بنظرتون پایین میاد که بخریم؟
مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
در اصل توسط sarbaz پست شده است View Postبنظرتون پایین میاد که بخریم؟تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
در اصل توسط ali30 پست شده استسلام دوست من ...............یک پیش نهاد دارم برای شما اگر توانستی دوباره هفته دیگر وارد شو حتی در مثبت کامل.......اگر نتوانستی یا نخواستی من چند سهم تاپ برای شما پیش نهاد میکنم با رشد 100 درصدی به بالا میتوانی با خیال راحت خرید کنی.اول-کسرا-دوم-آینده-سوم-کطبس- البته من این سهم ها را ندارم و تک سهم با فباهنر هستم ولی بنظرم این سه سهم مخصوصا کسرا بازدهی عالی خواهد داد......از مثبت کامل این سهم ها نترس وفقط بخر موفق و پیروز باشید.تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/
نظر
-
زمانی که قیمت سهم رو محدوده 300 بود هر روز تاپیک این سهم بالا میومد . حالا که شده 380 خبری نیست
معمولا قیمت سهم که بالا میاد تاپیک سهم تند تند بالا میاد و حالا برعکس شده . این نشان از فروش خیلی ها هست
در صورت شکست محدوده 400 تا 420 اهداف خیلی بالایی داره و نشان از تعدیل سنگین سهم هست
فعلا گروهی پشت سهم افتادن و روز 4 شنبه هم روند معاملات و دستورهای مخفی کاملا مشخص بود
نظر
-
در اصل توسط سلطان بورس پست شده است View Postزمانی که قیمت سهم رو محدوده 300 بود هر روز تاپیک این سهم بالا میومد . حالا که شده 380 خبری نیست
معمولا قیمت سهم که بالا میاد تاپیک سهم تند تند بالا میاد و حالا برعکس شده . این نشان از فروش خیلی ها هست
در صورت شکست محدوده 400 تا 420 اهداف خیلی بالایی داره و نشان از تعدیل سنگین سهم هست
فعلا گروهی پشت سهم افتادن و روز 4 شنبه هم روند معاملات و دستورهای مخفی کاملا مشخص بود
نظر
-
-
تاپیک سهم خوب هر قدر کمتر بالا بیاد همونقدر بهتره و صعودشم راحتتر.چون نوسانگیر کمتری وارد میشه
سهم با اخبار مثبت فاندی زیادی روبرو هست
فروش چند دستگاه آپارتمان در تهران و تلاش جهت فروش ملک اوکراین
اصلاح استاندارد حسابداری و لزوم برگشت زیان حدودا 32 میلیاردی تسعیر ارز سال مالی قبل به حساب سود انباشته شرکت.
غیرقانونی بودن محاسبه مجدد زیان تسعیر ارز از ابتدای امسال برای شرکتها،طبق استاندارد جدید حسابداری(شرکت در گزارش اخیر باز حدود 3 میلیارد زیان تسعیر در صورتهای مالیش دیده!به ازای هر سهم 6تومن)
و رفع تحریم فلزات که بزرگترین مانع راه اندازی خط تولید لوله های شیاردار مسی فباهنر بود.
روز چهارشنبه هم که سهم مقاومت تاریخی خودشو شکونده.به احتمال بسیار زیاد هفته پیش رو شاهد فباهنر بالای 400 هم خواهیم بود
نظر
-
تار و پود هستي ام بر باد رفت اما نرفت / عاشقي ها از دلم ديوانگي ها از سرم
نظر
-
در اصل توسط هامد پست شده است View Postخب بالاخره کاره ما با این نمودار باهنر تموم شد#:-S
باهنر از ابتدا تا به امروز:
همونجوری که میبینید سهم حدودا پنج ماه پیش تونسه کانال نزولی نسبتا معتبری که از ابتدا باهاش بوده در قالب موج 3 خودش بشکونه و در حال حاضر هم همونجوری که قبلا بدون نمودار گفته بودم تو 3 از (5) هستیم، به نظرم این 3 میتونه تا ترندلاین بالایی که در نظر گرفتم و قیمت حدودیه 450 خودش رو برسونه اونجا احتمالا 4 از (5) رو شرو کنه و بعدش بریم برای 5 از (5) ...
آخرین ویرایش توسط هامد؛ 2013/11/30, 09:53.اِلهی عَظُمَ الْبَلاء
نظر
نظر