مس شهيدباهنر ( فباهنر )

Collapse
X

• زمان
  • نمایش
Clear All
new posts
  • حامد
    عضو فعال
    • Feb 2011
    • 1490

ﻧﻤﺎﺑﻮرس، ﺷﺮﮐﺖ ھﺎ_ ﺷﺮﮐﺖ ﻣﺲ ﺑﺎھﻨﺮ در آﺧﺮﯾﻦ ﮔﺰارﺷﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﻣﻮﺿﻮع ﻋﻤﻠﮑﺮد واﻗﻌﯽ ﺣﺴﺎﺑﺮﺳﯽ ﻧﺸﺪه ﺧﻮد در
    ﻃﯽ 6ﻣﺎه از ﺳﺎل ﺟﺎری اراﺋﻪ داده از ﭘﻮﺷﺶ 41 درﺻﺪی ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﺳﻮد 133 رﯾﺎﻟﯽ ﺧﻮد ﺧﺒﺮ داده اﺳﺖ.
    ﻣﺲ ﺑﺎھﻨﺮ در ﮔﺮوه ﻓﻠﺰات اﺳﺎﺳﯽ ﻗﺮار ﮔﺮﻓﺘﻪ و در ﺳﻪ ﻣﺎه ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺑﺎزدھﯽ اﯾﻦ ﺳﮫﻢ در ﺑﺎزار ﺳﺮﻣﺎﯾﻪ 51 درﺻﺪ ﮔﺰارش
    ﺷﺪه اﺳﺖ و روﻧﺪ اﻓﺰاﯾﺶ ﻗﯿﻤﺖ اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﮐﻤﺎﺑﯿﺶ اداﻣﻪ دارد. ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ ﺑﺎزدھﯽ ﮔﺮوه ﻓﻠﺰات اﺳﺎﺳﯽ در ﺑﻮرس ﻃﯽ
    اﯾﻦ ﻣﺪت 36 درﺻﺪ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ ﺷﺪه اﺳﺖ.
    ﺑﻪ ﮔﺰارش ﻧﻤﺎﺑﻮرس ﺑﻪ ﻟﺤﺎظ ﺗﻮﻟﯿﺪ ﺑﺎﯾﺪ ﮔﻔﺖ در ﻃﯽ 6ﻣﺎه از ﺳﺎل ﻣﺎﻟﯽ ﺟﺎری ﻣﺲ ﺑﺎھﻨﺮ ﺑﻪ ﻃﻮر ﻣﯿﺎﻧﮕﯿﻦ 31درﺻﺪ از ﭘﯿﺶ
    ﺑﯿﻨﯽ ھﺎﯾﺶ ﻣﺤﻘﻖ ﺷﺪه و در ﻣﺠﻤﻮع اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ ﺑﺮای ﺳﺎل ﺟﺎری ﺧﻮد رﺷﺪ 26 درﺻﺪی ﺗﻮﻟﯿﺪ را ﻧﺴﺒﺖ ﺑﻪ ﻋﻤﻠﮑﺮد
    واﻗﻌﯽ ﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ﮐﺮده ﮐﻪ ﺑﺎ وﺿﻌﯿﺖ ﭘﻮﺷﺶ 6 ﻣﺎھﻪ ﺑﻌﯿﺪ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ رﺳﺪ ﻣﺲ ﺑﺎھﻨﺮ در ﺳﺎل ﺟﺎری ﺑﻪ
    اھﺪاف ﺧﻮد دﺳﺖ ﯾﺎﺑﺪ ﺑﻪ ﻟﺤﺎظ ﻓﺮوش ﻧﯿﺰ ﮐﻤﺎﺑﯿﺶ ھﻤﯿﻦ وﺿﻌﯿﺖ را ﻣﺸﺎھﺪه ﻣﯽ ﻧﻤﺎﯾﯿﻢ.
    ﺑﻪ ﮔﺰارش ﻧﻤﺎﺑﻮرس 15درﺻﺪ از ﻓﺮوش اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ درﺳﺎل ﮔﺬﺷﺘﻪ ﺻﺎدراﺗﯽ ﺑﻮد و ﺑﺮای ﺳﺎل ﺟﺎری ﻃﯽ 6 ﻣﺎه 10درﺻﺪ
    ﻓﺮوش ﺻﺎدراﺗﯽ ﺣﺎﺻﻞ ﺷﺪه اﺳﺖ . ﮔﻔﺘﻨﯽ اﺳﺖ از 61 ﻣﯿﻠﯿﻮن دﻻر ﻓﺮوش ﺻﺎدراﺗﯽ در 6 ﻣﺎه اول ﺗﻨﮫﺎ 11 ﻣﯿﻠﯿﻮن دﻻر
    ﭘﻮﺷﺶ داده ﺷﺪه اﺳﺖ ﮐﻪ ﺑﻪ اﯾﻦ ﺗﺮﺗﯿﺐ ﻣﺲ ﺑﺎھﻨﺮ از اﯾﻦ ﺣﯿﺚ ھﻢ ﻧﻤﯽ ﺗﻮاﻧﺪ ﺑﺎ ﺗﺪاوم ﺷﺮاﯾﻂ ﻓﻌﻠﯽ ﺑﻪ ﭘﯿﺶ ﺑﯿﻨﯽ ھﺎی
    ﺳﺎل ﺟﺎری ﺧﻮد ﺑﻪ ﺻﻮرت ﮐﺎﻣﻞ دﺳﺖ ﯾﺎﺑﺪ. ﻣﺲ ﺑﺎھﻨﺮ ﺑﻪ دﻧﺒﺎل ﺗﻐﯿﯿﺮ در ﺑﺎزار ارز ﮐﺸﻮر و زﻣﺎن اﻧﺪﮐﯽ ﮐﻪ ﺑﻪ زﻣﺎن اراﺋﻪ
    ﮔﺰارش ھﺎی 9ﻣﺎھﻪ ﺑﺎﻗﯽ ﻣﺎﻧﺪه ﺑﻪ ﺳﺎزﻣﺎن ﺑﻮرس ﭘﯿﺸﻨﮫﺎد داده در ﺻﻮرت ﻧﯿﺎز ﺑﻪ ﺗﻌﺪﯾﻞ در ﺧﺼﻮص ﺑﻨﺪھﺎی ﻣﺎﻟﯽ ﻣﺘﺄﺛﺮ از
    ﺗﻐﯿﯿﺮ ﻧﺮخ ارز و اﺣﺘﺴﺎب درآﻣﺪ ﺷﺮﮐﺖ از ﻣﺤﻞ ﻧﺮخ ﺗﺴﻌﯿﺮ ارز، ﺗﻌﺪﯾﻞ ھﺎی ﻣﺬﮐﻮر در ﺑﻮدﺟﻪ ﺳﺎل 91 ﺑﺮاﺳﺎس ﮔﺰارش
    ﻋﻤﻠﮑﺮد واﻗﻌﯽ 9ﻣﺎھﻪ ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و اراﺋﻪ ﮔﺮدد. ﮔﻔﺘﻨﯽ اﺳﺖ ﮐﻠﯿﻪ ﺻﻮرت ﺣﺴﺎب ھﺎی ﺻﺎدره ﻣﺲ ﺑﺎھﻨﺮ ﺑﺮ اﺳﺎس ﻧﺮخ ارز
    ﻣﺮﺟﻊ ﺑﺎﻧﮏ ﻣﺮﮐﺰی 12260 رﯾﺎل ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ و ﻟﺤﺎظ ﺷﺪه اﺳﺖ.
    اﻣﺎ و اﮔﺮ ھﺎی زﯾﺎدی ھﻢ در ﺧﺼﻮص ﺻﻮرت ھﺎی ﻣﺎﻟﯽ اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ وﺟﻮد دارد ﮐﻪ از آن ﺟﻤﻠﻪ ﻣﯽ ﺗﻮان ﺑﻪ ﻣﺒﻨﺎی ﻣﺤﺎﺳﺒﻪ
    ﻧﺮخ ارز و ﺣﺎﺷﯿﻪ ﺳﻮد اﯾﻦ ﺷﺮﮐﺖ و ﻣﯿﺰان ﺗﻮﻟﯿﺪ و ﻓﺮوش اﺷﺎره داﺷﺖ. ﻋﻠﯽ رﻏﻢ ﺗﻼش ﺧﺒﺮﻧﮕﺎر ﻧﻤﺎﺑﻮرس ﻣﺴﺌﻮﻟﯿﻦ اﯾﻦ
    ﺷﺮﮐﺖ ﺣﺎﺿﺮ ﺑﻪ ﭘﺎﺳﺨﮕﻮﯾﯽ و ﺷﻔﺎف ﺳﺎزی در ﺧﺼﻮص ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻣﺬﮐﻮر ﻧﺸﺪه و ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﯽ رﺳﺪ در ﮔﺰارش 9 ﻣﺎھﻪ
    ﺑﺴﯿﺎری از ﻣﺴﺎﺋﻞ ﻣﺸﺨﺺ ﺷﻮد.
    زنجیر عادت سبک تر از آن است که حس شود،
    اما رفته رفته سنگین شود که پاره نتوان کرد،

