دوستان عزيز سابقه ۳-۴ ساله فباهنر نشون ميده که سهم بايد ۱۳۹۲/۸/۱ گزارش ۶ ماهه رو روي کدال بگذاره در ۳ -۴ سال گذشته چنين بوده و فقط ۱ بار در تاريخ ۱۳۹۰/۸/۲ اطلاعات روي کدال اومده
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
جمع کردن
X
-
نمودار که رو نقطه حمایتی قرارداره امیدوارم افت بیشتری رو نداشته باشیم، اخرین حد ضرر که خیلیم مهم هس ۲۴۰ تومنه که بعید بدونم بهش برسه! نمودار رو ۲۹۰ تومن خیلی پتانسیل برای رشد نشون میداد که جو بازار متاسفانه خیلی روش تاثیر گذاشت، امیدوارم گزارش ۶ماهه همونطور که عزیزان رانتامنتال کارمون میگن باشه و استارت خوبی باشه برا سهم ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
-
دوستان همانطور که می بینید سهم کف کانال رو در ۲۷۵ شکونده و به سمت پایین در حرکت است که دارای حمایت بسیار محکمی در ۲۴۰ می باشد . RSI هم امروز حمایتش رو شکونده و بهش نفوذ کرده و این احتمال اصلاح تا ۲۴۰ رو بیشتر میکنه .
یه حمایت کوچولو حوالی ۲۶۰ داره که فکر نمیکنم بتونه جلوی اصلاح رو بگیره .....................

این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............
نظر
-
نقل قول نوشته شده توسط مهرتاش مشاهده گفتگو
persis عزیز الان چند وقت که تمام گزارش هایی که میاد دخل سهمو میاره.همه بدن. برای پالایشی و سیمانی ها اینجور شد. امیدوارم این اوضاع بد برای باهنر عزیزم بد نباشه.
نقل قول نوشته شده توسط sina۶۴ مشاهده گفتگو
جناب پرسیس من شنیدم تو این گزارشی که میخواد بده چیز خاصی نمیده نظرتون چیی؟؟
وقتی درخواست و توقعت از سهم بره بالا و چیزی رو ارایه بده که کمتر از توقع تو بوده چیزی بدتر تز تعدیل منفی برای شما می باشد
کاری ندارم به این که تعدیل می دهد یا نه دوستانی که حرف از تعدیل ۱۱۰% و غیره می زنند بدانند توقع زیاد مثل این ضرب المثل میمونه که سنگ بزرگ نشانه نزدن است
من انتظار تعدیل ندارم ولی انتظار پوشش مناسب در ۶ ماهرو دارم تا راه رو برای تعدیل خوب در ۹ ماهه هموار کنه
موفق و پیروز باشید
نظر
-
با سلام ودرود دقیقا درست میگویند اقا این همه سهم تو بازاره زیاده تاپیکو-مپنا -جم -مخابرات بروند انجا نوسان بگیرند گیر دادند به باهنر تا خبری از گزارش سه ماهه وششماهه میشه نمودارها بالا میاد انها که باید بدانند میدانند که گزارشات فصلی باهنر سه ماهه ضعبف شش ماهه متوسط نه ماهه خوب و۱۲ماهه عالی خواهد بود با سرمایه شما بازی نکنند مراقب باشید باشیددر اصل توسط persis پست شده است مشاهده پستنقل قول نوشته شده توسط مهرتاش مشاهده گفتگو
persis عزیز الان چند وقت که تمام گزارش هایی که میاد دخل سهمو میاره.همه بدن. برای پالایشی و سیمانی ها اینجور شد. امیدوارم این اوضاع بد برای باهنر عزیزم بد نباشه.
نقل قول نوشته شده توسط sina۶۴ مشاهده گفتگو
جناب پرسیس من شنیدم تو این گزارشی که میخواد بده چیز خاصی نمیده نظرتون چیی؟؟
وقتی درخواست و توقعت از سهم بره بالا و چیزی رو ارایه بده که کمتر از توقع تو بوده چیزی بدتر تز تعدیل منفی برای شما می باشد
کاری ندارم به این که تعدیل می دهد یا نه دوستانی که حرف از تعدیل ۱۱۰% و غیره می زنند بدانند توقع زیاد مثل این ضرب المثل میمونه که سنگ بزرگ نشانه نزدن است
من انتظار تعدیل ندارم ولی انتظار پوشش مناسب در ۶ ماهرو دارم تا راه رو برای تعدیل خوب در ۹ ماهه هموار کنه
موفق و پیروز باشید
نظر
-
دقیقا...............چنین است.....تجربهدر اصل توسط mehdi۹۹۹۰ پست شده است مشاهده پستنشانه های صف شدن فردا از همین حالا مشخص است ، واقعا باید به حال فروشندگان امروز تاسف خورد .تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
خب همونجوری که دیشب گفتم این نقطه حمایتی فعلا جواب دادو سهم از فیبو ۶۱ برگشت و بعید بدونم دیگه پایینتر رو ببینه مگه اینکه جو بازار خیلی خراب بشه، این ۳۰۳ خیلی قدره امیدوارم این سری ردش کنه که احتمالشم کم نیس، ۶ماهه میتونه کاتالیزور خیلی خوبی باشه، ردش کنه پرواز تا ۳۵۰، اونجا ممکنه مدتی معطل کنه ...اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
-
سلام دوستان اینم ۶ ماهه بسیار عالی فباهنر..................................http://www.codal.ir/Reports/InterimS...۱Y۵AWxYA%۳d%۳dتمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
۶ ماهه به نسبت پوشش ۳ ماهش خیلی بهتر کار کرده
ولی باز نصف سود پیش بینی را پوشش داده
در کل گزارش قابل قبولی داده
کوتاه مدت میتونه تا ۳۰۰ رشد کنه
نظر
-
سلام دوست من ...................خیلی بد بین هستی تقریبا۱۰۰ درصد سود شرکت نسبت به ۶ ماه پارسال رشد کرده حالا فکر کن تا پا یان سال فقط همین درصد را حفظ کند می شود چند.............حدودا ۳۲۰ ریال+۷۰۰ ریال ذخیره بهره که پارسال را در نظرگرفته میشود۱۰۰۰ ریال حالا ضرب در ۲ میکنیم میشود۲۰۰۰ ریال..............البته اصلاح استاندار ۱۶ را آخر سال در صورتهای شرکت خواهیم دید........حالا ما کمی تخفیف میدیم ۱۵۰۰ ریال خیرش رو ببینی= ۷۵۰ تومان واقعا در بازه زمانی۳ ماهه برازنده فبای با با هست.......................سال بعد که بمانددر اصل توسط سلطان بورس پست شده است مشاهده پست۶ ماهه به نسبت پوشش ۳ ماهش خیلی بهتر کار کرده
ولی باز نصف سود پیش بینی را پوشش داده
در کل گزارش قابل قبولی داده
کوتاه مدت میتونه تا ۳۰۰ رشد کنهآخرین ویرایش توسط ali۳۰؛ ۱۳۹۲/۰۷/۳۰، ۱۵:۴۸.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر

نظر