کاربران گرامی بورسی، با توجه به تغییرات اخیر سایت در صورت وجود هر گونه مشکل در استفاده از سایت (درج پیام، عضویت و...) با ایمیل boursy.com[@]gmail.com در ارتباط باشید یا موضوع را در تاپیک «شما بگویید...» درج کنید.
بعضی هم هستند کار روزانه شون زوم روی معاملات دیگرانه!
مترصد یافتن اولین فرصت برای خالی کردن حِقَد و عقده های فراوانِ حداقل بورسیشونن!
کسی این سهم رو تبلیغ نکرد
اصلا تبلیغ نمیخواست سهمی با 1000 درصد افزایش سرمایه از تجدید و سودسازی عالی و قیمت مناسب و و و...
سهامدار فباهنر یک اپسیلون در وضعیت پیش آمده مقصر نیست...
بعضی هم که نیش و کنایه به دوستان عمدتا موفقی که از این سهم داشتد می زنند،روزی 100 بار از روی این ابیات شیخ اجل سعدی بنویسند تا آرام بشن:
آن شنیدی که لاغری دانا
گفت باری به ابلهی فربه
اسب تازی وگر ضعیف بود
همچنان از طویلهای خر به
زی تیر نگه کرد پر خویش بر او دید***گفتا ز که نالیم که از ماست که بر ماست
خدا خواست و ما توانستیم
تمام مطالب نوشته شده توسط بنده نظرات شخصی است که میتواند اشتباه باشد پس به استناد مطالب من به هیچ عنوان سهمی را نخرید. فقط با بررسی خودتان معامله کنید
سلام
دوستان گرامی من موفق به بازکردن یک پرونده در سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر عدم افشای اطلاعات با اهمیت
توسط ناشر شده ام،برای تکمیل مدارک پرونده نیاز به تصویر امضای صورتجلسه هیات مدیره توسط نماینده صدر تامین برای شروع انجام افزایش سرمایه
دارم،لطفا اگر کسی این مدرک را دارد اینجا یا پیام خصوصی برای من ارسال کند
به امید خدا در صورت کامل شدن مدارک یک پرونده قضایی علیه شرکت باز میشود
به من کمک کنید تا مدارک لازم رو تهیه کنم
ممنون
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
سلام
دوستان گرامی من موفق به بازکردن یک پرونده در سازمان بازرسی کل کشور مبنی بر عدم افشای اطلاعات با اهمیت
توسط ناشر شده ام،برای تکمیل مدارک پرونده نیاز به تصویر امضای صورتجلسه هیات مدیره توسط نماینده صدر تامین برای شروع انجام افزایش سرمایه
ممنون
------------------------------------------------------------- رو کدال هست نفر اول " امیر حسین کریمی کاشانی " نماینده صدر تامین و رییس هیئت مدیره است
در سرزمینی که سایه آدمهای کوچک بزرگ شد،در آن سرزمین آفتاب در حال غروب است!!!(( دکتر شریعتی ))@};-
سلام
ممنون
احسنت به شما، دو نفر مثل شما پیگیری کنن به والله دیگه جرات نمیکنن چنین کارهایی بکنن.
راستش واسه شفاف سازی بانک ملت منم به سرم زده بود برم همچین شکایت بکنم و شک ندارم اگه کسی شکایت و پیگیری بکنه به نتیجه میرسه ولی خب انرژی و انگیزش رو نداشتم.
واسه شما آرزوی موفقیت میکنم امیدوارم سایر سهام داران متضرر هم همراهی بکنن با شما از مجرای قانون.
ممنون آذر آبادگان گرامی
منزل نیستم و به لپ تاپم و پرینترم دسترسی ندارم،ببینم میتونم بیرون جایی رو پیدا کنم که این فایل را با بلوتوث برای من کپی بگیرند یا نه؟
امروز میخاستم به شورای حل اختلاف برم تا یکنفر رو اونجا ببینم اما دیگه نرسیدم
وقت اداری هم دیگه امروز تمام شد
دوستان اگر از لحاظ حقوقی مطلبی به نظرشان میرسد که میتونه کمک کنه بفرمایید
نالیدی و تقدیر همان است که بودست
آن حلقه زنجیر همان است که بودست
نومید مشو ناله کشیدن دگر آموز.
ممنون آذر آبادگان گرامی
منزل نیستم و به لپ تاپم و پرینترم دسترسی ندارم،ببینم میتونم بیرون جایی رو پیدا کنم که این فایل را با بلوتوث برای من کپی بگیرند یا نه؟
امروز میخاستم به شورای حل اختلاف برم تا یکنفر رو اونجا ببینم اما دیگه نرسیدم
وقت اداری هم دیگه امروز تمام شد
دوستان اگر از لحاظ حقوقی مطلبی به نظرشان میرسد که میتونه کمک کنه بفرمایید
من خیلی پیگیر اتفاقات سهم نبودم فقط تا اونجایی که جسته گریخته فهمیدم مثل اینکه در مقطعی یه شفاف سازی غیر واقعی شرکت ارایه داده به بورس با مضمون اینکه افزایش سرمایه در جریانه (در صورتی که خودشون میدونستن سهام دار عمده مخالفت کرده) و بعد از بازگشایی فرصت خروج واسه خودشون ایجاد کردن، اگه اینطوره و میشه اثبات کرد این مورد رو طبیعتا ناشر و شخص امضاء کننده و مسئول شرکت در این مورد متخلف بوده و میشه از این باب طرح شکایت کرد از این شخص حقوقی.