نظر

• milad97
      عضو فعال
      • Aug 2012
      • 2520

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
      اسماعیل جان سلام از لطفت ممنونم ......

بنده لیدر که چه عرض کنم شاگرد شوفر بورس هم نیستم

فقط سعی میکنم شاگرد قابل وساعی در مدرسه بورس باشم و

عمکلردم را بموقع و شفاف همراه با نظرم اعلام کنم و لاغیر

فباهنر سهم قابلی است و بموقع برمیگردد چه با بورس دوست و چه بدون آن

بهر حال تشکر میکنم
      درود بر جناب بورس دوست
      بنده از قدیم الایام نوشته های شما رو چه در این فروم و چه تالار بورس می خوانم و دنبال می کنم
      الحق که شما یکی از آگاهترین کاربران بورس هستید که همیشه با آگاهی کامل اقدام به خرید سهام می کنید
      لا اله الا انت سبحانک انى کنت من الظالمین

نظر

• Ar@sh
        عضو جدید
        • Dec 2012
        • 6

در اصل توسط بورس دوست پست شده است View Post
        آرش جان سلام از لطف شما نیز ممنونم

بنده فباهنر را در زمانی فروختم که صف خرید دو میلیونی داشت و به همه دوستان نیز علنا و شفاف عرض کردم که امروز و فردا و با چه نیتی میفروشم

و البته که بنده قابل نیستم ولی دوستانی که مثل شما فکر میکنند و نظرشان اینگونه است و بورسباز هستند میتوانستند و فرصت دارند

و همانطور که به اسماعیل عزیز نیز گفتم فباهنر ارزشش به بودن و نبودن امثال بورس دوست نیست و راه خودش را در نهایت میرود

و بنده نیز قصدم خرید شمواد در قیمتهای مناسبتری ست و اگر شندر را نیز امروز قابلمند خرید باز نیتم از شمواد کم و کمتر نشده و در پی آن میمانم

با عرض ارادت دوباره
        جناب بورس دوست عزیز سلام
        من هم از بذل توجه شما ممنونم و لازم دیدم که چند مطلب را ذکر کنم تا خدای نکرده سوء تفاهمی از پست قبلی من برای شما و سایر دوستان پیش نیاد :
        اول اینکه من مدتیست که مطالب شما را دورادور دنبال میکنم و ضمن اینکه اعتقاد دارم شما از شریفترین افراد حاضر در بازار بورس هستید تا حالا ندیده ام که شما پیشنهاد خرید یا فروش سهمی را داده باشید ، بلکه با مطرح کردن نظرات خودتان تصمیم را به عهده خود افراد گذاشته اید.
        دوم اینکه بنده حقیر با استفاده از راهنماییهای شخص شما تا به حال سودهای بسیاری به دست آورده ام که قطعا" تشکر کردن پاسخگوی بزرگواری جنابعالی نخواهد بود .
        سوم اینکه منظور من در پست قبلی که شاید درست عنوان نکردم ، این بود که برای من حضور شما در یک نماد حالت پشتیبان روحی و معنوی پیدا کرده و با رفتن شما از یک نماد احساس بدی در مورد آن نماد خاص از نظر روحی پیدا میکنم و به هیچ عنوان قصد جسارت و اساعه ادب نداشتم و خودم را همیشه مدیون شما و سایر بزرگوارانی که بی منت و با خلوص نیت در این سایت یا سایتهای دیگر مطالب مفید خود را باطلاع من و امثال من میرسانند ، میدانم .
        برای شما و همه عزیزان آرزوی سلامتی و برکت روز افزون دارم .
        موفق و پرسود باشید . ارادتمند : آرش

