Trend is Your Friend
نظر
نظر