An integrated system for collecting, monitoring, and publishing financial information of companies registered with the organization and other persons required by the Securities Market Act to report their information.
بعضی هم هستند کار روزانه شون زوم روی معاملات دیگرانه!
مترصد یافتن اولین فرصت برای خالی کردن حِقَد و عقده های فراوانِ حداقل بورسیشونن!
کسی این سهم رو تبلیغ نکرد
اصلا تبلیغ نمیخواست سهمی با 1000 درصد افزایش سرمایه از تجدید و سودسازی عالی و قیمت مناسب و و و...
سهامدار فباهنر یک اپسیلون در وضعیت پیش آمده مقصر نیست...
بعضی هم که نیش و کنایه به دوستان عمدتا موفقی که از این سهم داشتد می زنند،روزی 100 بار از روی این ابیات شیخ اجل سعدی بنویسند تا آرام بشن:
آن شنیدی که لاغری دانا
گفت باری به ابلهی فربه
اسب تازی وگر ضعیف بود
همچنان از طویلهای خر به
تو بنیادی فباهنر شکی نیست و نبوده.
واقعا سهامدار علم غیب باید داشته باشه که شستا این بازی و در میاره؟
با این داستان قباهنر اعتماد از بورس کمرنگ تر میشه
درود بر دوستان ... به نظرم اعضای هیات مدیره از یک باگ قانونی حداکثر سو استفاده ممکن رو کردند و بورس هم یا اطلاع کافی نداشته و سرش کلاه رفته یا هماهنگ بوده باهاشون ... و اما نکته .... اعضای هیات مدیره با افزایش سرمایه موافقت کردند و باید موافقت سهامدار عمده هم اخذ بشه تا بعد بره برای گزارش حسابرس و در نهایت تایید بورس ... صورتجلسه هیات مدیره مخصوصا سه خط آخر رو دقیق بخونید ...( البته ممکنه این نظر اشتباه باشه)...
این تالار گفتگو تنها سایت باقی مانده از تالارهای قدیمی بورسی و مالی است
لطفا این خانه قدیمی را حفظ و نگهداری کنید .
درود
ابتدا این مطلب رو در تایید مطلب دوست خوبم مهدی عزیز عنوان کنم که از آنجاییکه اعلام افزایش سرمایه این شرکت تقریبا همزمان شد با گزارشات فوق مثبت و خبرهای مسلسل وارد مثبت، عملا اگر افزایش سرمایه هم در کار نبود با قرارداد بانک مرکزی و رشد سود چند برابری در 6 ماهه و... حداقل استحقاق سهم همین قیمت فعلیست ، درحالی که در همین یکسال اخیر سهم هایی با بنیاد ضعیف چند برابر شدند ولی فباهنر عملا در یکسال اخیر به اندازه متوسط بازار هم رشد نکرده(دقیقش رو باید حساب کنم) پس منطقا حتی بر فرض منتفی شدن افزایش سرمایه نگرانی از بابت قیمت فعلی نیست هرچند در روزهای اول بخاطر جو روانی فشار فروش و افت مقطعی ممکنه رخ بده که شرایط بازار و حمایت روز بازگشایی و... رو هم باید لحاظ کرد. البته قطعا درصورت انجام افزایش سرمایه نزدیک 1000درصدی تاثیر بالایی روی سهم خواهد داشت کما اینکه تجربه در خیلی از نمادهای دیگر به ویژه سهم هایی که تغییرات بنیادی و یا انتطارات اتی درخصوص اونها وجود داره و افزایشسرمایه های سنگین از تجدید ارزیابی داشتن نشان میده که در یکی دو سال رشد چندین برابری رو با پی بر ای های نجومی پیدا کردن که فعلا فباهنر با سود امسالش پی بر ای 5 دارد!
یک اشتباهی که در اغلب فروم ها و گروهها انجام شده بعلت همزمانی اومدن خبر افزایش سرمایه با گزارش فوق عالی 6ماهه سهم است. گزارش 6ماهه سهم در مورخ 29مهر ساعت 15/41 در کدال قرار گرفته که باعث شده سهم در روز 30 مهر با صف خرید 17 میلیون در بازار و 50 میلیونی در مچینگ همراه بشه و روز 1 ابان هم سهم 13 میلیوون صف خرید بوده با فقط 600 هزار برگه سهم عرضه! . و اطلاعیه افزایش سرمایه در تاریخ 1 ابان در کدال قرار گرفته ساعت 18/1 که روز چهارشنبه بوده و عملا تاثیر این اطلاعیه در روز شنبه 4 ابان در تابلو بوده که سهم قبل از این اطلاعیه در صف خرید بعلت گزارش 6ماهه قفل بوده و اگر این اطلاعیه افزایش سرمایه هم نبود درحال رشد و صف خرید بود. ضمن اینکه از اون تاریخ 2 افشای اطلاعات بااهمیت هم درخصوص فروش دارایی و املاک در کدال داشت که اونهارم باید لحاظ کرد. با اینکه نبود افزایش سرمایه ناخوشاینده و از پتانسیل های سهم کم میکنه ولی اینکه برخی رشد سهم رو صرفا به افزایشش نسبت میدن اشتباهه و در واقع رشد بعلت افزایش هنوز انگار صورت نگرفته. شاید بعلت اطلاع برخی بوده یا همین اشتباه همزمانی موجب این موضوع شده باشه.
نظر