نظر

• kor000
          عضو عادی
          • Dec 2012
          • 232

سلام نقل قول از سهیل 1 درتالار گفتمان بورس
          پيش گزيده

با سلام و عرض ادب خدمت دوستان عزیز و گرامی---- بخشی از پستهای قبلی ام در چند ماه گذشته راجع به باهنر را در ذیل میاورم تا دوستان محترم با بررسی بیشتر بتوانند بر مسائل بنیادی سهم اشراف بیشتری یابند امید که همه بتوانیم در آینده از شرکت باهنر بیشترین بازدهی را داشته باشیم--- فباهنر بی اغراق فباهنر از سهامیست که در یک دهه فعالیت بورسیم کمتر سهمی با چنین ویژگی هائی را مشاهده کرده ام سود عملیاتی سهم برای سال 90 مبلغ 595 ریال و برای سال 91 مبلغ 730 ریال پیش بینی شده که با قیمت 112 کنونی سهم به هیچوجه همخوانی نداره و در آینده با رفع مشلات مالی و کم شدن هزینه های مالی اداری با گرفتن پی به ئی 6 یا 7 که میانگین گروه هست میتونه قیمتهای رویائی را تجربه کنه فروش صادراتی برا ی سال مالی منتهی به اسفند 91 مبلغی نزدیک به 61 میلیون دلار با نرخ تسعیر 12260 ریال پیش بینی گردیده که با قیمت های 1900 تومانی همکنون دلار به ازاء هر سهم مبلغی نزدیک به 900 ریال تفاوت تسعیر نرخ دلار می باشد و از طرف دیگه مصارف ارزی شرکت صفر بیان گردیده است که با افزایش نرخ دلار این مزیت بیش از پیش نمود می یابد با وجود شایعه افزایش سرمایه احتمالی که سال گذشته به میزان 50 تا 70 درصد و برای سال جدید افزایش سرمایه بیش از 100 درصد، زمزمه های آن به گوش می رسد توان دگرگونی کامل سازوکارهای مالی وجود دارد که باعث تقلیل کلی هزینه های مالی اداری که به ازاء هر سهم 580 ریال پیش بینی گردیده میشود سه طرح توسعه شرکت باهنر شامل لوله های مسی شیاردار ، طرح توسعه ذوب سفاله جهت تولید مواد اولیه کارخانه اکستروژن و طرح 3500 تنی مطلس (ضرب سکه ) در سال 90 راه اندازی و در سال 91 به بهره برداری کامل خواهد رسید و تاکنون به ازاء هر سهم شرکت مبلغی در حدود3000 ریال هزینه کرده است و بهره برداری کامل از این 3 طرح باعث میگردد سود آوری شرکت به شدت افزایش یابد در گزارش حسابرسی قبلی شرکت، نظر حسابرس مستقل در مورد استمهال بدهی معوق شرکت برای 5 سال جلب نظر می نمود که در گزارش تاکید گردیده بود که شرکت اقداماتی را جهت استفاده از این مصوبه هیئت وزیران (ماه 28 استمهال تولیدی ها) انجام داده که به محض نهائی شدن خبر آن اعلام خواهد گردید وتاثیر مثبت قابل توجهی بر روی ئی پی اس شرکت خواهد گذاشت در اطلاعات میان دوره ای 9 ماهه منتهی به اسفند 90 موجودی مواد وکالا104 میلیارد تومان که به عبارتی به ازاء هر سهم 231 تومان اعلام شده وبا تغییرات نرخ ارز این مبلغ تغییر خواهد نمودو دارائیهای ثابت89/5 میلیارد تومان و به ازاء هر سهم نزدیک به 200 تومان اعلام گردیده که به همراه طر ح های توسعه چشم اندازی از ارزش روز شرکت بیان میکند باوجود تمامی نکات مثبت ذکر شده بالا، از چند ماه پیش تاکنون عده ای با چنگ ودندان جلوی رشد سهم را گرفته اند و نظاره گر بودن هرروزه معاملات نشان از این دارد که عده ای بامقاصدی خاص وکاملا" هدفدار در پی جمع کردن سهم می باشند وبا وجود شناور کم سهم که نزدیک به 50 میلیون برگه سهم و 11 درصداز کل سهام می باشد این ترفند نیز باعث خشک شدن هر چه بیشتر سهم میگردد ----------------------- راجع به سود تقسیمی، من پیشنهاد اولیه را مبلغ 200 ریال دادم چون با همان ئی پی اس 156 ریالی با توجه به سود انباشته مبلغ قابل تقسیم برای سال 90 حدود 254 ریال بود و مدیرعامل ونماینده صدر تامین هم تا حدودی با این موضوع موافق بودند ولیکن نماینده بورس با توجه به تفاوت فاحش پیش بینی سود قابل تقسیم در ابتدای سال پیشنهاد کاهش این مبلغ را داد که البته سود سال 90 باهنر چندین برابر این مقدار بوده است و هربند گزارش حسابرس میتونست به طور قانونی ،ئی پی اس سال 90 را چندین برابر کند با بحث فراوانی که شد نماینده صدر تامین اعلام کرد که ارز فروش صادراتی را تسعیر نخواهیم کرد( حتی با تذکرات مداوم نماینده بورس و حسابرس) تا در زمانی کوتاه تکلیف بدهی ارزی به بانک ایران و اروپا که مبلغ زیادی هم نیست روشن گردد و بعد از آن طی دوره به نرخ توافقی تسعیر گردد وتمام سودهای مستتر در بندهای گزارش مشروط ، اعلام گردد و زمینه برای افزایش سرمایه (که میزان آن 130 تا 150 درصد خواهدبود ولیکن به طور علنی عنوان نشد) مهیا گردد فرضا" بند 4 گزارش 11/6 میلیارد تومان از تسعیر ارز بر سود 90 می افزود(257 ریال به ازاء هر سهم ) که البته مورد قبول شرکت هم بود ولیکن برنامه های فراتر از افزایش سرمایه هم در دست بررسی هست که میتواند سهم را کاملا" دگرگون کند طرح توسعه لوله های مسی در حال تولید هست وحتی در 6 ماهه دوم هزینه استهلاک برای آن در نظر گرفته شده که بایستی هزینه استهلاک با توجه به تاریخ بهره برداری گرفته میشد با اینحال به سود سال بعد اضافه خواهد شود، و مدیر عامل هم نسبت به 6000 تن ظرفیت تولیدی خوشبین بود طرح کوره های ذوب سفاله نیز به طور کامل در حال تولید هست وطرح مطلس نیز تا پایان شهریور نهایی خواهد شد ( افزایش ظرفیت وبهبود خطوط قدیم مطلس مد نظر هست) ویا نزدیک به مبلغ 50 میلیارد ریال که هزینه مطالبات مشکوک الوصول گرفته شده ، سهامداران شرکت را موظف کردند تا تکلیف آن روشن شود و ده ها مورد که همه دال بر پنهان سازی وسیع سود بوده است و نیز با صحبتی که بعد از مجمع با مدیران ارشد و همچنین سهامدار عمده شد ،من بالشخصه با سیاست های آتی شرکت کاملا" همراه خواهم شد واز هر فرصتی برای شرکت در جلسات و کمک به پیشبرد اهداف آینده دریغ نخواهم نمود ---------------------- طبق صحبت بعد از مجمع از اولین اولویت های در یکماه پیش رو این هست که یک وام ریالی به مبلغ بدهی ارزی اخذ شود ودر کوتاه ترین زمان بدهی ارزی به صندوق ارزی