مس شهيدباهنر ( فباهنر )
Collapse
X
-
-
-
پاسخ : مس شهيدباهنر ( فباهنر )
در اصل توسط کروکودیل پست شده است View Postفکر کنم صبا تامین تمام کرددر خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
ظاهراً پیش بینی درست از آب درآمد برای سهم و حق تقدمش همون بازی سرکوب قیمت و بزخری حق تقدم رخ داده. فردا یه نوسان خوشگل با فباهنرح داریم. صف فروش فیک سهم جمع بشه بسته به جو کلی بازار تقدم صف خرید میبنده. جو باز همچنان منفی باشه وصف فروش ۳میل باهنر پابرجا باشه ۱۶۰۰میشکنه تا نزدیکی ۱۵۰۰اونجا میزنن زیر سهم و حقش. میگید نه بشینید و نظاره کنید. البته بازی همچنان ادامه خواهد داشت با تلورانس ۱۰درصدی.در خردسالی نادان بودم و به نادانی خود جاهل
در نوجوانی باز نادان بودم لیکن فکر میکردم که دانا شده ام
در جوانی نادان بودم اما دانستم که هیچ نمی دانم
خدایا کمک کن در اوایل میانسالیم عالم باشم به نادانسته ها و عامل به دانسته هایم. باشد که در کهنسالی کمتر حسرت کشم بر عمر رفته که تو به امانتم دادیَش!/
نظر
-
سود سال ۹۹ شرکت حدودا چقدر هست بنظرتون؟✓✓✓امضا را ویرایش کردم و شش ماه به تاریخ موعود اضافه کردم!
✓✓✓ مثلاً مذاکره کردیم اما جنگ میشود! البته جنگی محدود با هدف از بین بردن تاسیسات هسته ای ج.ا با مشارکت اسراییل آمریکا و احتمالا شرکای غربی و چراغ سبز روسیه و چین! این اتفاق بنظرم تا قبل از دی ماه ۱۴۰۱ انجام خواهد شد✓✓✓
نظر
-
کسی دلیل کاهش شدید حاشیه سود شرکت رو در سه ماهه اخر 99میدونه چیه؟ادرس کانال تلگرامی ام:
https://t.me/afkarboursei
نظر
-
در اصل توسط زیرکی بفروش و حیرانی بخر! پست شده است View Postکسی دلیل کاهش شدید حاشیه سود شرکت رو در سه ماهه اخر 99میدونه چیه؟
عملا بخشی از سود سه ماهه چهارم خود را در قالب افزایش مصرف مواد و به تبع آن افزایش بهای تمام شده کالای فروش رفته به سال ۱۴۰۰ منتقل کرده است...........
بسیار حرفه ای و رندانه گزارش داده شرکت.......
البته باید دید در حسابرسی شده چه گزارشی روانه کدال خواهد کرد
از کانال بورسی ریسک پذیران
نظر
-
در اصل توسط ذوالقرنین پست شده است View Post5667 ریال سود 120% افزایش نسبت به سال قبل حق تقدمش با 30% زیر قیمت مفته فردا باید بکشه بالا با این گزارش
جالبتر این که حق تقدمش هم منفیه!!!/:.negaran.:/
نظر
نظر