مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • Mesbah68
    عضو فعال
    • Sep 2013
    • 346

پاسخ : مس شهيدباهنر ( فباهنر )

دوستان ایا فردا شما هم در اعتراض دسته جمعی و خودجوش نسبت به دستکاری در روند ارزش گذاری سهام ها و منفی کردن تعمدی انها جلوی در سازمان بورس تجمع میکنید یا خیر ؟؟؟.............سکوت ما یعنی اعلام رضایت از چپاول سرمایه های به سختی جمع کرده خودمان

نظر

• پاتریک
      عضو جدید
      • Jul 2013
      • 7

عجب ضف فروش جالبی داره:)

نظر

• تکنیکالیست
        عضو فعال
        • May 2012
        • 1101

این سهم دارای فاند عالی است که قسمت اعظم آن دسته بچه های اصفهانی می باشد.سهم را خوب جمع کردند . بیشتر از اینها از این دوستان توقع میرفت با آنهمه ادعایی که دارن. امروز وقتش بود اما متاسفانه......
        ......

نظر

• Jamhiri
          عضو عادی
          • Oct 2013
          • 44

درودفباهنر معمولا در گزارش ١٢ ماه اش ميتونه سهامدارش را راضي كنه اميدوارم گزارش امسال خوب باشه

نظر

• A-Mohammadi
            کاربر فعال
            • Feb 2013
            • 341

محدوده 350 متعادل و سپس یک حرکت به سطح 400 تا 425 انجام میشه دوستان سهامدار با سود یا ضرر خارج شوند.
            موفق باشید
            در سرزمین من هر چه را نمی فهمند مسخره میکنند.

نظر

• تکنیکالیست
              عضو فعال
              • May 2012
              • 1101

واقعا جای تاسف داره واسه کسی که بدون تحلیل این سهمه با ارزش رو میفروشه
              ......

نظر

• arashsefid
                عضو عادی
                • Jan 2013
                • 205

کفش رو 380 بسته شد

نظر

• ali30
                  عضو فعال
                  • Aug 2013
                  • 1940

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                  سلام دوست من.......................سهم از منظر امواج الیوت ویو...........در تایم هفتگی 5 موج را کامل کرده.............ودر حال ساخت abcمیباشد................حالا از نظر زمانی وقیمت بنظر سهم 2-3 ماه اصلاح داشته باشه تا محدوده 350-370................حالا اگه شرکت افزایش سرمایه داشته باشه شاید قیمت بشه 250...........که بنظرم بعید است شرکت چنین خپطی را بکند.......................بنظرم افزایش سرمایه میماند برای قیمتهای 700-750 تومان...............بحر حال شرکت بنظرم تعدیل برای امسال دارد...............برای پیش بینی سال آینده93(آخر اسفند) هم تعدیل دارد..................ولی اصلاح قیمتی جزو ذات بازار سهام است...............بنظرم با توجه به تعدیلات سهم وشاخص فلزات اساسی وهمچنین نمودار تکنیکی خود سهم تا شب مجمع و یا کمی زودتر قیمت 700-750 را ببیند..خودم فباهنر داشتم 452 فروختم.........ونفت خریدم................. اگر خواستید به تایپیک ونفت سر بزنیداین روزها آخرین زمان خرید میباشد..........................از دوستان معذرت میخوام قصد تخریب یا تبلیغ سهمی را نداشته وندارم فقط خواستم این دوست مان را به اندازه تجربه ام راهنمای کنم............................ اینها همش نظر شخصی من بود .............................تصمیم گیرنده نهای خودمان هستیم................موفق وپرسود باشید
                  تمام ناتمام من با تو تمام ميشود...../:.Heart.:/

نظر

• arashsefid
                    عضو عادی
                    • Jan 2013
                    • 205

در اصل توسط arashsefid پست شده است View Post
                    کفش رو 380 بسته شد
                    ... وپرواززز

نظر

• ali30
                      عضو فعال
                      • Aug 2013
                      • 1940

سلام دوستان ................................از نظر تکنیکی تا250 جا برای ریزش هست...................مگه اتفاق....................خاصی............موفق وپرسود باشید

نظر

• mehdi9990
                        عضو عادی
                        • Jul 2011
                        • 150

در اصل توسط ali30 پست شده است View Post
                        سلام دوستان ................................از نظر تکنیکی تا250 جا برای ریزش هست...................مگه اتفاق....................خاصی............موفق وپرسود باشید
                        چون شما فروختی و جایش ونفت خریدی (خود من ونفت هم دارم) حالا دیگه تا 250 هم میتونه بیاد !! تا قبل از فروشت که بهترین سهم دنیا بود و تارگتهای نجومی میدادی ! واقعا از رنگ عوض کردن آدمها آدم شاخ در میاره ، بابا فروختی و سهم دیگه ای خریدی خوب خدا برات بسازه چرا دیگه اینجا فاز منفی میدی؟ و راضی به زیان دیگران هستی ؟ مطمئن باش به 350 هم نمیرسه 250 که جای خود دارد .