و همچنین باقیمانده وام بانک ایران واروپا ( مبلغ ناچیزی میباشد) با نرخ مرجع بانک مرکزی تسویه گردد که البته اضافه کنم درگزارش هیئت مدیره راجع به نرخ بازپس دادن اقساط وام ارزی طبق استعلام انجام شده از بانکملی ، خوشبختانه نرخ مرجع بانک مرکزی( 12260 ریال ) جهت تسویه مورد تائید می باشد با قاطعیت میتوان گفت تسعیر ارز حاصل از صادرات شرکت در سال 90 به نرخ توافقی ( که البته دیر و زود دارد ولیکن سوخت وسوز ندارد) وبرگشت مطالبات مشکوک الوصول که بخشی در رابطه با آلایندگی و بخشی به علت عدم پرداخت به موقع بدهکاران گرفته شده و همچنین اصلاح هزینه استهلاک پیش از موعد طرح لوله های مسی و رعایت یکی دو نکته دیگر در صورت های مالی منتهی به اسفند 90، شرکت باهنر را قادر می ساخت تا ئی پی اس سال مالی گذشته ( سال 90 )را بالغ بر 600 ریال اعلام نماید 82% از هزینه پرداختی سال مالی 90 بابت تهیه مواد اولیه ، منحصر به خرید مس کاتد بوده است بنابراین شرکت باهنر با مدیریت نوسانات قیمت مس توانسته ریسک حاصل از این نوسان قیمت را کاملا"مهار نماید بدین گونه که شرکت برای هر محصول پریمیوم خاصی دارد فرضا" برای تسمه و ورق مسی مبلغی حدود 600 دلار ویا برای لوله مسی 1000 دلار در نظر گرفته شده و قیمت فروش از جمع قیمت مس به اضافه پریمیوم تشکیل میگردد ، بنابراین در فروش داخلی تمام نوسان قیمت مس به عهده خریدار داخلی قرار میگیردو در فروش خارجی نیز تا چندی قبل 50 درصد نوسان را خریدار به عهد میگرفته که در حال حاضر با رایزنی های صورت گرفته بزرگترین خریدار خارجی محصولات 90 درصد این نوسان را در حال وآینده متقبل گردیده است فرضا" آخرین و بالاترین نرخ خرید کاتد توسط باهنر در ماه جاری 14730 تومان بوده است ، چنانچه شرکت این را به لوله مسی تبدیل کرده باشد قیمت مس را به اضافه پریمیوم 1000 دلاری از مشتری خواهد گرفت ،لذا ارزان شدن یا گران شدن قیمت ریسکی را به شرکت تحمیل نخواهد نمود سهمیه مس کاتد تولیدی توسط شرکت ملی مس ایران برای شرکت مس باهنر هفته ای 500 تن می باشد و به طور میانگین 20 هزار تن کاتد مورد نیاز شرکت از ملی مس تامین میگردد در ضمن بیان گردید که رئیس جمهور نیز در بازدیدی که برای راه اندازی یکی از طرح های فملی داشته تاکید داشته اند که بایستی بیشترین تولیدات شرکت به صنایع پائین دست و جهت مصرف داخلی اختصاص یابد با اینحال مدیر عامل باهنرتامین بخش از مس کاتد از خارج را یکی از اولویت های شرکت برشمرد چون صرفه وصلاح شرکت در واردات مس کاتد از خارج بوده و مس کاتد یکی از اقلام دهگانه ای هست که ارز با نرخ مرجع بانک مرکزی (12260 تومان) به آن تخصیص خواهد یافت سود عملیاتی شرکت در سال 90 معادل 32/7 میلیارد تومان بوده یعنی به ازاء هر سهم 726 ریال سود عملیاتی شرکت بوده که با توجه به کاهش تولید در سال گذشته به میزان 11% نسبت به سال 89 و پیش بینی افزایش 27 درصدی تولید در سال 91 مسلما" سود عملیاتی هر سهم از قیمت کنونی سهم پیشی خواهد گرفت !!! در رابطه با کاهش تولید هم لازم به ذکر است که با توجه به کاهش صادرات ،مشکلات تامین مواد اولیه وتامین نقدینگی این مهم شکل گرفته و معضل فوق با افزایش فروش به صنایع نظامی وبانک مرکزی مرتفع گردیده است ،لذا افزایش مبلغ فروش را در سال گذشته شاهد بودیم در مجموع 30 درصد بازار تولید محصول در ایران متعلق به مس شهید باهنر می باشد طرح های توسعه باهنر هم بترتیب طرح ذوب سفاله به منظور افزایش تولید که این طرح نهایی شده است ، طرح مطلس که تا پایان شهریور ماه نهایی می شودو ظرفیت این طرح توسعه 4500 تن می باشد که به گفته مدیر عامل آخرین قطعه لازم جهت تکمیل طرح از هند خریداری شده است در اولین مرحله تولید مطلس 2000 ریالی و 5000 ریالی برنامه ریزی شده وحتی قالب های مربوطه نیز آماه گردیده است و طرح تولید سکه نیمه آماده برای حضور در بازارهای جهانی نیز در شرف انجام هست ، طرح لوله های مسی بازار بسیار خوبی در خارج از ایران داراست وشرکت دراگون چین یکی از رقبای قدر این صنعت می باشد ، در سال 90 شرکت باهنر 305 تن تولید لوله مسی داشته ورسیدن به ظرفیت تولید 6000 تن (البته در گزارش 5000 تن بیان گردیده است ) در سال 91 هدف گذاری شده است وظرفیت اسمی این طرح 15000 تن می باشد و اما با صحبت خارج از مجمع توسط ... بیان شدکه موجودی انبارکالا تقریبا" 11 هزار تن هست که در تولید و فروش وبازار یابی وغیرو تاثیر چندانی ندارد و میتوان...................................... .................................................. .................................................. ........................... شاید اجرای این برنامه که بنابه دلایلی ناگفته گذاشتم از تمامی مواردقابل بحث از اهمیت بیشتری برخوردار باشد و باعث تغییر کلی مدیریت مالی شرکت گردد با توجه به بالا رفتن 4 درصدی کارمزد بانک در تسهیلات دهی و همچنین افزایش نیاز به سرمایه در گردش( باتوجه به افزایش نرخ جهانی مس)مسئله فروش نقدی به شدت توسط مدیر عامل در حال پیگیری وعملیاتی شدن هست و تا ثیر شگرفی بر روی سود شرکت دارد، به زبان ساده اینگونه بیان شد که نرخ محصول به صورت نقدی به مشتری پیشنهاد میشه و در صورتیکه خریدار تمایل به پرداخت نقدی داره که فبها ودر صورتیکه مشتری نحوه پرداخت را به صورت مدت دار راغب بود فرضا" به ازاء هر ماه 2.5 درصد سود بر روی محصول کشیده خواهد شد وبدین ترتیب مسئله هزینه مالی حذف میشه( هزینه مالی برای سال 91 مبلغ 5 /26 میلیاردتومان و به ازاء هر سهم 588 ریال) و یا به شدت کاهش خواهد یافت فروش کلیه مواد وکالای راکد ومازاد برنیاز وهمچنین فروش دفتر اکراین درسال 91 در دستور کار قرار دارد کاهش هزینه ها و بهره وری در سال 90 پیگیری شده و در سال 91 نیز دنبال خواهد شد این کاهش هزینه ها از طریق کم کردن