کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
معاملات 5 دقیقه آخر خیلی هیجانی بود.
آیا خبری شده؟
[FONT="] [/FONT] [COLOR=#1F497D][FONT=Symbol]· [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="]سهام شركتي رو بخريد كه اگه يه روز بورس تعطيل شد شما نگراني نداشته باشيد. [/FONT][/COLOR][COLOR=#1F497D][FONT="][/FONT][/COLOR]
خوب دوستان امروز بنده هم با سیگنالی که اندیکاتور ها دادند وارد شدم و از همه مهمتر روند معاملات بود ، خریدار 115 فروشنده 283
امیدوارم سهم شنبه با عبور از ابر ایچیموکو بتواند در روزهای بعد از مقاومت محکم 307 تومان عبور کرده و وارد فاز جدیدی از صعود شود .
این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............
خوب دوستان امروز بنده هم با سیگنالی که اندیکاتور ها دادند وارد شدم و از همه مهمتر روند معاملات بود ، خریدار 115 فروشنده 283
امیدوارم سهم شنبه با عبور از ابر ایچیموکو بتواند در روزهای بعد از مقاومت محکم 307 تومان عبور کرده و وارد فاز جدیدی از صعود شود .
این نمودار صرفا جهت بررسی میباشد نه خرید یا فروش ...............
دوست عزیز تحلیل شما درست است .
بنظر بنده نیز اگر سهم شنبه مثبت باشد سیگنال صعودی خوبی است اما اگر نتواند مقاومت را رد کند و منفی شد تا مدتی وضعیت خوبی نخواهد داشت.
بمنظور موفقیت
تمایل شما برای رسیدن به موفقیت، باید بیشتر از ترس از شکست باشد . . .
معاملات آخر وقت تو بالاترين قيمت بودار بود به نظر من چهارشنبه سود شناسايي شد احتمال برگشت هست.همچنين در صورت مثبت شدن احتمال صعود بيشتر ميشود بايد منتظر شنبه ماند وديد اين رفتار دوگانه به کدام سمت خواهد رفت
باتوجه به اينکه فباهنر الان درحال تکميل موج 4اصلاحى هست تازماني که سقف مهم قبلي خود را نشکند نميتوان به قطع گفت وارد موج 5 شده اهداف موج 5 محدوده 500هست حجم معاملات در محدوده 300 خيلى تعيين کننده هست.
البته باتوجه به گزارشهاى 6 ماهه و برآورده نشدن انتظارات برخي سهامداران گروههاى پيشرو انتظار شيفت بازار به سمت سهمهاي با بنياد و عقب افتاده از رشد را دارم
باتوجه به اينکه فباهنر الان درحال تکميل موج 4اصلاحى هست تازماني که سقف مهم قبلي خود را نشکند نميتوان به قطع گفت وارد موج 5 شده اهداف موج 5 محدوده 500هست حجم معاملات در محدوده 300 خيلى تعيين کننده هست.
البته باتوجه به گزارشهاى 6 ماهه و برآورده نشدن انتظارات برخي سهامداران گروههاى پيشرو انتظار شيفت بازار به سمت سهمهاي با بنياد و عقب افتاده از رشد را دارم
خیر قربان. گزارش 6 ماهه فوقالعاده بوده با توجه به عملکرد سالهای قبل شرکت مقایسه بفرمایید متوجه می شوید که باهنر در نیمه اول سال چندان گزارشات جالبی ندارد اما نیمه دوم سال بسیار بهبود می یابد
ضمنا در شرایط کنونی فباهنر یکی از همان سهمهای عقب افتاده از بازار می باشد.
خیر قربان. گزارش 6 ماهه فوقالعاده بوده با توجه به عملکرد سالهای قبل شرکت مقایسه بفرمایید متوجه می شوید که باهنر در نیمه اول سال چندان گزارشات جالبی ندارد اما نیمه دوم سال بسیار بهبود می یابد
ضمنا در شرایط کنونی فباهنر یکی از همان سهمهای عقب افتاده از بازار می باشد.
قسمت اول منظورم سهمهايي نظير پالايشى ها بود و قسمت دوم هم منظورم همين بود که فرموديد...
معاملات آخر وقت تو بالاترين قيمت بودار بود به نظر من چهارشنبه سود شناسايي شد احتمال برگشت هست.همچنين در صورت مثبت شدن احتمال صعود بيشتر ميشود بايد منتظر شنبه ماند وديد اين رفتار دوگانه به کدام سمت خواهد رفت
کاملا در مورد رفتار دوگانه با شما موافقم ، اما نظر شخصی بنده اینه که احنمال مثبت شدنش بیشتر از منفی شدنش هست ...................................
منتظر می مانیم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
با تشکر از جناب زاهدي که با تحليل شانسيکال تارگت سهم رو اعلام کردند
سلام اساتید ودوستان فباهنری.....................منم با جناب زاهدی تا حدودی موافقم 650 تا 700 تا پایان اسفند بعید نمیباشد.........میشه گفت واقعیتکال است..........پرسود باشید
نظر