نظر

• zafar3000
                          عضو فعال
                          • Dec 2011
                          • 1243

در محاسبه سود شرکت خوب است که همه آیتم ها را لحاظ کرد اما یکی از بهترین ها محاسبه حاشیه سود ناخالص مطابق سال قبل است
                          حاشیه سود ناخالص سال قبل 13 درصد بوده است که تعمیم آن به امسال 63 میلیارد تومان به سود ناخالص سهم اضافه می کند
                          که در مجموع 120 تومان بر روی پیش بینی سود امسال خواهد رفت که معادل سود 144 تومانی می شود
                          حالا خرید سهمی که امسال 144 تومان حداقل سود را دارد و سال دیگر با راه افتادن طرح های دیگرش نزدیک 250 تومان سود دارد در این قیمتها مفت نیست
                          تاریخ در حال تکرار است

نظر

• zafar3000
                            عضو فعال
                            • Dec 2011
                            • 1243

شرکت سال قبل 12 ماهه سود عملیاتی 141.7 را در حالی تحقق داد که در 9 ماهه 44.3 تومان سود عملیاتی داشت
                            امسال 12 ماهه پیش بینیش را در حالی 65.6 تومان سود عملیاتی گرفته است که در 9 ماهه 53.2 تومان پوشش داشته است
                            پس قطعا تعدیل بسیار خوبی در دل این سهم خوابیده است

جالب است بدانید در شرایط تحریم این شرکت در سال 90 حاشیه سود ناخالص 10 و سال 91 حاشیه سود ناخالص 13 درصد داشته است
                            اما برای امسال این میزان را 4 درصد گرفته است
                            یاللعجب

نظر

• rajabnejad
                              عضو فعال
                              • Jan 2012
                              • 4331

شرکت مس باهنر دراطلاعیه ای سود 9 ماهه خود را اصلاح واز 175 ریال به 209 ریال افزایش داده است . ودلیل این افزایش 20 درصدی را تغييرات انجام شده براي محاسبه ماليات 9 ماهه شرکت با استفاده از معافيت صادراتي براساس حذف بخشنامه وزارت دارايي اعلام نموده است. ودر واقع شرکت در عملکرد 9 ماهه 87 درصد از سود پیش بینی شده سال 92 خود را پوشش داده است .
                              هرگاه زندگی را جهنم دیدی, سعی کن پخته بیرون آیی, سوختن رو همه بلدند ....

نظر

• ali30
                                عضو فعال
                                • Aug 2013
                                • 1940

در اصل توسط mehdi9990 پست شده است View Post
                                چون شما فروختی و جایش ونفت خریدی (خود من ونفت هم دارم) حالا دیگه تا 250 هم میتونه بیاد !! تا قبل از فروشت که بهترین سهم دنیا بود و تارگتهای نجومی میدادی ! واقعا از رنگ عوض کردن آدمها آدم شاخ در میاره ، بابا فروختی و سهم دیگه ای خریدی خوب خدا برات بسازه چرا دیگه اینجا فاز منفی میدی؟ و راضی به زیان دیگران هستی ؟ مطمئن باش به 350 هم نمیرسه 250 که جای خود دارد .
                                سلام دوست من ...........................اول از منظر تکنیکی عرض کردم ...........در بنیادی خوب سهم هیچ شکی نیست...............دوم من نظر شخصیم را گفتم و خواستم با دوستان و بویژه کوتاه مدتیها تبادل نظر کنم...................سوم برین کمی مطالعه کنین در مورد بزرگان بورس باز خارجی وداخلی .................گاهی درآن واحد نظرات تغیر میکنند..............کاملا هم حرفه ای هست......................این یک واقعیت هست تعصب بیجا وتوهم و نداشتن اطلاعات هر سه باعث درجا زدن وضرر است.........................چهارم دید ومبنای تحلیل من از منظر امواج الیوت وبنیادی سهم است ..................و گفتم احتمالا که پایه و اساس امواج الوت میباشد من تارگت حداقل 700-750 تا مجمع را میدم ...............تقریبا مثل تحلیل قبلم( زمان داشتن سهم) با این تفاوت که زمان آن را تا مجمع مبینم.............کمی تاپیک را به عقب ورق بزنین .................بعد نوشتار بفرمایین.........موفق وپرسود باشید
                                آخرین ویرایش توسط ali30؛ 2014/02/19, 08:04.

نظر

در حال کار...
                                X