نیروی انسانی، کاهش توقف خط تولید، کاهش مصرف برق در زمان پیک مصرف و کاهش استفاده از قطعات مصرفی شکل گرفته است افزایش سرمایه هم میزان دقیقش 60 میلیارد تومان هست که البته درمجمع مبلغ آنرا ذکر نکردند ولیکن هم مدیرعامل وهم نماینده صدر تامین به صورت جداگانه بیان کردند که به دنبال مهیا کردن شرایط و گرفتن مجوزها هستند ------------------------------- عدم بازگشائی نماد باهنر در چند روز گذشته با فشار سازمان بورس جهت اعلام سود واقعی همراه بوده است بنا به تصمیم سهامدار عمده یعنی شرکت صدر تامین نرخ ارزدر صورت های مالی به نرخ مرجع بانک مرکزی پیش بینی گردیده است تا بنا به سیاست هائی ، در زمان مقتضی تسعیر ارز به نرخ توافقی در صورت های مالی اعلام گردد شرکت باهنر برای سال مالی منتهی به اسفند 91 مبلغ 61/1 میلیون دلار فروش صادراتی با نرخ 12260 ریال پیش بینی نموده است که با تسعیر مبلغ فوق به نرخ توافقی مبلغ 42/7 میلیارد تومان بر سود شرکت خواهد افزود که به ازاء هر سهم 947 ریال برئی پی اس 133 ریال شرکت اضافه خواهد نمود و سود شرکت را جدای از تمامی مسائل مثبت شرکت من جمله طرح های توسعه به 1080 ریال به ازاء هر سهم خواهد رسانید این مسئله به صراحت در گزارش 91/5/5 که در زیر نقل گردید بیان گردیده است 1) شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 29/12/90 را در تاريخ هاي 07/12/89، 20/02/90 (حسابرسي شده) و 20/05/90 مبلغ 108 ريال ،در تاريخ هاي 01/09/90 و 09/11/90 مبلغ 118 ريال ، و در تاريخ هاي 17/11/90 ، 07/12/89 و 28/12/89 (حسابرسي شده) مبلغ 129 ريال اعلام نموده است. که مطابق با صورت هاي مالي حسابرسي نشده و حسابرسي شده مبلغ 156 ريال محقق گرديده است . 2) پيشبيني عملکرد سال مالي منتهي به 30/12/91 در مقايسه با عملکرد واقعي سال مالي قبل به ترتيب فروش 27 درصد افزايش، بهاي تمام شدة کالاي فروش رفته 30 درصد افزايش، سود عملياتي مبلغ 544ر1 ميليون ريال افزايش و سود پس از کسر ماليات 15 درصد کاهش را نشان ميدهد. 3) شرکت پيشبيني سود هر سهم سال مالي منتهي به 30/12/91 را در تاريخ هاي 07/12/90 و 28/12/90 (حسابرسي شده) مبلغ 133 ريال اعلام نموده است. 4) مزيد استحضار، شرکت در اولين پيش بيني سال مالي 91 اعلام نموده است که lme مس و روي در بودجه سال 1391 بطور متوسط به ترتيب مبلغ 500ر8 و 100ر2 دلار و نرخ تسعير ارز نيز مبلغ 260ر12 ريال به ازاي هر دلار براساس نرخ مرجع بانک مرکزي برآورد گرديده است. لازم به ذکر است ، شرکت موجودي ارزي نزد بانک ها و بدهي ارزي مشتريان خارجي را به نرخ مرجع بانک مرکزي درحسابها منعکس مي نمايد که با توجه به استانداردهاي حسابداري ماندههاي ارزي مذکور ميبايست به نرخ توافقي پايان سال تسعير و درحسابها منظور گردد. 5) مطابق با اطلاعات پيوست، نرخ برابري دلار در فروش هاي صادراتي شرکت در عملکرد 3 ماهه مبلغ 248ر12 ريال اعلام گرديده است که مسئولين شرکت اذعان به اشتباه مبلغ ياد شده نموده اند و اعلام داشته اند که مبلغ 260ر12 ريال صحيح مي باشد. 6) مطابق با اطلاعات ارسالي ، سود پيشنهادي هيات مديره به مجمع عمومي عادي سال مالي 91 ، مبلغ 93 ريال به ازاي هر سهم مي باشد. ضمنا" ابهامی برای دوستان در مورد نرخ تسعیر ارز در سال 90 وجود داشت که در پیام خصوصی سوال شده بود که آیا فروش صادراتی شرکت در سال 90 تسعیر گردیده یا خیر که لازم به ذکر است مبلغی در حدود 16 میلیون دلار از فروش سال گذشته یعنی هم زمان با شروع نوسانات نرخ ارز در 6 ماهه دوم به عنوان مانده ارزی نزد بانکها و مشتریان خارجی موجود می باشد که فعلا" به نرخ مرجع در صورت های مالی سال گذشته منظور گردیده است وطی گزارشات دوره ای به نرخ توافقی تسعیر واعلام خواهد گردید و بند 4 گزارش حسابرس در پایان سال مالی قبل نیز بر این سود نهفته به مبلغ 11/6 میلیارد تومان و به ازاء هر سهم 257 ریال نیز مهر تائید می باشد 4- با توجه به يادداشتهاي توضيحي 1-4 و 5-5، موجودي ارزي نزد بانکها و بدهي ارزي مشتريان خارجي به نرخ مرجع بانک مرکزي درحسابها منعکس گرديده که با توجه به استانداردهاي حسابداري ماندههاي ارزي مذکور ميبايست به نرخ توافقي پايان سال تسعير و درحسابها منظور گردد. درصورت انجام تعديلات لازم سرفصلهاي موجودي نقد به مبلغ 8/11 ميليارد ريال و حسابهاي دريافتني تجاري به مبلغ 2/104 ميليارد ريال و متقابلا سود سال جاري شرکت به مبلغ 116 ميليارد ريال افزايش خواهد يافت. لازم به ذکر است ، شرکت موجودي ارزي نزد بانک ها و بدهي ارزي مشتريان خارجي را به نرخ مرجع بانک مرکزي درحسابها منعکس مي نمايد که با توجه به استانداردهاي حسابداري مانده هاي ارزي مذکور ميبايست به نرخ توافقي پايان سال تسعير و درحسابها منظور گردد. ---------------------------- سود عملیاتی سهم برای سال مالی جاری 730 ریال به ازاء هر سهم می باشد حال آنکه قیمت سهم در روز جاری 883 ریال بود!!!!!! سود هرسهم در 3 ماهه ابتدای سال 36 ریال بوده که نسبت به سه ماهه مشابه سال قبل از رشد 600 درصدی برخوردار بوده است موجودی مواد وکالا در طول 3 ماهه گذشته از 93/8 میلیارد تومان به117/7 میلیارد تومان افزایش داشته یعنی 23/9 میلیارد تومان محصول تولید شده و خام به انبار اضافه شده یا به عبارتی به ازاء هر سهم 531 ریال موجودی انبار افزایش داشته ودر مجموع مبلغ 2617 ریال به ازاء هرسهم موجودی مواد وکالای باهنر هست حال آنکه قیمت سهم 883 ریال !!!!! واین افزایش مواد وکالا در عین حالی رخ داده که موجودی نقد شرکت از 6/9 میلیارد تومان به 19/6 میلیارد تومان(182% رشد) رسیده است و ده ها نکته دیگر که در فرصت های بعدی بررسی واعلام خواهم نمود ----------------------------- در نقل قول بالا دارائی هائی ارزی شرکت را به صورت کلی عرض کردم ولیکن جهت روشن شدن وضعیت ارزی باهنر ، ریز دارائی ها و بدهی های ارزی شرکت را در ذیل عرض مینمایم در پایان سال مالی گذشته یعنی پایان اسفند 90 موجودی نقد حساب ها واسناد دریافتنی ارزی معادل 10 میلیون 283556 دلارو همچنین مبلغ 4میلیون و 602828 یورو و 24836 پوند بوده است ومجموع تسهیلات دریافتی و اسناد پرداختنی ارزی 26 میلیون و 426981 یورو می باشد (به صورت بلند مدت ) همچنین برآورد ارز حاصل از فروش صادراتی شرکت به مقدار 7150تن در سال 91 بر اساس بودجه مصوب شده هیئت مدیره به مبلغ 61میلیون و 106380 دلار می باشد همانگونه که قبلا" ذکر شد پرداخت بدهی ها طبق استعلامی که از بانکملی صورت گرفته به نرخ مرجع یعنی دلار 12260 ریال می باشد ( اطلاعات کدال که در زیر آمده است ) و تسعیر نرخ ارز شرکت حاصل از صادرات تماما" بر اساس نرخ توافقی می باشد که در روز جاری دلار به قیمت 21500 ریال درحال داد وستد می باشد( اطلاعات کدال که در زیر آمده است ) مدیران شرکت در صدد هستند تا در اسرع وقت بدهی یاد شده را با نرخ مرجع تسویه نمایند وسپس تسعیر به نرخ ارز توافقی در صورت های مالی اعلام گردد عملکرد درست وبه موقع هیئت مدیره با همراهی سهامدار عمده می تواند ئی پی اس سال جاری باهنر را به دو برابر قیمت کنونی سهم ارتقاء دهد البته در نگاه اول ممکنه این موضوع دور از ذهن باشد ولیکن برای شرکت های دیگری که صادرات خوبی داشتند نیز این اتفاق را شاهد بودیم درخصوص استمهال بدهی با بهره گیری از بخشنامه های مرکزی اقدام وباستناد نامه شماره 11947 مورخه 14/12/91 بانکملی، بازپرداخت صندوق با نرخ مرجع امکان پذیر خواهد بود چنانچه بدون تحقیق وبررسی وتنها بر اساس توصیه سهمی را خرید نمائیم ممکنه با اولین منفی از سهم خارج شویم ویا سود دهی با درصد پائین باعث نوسانگیری وجاماندن از سهم شود بنابراین بررسی بیشتر با دوستان گرامی و عزیز ---------------------------- در موردباهنر گفتنی ها زیاد است بند یک ودو که فرمودید در پست های قبلی مفصل شرح داده شد وافزایش سرمایه و همچنین تبدیل تسهیلات ارزی به ریالی در شرف انجام است و بند 3که درابطه بافروش ارز شرکت به قیمت پائین تر از بازار آزاداشاره فرمودید به هیچوجه امکان ندارد و قیمت تسعیر ارز به نرخ روز وزمانیکه تبدیل ارز به ریال انجام میگرد با نرخ ارز آزاد یکیست و حتی چنج ارز به نرخ 10 تومان پائین تر از نرخ زمان مبادله امکان پذیر نیست البته ممکنه 2 حالت را در صورت های مالی شرکت های بورسی دیده باشیم که این ارزان فروشی رابه ذهن متبادر کند اول اینکه شرکت در چند مرحله ارزش را تسعیر می نماید وقیمتی که برای ارز در صورت های مالی میاورد ممکن است در زمان انتشار صورت های مالی پائین تر از قیمت ارز آزاد در همان روز باشد ودلیل آن گران شدن قیمت ارز نسبت به قبل هست که ما در صورت های مالی تصور میکنیم شرکت ارز خود را پائینتر از بازارازاد فروخته است ودومین حالت اینکه پیشاپیش شرکتی نرخ تسعیر ارز را پائینتر از نرخ بازار پیش بینی میکند که برای پوشش ریسک شرکت وهمچنین چذابیت تعدیل های مثبت بعدی عملی توجیه پذیر هست فرصا" باهنر در 3 ماهه اول 10 میلیون درهم امارات را به نرخ آزاد به ریال تبدیل کرده است هنگامیکه در گزارش 6 ماهه نرخ تسعیر ارز را ببینیم فکر می کنیم درهم پائینتر از نرخ بازار آزاد چنج شده است در صورتیکه درهم در زمان انتشار گزارش افزایش نرخ داشته است و کسانیکه تبحر کافی به صورت های مالی شرکت ندارند این اشتباه را مرتکب می شوند که ارز شرکت به نرخی پائین تر از بازار آزاد فروخته شده است منظور از تسعیر ارز به نرخ توافقی این نیست که شرکت به هر قیمتی خواست ارزش را بفروشد بلکه به این مفهوم است که صادر کننده با شخص حقیقی یاحقوقی توافق میکند که ارزش را به وارد کننده به نرخ بازار آزادجهت واردت واگذار کند و معادل آن ریال به حساب شرکت واریز خواهد شد تنها نگرانی من بالشخصه این بود که شرکت در زمان هائی که نرخ ارز پائینتر هست ارزهایش رابه شرکت واسطه ای واگذار نماید ولیکن در صحبت با یکی از مدیران این سوء تفاهم برطرف شد و دلیل یکی از اعضاء هیئت مدیره ، گزارش حسابرس شرکت بود که یکی از بندهای گزارش مشروط را به دلیل روسوب ارز به مدت یکی دوماهه در شرکت ماکرو ( خدمات صادراتی شرکت را به عهده دارد ) میدانست و بنابراین تسعیر ارز با ریز بینی دوچندانی زیر نظر سازمان حسابرسی می باشد و فروش ریالی کمتر از نرخ ارز آزاد تخلف محسوب می شود از این مباحث که بگذریم واقعا" جای سوال است که بازار چرا اینهمه به باهنر بی توجه است آیا تنها دلیل آن مافیای شبه دولتی تامین اجتماعی (صدر تامین وصبا تامین ) است که در شرکت های زیر مجموعه سود واقعی را پنهان می سازند و در پنهان سازی سود ید طولانی دارد ؟ شرکت باهنر 20 میلیون دلار از سال قبل در حسابها موجود دارد ( در پست های قبلی ریز دلار ، یورو وپوند آمده است ) و61 میلیون دلار برای سال مالی جاری پیشبینی فروش صادراتی با نرخ مرجع( 1226 تومان ) انجام داده است که مجموعا" 81 میلیون دلار که مابه التفاوت حاصل از تسعیر ارز ،مبلغی معادل 100 میلیارد تومان میگردد که به ازاء هر سهم 222 تومان تعدیل ئی پی اس شرکت خواهد بود واین مبلغ خارج از تاثیرات مثبت طرح های توسعه و انبار حجیم و نکات مثبت دیگر سهم می باشد شرکت باهنر در گزارش 3 ماهه موجودی مواد وکالا را بر اساس نرخ مرجع مبلغ 117/7 میلیارد تومان اعلام کرده است که با نرخ کنونی ارز معادل 235 میلیارد تومان مس کاتد و مواد ساخته شده شرکت می باشد یعنی شرکت در حال حاضر به نرخ آزاد ارز ، به ازاء هر سهم 520 تومان موجودی انبار دارد مسلما" دیر یا زود فوران سود از هر گوشه شرکت دست سهامدار عمده ومدیرانی که در این پنهان سازی سود نقش دارند را رو خواهد نمود وسهامداران صبور گین مناسبی از سرمایه گذاری خود خواهند گرفت--- موفق و پیروز باشید

نظر

• بورس دوست
            عضو فعال
            • Mar 2012
            • 905

عزیز قصد جمع آوری سهم فباهنر را دارم دوستان که در صف فروش هستند لطفا خارج شوند

جای گله نماند ..............با درود.سلامت باشید
            بورس دوست

نظر

• kor000
              عضو عادی
              • Dec 2012
              • 232

فباهنر
              میگه جانمونید که رفتم

نظر

• بورس دوست
                عضو فعال
                • Mar 2012
                • 905

شاید دوستان نوسان گیری باشند

که درصف فروش خریده باشند و بخواهند این آخر ماهی نوسان بگیرند

بسم ا.... در خدمت هستیم

نظر

• mehdi1364
                  عضو عادی
                  • Sep 2012
                  • 41

جناب بورس دوست عزيز وقت بخير
                  هدف بعدي فباهنر رو چند مي بينيد؟

نظر

• بورس دوست
                    عضو فعال
                    • Mar 2012
                    • 905

در اصل توسط mehdi1364 پست شده است View Post
                    جناب بورس دوست عزيز وقت بخير
                    هدف بعدي فباهنر رو چند مي بينيد؟
                    مهدی جان ؛ همانطور که بارها عرض کردم مقاومت محکم کوتاه مدت سهم 1500 ریال است

اگر بتواند از این مانع بسلامتی عبور کند

به فاز قیمتی جدید وارد خواهیم شد

سلامت باشی

نظر

• بورس دوست
                      عضو فعال
                      • Mar 2012
                      • 905

حمید جان سلام ؛ شما بزرگواری و عزیز

یکی از دلایل من بعد از ارزشمندی فباهنر و موقع خریدش از دید تکنیکال و قیمت خوبش و زمان برگشتش

وجود شخصیت با ارزش و با اخلاق شما در این سهم بود کسی که تلاش کرد و بهترین بودی

بنده قبل از خرید وظیفه داشتم به دوستان فباهنریم که ارادت دارم اطلاع دهم امیدوارم به مقصودم رسیده باشم

همانطور که در تاپیک فباهنر تالار بورس نیز ردم به شما ارادت دارم

امیدوارم دوستان فباهنری را در هیچگاه از وجود مبارکت و مطالب ارزشمندت محروم نگذاری

لطفا زودتر بیا و منتظرت هستم

با تقدیم بهترین آرزوها و آرزوی بهترینها
                      بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                        عضو فعال
                        • Mar 2012
                        • 905

حمید جان سلام ؛ شما بزرگواری و عزیز

یکی از دلایل من بعد از ارزشمندی فباهنر و موقع خریدش از دید تکنیکال و قیمت خوبش و زمان برگشتش

وجود شخصیت با ارزش و با اخلاق شما در این سهم بود کسی که تلاش کرد و بهترین بودی

بنده قبل از خرید وظیفه داشتم به دوستان فباهنریم که ارادت دارم اطلاع دهم امیدوارم به مقصودم رسیده باشم

همانطور که در تاپیک فباهنر تالار بورس نیز ردم به شما ارادت دارم

امیدوارم دوستان فباهنری را در هیچگاه از وجود مبارکت و مطالب ارزشمندت محروم نگذاری

لطفا زودتر بیا و منتظرت هستم

با تقدیم بهترین آرزوها و آرزوی بهترینها
                        بورس دوست

نظر

• بورس دوست
                          عضو فعال
                          • Mar 2012
                          • 905

حسن عزیز سلام و از توجه ات ممنونم
                          1- فباهنر مصرف کننده مس است اما محاسبه قیمتی آنرا در 8500 دلار کرده است و جای نگرانی نیست

2- فباهنر بسته به قیمت جهانی مس محصولاتش را ارزش گذاری میکند و بطبع قیمت نیز منشعب از قیمت جهانی است و از این محل نیز مشکلی ندارد

3- فباهنر مس انبار شده کم ندارد و از محل افزوده شدن قیمت مس شاید منتقع نیز گردد

4-شرکت علاوه بر تولید دستی نیر بر آتش فعالیتهای بازرگانی و غیره دارد که خود امتیاز محسوب میشود و در نحوه فعالیت شرکت آمده است

شرح فعالیت
                          فعاليت اصلي شركت توليد انواع فرآورده هاي مسي و آلياژهاي مسي و برنجي شامل لوله هاي مسي، مفتول و مقاطع مختلف برنجي، ورق و تسمه مسي، ورق و تسمه آلياژ مس و نيكل و ساير آلياژهاي مسي و برنجي است. شركت قادر به تامين مواد و تجهيزات مورد نياز و انجام ساير فعاليت هاي فني، بازرگاني و مشاركتي مرتبط است.

البته ارزش ویژه فباهنر در ارزهای تسعیر نشده و فعلا به قیمت 1226 تومان محاسبه شده است
                          که باید در گزارشهای پیش رو تسعیر ارز داشته و از این محل تعدیل دهد

بار هم از لطف و بزرگواری شما متشکرم دوست خوبم

نظر

• بورس دوست
                            عضو فعال
                            • Mar 2012
                            • 905

نقل قول نوشته شده توسط hamid303 مشاهده گفتگو
                            جناب بورس دوست عزیز ضمن تشکر و آروزی موفقیت برای شما و دیگر دوستان عزیر
                            فباهنر بسیار ارزنده است و ممکن است حتی فردا صف خرید هم بشود ....قیمت کمتر از 200 تومان برای آن شوخی ست ....
                            اگر توجه کرده باشید بیشتر قصد عرض بنده برای رساندن پیام خود به طرف های مربوطه بود ... تا بدانند فباهنر آن فباهنر قبلی نیست و تمام روش های آنها برای لطمه زدن به سهام و به حاشیه راندن آن زیره ذره بین است و ثبت میشود است .... در عین حال از تغییر روند فباهنر خوشحالم زیرا دوستانی که به تازگی وارد فباهنر شده بودند و آن را در قیمت های بالای 140 تومان خریدند اکنون کمی از نگرانی های آنها ممکن است برطرف شده باشد ..... به هرحال بنده جزو مبلغین این سهم در هفته های اخیر بودم و کسی چه می داند شاید یکی از آن عزیزان بخاطر خواندن یکی از پست های بنده وارد فیاهنر در قیمت بالای 140 تومان شده باشد لذا این دست موضوعات بیشتر بنده را نگران می کرد ... چون خود سهم به لحاظ بنیادی و آینده درخشان در بهترین وضعیت ممکن بسر می برد و شاید بنده فردا فباهنر را با صف خرید به دست بیاورم البته اگر صف خریدش زیاد سنگین نباشد ممکن است فباهنری بشوم !!!! کارهای خدا را چه دیدید ..... به هرحال همگی موفق و پیروز و شاد باشید بخصوص در شب یلدا و کنار کانون گرم خانواده با انار و گلپر و بگو و بخند و .....

نظر

• mehdi1364
                              عضو عادی
                              • Sep 2012
                              • 41

بيشترين ترس من از مديران دزدي است كه تو اين شركت وجود دارند من خودم شخصاً اين سهم رو جهت تسعير ارز آن خريديم ولي امكان زيادي وجود دارد اين مديران ارز را تو بازار با 3000 تومان بفروشند ولي تو صورتهاي مالي كمتر از 2000 تومان نشان دهند و بقيه پول آن را به جيب بزنند

نظر

• کيانوش
                                عضو فعال
                                • Dec 2011
                                • 6613

من همچنان به تارگت 320توماني فباهنر اعتقاد دارم.گرچه مسولين شرکت فباهنر علاقه ندارند فعلا سهم زياد بره بالا.چرا؟
                                شايد هنوز به سهم وارد نشده اند يا کم وارد شده اند.منظورم اينه از بازار جا موندند.بخاطر همين هست که به صبا مي گويند عرضه کنه و صف فباهنر را متلاشي کنه.
                                ولي اخرش چي.

نظر

در حال کار...
                                X